sashac 8204 Napisano Novembar 26, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko radio zamenu fara,tj.stavljanje fara sa naked fz1 i digit.cajgera na fazer 1000.Koliko cajger moze biti u funkciji...Nesto bih napravio chistog nakeda od mog fazera,jer realno ne znam ni sta bih bolje kupio.A fz1 je mojoj supruzi totalno neudoban jer je polozaj kao kod erine najgore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Novembar 26, 2015 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan A sto bi sashac pravio nakeda? Vetar ce te brzo smoriti...Ako je gospodji neudobno onda promeni sediste, pomeri suvozacke fuzastere itd...moze se tu dosta poboljsati sedenje a da ne pravis naked od tako lepog motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 26, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan i to sto kazes Valjda uvek volih nakede,pa mi ne smeta vetar :takoje:Mislio sam ne odgovara joj fz1 nikoko i sa spustenim fuzasterima(natrcena)Nas fazer joj je extra udoban. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6718 Napisano Novembar 27, 2015 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan A sto bi sashac pravio nakeda? Vetar ce te brzo smoriti...Ako je gospodji neudobno onda promeni ... ...gospođu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1341 Napisano Novembar 27, 2015 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Produzi komande za suvozaca (kao sto sam ja radio na mom plavom, ako se secas) i resen problem.Skoro svaki motor sam prepravljao, sta cu ,kad mi je zena visoka metar i zgnjecena sumska jagoda,pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 27, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan A sto bi sashac pravio nakeda? Vetar ce te brzo smoriti...Ako je gospodji neudobno onda promeni ... ...gospođu. ahahahahaha samo sam te cekooo.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 27, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Produzi komande za suvozaca (kao sto sam ja radio na mom plavom, ako se secas) i resen problem.Skoro svaki motor sam prepravljao, sta cu ,kad mi je zena visoka metar i zgnjecena sumska jagoda,pozz. Mislis da uzmem fz1 i produzim fuzastere?Ali mislim da je to nedovoljno.Fz1 ima skraceno i veoma uzdignuto sediste.Da prostis sva je na meni.Ipak je ovaj fazer,mnogo udobniji(sire,duze spustenije sediste)Zato sam mislio nabacim far i cajger i imam udoban i lep kompromis...Sa sve vetrom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Novembar 27, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne da tebi đavo mira, ne pipaj ništa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 27, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ne da tebi đavo mira, ne pipaj ništa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...