Nikola535 133 Napisano Februar 4, 2017 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja o klin ti o plocu Jesu tipski, to stoji, ali pricali smo o razlicitoj zapremini, zar ne? I naravno da stoji da se u prodavnici ne mogu kupiti jedan 33 drugi 46, jer nije cest slucaj da ode neko i trazi dva razlicita i samim tim ne idu u paru, ali kolega je pitao da li moze da da stavi razlicitu zapreminu, a ne da li ode u prodavnicu i kupi I kao sto kaze kolega Bojan, isto tako znam ljude koji su vozili sa samo jednim bocnim bez ikakvog problema. To je ono sto sam hteo da kazem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krupni 5 Napisano Februar 4, 2017 U prolazu, 38 postova Lokacija: Čačak/Beograd Motocikl: Strom 1000 L5 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se sto uneh pometnju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Februar 4, 2017 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Ako smem da kazem par reci, zbog posla kojim se bavim morao sam malo vise da udjem u problematiku zapremina i dimenzija kofera. Kod asimetricnih nosaca koji se tako prave zbog izduva preporucuje se da se stavi jedan siri i jedan uzi kofer. Ne zbog rasporeda tezine jer bi u tom slucaju znacilo da se u oba kofera stavlja veoma slican prtljag, na veoma slican nacin i skoro identicne tezine. Kao, naravno, i identicnog mesta opterecenja unutar kofera. Sto je tesko izvodljivo, narocito ako putujemo sa lepsom polovinom Zapravo se asimetricni koferi prave da bi koliko toliko izjednacili krajnju levu sa krajnjom desnom tackom motocikla i napravili vertikalnu simetriju. Sto ima dosta uticaja ako vozac zeli negde da se provuce. Ne mora da znaci da sam u pravu, samo prenosim moja iskustva (vozio sam i sa jednim i sa drugim koferima) i moja saznanja Kada me ljudi zovu i raspituju za kofere uvek pitam da li su nosaci simetricni. Ako nisu ponudim asimetricne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2524 Napisano Februar 4, 2017 Drug član, 1606 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Meni ti asimetrični koferi izgledaju dosta loše i nikad se ne bih odlučio na tu varijantu.Gde je mala razlika u zapremini kofera ( 6,7,8 lit) pa i nekako...Ali ovo gde je razlika 13 lit nikako.Ovo što je Krupni mislio da stavi 33 i 46 po meni izgleda ....dobro je što nije :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Decembar 27, 2017 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dileme nije bilo givi sam imao a deda mraz je to znao i ove godine malo poranio. U Moto land-u kupljen kofer givi monokey v47. Uz kofer kupljena i nova ploca posto stara ne odgovara. Iskoristo sam i novogodisnji popust pa sam narucio i naslon za kofer koji nisu imali na stanju. Sve u svemu trebam da nemestim pa da vidim kako se uklapa u celu pricu. Inace ovo je stari kofer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1254 Napisano Decembar 27, 2017 prisutan, 1133 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Marko koliko je taj Givi monokey 47 ,para ,sa pločom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Decembar 27, 2017 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kofer, ploca i naslon 28500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Decembar 28, 2017 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Koferi mogu imati i unutrasnje torbe tako da samo otvoris kofer, izvuces torbu, zatvoris kofer i sa torbom odes u smestaj. Koferi jesu tezi od bisaga ali ne toliko da uticu na voznju, ali su daleko cvrsci i daleko bolje cuvaju ono sto se u njima nalazi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Decembar 28, 2017 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Montiran nosac Zatim i kofer, ostajesamo naslon da stigne pa da montiram ali to tek na prolece 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Januar 17, 2018 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za Tracera 700 uzeo isti kofer. Izgl da fenomenalno. Vidjecemo kako ce se pokazati. Ostalo mi je jos da naslon porucim. Razmisljam i o signalizacijin za njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano April 24, 2018 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kao i predhodnih puta opet nema dileme GIVI je pravi izbor. Dobra ali za moje potrebe mala 47 je pronasla drugog vlasnika a kod mene stigao novi clan V56 Naravno naslon takodje Montaza naslona cim ugrabim malo vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano April 24, 2018 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan Auu..kolega prelep! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano April 24, 2018 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, trudimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano April 24, 2018 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ubaci mu samo orig. Givi stop. Odlicno sijaju i lako se montiraju sa konekcijom! Ja sam montirao nedavno na Maxiju 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano April 24, 2018 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Imam u planu, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Maj 17, 2018 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Namontirano 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 17, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Другари, ако некоме треба, продао бих свој Givi V46 у одличном стању и без оштећења са два кључа. Кажу неки да стају две кациге, а ја увек имам неких палаца унутра па нисам ни стигао да пробам. Једноставно, ипак ми треба већи куфер, навика мајку му Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Maj 17, 2018 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan Top izgleda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Maj 17, 2018 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko para Svaler za nas sa foruma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 17, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Koliko para Svaler za nas sa foruma? Јел вреди то 110-120е? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Maj 17, 2018 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao v46 i neke kacige mogu da stanu a neke ne Vemar i AGV mogu Vemar i Nexx ne mogu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Maj 18, 2018 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ne znam koliko vredi, zato sam i pitao koliko para košta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Decembar 24, 2018 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/17/2018 at 9:19 AM, Svaler said: Другари, ако некоме треба, продао бих свој Givi V46 у одличном стању и без оштећења са два кључа. Кажу неки да стају две кациге, а ја увек имам неких палаца унутра па нисам ни стигао да пробам. Једноставно, ипак ми треба већи куфер, навика мајку му Može broj telefona, poslao sam ti poruku... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alekilic 8 Napisano April 28, 2021 U prolazu, 2 postova Lokacija: Панчево Motocikl: BMW F750GS Prijavi odgovor kao problematičan Тренутно возим BMW F750GS, пре тога Kawasaki Vulcan 650, Suzuki V-Strom 650,... Сложио бих са тим да је избор KAPPA K53 оптимално - јер је ипак много јефтинији од алуминијумских а опет има 53 литра. Тај кофер не користим све време већ само кад путујем или идем по нешто (ракија, шунка, џем, мед,...) код ортака, а то је пар пута годишње. Тако да га и качим на мотор само кад ми треба - зато не мислим да треба куповати најскупље алуминимске кофере, осим ако си врло често на путу. За документе, рукавице, кључеве, наочаре и друге ситнице користим танк торбицу. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule 021 70 Napisano Maj 19, 2021 U prolazu, 57 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS 2010,Yamaha X-Max 250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam nedavno Givi V47 i Blade ali nisam dobio bravice na njima.Koferi su ganc novi u najlonima ali braica nema.Kako i zasto to samo ovaj lik sto mi je prodao zna jer on donosi raznoraznu robu iz Nemacke pa sam odmah reagovao kad sam video kofere. Da li neko mozda ima bravicu za te kofere? Ja sam nasao jednu ali bez kljuca a mogu da je prepravim na rezervni kljuc od ove druge bravice koju uzmem. Video sam u MotoLandu da imaju bravicu za 1900 dinara ali je trenutno nemaju pa zato pitam ovde. Inace kod kljucara nema tog novog tipa kljuca i imaju samo one stare crvene i kratke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...