Jump to content

Moto Zajednica

NC750X 2016

Recommended Posts

• Zainteresovan, 568 postova

@GuMi5 plavi je moj a nosač je givi i ne izgleda baš kao taj sa ebay-a ali je vrlo sličan. Pozicija je odlična ali ovaj givi ima prilično tanku tu cev na koju se kači tel ili navi. Zato givi futrola za tel ima dodatke za tu tanju cev.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Integrisan, 9311 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD

Protegli opanke do Mrcajevaca, da vidimo sta kaze Baralic..... nema omaske, guda odlicna.

U povratku Divljakovac (AR) na kolac s'kafu...... ubiveno 320km mozak resetovan, baterije pune.

163909076_viberimage2019-03-1021_08_59.thumb.jpg.2004d6dbae664e6a25406594807526a0.jpg

147317615_viberimage2019-03-1012_09_18.thumb.jpg.93c541ae76b23dc10430246c90fed9aa.jpg

467734332_viberimage2019-03-1021_09_01.thumb.jpg.8368b186471c87adbee2d900371caa88.jpg

Bese dosta bajkera, ono sta sam mogao da primetim je da su svi vozili normalno, oprezno za razliku od 4-tockasa. Brzo, dosta brzo dok kroz Rudnik mu hebu dadu, sve sami reli vozaci, seku svaku krivinu i vozi po sred dokle god moze ma ne jebe 2%.... Boze me sacuvaj koje bahanalije <_<

• Sviđa mi se 3

• Јахач змајева, 1537 postova

Ispečeš prase, pozoveš ih i unutra si.

A da, mora im obezbjediš animatorke, rakiju prije klempe, kafu i kolač posle klempe (i rakiju) i obećaš da ćeš na grupnim vožnjama biti normalan i ponašati se u skladu sa zadatim parametrima. I rakija dok tamanite klempu.

Mislim da je to to...

• Sviđa mi se 2

Procedura je vrlo laka, treba samo da castis bar 3 voznje, nekad je to guda nekad nesto drugo, sve zavisi od apetita :Bokilic:

Sala naravno, nema se tu sta posebno reci, Gagi je 30sec od mene, Bobi na minut, Bane i Paja na 2, cesto uvece odemo na pivce te tad i padne dogovor ako ne preteramo to vece i ako se usaglasimo spram obaveza.

Hahahahaha Gumi sve objasni :lol:

Pre 22 sati, Nemanja NC750XD je napisao:

I da, sedište je ozbiljan horor, još me dupe boli od juče!

Ne znam sta se to desi, u pocetku mije smetalo sediste pa posle nekog vremena ajd da kazem 10K prestalo, mislio to je to navikao se.

Kad ono medjutim, kao bumerang se vratilo i bilo sve gore i gore, a sta je pravi horor to ces tek videti kad 4,5+ dana peglas izmedju 400-500km e to je onako fin horor.

• Svrati ponekad, 365 postova
  • Motocikl: Tracer 9, Forza 750

Ps: pazario sam cepice za usi u radnji za htz opremu na Bulevaru preko puta Kluza, 220 kinti, rade ful, blokiraju maltene samo buku od vetra a čujem u kacigi sve okolo

Kucaj na FB Ivica Stanojevic i nemoz da omasis, tu ces videti radove, br. mobitela i adresu..... zovi, pitaj, dogovaraj se s'coekom.

Takodje imas temu "Presvlacenje sedista" ovde na forumu, tu ces videti da imas jos nekih opcija pa vidi sta bi i kako bi. 

Znam za tu radnju, bas je blizu mene tako da bi mogao pogledati.

• Svrati ponekad, 250 postova
  • Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka
Pre 23 sati, Nemanja NC750XD je napisao:

I da, sedište je ozbiljan horor, još me dupe boli od juče!

ocigledno vecina kolega nije izvezbala sedalne kosti na biciklistickom sicu :nanana: posle, recimo, 6 sati kada dodirnete pozadinu, kao da je tudja - ruka puna mesa, a gluteus ne oseca dodir :jee:

Moto sediste je kozna fotelja za biciklisticko.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Svrati ponekad, 444 postova
  • Motocikl: NC750X

Moram da prokomentarisem, na biciklu sam proveo makar toliko sati koliko i na motoru, ako ne i vise, a sediste NC je u svojoj kategoriji. Moguce je da sam vec malo omatorio, pa mi je opala tolerancija na neudobnost, ali i dalje mi nije jasno kako su mogli toliko da omase ergonomiju sedista.

Vozio sam motor pre neki dan sa Wildass jastucetom koje je vazduh+gel i izravnatim sedistem kod Bobana, i sa svim tim ne mogu da kazem da je prijatno voziti ga dugo sto se tice udobnosti. To mi je jedina velika zamerka. :D

Pre 5 sati, saxomofon je napisao:

ocigledno vecina kolega nije izvezbala sedalne kosti na biciklistickom sicu :nanana: posle, recimo, 6 sati kada dodirnete pozadinu, kao da je tudja - ruka puna mesa, a gluteus ne oseca dodir :jee:

Moto sediste je kozna fotelja za biciklisticko.

Nije da se nije vozilo, godinama po sezoni bicikletom predjem izmedju 3-4Kkm tako da zna guzca za patnju.

Nego nije mi jasno da sam imao pa nestao pa se opet vratio problem sa sedistem/pozadinom.... isto pedu, isto sediste, iste km po sezoni, bemliga videcemo kako ce za dalje biti.

U nedelju 320km predjoh bez problema, nisam imao potrebe misliti o pauzi ni posle 1h voznje.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja