iKoren 57 Napisano Decembar 21, 2015 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ6 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Harley-Davidson Beograd stranica je upravo izbacila ovu sliku uz komentar da se pogleda ponuda za 2016. Samo bih pitao Zašto, zašto? Šta im bi sa ovim prednjim delom? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iKoren 57 Napisano Decembar 21, 2015 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ6 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Jasna je funkcionalna i upotrebna vrednost. Samo mi sa dizajnerske strane izgleda kao da je neko nabacio poveću vanglu sa isečenim rupama za far. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12736 Napisano Decembar 21, 2015 Ne silazi, 7374 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan R1200ST Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Decembar 21, 2015 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Harley-Davidson Beograd stranica je upravo izbacila ovu sliku uz komentar da se pogleda ponuda za 2016. Samo bih pitao Zašto, zašto? Šta im bi sa ovim prednjim delom? EVO RESENJA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mad Mike 143 Napisano Decembar 21, 2015 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj novi harley me podseca na neki televizor iz sedamdesetih... Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Decembar 22, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan @velimirjevtic Не знам, ја би за ову каву пре рекао добар "ретро" него "outofstyle" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Decembar 22, 2015 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan @velimirjevtic Не знам, ја би за ову каву пре рекао добар "ретро" него "outofstyle" ovo je retro, ono mi je ipak vise out of style a i pravila se do 2005 tako da je tesko retro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Decembar 23, 2015 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Harley-Davidson Beograd stranica je upravo izbacila ovu sliku uz komentar da se pogleda ponuda za 2016. Samo bih pitao Zašto, zašto? Šta im bi sa ovim prednjim delom? EVO RESENJA Lepsi MZ televizor od ovog cuda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Decembar 23, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan @velimirjevtic Не знам, ја би за ову каву пре рекао добар "ретро" него "outofstyle" ovo je retro, ono mi je ipak vise out of style a i pravila se do 2005 tako da je tesko retro Lep motor. Inace svaki caffe racer je uzas tako da mogu da stavim sliku svakog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6718 Napisano Decembar 23, 2015 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Kada bi ovde ubacili i one custom made, siguran pobednik bi bio onaj što je "lično radiJo kod Harli Dejvidsona". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11533 Napisano Decembar 24, 2015 Drug član, 1288 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Meni je oduvek od ovih fabrickih bio cudan sv suzuki Ne mogu reci da mi je gadan,a tek sto ne mogu da kazem da je lep-ova maska natakarena podseca bas na onu na onom ruznom Harliju samo malo manja,deo oko motora kao da je odgrižen,ne znam uvek me baci u razmisljanje kad ga vidim p.s.ali ide vrlo lepo kakav god da je ružan ili out of style Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Decembar 24, 2015 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Meni SV deluje pomalo nedovršeno ili neuklopljeno ali ne ružno. Mada ni onaj Harli gore mi ne izgleda gadno, takoreći neobičan mada svako ko prati pomalo USA industriju i njihov dizajn ga kapira skroz.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukiTA 274 Napisano Decembar 25, 2015 Non stop u gradu, 188 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XLV 600 Prijavi odgovor kao problematičan Prava zimska tema Inace, Sashac, kao iskusni lisac, otvara ovu temu kako bi nam smucio zivot i zatrovao oci, a protivotrov se zna sta je tj. gde je... Dakle, ova tema je link ka temi "devojka dana" Gledajuci neke slike zaista mi nije bilo dobro. Hondin skuter i ovi bavarci su uzas, takodje, licno, slazem se sa bocca bastard 200% sve sto je rekao oko italjana, dukatija i sl. No, da ispostujem temu, moj "favorit" je motor koji do ove teme nisam znao kako se zove, ali ga tu i tamo vidim po Bg, znam i gde ima jedan cesto parkiran i uvek se zagledam, pokusam da nadjem nesto sto ce mi se svideti, prodjem u razlicitim delovima dana, razlicito osvetljenje, razlicito moje raspolozenje, ali jok, ne vredi, meni je to strasno ruzno cudo:Vidimo se sutra 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17007 Napisano Decembar 25, 2015 Vozim motor, nisam BAJKER, 2357 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Izlupali ste se za medalju...nijedan motor nije ruzan ili out of style...svaki ima svoju svrhu ili namenu...lepota je u oku posmatraca...ili dizajnera...SVE ih volim...i svaki je na neki svoj nacin i u svom vremenu jedno umetnicko delo... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukiTA 274 Napisano Decembar 25, 2015 Non stop u gradu, 188 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XLV 600 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini, nece se ponoviti. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Decembar 25, 2015 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Amazonas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Decembar 25, 2015 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Lamborghini motorcycle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Decembar 25, 2015 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Mz 175 trophy Moj deda ga je imao, nikad nisam hteo ni da ga provazam, dao ga za 200 evra 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 25, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Decembar 25, 2015 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Pročitah temu i nemam šta da dodam, sve je već nabrojano. I biće nabrajano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 29, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Decembar 29, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan E sad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Decembar 29, 2015 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je ovo baš fabrički pokušaj ili šta, ali kad sam ga video, frapirao sam se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ortodox09 24 Napisano Decembar 29, 2015 U prolazu, 67 postova Lokacija: Doboj - Novi Sad Motocikl: Honda VFR rc36 Prijavi odgovor kao problematičan Naleteo u oglasima ja odavno nisam video ruzniji prednji deo retrovizori dominiraju Limited Međed edition Honda Helix je po meni pobednik, definitivno. Skoro sam naleteo na temu gde je u planu bila prepravka Helixa u varijantu na 4 točka. Voleo bih da se izgura projekat do kraja, da vidimo i to čudo na putevima Izlupali ste se za medalju...nijedan motor nije ruzan ili out of style...svaki ima svoju svrhu ili namenu...lepota je u oku posmatraca...ili dizajnera...SVE ih volim...i svaki je na neki svoj nacin i u svom vremenu jedno umetnicko delo... Vremenom se menjaju trendovi i ukusi, to ne bi trebalo da se uopšte i raspravlja... Možda ne bi bilo loše raspravu prebaciti u Opšte teme, onda bi zezancija bila opuštenija i svako bi mogao da iznese svoje 'dupe' u miru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni1991 57 Napisano Januar 1, 2016 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc700x Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj gore Ducati jako lici na Yamahy mt03, meni i nije toliko ruzan sta znam.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...