ficha007 323 Napisano Jul 16 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Šid Motocikl: biće Prijavi odgovor kao problematičan Neko je gore napisao, i sa time se u potpunosti slažem. Koristiš ovaj motor baš kako su ga konstruktori u RE i zamislili. Njegovo prirodno okruženje. Uživaj i u zdravlje ga i više koristio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opsidiannight 280 Napisano Jul 18 Svrati ponekad, 230 postova Motocikl: KLE 500 C 2026 Prijavi odgovor kao problematičan Sudeci po vestima stize nam novi, stari Himalajac. 440cc motor koji je u Scramu sa 6 brzina. 20L rezervoar i izgleda slicnog starom??? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 750 Napisano Jul 19 Drug član, 1438 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, opsidiannight je napisao: Sudeci po vestima stize nam novi, stari Himalajac. 440cc motor koji je u Scramu sa 6 brzina. 20L rezervoar i izgleda slicnog starom??? Pa i ovaj aktualni ima taj motor i 6 brzina, vjerovatno rade neki redizajn. Mene je ovaj vodeno hlađeni 450 ccm oduševio, 8 dana u Maroku i cesta i teren, stvarno odličan motocikl. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opsidiannight 280 Napisano Jul 19 Svrati ponekad, 230 postova Motocikl: KLE 500 C 2026 Prijavi odgovor kao problematičan Nema, to je stari agregat bez vodenog hladjena kome su digli kubikazu malo i dodali sestu brzinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 750 Napisano Jul 20 Drug član, 1438 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, opsidiannight je napisao: Nema, to je stari agregat bez vodenog hladjena kome su digli kubikazu malo i dodali sestu brzinu. Aaa tako, i to bi moglo biti zanimljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 10259 Napisano Jul 20 Ne silazi, 4039 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, AnteK said: Aaa tako, i to bi moglo biti zanimljivo. I ja volim uljare... Plus mi je taj stari model, prvi, PRELEP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opsidiannight 280 Napisano Avgust 5 Svrati ponekad, 230 postova Motocikl: KLE 500 C 2026 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opsidiannight 280 Napisano Avgust 10 Svrati ponekad, 230 postova Motocikl: KLE 500 C 2026 Prijavi odgovor kao problematičan Royal Enfield Himalayan 411 & 450 Group Simon Bickell ·2 д. · Not for the faint hearted! Just been to our local scrap yard to dispose of some old machinery. They’ve had 8 van loads of brand new Enfields delivered this morning from Bruntingthorpe, all pre-production or test bikes, many with zero miles. Guy was saying they’re not allowed to remove/sell a single part or they’ll lose the contract to dispose of them.. nearly made me shed a tear or two! . (They do the same for Triumph in Hinckley, seem a big pile of brand new Triumphs getting crushed a while back) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 5034 Napisano Ponedeljak u 19:14 Drug član, 1257 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Brat ga vozi za sve pare. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 8159 Napisano Sreda u 11:41 Ne silazi, 6859 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan I kada kaže, šta bi u stvari mogao o Himalajcu da govori...on u stvari priča o ljudima, mestima i stvarima koje je video, uradio, uživao...zahvaljujući svima koje je sreo vozeći ovaj motocikl. Sjajno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 912 Napisano Sreda u 12:22 Drug član, 716 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovo esenecija motocikla, doduse ruzan mi u pm. Ali bukvalno je to sto je motocikl bio. Ostali RE modeli su mi mnogo lepsi, al pa za moje gabarite premali (ili bar tako deluje) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...