red_alert 16 Napisano Novembar 26, 2015 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan citao ovde na forumu o bardahl uljima za motor , pa sad me zanima ,dal i koje bardahl ulje da sipam u motor ,, moja procena neka sintetika , ali koja ,,vidim da bardahl ima neke cudne oznake ,,i izanimaju me iskustva sa tim uljima ,,, do sad sam koristio iskljucivo motul ,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Novembar 26, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ma ulje je osrednje, ja ga vozim 2 sezone, neko xtc 60, koristio sam 10w40 i 15w50 polu sintetika,sta znam, sto se kaze u narodu "govno ko govno, samo zuto" na prolece prelazim na slkolene ili motul, a mozda cak i ipone, koji mi je na proslom motoru bio fantastican, ne znam sta mi bi da predjem na bardahl, nije bilo Ipon ulja nigde a meni se vozilo, nisam hteo da cekam i sipao mu bardahl i tako i nastavio, al realno meni se ne svidja zbog menjaca, nakon 1000-2000km postane mi primetno tvrdji menjac.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Novembar 26, 2015 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan sad, stvarno ne znam sta da sipam u motor,, motul vise u njih nemam poverenja jel se toliko pojavilo i pricalo o falsh-u ,,ova ostala neznam kakva su neki preporucuju bardahl neki neko midland (kao navodno je original ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Novembar 26, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za taj midland, al ja bardal necu vise, kazem ti, vuce me ipone, a ako ne nadjem pazaricu od djunte ono silkolene pa da vidimo, ako ne valja, idemo dalje.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 241 Napisano Novembar 26, 2015 Zainteresovan, 500 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Sto ne sipas silcolene prodaje ga Djunta 0642880609 bas povoljno ili motorex isto dobra ulja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4178 Napisano Novembar 26, 2015 Ne silazi, 6542 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za taj midland, al ja bardal necu vise, kazem ti, vuce me ipone, a ako ne nadjem pazaricu od djunte ono silkolene pa da vidimo, ako ne valja, idemo dalje.. Bio bi prvi, ne samo od TDM-ova. Sto ne sipas Silcolene prodaje ga Djunta 0642880609 bas povoljno ili motorex isto dobra ulja. Jeste povoljno po ceni a po kvalitetu je tek još više. Ali ta povoljnost ima svoju cenu, dosadašnji promet ne obezbeđuje i van sezonski opstanak pa sledi povećanje cena, što ne želim, obustavljanje ili povećanje prometa. Zanimljivo je da su Fuchs automobilska ulja ekvivalentna kvalitetu moto ulja i sa jednako dobrim cenama bar u mojoj ponudi, ali je promet nikakav. Očigledno smo svi spremni da birkamo za 2 točka a za četiri šta nam padne prvo pod ruku. Nešto mi tu nije jasno. Hvala oboma na poverenju. (http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/9392-koje-ulje-sipate-u-vas-motor/?p=1276621) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Novembar 26, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan I meni bi trebalo par litri, takođe nisam baš oduševljen bardahl-om koga sam rabio u prethodnih par godina ... taman da malo pripomognem oko pomenutog povećanja prometa. Pre bardahl-a mi je bio motul u mašini, ne znam da l' je bio original ili falš, ali ga je manje trošila ... takoreći zanemarljivu količinu ... Dok se za bardahl, pogotovo preko leta, naročito kad poteram makinu preko 120-130 to ne bi moglo reći ... doduše ni ovo leto nije bilo baš normalno, a i trajalo je 6 meseci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12579 Napisano Novembar 26, 2015 Ne silazi, 7342 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jednom sam kupio Bardahl i istocio posle 2000km. Od tada godinama koristim Silkolene koje je fantasticno ulje. Kod mene se uvek zna sta se sipa i nikada nije pravljen kompromis. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...