bdada 14852 Napisano Januar 26, 2016 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Vidim dosta kofera se prodaje bez bravice a ni sam je nemam,nije skupa investicija poruciti je ali cimanje,poruci,cekaj isporuku ... Nadjoh bravicu za postansko sanduce,cena 133 din. i uz minimalne prepravke namontirah na GIVI kofer. Rupu gde ulazi bravica sam malo obradio turpijom i uspeo je nabiti tako da se ne mora ni srafiti,cak rupa ima dva zljeba kao i bravica,jezicak sto zakljucava sam skratio za mozda 1cm,malo obradio turpijom i gotovo. Nisam slikao detaljno ali je izuzetno prosto za montirati,jeftino,ima u skoro svakoj gvozdjari. Mozda je neko vec opisao postupak ali ne nadjoh nista u pretrazi,evo i par slicica kako izgleda. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano Januar 26, 2016 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan Zgodno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 26, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, ma fabrika!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 628 Napisano Januar 27, 2016 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Ja sa istu takvu platio u gvozdjari 280 .din.Bas si jeftino prosao.Vredi kupiti i vise kom za svaki slucaj jer ovde cim nesto krene da se prodaje ode cena u nebesa.pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4992 Napisano Januar 27, 2016 Drug član, 1514 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan super si uradio ... u mom slucaju ne bi pomogla ta bravica , jer drugacije zakljucavanje , a isto imam givi .. svaka cast za ideju ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Januar 27, 2016 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za ideju..ali. Pazi sada. Na poslu imamo 15 ormana sa tim bravicama. Ja mojim kljucem otkljucavam 5. Trebalo je da kupis isto postanski ali bolju firmu i skuplju. Ezet li bese ili tako nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14852 Napisano Januar 27, 2016 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za pohvale,gox ako nadjem otkljucan kofer znam koga da trazim ma bravica je tu da ne moze svako u prolazu da ga otvori,slozices se-ko nameraci da ga otvori lakse je srafcigerom,bila bravica original,elzett ili jang ming 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ssone 76 Napisano Januar 27, 2016 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: BGD Dorcol Motocikl: piaggio beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore! Odlicna ideja... Imam i sam problem , kofer je Piagio, pokusacu i sam nesto da uradim slicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...