Forest 314 Napisano Januar 30, 2016 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna glava od tomosa t14 sa skvišom levo od apn-a desno t14 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Januar 31, 2016 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Nisam pojma imao da postoji razlika, a desetine sam ih drzao u ruci i sklapao-rasklapao... Ono, kad sada razmislim, vidjao sam vise puta ovaj model od T14, ali sam mislio da je to neka varijanta u zavisnosti od godista. Cenim da je na glavi za 14-ticu manji kompresioni prostor, i samim tim povecana kompresija, pa da ces isti efekat postici spustanjem glave apn-ca. Naravno, ukoliko ne pronadjes oridjidji bas za 14-ku. Nauci covek svasta i pod stare dane, posle 30 god zezanja sa mehanikom... :-D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Februar 1, 2016 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja, kasnije cu da potrazim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 314 Napisano Februar 1, 2016 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan moze da se spusta ali ako se moze naci original... Samo polako ne zurim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coko 571 Napisano Februar 1, 2016 ..., 298 postova Lokacija: Nju nau Motocikl: XF 650 freewind Prijavi odgovor kao problematičan Nisam pojma imao da postoji razlika, a desetine sam ih drzao u ruci i sklapao-rasklapao... Ono, kad sada razmislim, vidjao sam vise puta ovaj model od T14, ali sam mislio da je to neka varijanta u zavisnosti od godista. Cenim da je na glavi za 14-ticu manji kompresioni prostor, i samim tim povecana kompresija, pa da ces isti efekat postici spustanjem glave apn-ca. Naravno, ukoliko ne pronadjes oridjidji bas za 14-ku. Nauci covek svasta i pod stare dane, posle 30 god zezanja sa mehanikom... :-D Kolega,nisi valjda zaboravio pravilan raspored budzenja APN:kracenje cevi u auspuhu,peta brzina,glava od 14M,kraci klip sa L karikom,karburator od 14M,eto ga casom na sedam banki...onda prenos 13-32,pa poliranje kanala,blokova,sirenje preliva...ja sam "81 kupio novog APN-a,islo je tim redosledom...e kad se setim,sta bi dao za malo tog vremena... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 314 Napisano Februar 2, 2016 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan Pa tako nesto ce i ovde da bude Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Februar 4, 2016 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Nisam pojma imao da postoji razlika, a desetine sam ih drzao u ruci i sklapao-rasklapao... Ono, kad sada razmislim, vidjao sam vise puta ovaj model od T14, ali sam mislio da je to neka varijanta u zavisnosti od godista. Cenim da je na glavi za 14-ticu manji kompresioni prostor, i samim tim povecana kompresija, pa da ces isti efekat postici spustanjem glave apn-ca. Naravno, ukoliko ne pronadjes oridjidji bas za 14-ku. Nauci covek svasta i pod stare dane, posle 30 god zezanja sa mehanikom... :-D Kolega,nisi valjda zaboravio pravilan raspored budzenja APN:kracenje cevi u auspuhu,peta brzina,glava od 14M,kraci klip sa L karikom,karburator od 14M,eto ga casom na sedam banki...onda prenos 13-32,pa poliranje kanala,blokova,sirenje preliva...ja sam "81 kupio novog APN-a,islo je tim redosledom...e kad se setim,sta bi dao za malo tog vremena... Nisam zaboravio, ali nisam ni znao za razliku u glavama od apn i 14-ke. Da, bese to lepo vreme... Kada mi klinac izgustira sve ove skutercice, planiram da mu uzmem nekog apn-a, i uz malo truda napravim raketicu od njega. Naravno, ukljucicu i klinca u ceo projekat, posto vec pokazuje veliko interesovanje i odredjeno znanje za tu tematiku, a nedostaje mu usavrsavanje i kaljenje. A gde jeftinije pazariti skolu, nego na budzenju Tomosa? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 314 Napisano Februar 5, 2016 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan Nego di je ta glava? Klip ubačen (39 original T14) Klip od T14 je 4mm kraći od APNa tj 47mm je dugačak. Da se malo podsetite Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opusteni 155 Napisano Februar 5, 2016 . . ., 172 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Japaner Prijavi odgovor kao problematičan A cilindar nije li i on drugaciji,ako se nevaram? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opusteni 155 Napisano Februar 5, 2016 . . ., 172 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Japaner Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da potrazim ako nekog zanima knjiga za budzenje tomosa sve da kazem lepo objasnjeno,ako ima volju da iskopira. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 314 Napisano Februar 6, 2016 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan Kazu da cilindar nije drugaciji.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 6, 2016 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan I cilindar je drugaciji, razlika je u kanalima i usisu i izduvu.... Sent from my iPad using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opusteni 155 Napisano Februar 6, 2016 . . ., 172 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Japaner Prijavi odgovor kao problematičan Cilindar od t14 ima drugacije uglove i vece kanale. I nije bas naivno prosiriti ih a da ima vidljiv ucinak. Ako te zanima iskopacu knjigu u njoj treba da ima koji uglovi su pogodni za friziranje ima par etapa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 314 Napisano Februar 6, 2016 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan U pravu ste i kanali su drugaciji. Sad sam procitao na forumu raspravu jesu li ili nisu Mislim da ima ta knjiga da se skine na internetu. Na srpskom napisana sa cetiri stepena turpijanja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opusteni 155 Napisano Februar 7, 2016 . . ., 172 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Japaner Prijavi odgovor kao problematičan I ako budes turpijao pazljivo i opusteno nije naivno isturpijati a da ucinak bude ok. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 314 Napisano Februar 18, 2016 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno, upaljen motor jos samo auspuh da napravim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...