Igor86 357 Napisano Septembar 10, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, moze li neko neku dobru klopu preporuciti u CG-primorje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spike 1 Napisano Septembar 10, 2020 U prolazu, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, moze li neko neku dobru klopu preporuciti u CG-primorje?Bokeski gusti u Prcnju, meni jedna od omiljenih kafana u CG. Gde god da sam na primorju u CG obavezno tu svratim.Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 357 Napisano Septembar 10, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @spike, obici cu je Ako jos neko ima neku ideju, tu sam jos nedelju dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajche 118 Napisano Septembar 11, 2020 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Kopaonik Motocikl: BMW F650, Vespa nv150 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neka preporuka za smestaj i klopu u Novoj Varosi, spavam samo jednu noc tamo? Na searchu vidim jednu preporuku iz 2011. god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikmir 149 Napisano Septembar 14, 2020 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: chicago Motocikl: Honda st1300 bmw r1200 rt Prijavi odgovor kao problematičan On 9/10/2020 at 12:48 PM, Igor86 said: Hvala @spike, obici cu je Ako jos neko ima neku ideju, tu sam jos nedelju dana Ako ideš za Bar u starom Baru restoran se zove Bedem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajja 175 Napisano Septembar 14, 2020 (promenjeno) Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Bela Crkva - Banat Motocikl: MT-09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan On 21.8.2020. at 9:44, floyd je napisao: Opet ja sa brzim odgovorom... Vidi, baš Stara palanka ti je poznata po ribljim čardama. Ima ih nekoliko u selu. Evo, pročitaj baš ovaj članak na koji sam naleteo pre nego što sam se obreo tamo. Uzeo sam riblju čorbu i smuđa u kafani 'Kod Đele' i klopa je bila sasvim fina. Riblja čorba je bila iskoštena i bogata, pikantno začinjena a smuđ umešno spremljen i svež. Imali su i jako lepo belo vino kuće. To je bilo pre 2 godine, nadam se da se nisu iskvarili u međuvremenu, što je, kao što napisah gore, sve češći slučaj. u S.Palanci trenutno ima tri kafane a Djela je naj stariji (par generacija) i po meni naj bolji https://www.facebook.com/profile.php?id=100012010425991 Promenio Septembar 14, 2020 član pajja dopuna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirko015 16 Napisano Decembar 29, 2020 U prolazu, 8 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer Prijavi odgovor kao problematičan Prosto mi neverovatno da na mapi nema kafane Šumski mir na putu Šabac - Ruma, 8km od Šapca. Jagnjetina je fenomenalna, poređenje samo sa Bajom sa Mačkata, bolja nego bilo gde što sam probao. Cene standardne. Svi iz Šapca i okoline tamo klopaju. GPS Lokacija 44.80948348492803, 19.75529919363825 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 144 Napisano Decembar 29, 2020 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Do pre 3-4 godine je bilo FULL sad bi se moglo reći da je prosečna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
83120033 18550 Napisano Decembar 29, 2020 Drug član, 233 postova Lokacija: Bled, Slovenija Motocikl: Honda SH300i Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, symon je napisao: Do pre 3-4 godine je bilo FULL sad bi se moglo reći da je prosečna... Slažem se. Bio sam u roku od godinu dana 2x in ništa posebno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano Decembar 29, 2020 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Lovacki dom-Jezevica na putu Cacak-Kraljevo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 357 Napisano Decembar 30, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ima li sta u Uzicu? Na mapi nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Decembar 30, 2020 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ima. Komplet lepinje kod Šuljage, najbolje na svetu. Doduše, gazda je umro nedavno ali pekara i dalje šljaka. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1778 Napisano Decembar 30, 2020 Drug član, 835 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Honda Hornet S,Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan U to ime Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Decembar 30, 2020 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan E baš taj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 357 Napisano Decembar 30, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Za njega znam, stvarno su vrhunske! Upravo sam jeo u restoranu Taverna, kod AMS-a na izlasku iz Uzica. Dobra klopa a jeftino, super dimljene kobaje! Kaze mi lokalac neki da i ovde imaju super komplet lepinje. P.S. Adminima svaka cast za mapu, stvarno je ekstra, ja otvaram preko Maps.me Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano Decembar 30, 2020 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Komplet lepinja "Kod Maha"-Sahat Kula Prijepolje na putu ka Manastiru Mileseva. Restoran Kanjon-Prijepolje posle Manastira Mileseva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex011 156 Napisano Januar 20, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam dal je neko spominjao "My Soul" na Gružanskom jezeru, cim se izadje iz Knića prema bumbarevom brdu, posle mosta preko jezera odmah sa leve strane, vodi se da je u mestu Guncati, zadnjih dve do tri godine vidim dosta kolega svraca, klopa je odlicna... Moze se prenociti, objekat je nov, sobe ciste.. Dvoriste tj. basta je brutalna pogled na jezero...ma pun pogodak... Ima i bazen... cene osrednje.... A sto imaju slatkise na meniju... Mljac mljac... zaboravih reci... Objekat radi sezonski, prolece, leto i negde do septembra cini mi se.. Promenio Januar 20, 2021 član Alex011 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex011 156 Napisano Januar 20, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan http://www.my-soul.rs/ Evo da olaksam kolegama, ukoliko neko razmislja da ovde odmori, i uz pogled ruča ili se bar osladi... Promenio Januar 20, 2021 član Alex011 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Januar 21, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Svratio tu pre par godina slucajno. Secam se da su palme ostavile utisak na mene Osecaj kao da nije u Srbiji Promenio Januar 21, 2021 član JoeD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex011 156 Napisano Januar 21, 2021 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan Tako je... Ako nista drugo palme pozivaju da se svrati makar na pice... I stvarno osecaj je kao da nisi u Srbiji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Februar 10, 2021 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka za neku kafanu u Nis(u) sa dobrim rostiljem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1778 Napisano Februar 10, 2021 Drug član, 835 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Honda Hornet S,Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Nislijska mehana... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Februar 10, 2021 (promenjeno) Drug član, 797 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Nele11 je napisao: Preporuka za neku kafanu u Nis(u) sa dobrim rostiljem? Kafana "Palilulsko sokače" malo na periferiji, u dvorištu - odveo me tamo jedan stari Nišlija - ubili se od klope i pića za male pare... roštilj odličan... Klikni samo na "Search" kad uđeš na mapu dole... Google Maps WWW.GOOGLE.COM Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps. Promenio Februar 10, 2021 član ZoraNS izmena 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Februar 11, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Gostionica na basamaci Mrak. Kafana Marjan u drazevcu (20 km pre Nisa iz pravca beograda) Mrak je mozda najbolji izbor sto se tice rostilja. Gostionica na basamaci ima repove, glave i takve gurmanluke, odlicnu dzigericu, rebarca... Kafana M&J (Maja i Joca valjda bese) u Djerdapskoj, najbolji raznjici koje sam jeo ikada, muka samo mesto da se nadje posto je mala. Promenio Februar 11, 2021 član JoeD 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 566 Napisano Februar 11, 2021 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Mene su pre par godina nišlije uputile u Orač na roštilj i stvarno je bio odličan. Još se sećam uštipaka koliko su bili dobri, a ostalo mi je u sećanju i predjelo od par vrsta sira... Čini mi se da nije bilo skupo... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...