mrle 8628 Napisano Januar 27, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan https://rnk.sipres.sud.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1072 Napisano Januar 27, 2016 Drug član, 557 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast kolega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Januar 27, 2016 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna aplikacija da ih podsetis da ti naplate kaznu pre zastarevanja i da te sto lakse lociraju i nadju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8628 Napisano Januar 27, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan to sam i ja isto pomisli, pa rekoh da li d aprobam ili ne... srećom nema ništa, zastarelo tri komada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malonj 41 Napisano Januar 27, 2016 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Derventa, Novi Sad Motocikl: DR-Z400, Benelli Trek 1130 Prijavi odgovor kao problematičan cist ko suza tripovao sam se zesce od ovih novih kamera sto su uveli u NS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Januar 27, 2016 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan @malonj nisu jos kamere aktivne samo su oprane neke pare preko toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1982 Napisano Januar 27, 2016 Drug član, 964 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Malo se okrenuo stomak dok sam popunjavao, jer sam bio siguran da ima jedna, no kaze da nema podataka...samo neka tako i ostane... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 27, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Slicno i ja, imam sitnih neplacenih kazni, ali me nema u registru. Valjda ne citaju ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Januar 27, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Jel ste lepo uneli podatke nasim pismom . Ja prvo bez ćčš i kaze nema nista, kad medjutim kasnije se ispostavilo drugacije Dobra stvar u ovome je sto imas uvid kad krenes da registrujes vozilo da li ce te smarati za neplacene kazne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1982 Napisano Januar 27, 2016 Drug član, 964 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Jel ste lepo uneli podatke nasim pismom . Ja prvo bez ćčš i kaze nema nista, kad medjutim kasnije se ispostavilo drugacije Dobra stvar u ovome je sto imas uvid kad krenes da registrujes vozilo da li ce te smarati za neplacene kazne probao sve mogucje i nemogucje varijante i dalje nishta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Januar 27, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ne radi im to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Januar 27, 2016 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem, imam ne placenu kaznu 5000din, niko me nije zaustavio 3 god, nisam napravio prekrsaj, cak sta vise nista se ne vodi na mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5106 Napisano Januar 27, 2016 Drug član, 1522 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna aplikacija da ih podsetis da ti naplate kaznu pre zastarevanja i da te sto lakse lociraju i nadju kako mislis da to izvedu sa ovom aplikacijom ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8628 Napisano Januar 28, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan " Šabić se osvrnuo i na registar novčanih kazni, koji je od juče počeo da radi, navodeći da je to na prvi pogled fina stvar zbog moderne, elektronske komunikacije, ali da je taj registrar, u zemlji u kojoj je ukradena kompletna baza jedinstvenih matičnih brojeva, zaštićen JMBG-om. - Da li se mi to igramo, šta mi zapravo radimo, imamo li komunikaciju, razmenjujemo li informacije - upitao je Šabić. On je rekao da se ne sme traćiti novac na uspostavljanje bilo kakvih registara koji su "kobajagi zaštićeni", a da svi znaju da je prodor moguć do tragikomičnog nivoa." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 822 Napisano Januar 28, 2016 Xtreme, 392 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Glupa stvar je koristiti ime,prezime i JMBG kao neophodne podatke za proveru jer je do tih podataka relativno lako doci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malonj 41 Napisano Januar 28, 2016 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Derventa, Novi Sad Motocikl: DR-Z400, Benelli Trek 1130 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro ako te informacije zakonski nisu tajne prirode ona nema problema sa koriscenjem tog logina. Mozda je moguce otici do suda i traziti spisak ne placenih kazni za neku trecu osobu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5011 Napisano Januar 28, 2016 Drug član, 1885 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nije moguće Inače čini mi se da je ovde u pitanju samo registar kazni, tj samo za završene postupke. Tako da možda ste još u proceduri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 28, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Glupa stvar je koristiti ime,prezime i JMBG kao neophodne podatke za proveru jer je do tih podataka relativno lako doci Ma nema brige, nece meni niko da ukrade licnu kartu i otvori firmu na moje ime. To se desava samo odabranima. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 28, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan http://www.blic.rs/vesti/drustvo/registar-kazni-svi-vasi-dugovi-na-svacijem-dlanu/y2pdjey Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktorski 167 Napisano Februar 2, 2016 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Leoben, Styria Prijavi odgovor kao problematičan Imam srecu pa znam ljude koju su radili na razvijanju pomenute aplikacije i bio sam sam tester. Pravi mozgovi. Razvijala se 5 godina i tek je zimus zazivela ta finalna verzija. Nekada je bila jako spora i rad sa njom je bio pakao. Dnevno se unosilo po 5-10 izvestaja i rad sa 5 korisnika je bio pojam. Danas na njoj ima zavedeno preko 250 000 predmeta za svega par meseci (testiranje je bilo u oktobru prosle godine) i dnevnim prosekom oko 1000 logova dnevno (samo zaposleni). Problem je sledeci, treba da se zavede jos 2 puta toliko predmeta koliko je zavedeno, naravno uz pretpostavku da novim predmeta nece biti. Tako da nemojte jos da shvatate zdravo za gotovo. Mozda je n osoba napravila prekrsaj, predmet postoji ali nije zaveden (ne odnosi si se na bazu aplikacije), mozda n osoba je napravila preksaj i zaveden je (postoji u bazi aplikacije) a da nisu zavedene placene kazne i takse pa vas zato opet nema u bazi aplikacije dok vi imate kuci uredno placenu kaznu i bude jedan dan kuc kuc cika u plavom i da te vodi 2 meseca u skelu a ti mu izvadis uplatnicu i kazes ja platio a on kaze ne nisi nema te zavedenog... Ovo je za sve one koje sumnjaju da su slikani i da se trenutno u narednom nekom periodu ne oslanjaju na aplikaciju u smislu 'e nisu me ipak slikali'... Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malonj 41 Napisano Februar 8, 2016 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Derventa, Novi Sad Motocikl: DR-Z400, Benelli Trek 1130 Prijavi odgovor kao problematičan Pu, sto mi rusis snjeska 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostvs 8 Napisano Februar 8, 2016 U prolazu, 59 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: HONDA CBR 1100 XX Prijavi odgovor kao problematičan Dobra stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAJATI1 82 Napisano Februar 12, 2016 U prolazu, 32 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: ZRX 1100, CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Dodjem sinoc u Ljermontovu da registrujem motor.Par ljudi ispred mene,nista strasno.Stignem brzo na red kad ispred mene padobanac hooop.Kaze momak da je bio malo pre tu ali da ga je vratila zbog neke dopune papira pa samo da on casom hm... da. Kaze mu ona tetka da je sve u redu u vezi papira ali da se ipak prvo javi onim dobrim ljudima u USTANICKU 14 u Prekrsajni Sud gde ga ceka par nekih kaznica pa kad to izmiri da dodje kod nje ponovo na druzenje.Momak se pokupi, a ja konacno stigoh na red.Kaze ona da sam divan decko ,petica iz matematike pa iz vladanja...Kuca ona tako kad od jednom BANANA. Isricam joj da je to nemoguce i da sam se proverio u registru i da sam cist. Dzaba,peti sam joj danas i kod nje blinkam.Jutros odem u Ustanicku gde mi besede da dugujem 5000 dinara za neki prekrsaj iz septembra 2014.Zasto mi kazna od septembra 2014 nije stigla na kucnu adresu? Zato sto nepismeni zandar nije prepisao kako treba ni prezime ni adresu tako da se ta kazna vukla tamo negde samo pod maticnim brojem i zbog toga nisam mogao da se nadjem u registru.Sta cu ,ruku u dzep pa njima 5000 majki i ode mi nov akumulator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktorski 167 Napisano Februar 12, 2016 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Leoben, Styria Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto nepismeni zandar nije prepisao kako treba ni prezime ni adresu tako da se ta kazna vukla tamo negde samo pod maticnim brojem i zbog toga nisam mogao da se nadjem u registru. Sta cu ,ruku u dzep pa njima 5000 majki i ode mi nov akumulator. Muuka prijatelju, to je ono o cemu pricam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Februar 12, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan mogu li da vide to ako registrujes motor u agenciji nekoj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...