GuybT 290 Napisano Decembar 24, 2015 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan alexanto LuckyVladano bojan transalp AlexaBGD pedjabgd Bruno 68 Arakis mrle BorisZ Sasha P Skols dejan-bandit1200 Kowalski fanky Black Adder Harry tomaesp Satelis Giga Kle BokyBoy Darko Mihajlovic mikeli GR 46 DorćolAC wiggin brzi gonzales DarkoB Dejan + 5 Milan i Ivana Motomania Marko07 matori351 Loshmi Capo korniSh1 miskomi Salez BigDaddy VukiTA Sashac & Duca Kuzma63 illuminated Best Seba azrael Vuja Doktorski Severian + Violeta Lord Marre VladaSD Carlo Gambino dr.bane Dusancfree Pedja600 djdragon soNee +4 Rasha XL MICALEXC BaneVuk58 Nix Funky IvanS. Brzotrz + 1 Zoxxx69+1 Dexterr Bogi Dimi Voja Baca Stefan Filip Tisma Zile Pittatore Vlada#4 i Rada i Lenka Sinclair Popsy +1 - i nemo više da me skidate sa spiska Usamljeni jahač Boba1990 Rale Bajker Roki Sky BMW K 1200 R Aleksandar (suvozać) Krle Pustolov (suvozač) Nemanja (koriSh1-tov odrugar, koji nije na forumu) Punisa (kao vozac,suvozac ili kolima ali dolazim) Gagi74 VukFz6 MarkoTenere NevenCuk1988 castor FZ6 Mrxfon Unas Vaske4s Mićko Jamkec Radak Polimac Salihu Kure Anci Detektiv Kokni Kol ZoguBK drs Koki GuybT + Elaine Marley 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktorski 167 Napisano Decembar 24, 2015 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Leoben, Styria Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li se i Deda Mrazovi sa leve obale negde skupiti i organizovano krenuti ka skupstini? Kolega ima nas dvoje iz komsiluka u C5 pa mozes sa nama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11677 Napisano Decembar 24, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4383 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ide neko možda kolima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dacc 1 Napisano Decembar 24, 2015 U prolazu, 1 post Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda VTR Prijavi odgovor kao problematičan alexanto LuckyVladano bojan transalp AlexaBGD pedjabgd Bruno 68 Arakis mrle BorisZ Sasha P Skols dejan-bandit1200 Kowalski fanky Black Adder Harry tomaesp Satelis Giga Kle BokyBoy Darko Mihajlovic mikeli GR 46 DorćolAC wiggin brzi gonzales DarkoB Dejan + 5 Milan i Ivana Motomania Marko07 matori351 Loshmi Capo korniSh1 miskomi Salez BigDaddy VukiTA Sashac & Duca Kuzma63 illuminated Best Seba azrael Vuja Doktorski Severian + Violeta Lord Marre VladaSD Carlo Gambino dr.bane Dusancfree Pedja600 djdragon soNee +4 Rasha XL MICALEXC BaneVuk58 Nix Funky IvanS. Brzotrz + 1 Zoxxx69+1 Dexterr Bogi Dimi Voja Baca Stefan Filip Tisma Zile Pittatore Vlada#4 i Rada i Lenka Sinclair Popsy +1 - i nemo više da me skidate sa spiska Usamljeni jahač Boba1990 Rale Bajker Roki Sky BMW K 1200 R Aleksandar (suvozać) Krle Pustolov (suvozač) Nemanja (koriSh1-tov odrugar, koji nije na forumu) Punisa (kao vozac,suvozac ili kolima ali dolazim) Gagi74 VukFz6 MarkoTenere NevenCuk1988 castor FZ6 Mrxfon Unas Vaske4s Mićko Jamkec Radak Polimac Salihu Kure Anci Detektiv Kokni Kol ZoguBK drs Koki GuybT + Elaine Marley dacc Jel ima nesto organizovano iz Pančeva? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninja636 29 Napisano Decembar 25, 2015 U prolazu, 46 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Poslednje tri akcije nisam propustio. Ove godine sam ostao bez motora (zelena 636 2005). Ne pisem puno ovde ali pratim stalno i sa proslih akcija je neko pitao da li bi neko sa motorom mogao da poveze jednog clana. Sada sam ja u toj situaciji pa eto ako neko od vas krece sa Novog Beograda, blok 45, ima komforan motor i moze da poveze jednog bez problema, eto ja sam spreman.. Da ne idem na bicikli kao prosle godine onaj ludak :-))) Veliki pozdrav svima i hvala! Ћао, слободан сам понудити превоз. Ако се екипа из блокова буде окупљала испред ВИР-а, можемо се ту наћи, ценим да ти је то близу. У супротном могу свратити по тебе. Поздрав. Младен Pozdrav Mladene, javi mi se preko SMSa ili Vibera na 062/543212. Ja sam Nemanja. Hvala ti puno na voznji :-) Dogovaramo se za precizno vreme jer mogu da dodjem do VIR-a! Veliki pozdrav!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrveniKimi 90 Napisano Decembar 25, 2015 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SUZUKI GSX-R K7 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, uclanio sam se na forum jer sam zeleo da budem deo ove akcije, ujedno da doniram i pomognem a i pridruzim se ovoj akciji, nadam se da nije kasno sutra tj, danas preko dana da se uplati donacija i preuzme odelo i doda jos jedan motor i bajker ovoj akciji 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salesq 1 Napisano Decembar 25, 2015 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB500 XA Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam sutra Vidi mo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano Decembar 25, 2015 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Ima li nekog okupljanja i organizovanog kretanja ka skupštini na području Zemuna ili zemunske strane Novog Beograda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Decembar 25, 2015 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Javila mi se fina gospođica Dusica iz Dečijeg centra na Vračaru, trebalo bi joj 2-3 deda mraza u odelima da predaju pakete deci njihovim štićenicima u nedelju. Njen broj telefona je 063-340-849, javite joj se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Decembar 25, 2015 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li nekog okupljanja i organizovanog kretanja ka skupštini na području Zemuna ili zemunske strane Novog Beograda? Napisao Juče, 20:35 PM MarkoTenere, on 24 Dec 2015 - 8:01 PM, said: Hoce li se i Deda Mrazovi sa leve obale negde skupiti i organizovano krenuti ka skupstini? koja reka je u pitanju? ako je Sava evo dvojice ispred saobracajne i verovatno ja treci u 9.30 3 KOD SAOBRAĆAJNE U 9.30 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Decembar 25, 2015 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan alexanto LuckyVladano bojan transalp AlexaBGD pedjabgd Bruno 68 Arakis mrle BorisZ Sasha P Skols dejan-bandit1200 Kowalski fanky Black Adder Harry tomaesp Satelis Giga Kle BokyBoy Darko Mihajlovic mikeli GR 46 DorćolAC wiggin brzi gonzales DarkoB Dejan + 5 Milan i Ivana Motomania Marko07 matori351 Loshmi Capo korniSh1 miskomi Salez BigDaddy VukiTA Sashac & Duca Kuzma63 illuminated Best Seba azrael Vuja Doktorski Severian + Violeta Lord Marre VladaSD Carlo Gambino dr.bane Dusancfree Pedja600 djdragon soNee +4 Rasha XL MICALEXC BaneVuk58 Nix Funky IvanS. Brzotrz + 1 Zoxxx69+1 Dexterr Bogi Dimi Voja Baca Stefan Filip Tisma Zile Pittatore Vlada#4 i Rada i Lenka Sinclair Popsy +1 - i nemo više da me skidate sa spiska Usamljeni jahač Boba1990 Rale Bajker Roki Sky BMW K 1200 R Aleksandar (suvozać) Krle Pustolov (suvozač) Nemanja (koriSh1-tov odrugar, koji nije na forumu) Punisa (kao vozac,suvozac ili kolima ali dolazim) Gagi74 VukFz6 MarkoTenere NevenCuk1988 castor FZ6 Mrxfon Unas Vaske4s Mićko Jamkec Radak Polimac Salihu Kure Anci Detektiv Kokni Kol ZoguBK drs Koki GuybT + Elaine Marley Kypck + 2 PS Da li mozemo da uzmemo odela pre polaska, uplaceno je preko uplatnice za svu trojicu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Decembar 25, 2015 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dođi večeras na Patkovanje pa preuzmi odela? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hyperion 3 Napisano Decembar 25, 2015 U prolazu, 32 postova Lokacija: Zemun polje Motocikl: YAMAHA XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan alexantoLuckyVladanobojan transalpAlexaBGDpedjabgdBruno 68ArakismrleBorisZSasha PSkolsdejan-bandit1200KowalskifankyBlack AdderHarrytomaespSatelisGiga KleBokyBoyDarko MihajlovicmikeliGR 46DorćolACwigginbrzi gonzalesDarkoBDejan + 5Milan i Ivana MotomaniaMarko07matori351Loshmi CapokorniSh1miskomiSalezBigDaddyVukiTASashac & DucaKuzma63illuminatedBestSebaazraelVujaDoktorskiSeverian + VioletaLordMarreVladaSDCarlo Gambinodr.baneDusancfreePedja600djdragonsoNee +4 Rasha XLMICALEXCBaneVuk58NixFunkyIvanS.Brzotrz + 1Zoxxx69+1DexterrBogiDimiVojaBacaStefanFilipTismaZilePittatoreVlada#4 i Rada i LenkaSinclairPopsy +1 - i nemo više da me skidate sa spiska Usamljeni jahačBoba1990Rale BajkerRokiSkyBMW K 1200 RAleksandar (suvozać)KrlePustolov (suvozač)Nemanja (koriSh1-tov odrugar, koji nije na forumu)Punisa (kao vozac,suvozac ili kolima ali dolazim)Gagi74VukFz6MarkoTenereNevenCuk1988castorFZ6MrxfonUnasVaske4sMićkoJamkecRadakPolimacSalihuKureAnciDetektiv Kokni KolZoguBKdrsKokiGuybT + Elaine MarleyKypck + 2 Hyperion 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hyperion 3 Napisano Decembar 25, 2015 U prolazu, 32 postova Lokacija: Zemun polje Motocikl: YAMAHA XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li nekog okupljanja i organizovanog kretanja ka skupštini na području Zemuna ili zemunske strane Novog Beograda? Napisao Juče, 20:35 PM MarkoTenere, on 24 Dec 2015 - 8:01 PM, said: Hoce li se i Deda Mrazovi sa leve obale negde skupiti i organizovano krenuti ka skupstini? koja reka je u pitanju? ako je Sava evo dvojice ispred saobracajne i verovatno ja treci u 9.30 3 KOD SAOBRAĆAJNE U 9.30 4 код Саобраћајне :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ahilej 7 Napisano Decembar 25, 2015 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX R K5 750 Prijavi odgovor kao problematičan alexanto LuckyVladano bojan transalp AlexaBGD pedjabgd Bruno 68 Arakis mrle BorisZ Sasha P Skols dejan-bandit1200 Kowalski fanky Black Adder Harry tomaesp Satelis Giga Kle BokyBoy Darko Mihajlovic mikeli GR 46 DorćolAC wiggin brzi gonzales DarkoB Dejan + 5 Milan i Ivana Motomania Marko07 matori351 Loshmi Capo korniSh1 miskomi Salez BigDaddy VukiTA Sashac & Duca Kuzma63 illuminated Best Seba azrael Vuja Doktorski Severian + Violeta Lord Marre VladaSD Carlo Gambino dr.bane Dusancfree Pedja600 djdragon soNee +4 Rasha XL MICALEXC BaneVuk58 Nix Funky IvanS. Brzotrz + 1 Zoxxx69+1 Dexterr Bogi Dimi Voja Baca Stefan Filip Tisma Zile Pittatore Vlada#4 i Rada i Lenka Sinclair Popsy +1 - i nemo više da me skidate sa spiska Usamljeni jahač Boba1990 Rale Bajker Roki Sky BMW K 1200 R Aleksandar (suvozać) Krle Pustolov (suvozač) Nemanja (koriSh1-tov odrugar, koji nije na forumu) Punisa (kao vozac,suvozac ili kolima ali dolazim) Gagi74 VukFz6 MarkoTenere NevenCuk1988 castor FZ6 Mrxfon Unas Vaske4s Mićko Jamkec Radak Polimac Salihu Kure Anci Detektiv Kokni Kol ZoguBK drs Koki GuybT + Elaine Marley Kypck + 2 Hyperion Ahilej + 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ahilej 7 Napisano Decembar 25, 2015 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX R K5 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko da se okuplja sa opstine grocka pa da odemo organizovano, ako hoce neko mozemo kod Vuk petrola u 9:30 pa preko Bulevara. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 364 Napisano Decembar 25, 2015 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan alexantoLuckyVladanobojan transalpAlexaBGDpedjabgdBruno 68ArakismrleBorisZSasha PSkolsdejan-bandit1200KowalskifankyBlack AdderHarrytomaespSatelisGiga KleBokyBoyDarko MihajlovicmikeliGR 46DorćolACwigginbrzi gonzalesDarkoBDejan + 5Milan i Ivana MotomaniaMarko07matori351Loshmi CapokorniSh1miskomiSalezBigDaddyVukiTASashac & DucaKuzma63illuminatedBestSebaazraelVujaDoktorskiSeverian + VioletaLordMarreVladaSDCarlo Gambinodr.baneDusancfreePedja600djdragonsoNee +4 Rasha XLMICALEXCBaneVuk58NixFunkyIvanS.Brzotrz + 1Zoxxx69+1DexterrBogiDimiVojaBacaStefanFilipTismaZilePittatoreVlada#4 i Rada i LenkaSinclairPopsy +1 - i nemo više da me skidate sa spiska Usamljeni jahačBoba1990Rale BajkerRokiSkyBMW K 1200 RAleksandar (suvozać)KrlePustolov (suvozač)Nemanja (koriSh1-tov odrugar, koji nije na forumu)Punisa (kao vozac,suvozac ili kolima ali dolazim)Gagi74VukFz6MarkoTenereNevenCuk1988castorFZ6MrxfonUnasVaske4sMićkoJamkecRadakPolimacSalihuKureAnciDetektiv Kokni KolZoguBKdrsKokiGuybT + Elaine MarleyKypck + 2 HyperionAhilej + 1 Marko Mudrinic (jos jedan ortak koji dolazi sa mnom).P. S. Nas trojica krecemo sa ex-Dejtonke u 9:40, ako je neko voljan da se pridruzi, slobodno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SectoR 7 Napisano Decembar 25, 2015 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SC57, R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan alexantoLuckyVladanobojan transalpAlexaBGDpedjabgdBruno 68ArakismrleBorisZSasha PSkolsdejan-bandit1200KowalskifankyBlack AdderHarrytomaespSatelisGiga KleBokyBoyDarko MihajlovicmikeliGR 46DorćolACwigginbrzi gonzalesDarkoBDejan + 5Milan i Ivana MotomaniaMarko07matori351Loshmi CapokorniSh1miskomiSalezBigDaddyVukiTASashac & DucaKuzma63illuminatedBestSebaazraelVujaDoktorskiSeverian + VioletaLordMarreVladaSDCarlo Gambinodr.baneDusancfreePedja600djdragonsoNee +4 Rasha XLMICALEXCBaneVuk58NixFunkyIvanS.Brzotrz + 1Zoxxx69+1DexterrBogiDimiVojaBacaStefanFilipTismaZilePittatoreVlada#4 i Rada i LenkaSinclairPopsy +1 - i nemo više da me skidate sa spiska Usamljeni jahačBoba1990Rale BajkerRokiSkyBMW K 1200 RAleksandar (suvozać)KrlePustolov (suvozač)Nemanja (koriSh1-tov odrugar, koji nije na forumu)Punisa (kao vozac,suvozac ili kolima ali dolazim)Gagi74VukFz6MarkoTenereNevenCuk1988castorFZ6MrxfonUnasVaske4sMićkoJamkecRadakPolimacSalihuKureAnciDetektiv Kokni KolZoguBKdrsKokiGuybT + Elaine MarleyKypck + 2 HyperionAhilej + 1 Marko Mudrinic (jos jedan ortak koji dolazi sa mnom). SectoR 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3341 Napisano Decembar 25, 2015 Zainteresovan, 732 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, jel ima neko da sutra ide kolima i da ima jedno mesto slobodno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8707 Napisano Decembar 25, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.blic.rs/vesti/beograd/tradicija-se-nastavlja-motociklisti-u-odelima-deda-mraza-nose-paketice-za-decu/tj5k6sk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
detektiv kokni kol 90 Napisano Decembar 25, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bmw F650gs twin Prijavi odgovor kao problematičan Poz, ja sam poslao grupni meil kolegama u firmi i skupili smo dodatnih 12 800 din. Samo da se zahvalim kolegama iz firme Teletrader . Ajd ako neko od Bjb redara (ili ko bude isao da pakuje paketice), a prolazi pored Ade da mi se javi pa da dostavim novac ili da uplatim direktno na racun. poz 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19407 Napisano Decembar 25, 2015 Integrisan, 8552 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti nije preveliko cimanje, uplati na račun. I da - BRAVO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Decembar 25, 2015 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano Decembar 25, 2015 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mi spremni!!! 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1090 Napisano Decembar 25, 2015 REW/Hit The Road, 503 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Organizatori dolaze u zavisnosti od poslova koje rade, kako mogu... Ja ću tamo biti ranije tako da ako neko dođe i pre 10h neće izazvati čuđenje niti ljutnju policije. Nadležni su upoznati, dolaziće novinari kad i kako mogu tako da će na platou ispred gradske Skupštine uvek biti nekog. Pošto ću najverovatnije doći prvi mnogo će me obradovati dolazak pojedinca ili ekipe jer sam do tada samo ja na ulici u odelu Deda Mraza. Vujo, kad si ispred Skuštine ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...