Mikulanac 7909 Napisano Septembar 8, 2013 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su izgleda ukrali sa raznja pa slikali 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano Septembar 8, 2013 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni na slici ovo lici na prasetinu, ali ostavljam mogucnost da ne vidim dobro... Prasetina nije sigurno. Provereno. Ja ne znam sta su tebi "podvalili". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Septembar 9, 2013 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Ako vas put nanese u Štip, nemojte propustiti da probate štipsku pastrmajliju ... Ja sam je klopao u piceriji ''Verona'' ... pitao neke klince na skuteru gde ima najdobra pastrmajlija i oni me doveli tu ... neka jako uska i strma uličica ... Primetićete na slici da nešto nedostaje - escajg ... kada sam upitno pogledao konobara, on se nasmeja i reče: ''pastrmajlija se tradicionalno jede so raci'' ... hm, kakvi bre raci ... aha, shvatio sam, to se jede s'ruke ... dobro je dok nije s'uši ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gospodar_samoce 68 Napisano Septembar 17, 2013 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Бијељина Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako vas put nanese u Štip, nemojte propustiti da probate štipsku pastrmajliju ... Ja sam je klopao u piceriji ''Verona'' ... pitao neke klince na skuteru gde ima najdobra pastrmajlija i oni me doveli tu ... neka jako uska i strma uličica ... Primetićete na slici da nešto nedostaje - escajg ... kada sam upitno pogledao konobara, on se nasmeja i reče: ''pastrmajlija se tradicionalno jede so raci'' ... hm, kakvi bre raci ... aha, shvatio sam, to se jede s'ruke ... dobro je dok nije s'uši ... Хахаха, већ сам препоручивао. Били смо на истом мјесту! То је пицерија од оног хотела па кад се крене ка пијаци...У Штип пастрмајлијаи Даб љети,а зими умјесто Даба- Тга за југ или домаће тшко црно углавном,гдје год јели пастрмајлију у Штипу не можете да омашите.Локални специјалитет... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Septembar 17, 2013 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam u toj piceriji u Stipu. Ta pastrmalija je odlicna. Inace tvrdim da je u Makedoniji najbolja klopa. Kako sam tamo dobro jeo to nema nigde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tenere97 60 Napisano Octobar 17, 2013 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Bavaniste Motocikl: Suzuki GSX600F Katana Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je neko pominjao mozda se ponavljam nisam pregledao celu temu. Kafana Kod Sanje u Kovinu odlicna klopa a i pristupacne cene. Nalazi se na magistralnom putu Pancevo - Smederevo. Veliki parking i uvek ima mesta. Inace prava drumska kafana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1421 Napisano Decembar 28, 2013 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan jos jedna preporuka za "medu" u zajecaru, i obavezno probati svinjski vrat sa rostilja. nezaboravno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano Decembar 29, 2013 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Pljeskavice u kafani Putnik u Staroj Pazovi, kao i celokupan roštilj meni - VRH! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šanke 92 Napisano Januar 13, 2014 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borča Motocikl: hooooonnddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Prijavi odgovor kao problematičan Ostadoh im dužan reklame od letos, restoran i više od toga u Plužinama, na obali Pivskog jezera Mesto se zove ''Zvono'' http://www.zvono.me/ Uz dobru muziku i naravno dobru klopu obavezno probati medovinu, nije rakija sa medom već piće iz tog kraja dobijeno fermentisanjem meda i vode, sa nešto malo alkohola, neki stari zaboravljeni recept. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano April 28, 2014 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da li i dalje radi "Kamiondzija u Svrljigu"? Da li i dalje odgovaraju opisu na prvoj strani, imam nameru da se odvalimo od dobre hrane kakve su otprilike cene i tako to? Ako imate jos neki predlog sa super mestima gde nije skupo, a da je na otprilike do 200km od bga? I kale na ibarskoj mi je zapao za oko, jel i dalje dzabaka hrana? I glavno pitanje, jel to sve radi za 1. maj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Maj 4, 2014 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da odgovorim sam sebi bio kod Kaleta i stekao utisak da samo karadjordjeve prave salu na stranu, porcije su enormno velike i skoro svi njih narucuju..dve porcije corbe su u stvari 6 tanjira, meso je mekano i sto je najvaznije, nema ostataka od rostilja unutra Jedna porcija karadjordjeve predstavlja dva stapa od kako je neko vec rekao oko 35cm mesa Ja sam vrlo jesan(vaterpolista) i pojeo sam 3 tanjira corbe, cetvrtinu porcije, malo hleba, pomfrita i jedva sam izdrzao da ne puknem Za sledeci put smo se dogovorili nas cetvoro da uzmemo jednu porciju corbe(devojke ne jedu), jednu porciju karadjordjeve i jednu lepinju..toliko smo realno pojeli to izadje oko 1000din samo za hranu za 4 osobe Mogu da zamislim koliko je to hrane kada narucis njihov "specijal" za 4 osobe.. Bez 8 ljudi nemojte da bacate hranu za dz E da, dva puta smo osetili neki smrad(paljevina) koji bi mogao da dolazi iz kujne...ne znam sta bi moglo biti, sa hranom je sve delovalo ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1421 Napisano Maj 6, 2014 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan posto ide toplije vreme, ako volite sladoled necete pogresiti ako odete u poslasticarnicu grand u odzacima. lako se nalazi, pored gimnazije i ekonomske skole a u blizini je i autobuska stanica. porcije su pozamasne a sladoled ekstra. jeste da nije kafana u pitanju niti mesto za krkanluk, ali valjalo bi obici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Багзи 20 Napisano Jun 17, 2014 U prolazu, 22 postova Lokacija: Požega Motocikl: Honda Transalp XL650 Prijavi odgovor kao problematičan Кафана "Златна Долина" на средини пута Пожега -Косјерић (преко пута мене) , одлична јагњетина, било би добро најавити се ако је већа група, јер се брзо разграби, а и остала јела са роштиља, цене повољне. Може и да се преноћи, гаража за мотор, ако се планира пут, уз најаву задовољство неће изостати Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Jun 26, 2014 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ste u okolini Sapca, svratite do grada, Masarikova ulica, u visini biblioteke i muzeja. Cevabdzinica Kod kuma, najbolji cevapi koje sam probao! Potpisujem. Nije drumska kafana, ali ovo se ne propusta. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1816 Napisano Jun 26, 2014 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan @papa stalin, kum=Dobrivoje... osim pravih sarajevskih cevapa ima i vrhunsku teletinu, jagnjece kotlete i NAJBOLJU PUNJENU PLJESKU U SRBIJI ! Evo ogladneo sam dok ovo pisem :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 711 Napisano Jun 27, 2014 Drug član, 1119 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan A gde je ,Dobrivoje' ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1816 Napisano Jun 27, 2014 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Masarikova ulica, dijagonalno od gradske biblioteke, "Cevabdzinica kod Kuma" i drugi objekat na putu ka starom gradu sa desne strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 711 Napisano Jun 27, 2014 Drug član, 1119 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Ok,hvala. Ako vas put nanese kafana REKORD u Simanovcima,prijatna basta u zelenilu,cevapi i Karadjordjeva od pravog mesa,pojacane porcije,cene normalne : ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Jun 28, 2014 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Masarikova ulica, dijagonalno od gradske biblioteke, "Cevabdzinica kod Kuma" i drugi objekat na putu ka starom gradu sa desne strane Хвала на препоруци Били данас и проверили квалитет... услуга и храна врхунска screen capture windows 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2582 Napisano Avgust 19, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2643 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Idem sad na vožnju sa drugarom do Fruške gore. Pravimo krug preko Maradik - Vrdnik - NS najverovatnije. Vodimo žene sa nama pa mi treba neka preporuka za neki lep restorančić za klopu na ovoj ruti a da ne izuvaju sa cenama. Meni jedino sad ovako rano pada na pamet onaj motel na vrhu kod tornja. Ako neko ovo pročita i seti se do 10h nek javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Avgust 19, 2014 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Vinska kuca Kovacevic, Irig. Rebarca u sosu sa medom, porcija je valjda 700-800 din, ali vredi. Tako nesto nisam nigde drugde jeo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2582 Napisano Avgust 19, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2643 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad došli, hvala na predlogu ali mi krenuli nešto ranije od planiranog i nisam video preporuku . Tablu za tu vinsku kuću sam zapazio kad smo išli ka Vrdniku. Svratili na ovaj salaš. http://salasstojsic.com/index-c.html Klopali i pili nas četvoro za 3.100 dindži a razvalio se od klope jedva su me naterali da sednem na motor i krenem za Zemun. Ja jeo karađorđevu, žene neke letnje ražnjice a drugar gulaš. Čorba , salata i dezert na kraju i najeli se usput šljiva i jabuka sa salaša ta dž. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoledb 79 Napisano Septembar 13, 2014 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Jaca 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Koju kafanu u Zaječaru posetiti ?! Naravno predlog iz ličnog iskustva... Hvala,unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 711 Napisano Octobar 17, 2014 Drug član, 1119 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan "Meda" u Zajecaru,na ulasku sa leve strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Octobar 18, 2014 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Kafana "Bumerang" u Novom Pazaru, kružni tok na ulasku u grad iz pravca Raške i otprilike 2km prema Goliji. Fenomenalno praseće pečenje, verovatno najbolje koje sam probao (isprobano više puta). Uvek sveže, isečeno na kockice, ukus fenomenalan. I to po niskim cenama! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...