Motorcyclist 17123 Napisano Jun 28, 2024 Integrisan, 5033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gde je onaj forumas sto pije sa gaborovim sinom da ga pita sta se desava? Znaci da se ja drzim Louisa i FC MOTO... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4956 Napisano Jun 28, 2024 Drug član, 1877 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pre 49 minuta, ProMaster je napisao: Jutros sam im napisao da cu kontaktirati advokata (sto i stvarno hocu), sad vec iz inata. Na sta su mi odogovorili, da ne pretim dzabe, da imaju najjaceg advokata u Srbiji.. Reko, pa zato sto vam treba ko lebac, verovatno. Dao sam podatke, cekam povraćaj sredstava do srede, u protivnom cu stvarno da krenem na drugi nacin. Tek sad mi kaze da su oni sve porucili ispravno, ali im dobavljac poslao pogresno i ja kao treba da progutam da niko nije proverio robu ni po prijemu, ni po slanju meni, mhmm... A moj tata je jači od tvog tate Hahahhaha Pa on ne shvata da čovek može to njegovo da ugasi kao pikavac i još da mu napravi da se češe neko vreme dok se malo ne oporavi 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetraBG 213 Napisano Jun 28, 2024 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT-07 , super soco ts1200r Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam davno od njih narucila kacigu i nikad nije stigla, poslala pitanja da li su uopste poslali i da li ce stici, jer sam dobila email da su procesuirali porudzbinu i da ce uskoro poslati paket.. Nikad nisam dobila odgovor od njih. Od tada ih ni ne gledam jer su neozbiljni. A sudeci po ovim ovde prepiskama su vise nego neozbiljni. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1353 Napisano Jun 28, 2024 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Generalno je posao trgovine naporan, radiš sa zahtevnim kupcima i nezainteresovanim dobavljačima, magacionerima, kuririma... Ali je vidljivo kad se neko trudi da drži pod kontrolom, isto tako i kad je još jedan škripavi spoj u lancu traljave trgovine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8984 Napisano Jun 28, 2024 Drug član, 1900 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Skyrunner je napisao: A moj tata je jači od tvog tate Hahahhaha Pa on ne shvata da čovek može to njegovo da ugasi kao pikavac i još da mu napravi da se češe neko vreme dok se malo ne oporavi Da nisi ti taj ? @maza1 Vidiš iz prepiske da nisam smarač, slao sam im poruke na mesec dana, nisam zakerao ništa, niti očekivao više od dostave kataloških brojeva koje sam.ja hteo, a ne koje su oni hteli. Nije ovo prvi put, dešavalo se već, poručim jaknu XL, stigne XXL, airbag prsluk isto, poručim 3 fluo za drugare, stignu dva fluo i crni i nikada nisam mislio da je to nešto zbog čega bi javnu osuo po njima, dok je ovo sad, kategorija za sebe. Na moju opasku da su doterali cara do duvara, nejavljanjem i neresavanjem, on mi prica kako ima "najjačeg " advokata u Srbiji, kakav jebeni stepen gluposti u komunikaciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1353 Napisano Jun 28, 2024 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, ProMaster je napisao: Da nisi ti taj ? @maza1 Vidiš iz prepiske da nisam smarač, slao sam im poruke na mesec dana, nisam zakerao ništa, niti očekivao više od dostave kataloških brojeva koje sam.ja hteo, a ne koje su oni hteli. Nije ovo prvi put, dešavalo se već, poručim jaknu XL, stigne XXL, airbag prsluk isto, poručim 3 fluo za drugare, stignu dva fluo i crni i nikada nisam mislio da je to nešto zbog čega bi javnu osuo po njima, dok je ovo sad, kategorija za sebe. Na moju opasku da su doterali cara do duvara, nejavljanjem i neresavanjem, on mi prica kako ima "najjačeg " advokata u Srbiji, kakav jebeni stepen gluposti u komunikaciji. Izvini, nisam te uopšte video u svpm komentaru. Samo kažem da svaki posao ima izazova (uvek se nađe neki nadrkan kupac, ne ti), ali neprekidna neozbiljnost je vidljiva. To ljudima unosi nesigurnost, i ako nađu bolju opciju, odmah preskaču na istu. Mada nema baš mnogo kvalitetnih prodavaca u moto opremi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8984 Napisano Jun 28, 2024 Drug član, 1900 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ok, brzopleto sam zaključio... Ne znam, meni je Moto Bike reper kako treba da radi jedan motoshop, live stanje lagera na webshopu (koliko je tehnički izvodljivo), dobri face2face prodavci, za ovdašnje uslove lepo opremljeni, krenuli su da šire asortiman i želim im sve najbolje. No, nije tema.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6405 Napisano Jun 28, 2024 Drug član, 1822 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, ProMaster je napisao: Nije ovo prvi put, dešavalo se već, poručim jaknu XL, stigne XXL, airbag prsluk isto, poručim 3 fluo za drugare, stignu dva fluo i crni i nikada nisam mislio da je to nešto zbog čega bi javnu osuo po njima, dok je ovo sad, kategorija za sebe. Na moju opasku da su doterali cara do duvara, nejavljanjem i neresavanjem, on mi prica kako ima "najjačeg " advokata u Srbiji, kakav jebeni stepen gluposti u komunikaciji. Ti si bas uporan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1325 Napisano Jun 29, 2024 Drug član, 867 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Ja dobio prednju gumu, pomalo defektnu, imam vobling do 55km/h posle toga sve normalno. Na 130km/h pustim korman, ide pravo kao strela, do 55km/h osetim kako šeta. Mislio vulkanizer nije dobro balansirao, otisao opet, proverili sve, kad ono guma glanc nova, šeta kad se zavrti na balanserki... Citam posle strane forume, nisam prvi kome se to desavalo... Conti trailattack 3, pirelli scorpion... Zvao me Ričard, pitao da posaljem video, reko mogu ali moram za NS kod vulkanizera da bih skinuo tocak, pa je rekao da se ne cimam da ce probati da resi. Juce mi je trebao javiti ali jos nista... Nije mi zvucao preko telefona kao neko koga boli uvo ipak je on mene nazvao ne ja njega... Videcemo razvoj situacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5524 Napisano Jun 29, 2024 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, Motorcyclist said: Gde je onaj forumas sto pije sa gaborovim sinom da ga pita sta se desava? Znaci da se ja drzim Louisa i FC MOTO... Ne znam ko pije ali ih svi mi iz Subotice generalno znamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17123 Napisano Jun 29, 2024 Integrisan, 5033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa eto ako je neko dobar sa covekom moze da ga pita. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8984 Napisano Jun 29, 2024 (promenjeno) Drug član, 1900 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, Motorcyclist je napisao: Pa eto ako je neko dobar sa covekom moze da ga pita. Sto se tice mog slucaja, nemoj da ga pita nista. I njemu sam u prepisci rekao da ne zelim retoriku, vec konkretna resenja, tako da ne bi ulazio u bilo kakvu pricu, jer svaka ima za cilj da mene napravi budalom, a to nece moci. Od price, zasto ne pisem mail ili zovem, vec koristim Viber, mozda zato sto je iz mog iskustva sa njima to bio najuspesniji nacin (na mail kasne sa odgovorom u intervalu od 3 dana do NIKAD, na telefon su cesto zauzeti) komunikacije, pa sam nastavio da ga koristim kako pre 2 godine, tako i danas. Preko price da je deo nedostupan, a ja ga porucio juce da stigne u FR na adresu. Do toga da su im dobavljaci poslali pogresane delove, a da to niko ni po prijemu ni po slanju nije proverio. i ja sad treba da popasem pricu, da su oni od dobavljaca porucili samo deo za Steficu, i kad im je stiglo samo su ga prosledili Stefici, VAZI! @Sharky - Alex Naivan sam izgleda, kao kupac kineskog motocikla.. Promenio Jun 29, 2024 član ProMaster 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4956 Napisano Jun 29, 2024 Drug član, 1877 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, ProMaster je napisao: Da nisi ti taj ? @maza1 Vidiš iz prepiske da nisam smarač, slao sam im poruke na mesec dana, nisam zakerao ništa, niti očekivao više od dostave kataloških brojeva koje sam.ja hteo, a ne koje su oni hteli. Nije ovo prvi put, dešavalo se već, poručim jaknu XL, stigne XXL, airbag prsluk isto, poručim 3 fluo za drugare, stignu dva fluo i crni i nikada nisam mislio da je to nešto zbog čega bi javnu osuo po njima, dok je ovo sad, kategorija za sebe. Na moju opasku da su doterali cara do duvara, nejavljanjem i neresavanjem, on mi prica kako ima "najjačeg " advokata u Srbiji, kakav jebeni stepen gluposti u komunikaciji. Ma gde bre, znam ih nekoliko koji dižu dosta više od mene iz benča. Odgovor mu je stvarno u nivou pretškolskog. Umesto da nađe rešenje, on se kurči Ja bi ga samo iz sporta naučio pameti 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5460 Napisano Jun 29, 2024 Ne silazi, 4878 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Tražite i fiskalni račun, čisto da vidite da ga nikad nećete dobiti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8984 Napisano Jul 2, 2024 Drug član, 1900 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Prosto jedva čekam da mi do četvrtka ne vrate novac i da krenemo u "klanje" sa "najjačim advokatima" u Srbiji, a sve za 120e... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5700 Napisano Jul 2, 2024 Drug član, 2007 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nisi dobro razumeo šta "najjači advokat" znači u ovom slučaju. Malo naivno shvatate celu priču, nego da se ja ne pravim pametan. Prelistajte temu lepo i shvatićete. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17123 Napisano Jul 2, 2024 Integrisan, 5033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Madjarska, Orban, njegov brat i ostala braca jel? Ja sam iz Tehnomanije dobio pare nazad, a inspekcija je reagovala tek posto su mi vratili pare Pa me zvali iz Tehnomanije da ih je zvao neki inspektor pa ako mogu njemu na mail da napisem da je spor resen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jul 2, 2024 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Odgovoriš im na mejl za jedno 5 meseci da nije problem nikakav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8984 Napisano Jul 2, 2024 Drug član, 1900 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, živke je napisao: Mislim da nisi dobro razumeo šta "najjači advokat" znači u ovom slučaju. Malo naivno shvatate celu priču, nego da se ja ne pravim pametan. Prelistajte temu lepo i shvatićete. Živke slobodno na PM.. Naši smo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jul 2, 2024 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Država,šta drugo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11670 Napisano Jul 3, 2024 Drug član, 1294 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan On 29. 6. 2024. at 19:16, Jovan Ristic je napisao: Tražite i fiskalni račun, čisto da vidite da ga nikad nećete dobiti kako i da ga dobijes kad im je zvanično promet za proslu godinu 13000 evra 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8984 Napisano Jul 3, 2024 Drug član, 1900 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Situacija je juce (sad vec prekjuče) rešena . Bilo kako bilo, nauk svima, zaobidjite doticnu skupinu (da se ne izražavam). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4956 Napisano Jul 4, 2024 Drug član, 1877 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Obarali ste ruke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1353 Napisano Jul 4, 2024 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, ProMaster je napisao: Situacija je juce (sad vec prekjuče) rešena . Bilo kako bilo, nauk svima, zaobidjite doticnu skupinu (da se ne izražavam). Ostavi nas bez najsočnijih detalja!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8984 Napisano Jul 4, 2024 (promenjeno) Drug član, 1900 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Skyrunner je napisao: Obarali ste ruke? Navlačili konopac... @maza1 Nista, vratili novce. Danas ili sutra su na dostavi delovi u FR, toliko o nedostupnosti.. Promenio Jul 4, 2024 član ProMaster 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...