Satelis 15948 Napisano Jun 24, 2019 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Koliko me secanje sluzi, gume sam zamenio na 22K il 24K, sredinom Aprila prosle godine. Sada na satu imam 43K i nesto sitno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Jun 24, 2019 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, 20k km od Angel GT, sve i da je duplo skuplja od moje Z6 koju već na 10k gledam da li da menjam, isplati se. Još kad bi se naletelo na neku dobru ponudu, ne bi' se dvoumio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Jun 24, 2019 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pirelli (250eur) mi se bolje pokazao od Bridgestone, razlika se oseti posle 18K.... bolje drzi Pirelli. Sad tj za koji dan stize Mitas TF (160eur), kad se zgaze km iznecu utisak. Pored toga, dampere z. tocka isto cekam jer i njih moram zameniti pa je zenska opet spremna, TA i TF joj se smese tamo negde krajem Jula. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Jun 24, 2019 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 34 minutes ago, .milke. said: Lepo, 20k km od Angel GT, sve i da je duplo skuplja od moje Z6 koju već na 10k gledam da li da menjam, isplati se. Još kad bi se naletelo na neku dobru ponudu, ne bi' se dvoumio. GT ili GT 2? Dvojka ima centralni deo ojacan i ne giba pri brzinama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Jun 25, 2019 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje vezano za legalnost i koriscenje aftermarket topa.. U Srb jos uvek moze na tehnickom da se slika sa originalom i posle zameni sa drugim. Da li je neko imao problema da ga je zaustavila policija radi kontrole izduva i to me posebno interesuje za putovanja preko jer najvise km pravim van granica? Da li vozite sa otvorenim izduvom ili u drugim drzavama koristite db killer ili mozda cak stavljate original kad ste na putu? Hvala na odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Jun 25, 2019 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Do sada prosao Madjarsku, HR, Sloveniju, deo Italije, deo Austrije, Slovacku, RO, BG, GR, MK, AL, CG, BiH.... sve sa otvorenim izduvom, nikad problema nije bilo. Stavis db i verujem da nece biti problema. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1785 Napisano Jun 25, 2019 abc, 895 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan U HR se upisuje u prometnu/saobraćajnu aftermarket auspuh. Policija zna raditi kontrole buke jer velika većina vozi bez db killera. Što se tiče stranaca, vožnja sa aftermarket auspuhom i db killerom nebi trebala biti problem. Teško da će netko ići to provjeravati, ako je sve u nekim normalim granicama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jun 25, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Db killer unutra i prst u uvo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Jun 25, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan @GuMi5 jel bi prodavao posebno kofer i nosac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jun 25, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor udomljen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Jun 25, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srećom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jun 25, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Ferty_ said: Da li je neko imao problema da ga je zaustavila policija radi kontrole izduva i to me posebno interesuje za putovanja preko jer najvise km pravim van granica? Da li vozite sa otvorenim izduvom ili u drugim drzavama koristite db killer ili mozda cak stavljate original kad ste na putu? Za potrebe dužeg puta sam vratio fabrički izduv jer mi je Leo Vince bio preglasan, a db killer sam izgubio. Posle sam zbog tehničkog ostavio taj fabrički ali sam sada vratio leo vince. Čini mi se da je manje glasan ili sam ogluveo u međuvremenu. Ako ideš na zapad, verujem da su opremljeniji i da lako mogu da prekontrolišu visinu buke, a ne verujem da su kazne beznačajne. Samo sam u Grčkoj čuo da se motori nenormalno deru, tako da ako ideš na tu stranu verujem da nije problem. Međutim, ako već imaš oba, treba ti samo 5 minuta i 2 šrafa da bi ih zamenio i bio potpuno miran tokom putovanja... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 174 Napisano Jun 25, 2019 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima neko iz Novog Sada ko poseduje NC700X ili NC750X po mogucnosti sa DCT (nije nuzno), da bi mi izasao u susret i dozvolio da pogledam motor uzivo i eventualno probam? Otisao X-Max za vikend neplanirano pa se sad patim.Lomim se jako sta da uzmem, prvi pik mi je NC, a razmisljam da sacekam do kraja sezone, pojacam malo budzet, pa uzmem mozda i neki 2016. i noviji. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Jun 25, 2019 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam i mislio. Nije mi problem pre duzeg puta da menjam, ali mislim da nije preglasan aftermarket sa DB. NC sa aftermarket zvuci za nijansu glasnije od nekog "normalanog" motora sa fabrickim. Sve se to vrti do 3k obrtaja, a ne na 6 i vise kao ostali motori pa i da hocu ne mogu previse da budem bucan i ptivucem paznju da BAS mene zaustave od svih trkalica i kojecega naravno sve ovo sa db-om Znaci ne bi trebalo da bude frke. Hvala svima na odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Jun 25, 2019 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Satelis said: Do sada prosao Madjarsku, HR, Sloveniju, deo Italije, deo Austrije, Slovacku, RO, BG, GR, MK, AL, CG, BiH.... sve sa otvorenim izduvom, nikad problema nije bilo. Stavis db i verujem da nece biti problema. Satelis tvoj sam onaj jedan put cuo u prolazu i uopste ti nije glasan da bi pravio problem. Prosto lepo ti se cuje motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Jun 25, 2019 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Mikec je napisao: Lomim se jako sta da uzmem, prvi pik mi je NC, a razmisljam da sacekam do kraja sezone, pojacam malo budzet, pa uzmem mozda i neki 2016. i noviji. Neces pogresiti ako uzmes stariji model al ipak mislim da je bolje da razmisljas u tom pravcu koji si pomenuo. @Ferty_ Fala vi, nakon sto je Darko uradio auspuh, zacudih se koliko se tiho cuje s'obzirom da je skroz otvoren. Tek nakon seckanja katalize zvuk je dobio pravu boju, neverovatna razlika. Tako da sam misljenja da neces ic imati problema, bez obzira imao il nemao db (preko bolje da ga imas) jer imas katalizu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12974 Napisano Jun 25, 2019 Ne silazi, 7423 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dare, probaj da nabaviš Avon 3DXM. Nema gume na tržištu da ima deblji gazni sloj od nje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Jun 26, 2019 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Možda za sl. put, sad će trošim Mitas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2034 Napisano Jun 26, 2019 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Imam nesto, mada je mozda za model pre 2016. Ako nekom treba da kupi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Jun 26, 2019 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Која је цена? Мада, на други поглед, мислим да не одговара за 2016. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Jun 26, 2019 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Rekao bi da taj nosac ne moze na model iz 2016-te. Inace, Nemanja deckonja ne staje, ne gasi se, taxi drajver na dva tocka zam. ulja + oba filtera lanac se istegao ki cvonjak, jos 1cm je mogao gore ici sad je Ok park. kocnica nece da se vrati u pocetni polozaj krivac hrdja Zamenismo ulje i filtere, antifriz dobar, koc. plocice takodje, sredismo lanac i p. kocnicu, pritisak u opanci dobar...... srecni puti sutra momci i uzivajte u lepoj Rumuniji. Bacte koju sliku s'visine 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Jun 26, 2019 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Al' ga cepa, kao da je službeni. Jesu li hiflo filteri? A i naleteh na ovu cenu Eneos ulja, je li realna? Ravno 1200 je u svim moto radnjama u gradu, 25km van grada je 330 din. jeftinije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 717 Napisano Jun 26, 2019 (promenjeno) Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo sa Alija za tricavih 8 dolara. Originalna rucica kvacila mi je malo kriva, nakon sto je moj drugar ispustio bajk iz ruku, jer nije znao da NC ima 220kg. Zato moram da platim na cupriji, hvala Bogu, pa sam prosao relativno jeftino, jer nisam primenio jedno od osnovnih postulata motociklizma - ne daj svoj bajk nikome, narocito ne nevozacima. Inace, narucen je i cep srafa za okretanje radilice prilikom stelovanja ventila, u Delti. Darko je na prethodnim stranicama postavio fotke gde se vidi da je heksagonal poprilicno nacet. Ljudi iz Honde ce me zvati kada stigne. Cena 1500din. Promenio Jun 27, 2019 član saxomofon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jun 26, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, muljaz said: Imam nesto, mada je mozda za model pre 2016. Ako nekom treba da kupi Ako je za 2012. mislim da je nekompletno, tj. moraju se zameniti i ručke jer se rukodržači u verziji bez kofera ne završavaju tako da se ovo može samo našrafiti iza. 1 hour ago, .milke. said: A i naleteh na ovu cenu Eneos ulja, je li realna? Ravno 1200 je u svim moto radnjama u gradu, 25km van grada je 330 din. jeftinije. Jesi proverio telefonom ili lično da li su cene na sajtu baš aktuelne ? Ovo je kao neka uradi sam radnja sa svačim zanimljivim za hobby, jeftine Tigar gume koje se pod tim brendom sada teže nalaze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Jun 27, 2019 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, X8 Vračar je napisao: Jesi proverio telefonom ili lično da li su cene na sajtu baš aktuelne ? Ovo je kao neka uradi sam radnja sa svačim zanimljivim za hobby, jeftine Tigar gume koje se pod tim brendom sada teže nalaze... Nisam zvao, ali sam poručio online po toj ceni, tako da je to to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...