floyde 5 Napisano Maj 23, 2008 U prolazu, 21 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda CBR600F4 Prijavi odgovor kao problematičan Da nije mozda Avala? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Jun 4, 2008 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Da nije mozda Avala? Jeste, "Avala" ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomlaMKOGANJ 2 Napisano Jun 5, 2008 U prolazu, 18 postova Lokacija: ugljevik Motocikl: honda silver wing 500 Prijavi odgovor kao problematičan ODLICNA KLOPA I AMBIJENT U ETNO SELU STANISIC-BIJELJINA. NALAZI SE NA MAGISTRALNOM PUTU OD GRANICNOG PRELAZA PAVLOVICA MOST PREMA BIJELJINI. TO SE MORA VIDJETI I NARAVNO KLOPATI. HRANA DOMACA KAO I RAKIJA A AKO STE UMORNI OD PUTA MOZE SE I SPAVATI U KOLIBAMA (BRVNARE). PREDLAZEM DOMACU RKIJU OD KRUSKE EXTRA JE. CIJENE SU MALO VECE ALI SVE JE TO OK NA OSNOVU AMBIJENTA I USLUGE KAO I KVALITETA HRANE! AKO VAM JE USPUT NECETE SE POKAJATI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4739 Napisano Jun 6, 2008 Ne silazi, 5544 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan ODLICNA KLOPA I AMBIJENT U ETNO SELU STANISIC-BIJELJINA. NALAZI SE NA MAGISTRALNOM PUTU OD GRANICNOG PRELAZA PAVLOVICA MOST PREMA BIJELJINI. TO SE MORA VIDJETI I NARAVNO KLOPATI. HRANA DOMACA KAO I RAKIJA A AKO STE UMORNI OD PUTA MOZE SE I SPAVATI U KOLIBAMA (BRVNARE). PREDLAZEM DOMACU RKIJU OD KRUSKE EXTRA JE. CIJENE SU MALO VECE ALI SVE JE TO OK NA OSNOVU AMBIJENTA I USLUGE KAO I KVALITETA HRANE! AKO VAM JE USPUT NECETE SE POKAJATI Potvrdjujem!!! Overio sam pri povratku iz Umaga u maju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 137 Napisano Jun 6, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Potvrdjujem i ja onakvu Karadjordjevu nije jeli sigurno, cene jesu nesto jace ali je klopa ludilo a klopao sam na milion mesta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 62 Napisano Januar 16, 2009 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Konjarnik-Bgd Motocikl: dr 650 se - T7 Prijavi odgovor kao problematičan ako vas put navede smederevskim putem kroz Grocku obavezno svratite "kod Ljube" trovaca visestrukog prvaka bivse Juge u spremanju riblje čorbe. riba je isto vrh (jeo sam soma),a o domacoj kajsiji ne treba trositi reci. cene su smesne radža 50din,čorba 90-100 toplo preporucujem ko voli ribu. samo pitajte u Grockoj za Ljubu trovača svi znaju i lako se nalazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 62 Napisano Januar 16, 2009 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Konjarnik-Bgd Motocikl: dr 650 se - T7 Prijavi odgovor kao problematičan posto sam poslom cesto u Zrenjaninu obavezno svratim na klopu u fancy- etno- kafanu-selo-zoo "Trofej" kompleks se nalazi na par km pre ZR sa leve strane i nema sanse da se masi. imaju vrhusku lovacku corbu i banatske kobaje,a mozete i da se druzite sa medom,nojevima i ostalim zivotinjkama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Januar 16, 2009 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan posto sam poslom cesto u Zrenjaninu obavezno svratim na klopu u fancy- etno- kafanu-selo-zoo "Trofej" kompleks se nalazi na par km pre ZR sa leve strane i nema sanse da se masi. imaju vrhusku lovacku corbu i banatske kobaje,a mozete i da se druzite sa medom,nojevima i ostalim zivotinjkama bijo i overio od klope...slazzem se sa kolegom ...kao i uvek ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 62 Napisano Januar 16, 2009 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Konjarnik-Bgd Motocikl: dr 650 se - T7 Prijavi odgovor kao problematičan posto sam poslom cesto u Zrenjaninu obavezno svratim na klopu u fancy- etno- kafanu-selo-zoo "Trofej" kompleks se nalazi na par km pre ZR sa leve strane i nema sanse da se masi. imaju vrhusku lovacku corbu i banatske kobaje,a mozete i da se druzite sa medom,nojevima i ostalim zivotinjkama bijo i overio od klope...slazzem se sa kolegom ...kao i uvek ;D ako paznes tog zlatnog tdm-a ,moš da biras de ces da vodiš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Januar 16, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Kafana kamiondzije Svrljig porcije koje vire iz tanjira, sem kobasice jer je oval duzine pola metra a pocija 1 metar iz dva dela pa neviri, a cene su kada sam zadnji put bio bile smesne ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 16, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan El spomenu neko Gurman na Ibarskoj. Nekada bila preko puta "Cetri vetra" pa se pomerila malo napred ka Beogradu, a nedavno kada sam prolazio vidim je u Bacevcu. Klopa je vrh, a porciju ladno dvoje da jedu. Karadjordjeva viri po par santimrtara iz ovala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4739 Napisano Januar 16, 2009 Ne silazi, 5544 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kafana kamiondzije Svrljig porcije koje vire iz tanjira, sem kobasice jer je oval duzine pola metra a pocija 1 metar iz dva dela pa neviri, a cene su kada sam zadnji put bio bile smesne ! Slazem se da je kafana super. Ja sam bio 2005. pri povratku iz Turske i Bugarske. Mnogo zanimljivo je to sto je u kafani jedan zid naslikan kamonima iz vremena kad je kafana otvorena, a to je bilo davno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasnob 57 Napisano Januar 17, 2009 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan Kada krenete ka MNE Ibarskom magistralom od Kraljeva Bogutovac kod Mira - vec pomenuta caffe ROJAL Raska, pre mosta kafana - DVA JELENA Berane kafana pored reke Tare, 5km iza Kolasnina sa leve srane, veliki parking, stolovi pored vode Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan Kolege... dobio sam informaciju i nalog za preporuku lokala koji se zove "zlatiborsko prozorce" ako netko zna o cemu pricam neka stavi detalj.. decki su bili odusevljeni pristupom domacina (trazili su kokakolu,dobili cup s vodom i domaci sirup,uz objasnjenje da se u tom lokalu "nesluze zapadnjacka sranja") :palac gore: od Osjecana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Januar 28, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Kafana kamiondzije Svrljig porcije koje vire iz tanjira, sem kobasice jer je oval duzine pola metra a pocija 1 metar iz dva dela pa neviri, a cene su kada sam zadnji put bio bile smesne ! Slazem se da je kafana super. Ja sam bio 2005. pri povratku iz Turske i Bugarske. Mnogo zanimljivo je to sto je u kafani jedan zid naslikan kamonima iz vremena kad je kafana otvorena, a to je bilo davno. Mala greska kolega ,ta kafana u kojoj si ti svratio je ispred sicevacke klisure i nema veze sa KAMIONDZIJAMA koji je u Svrljigu.Mislim da je taj ispred Sicevacke klisure uradio plagijat da bi na slavu originala privukao musterije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4739 Napisano Januar 28, 2009 Ne silazi, 5544 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kafana kamiondzije Svrljig porcije koje vire iz tanjira, sem kobasice jer je oval duzine pola metra a pocija 1 metar iz dva dela pa neviri, a cene su kada sam zadnji put bio bile smesne ! Slazem se da je kafana super. Ja sam bio 2005. pri povratku iz Turske i Bugarske. Mnogo zanimljivo je to sto je u kafani jedan zid naslikan kamonima iz vremena kad je kafana otvorena, a to je bilo davno. Mala greska kolega ,ta kafana u kojoj si ti svratio je ispred sicevacke klisure i nema veze sa KAMIONDZIJAMA koji je u Svrljigu.Mislim da je taj ispred Sicevacke klisure uradio plagijat da bi na slavu originala privukao musterije. Tacno tako, ali ko bi rekao da je plagijat, kafana ima barem 30-40 godina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Januar 28, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Kafana kamiondzije Svrljig porcije koje vire iz tanjira, sem kobasice jer je oval duzine pola metra a pocija 1 metar iz dva dela pa neviri, a cene su kada sam zadnji put bio bile smesne ! Slazem se da je kafana super. Ja sam bio 2005. pri povratku iz Turske i Bugarske. Mnogo zanimljivo je to sto je u kafani jedan zid naslikan kamonima iz vremena kad je kafana otvorena, a to je bilo davno. Ja sam obratio paznju na nju tek posle uspeha kojiu je postigao Kamiondzija Svrljig tamo negde posle devedesetih.Inace ta kafana je bil steciste sibicara raznih sorti i mnogi putnici su tu zakukali najvise bugari.Sema je bila da vozac autobusa ima besplatan rucak ako zaustavi na pauzu bas tu i onda nastupaju ONI.. Kamiondzija Svrljig je druga prica ,nastao je tako sto se gazdi kafane inace nekadasnjem kamiondziji smucilio da jede po raznim bircuzinma razne splacine i resio da otvori kafanu po svom ukusu i meri i pokaze svima kako treba da izgleda prava DRUMSKA MEHANA.... i uspeo ie u tome sto posto. Mala greska kolega ,ta kafana u kojoj si ti svratio je ispred sicevacke klisure i nema veze sa KAMIONDZIJAMA koji je u Svrljigu.Mislim da je taj ispred Sicevacke klisure uradio plagijat da bi na slavu originala privukao musterije. Tacno tako, ali ko bi rekao da je plagijat, kafana ima barem 30-40 godina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Neznam da li je ko pominjao kafanu Kod Braca malo pre Stepojevca iz pravca Beograda prvo nije skupo a porcije ogromne..Primer dvoje ljudi moze dobro da se najede i da popije po pice za 700 kinti cak i za 400 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Januar 28, 2009 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Kolege... dobio sam informaciju i nalog za preporuku lokala koji se zove "zlatiborsko prozorce" ako netko zna o cemu pricam neka stavi detalj.. decki su bili odusevljeni pristupom domacina (trazili su kokakolu,dobili cup s vodom i domaci sirup,uz objasnjenje da se u tom lokalu "nesluze zapadnjacka sranja") :palac gore: od Osjecana http://www.zlatiborskoprozorce.co.yu/ U Novom Sadu se nalazi ja sam isto cuo pohvale ali nikako da posetim ...nije drumska kafana ali eto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 28, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kada se krene od Paracina prema Zajecaru, postoji sa leve strane kafana koja se zove "Kamiondzije 2"...da li je to podruznica originalne kafane iz Svrljiga ili nesto drugo. Kad sam poslednji put bio tamo,kasnio sam iz Beograda, a zurio sam nazad pa nisam imao vremena da svratim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5731 Napisano Mart 2, 2009 Svakom po zasluzi, 12391 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Juče bio na nekom krštenju i završili u restoranu Zrmanja u Batajnici. Stvarno sam se prijatno iznenadio i kako je sređeno u etno-stilu, porcije baš ogromne, cene vrlo pristojne - nas 12 sa svim predjelima, pićem izašla oko 16 hiljada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Mart 2, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam bio na krstenju,da nismo na istom? Btw,mislim da se ovaj lokal zove "Oroz" bar ga tako Batajnicani zovu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5731 Napisano Mart 2, 2009 Svakom po zasluzi, 12391 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, ima dva imena, Oroz i Zrmanja ;D A nismo bili na istom krštenju, prepoznao bih te Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Palacinka 9 Napisano Mart 2, 2009 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja zivim preko puta Oroz-a a koliko znam posto sam od skoro ovde Zrmanja je nekih 100 m dalje.Inace Oroz je extra u etno stilu dobra klopa i uvece ziva muzika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marisav 7 Napisano Mart 4, 2009 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: atar Stare Pazove Prijavi odgovor kao problematičan Svako selo Sumadije ste spomenuli ;D Dajte nesto sa relacije Ruma - Sabac- Loznica - Zvornik Dobro pecenje, cevapi ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...