steefanv 299 Napisano Septembar 2, 2017 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jedno zanimljivoresenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Septembar 2, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj zadnji centralni stend je za duže periode ne korišćenja motora ok. Ko će to na dnevnoj pa ni na sedmičnom bazi sklapati i rasklapati. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Septembar 2, 2017 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Savan je napisao: Ovaj zadnji centralni stend je za duže periode ne korišćenja motora ok. Ko će to na dnevnoj pa ni na sedmičnom bazi sklapati i rasklapati. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Zgodan je za preko zimu i kad neko duzi period radi nesto na motoru. Bar ja to tako gledam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2664 Napisano Maj 6, 2019 Slow rider, 947 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da je tema stara već 2 godine, ali da ne bih otvarao novu, nadovezaću se na ovu postojeću. Da vam pokažem štender u svojoj domaćoj radinosti. Materijal za izradu je bio: cevi 30x30, 25x25, točkići kod kineza (120din/kom), šrafovi razni i boja u spreju... i na kraju gotov proizvod... Sve ukupno nešto manje od 15 evra... 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Maj 6, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Maj 6, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Mada..nov je nesto malo vise od toga. Paddock standaard Proworks 2 in 1 (Voor/Achter) (Nu -50%) - 24mx.nl WWW.24MX.NL Kwaliteitsleveringen van Paddock standaard Proworks 2 in 1 (Voor/Achter) (Nu 50% korting). Koop online bij 24MX - De... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2664 Napisano Maj 6, 2019 Slow rider, 947 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, Savan je napisao: Mada..nov je nesto malo vise od toga. U pravu si, slažem se... Nije ovo bila neka ušteda, niti je razlog izrade bio što je nov bio skup, nego eto, krenulo se iz dosade... 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad77 29 Napisano Maj 29, 2019 Svrati ponekad, 99 postova Lokacija: Srem Prijavi odgovor kao problematičan On 6.5.2019. at 12:31, Yanco je napisao: Jeste da je tema stara već 2 godine, ali da ne bih otvarao novu, nadovezaću se na ovu postojeću. Da vam pokažem štender u svojoj domaćoj radinosti. Materijal za izradu je bio: cevi 30x30, 25x25, točkići kod kineza (120din/kom), šrafovi razni i boja u spreju... i na kraju gotov proizvod... Sve ukupno nešto manje od 15 evra... Lep. Louis bi ti pozavideo. Svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Avgust 12, 2019 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Yanco, da li može nacrt štendera jer ja bih sebi napravio isto a tvoj mi se jako dopao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2664 Napisano Avgust 13, 2019 Slow rider, 947 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, king_julien je napisao: @Yanco, da li može nacrt štendera jer ja bih sebi napravio isto a tvoj mi se jako dopao. Može, biće uskoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Avgust 14, 2019 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko da bi mi prodao stender za zadnji tocak, treba mi za hyosunga gt 250 koji ima samo ćopavu, nisam vičan pravljenju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8426 Napisano Avgust 14, 2019 Solo Rider, 3220 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan On 6.5.2019. at 13:31, Yanco je napisao: U pravu si, slažem se... Nije ovo bila neka ušteda, niti je razlog izrade bio što je nov bio skup, nego eto, krenulo se iz dosade... I ja sam se tako igrao iz dosade, ali definitivno može da se sve svašta nadje na akciji da se prosto ne isplati praviti. Sad su mi svi motori obavezni sa centralnim štenderom, a ove pravljene podelio drugarima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2664 Napisano Avgust 14, 2019 Slow rider, 947 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan On 12.8.2019. at 18:53, king_julien je napisao: @Yanco, da li može nacrt štendera jer ja bih sebi napravio isto a tvoj mi se jako dopao. Evo izvoli dimenzije Ja sam stavio širinu 400mm, ali možeš da staviš i dužu cev, pa da šteluješ kako ti odgovara. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Avgust 14, 2019 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan evo za sve koji ne umeju,ne vole ili neznaju sami da naprave... koristim vec mesec dana odlicna spravica. radi po porudzbini za svaki model motora,moje preporuke Motocikli | Oprema i delovi : Stender za motor 06.08.2019 - ID 69678449 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Univerzalni stenderi za motocikle Izradjujem i prodajem stendere za ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3891 Napisano Avgust 14, 2019 Ne silazi, 5022 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, duledjo said: Ima li neko da bi mi prodao stender za zadnji tocak, treba mi za hyosunga gt 250 koji ima samo ćopavu, nisam vičan pravljenju Imam nov iz Louisa ako te zanima... Buy Universal Motorbike Stand | Louis Motorcycle & Leisure WWW.LOUIS.EU Universal Motorbike Stand at Louis. Secure payment ✓ Free returns ✓ 2-year right of return ✓ » Buy now! Cena: 3.600,00 RSD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Avgust 14, 2019 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, MOTOM said: Imam nov iz Louisa ako te zanima... Buy Universal Motorbike Stand | Louis Motorcycle & Leisure WWW.LOUIS.EU Universal Motorbike Stand at Louis. Secure payment ✓ Free returns ✓ 2-year right of return ✓ » Buy now! Cena: 3.600,00 RSD ovaj sa tockicima sa kp mi izgleda bolje,hvala na ponudi razmislicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Avgust 15, 2019 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan duledjo, imaš kolega i u pontisu njihov štender Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Avgust 15, 2019 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, king_julien said: duledjo, imaš kolega i u pontisu njihov štender hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1867 Napisano Avgust 19, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Ja ovaj koristim,odličan kvalitet. Može sa ravnim ili sa U nastavkom. Motocikli | Oprema i delovi : Stender za motor M1 04.08.2019 - ID 52039099 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Obzirom na njihov visok kvalitet i univerzalnost, vecina motociklista ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Avgust 19, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam napravio stender sam po meri a mog versisa.Od cevi i armature jo 2007 dok sam bio napaljen na novi motor .Koristio sam ga možda 10 puta tako što sam morao da vatam nekog da mi pomogne tokom dizanja i spuštanja.Već 10 gdina ga uopšte nisam koristio jer mi je potpuno nepotreban.Kad menjam gume majstor mi skida točkove a lanac kad se pere i podmazuje je lakše pomerati malo motor tamo vamo -iako je i to zamorno nego vatati nekog da ti pomaže oko dizanja i spuštanja., Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Avgust 20, 2019 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Jbg neznam, ali ja ovaj koji sam kupio stender(negde iznad sam ubacio link) ne treba ti pomoc za podizanje. Na motoru su pozadi fabricki oni nosaci, samo namaknem one viljuske stendera na nosace jednom rukom drzim stender, drugom ispravim motor sa ćopave i samo se navalim pozadi i podigne ga. Spustanje slicno, podignem stender, spustim motor, viljuske ga drze pravo i polako spustam na levu stranu dok ne stane na ćopavu. Posle svake voznje ga stavljam na stender, najsigurnija varijanta iako mi motor stoji u mojoj garazi(nije na ulici i slicno),ali opet matori stalno nesto prolazi uzima, provlaci bicikl itd. A vec 2 motora sam polupao u toj istoj garazi, zbog gluposti i bez centralnog stendera(nisu imali ni fabricki ni ocaj dodatni) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2382 Napisano Decembar 18, 2019 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Kolega bravar,imao visak cevi,drugar ima plastifikaciju,morao sam da kupim koka kolu,napolitanke i 4 srafa,sve zajedno 250 din 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Decembar 20, 2019 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 19.8.2019. at 21:43, gox je napisao: Ja ovaj koristim,odličan kvalitet. Može sa ravnim ili sa U nastavkom. Motocikli | Oprema i delovi : Stender za motor M1 04.08.2019 - ID 52039099 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Obzirom na njihov visok kvalitet i univerzalnost, vecina motociklista ... Uzeo sam taj isti odlican je samo ne znam da li sam trebao sa 4 tockica Zajebah se sa 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Decembar 20, 2019 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ipak je 9-ka u pitanju Samo 300 kila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15348 Napisano Decembar 20, 2019 moto merkat °°, 4961 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan 300 samo ako i ti sedis na njemu, na sve to ako dizes samo zadnji opterecen manje od 100 kg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...