maza1 1856 Napisano Octobar 11, 2024 Drug član, 666 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, DraganNS je napisao: Može rekapitulacija nekoliko dobrih kafana između Golupca i Kladova, uključujući oba mesta? Golubac Zlatna Ribica, malo skuplji ali odlična hrana. Lepenac pre ulaska u D Milanovac je solidna. Ako imaš priliku da se popneš do Miroča, restoran Kod Miročanca, Vlaška kuhinja. Samo moraš proveriti da li rade kad dolaziš. U Kladovu na šetalištu generalno ok klopa u nekoliko restorana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Гоша 541 Napisano Octobar 11, 2024 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam nedavno u Kladovu, hteo sam da jedem ovde, po slikama mi se svidelo (pogledaj menije), imali su stvari tipa grilovani miročki sir i slično, što drugi u Kladovu ne nude, bar nisam našao... ali... taj dan su bili zakupljeni za neku privatnu proslavu... i tako... U centru ima dosta restorana, slične cene, slična klasična ponuda, pa mi je bilo sve jedno Ako odeš do Tekijanca, ili ako je neko bio, mogu utisci... a ja ću sledeći put opet probati tamo Google Maps MAPS.APP.GOO.GL ★★★★★ · Restaurant 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8263 Napisano Octobar 11, 2024 Drug član, 1733 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan @admiki obično izbegavam da se najedam usred vožnje, dobro doručkujem i onda, uglavnom, padne kasni ručak ili tačnije rana večera. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanhoe 228 Napisano Novembar 2, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW R 1200 GS, BMW R 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo objava možda je neko i pomenuo već ne zamerite, ali ako se negde uvek rado vraćam zbog određenog jela onda je to Goranski dom u Smederevu. Ovde je krupna devererika pravi delikates, naravno ima i drugih specijaliteta sa roštilja. Ništa fensi ali je hrana extra ... ova na slici ima 1,8 kg... Promenio Novembar 2, 2024 član Ivanhoe 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanhoe 228 Napisano Novembar 2, 2024 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW R 1200 GS, BMW R 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ljude i cene zanimaju: deverika 1,8 kg, sa krompir salatom, dve lepinje, 1/2 l Tikveškog rozea i 1/2 l mineralne vode nešto malo ispod 25€ sve ukupno. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5255 Napisano Novembar 2, 2024 Drug član, 1115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Svratih danas u Ralju u Krčmaricu. Lepo izgleda spolja, pa reko' da dam šansu. U suštini, jako lep ambijent kako spolja tako i unutra. Cene malo jače - porcija čorbastog pasulja sa kobasicom 850, ćevapi sa pomfritom 1200, junetina ispod sača 1600. Kiseli kupus fantastičan! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13804 Napisano Novembar 2, 2024 Ne silazi, 7633 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Ivanhoe said: Mnogo objava možda je neko i pomenuo već ne zamerite, ali ako se negde uvek rado vraćam zbog određenog jela onda je to Goranski dom u Smederevu. Ovde je krupna devererika pravi delikates, naravno ima i drugih specijaliteta sa roštilja. Ništa fensi ali je hrana extra ... ova na slici ima 1,8 kg... Viš nikad nisam svratio tamo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Mart 6 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan On 11/2/2024 at 9:54 PM, Alekre said: Viš nikad nisam svratio tamo. Svratio pre neki dan sa ćerkom, definitivno top lokacija za ljubitelje ribe. Cene jako, jako pristupačne, iskrena preporuka! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 6091 Napisano Mart 6 (promenjeno) Drug član, 882 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Mart 7 član ZoraNS 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beovulf 58 Napisano Nedelja u 14:22 U prolazu, 59 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Peugeot Elyseo, Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo ako vas put nanese u Pirotu s obzirom da ima pregrst zanimljivih puteva u okolini (Stara Planina, kanjon Jerme, Sicevacka klisura itd..) preporuka za Kafanu Varos u Pirotu hrana perfektna cene okej basta prelepa , takodje imaju i apartmane sa video nadzorom i parkingom. Ukoliko ste clan foruma imate 10posto popusta i u kafani i u apartmane 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borzegi 452 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan Može rekapitulacija nekoliko dobrih kafana između Golupca i Kladova, uključujući oba mesta? Sa velikim zakašnjenjem Ne znam da li može da se dodje samo na klopu ali mislim da može, u svakom slučaju imaju smeštaj, a i da se dodje samo na predah je neverovatno.. Google Maps MAPS.APP.GOO.GL Mislim da sam već i pisao ovde ranije ali evo, malo da osvežimo.. pored svega, klopa je fenomenalna..Sent from my 23078PND5G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...