sasa bg 0 Napisano Mart 15, 2008 U prolazu, 90 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Uspeo sam da slomim migavac na mom TDM-u. U pitanju su migavci za drugu ugradnju,ovalni, carbon look, ima ih u Louisu. Da li neko zna za prodavnicu kod nas? Secam se da sam slucajno naleteo negde, ali ne znam gde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Mart 15, 2008 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan probaj kod šube, 0641115463 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 85 Napisano Mart 15, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan mislim da mozes naruciti preko motobunkera,ali mislim da ce ipak najbrze biti preko nekog ko donosi iz louisa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa bg 0 Napisano Mart 15, 2008 U prolazu, 90 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam danas u jednoj radnji (necu da pominjem ime) covek trazi 50 evra za par. Bezobrazno. U Markosu nemaju taj model, tamo su oko 2700 CSD, za par sto je O.K. cena. U italiji sam zimus video gomilu tih migavaca, 18 evra par, ali daleko je Italija. Probacu u Extremu i Gevari u ponedeljak. Mozda uskoro otputujem opet, pa bih mozda uzeo i neki drugi model migavaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Mart 17, 2008 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan MotoBox Novi Sad. cena:10 jura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4944 Napisano Mart 18, 2008 Ne silazi, 5584 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam imao TDM-a slomio sam levi zmigavac i kupio ga u 3T Racing-u, polovan za 5E. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 5, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ako su migavci originalni i novi, onda i nije mnogo 50 evra, obzirom da obični migavci u Loiusu koštaju po 10 evra komad. Sve što je originalno, skupo je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa bg 0 Napisano Maj 5, 2008 U prolazu, 90 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da nadjem odgovarajuce Louisove. Suba ima 3 komada, drugar je doneo pogresna 4 iz Beca, iz Louisa, tako da vozima sa ova postojeca (louis carbon look) do daljnjeg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Maj 5, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Boske ti donosi i Louisa a ima i ovde dosta 064/287-45-40 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa bg 0 Napisano Maj 5, 2008 U prolazu, 90 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Nema trenutno one koje trazim, videli smo se u Sremskoj Mitrovici i ostavio sam mu moje pogresne da proda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mg011 5 Napisano Maj 5, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, Sale, a kako si slomio migavac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa bg 0 Napisano Maj 5, 2008 U prolazu, 90 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Pa i Mirko je tu Nije bio samo migavac, farbao sam i plastiku...srusio se motor u dvoristu u gostima, kako ne pitaj ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mg011 5 Napisano Maj 5, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A vidim ja - nema te ovih suncanih dana. U gostima? Mora da je alkohol... Samo nemoj da se nerviras. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa bg 0 Napisano Maj 5, 2008 U prolazu, 90 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan vidim ja - nema te ovih suncanih dana. U gostima? Mora da je alkohol... Samo nemoj da se nerviras. Ispade sada kao da sam neki alkos na motoru. Zestoka nizbrdica i uparkiran motor na cudnom mestu, i eto recepta za farbanje plastike i trazenje migavca. To je bilo odavno i sada je neprimetno osim migavca. Mislio sam da znas sta se desilo. Nisam stigao ovih dana do tebe, imam puno obaveza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...