Satelis 15924 Napisano Mart 7, 2019 Integrisan, 9311 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Plavi je Dragancetov ( @dragan_alumiroi ) i trebalo bi da mozes staviti taj sa linka.... nosac navi - podizac - vizir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Mart 8, 2019 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @GuMi5 plavi je moj a nosač je givi i ne izgleda baš kao taj sa ebay-a ali je vrlo sličan. Pozicija je odlična ali ovaj givi ima prilično tanku tu cev na koju se kači tel ili navi. Zato givi futrola za tel ima dodatke za tu tanju cev. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11558 Napisano Mart 10, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bio neki plavi NC danas na putu od Karlovaca ka Indjiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Mart 11, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan A Beli bio do Kladova, pa sve usput što ima. PS: put je očišćen može opusteno da se vozi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15924 Napisano Mart 11, 2019 Integrisan, 9311 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Protegli opanke do Mrcajevaca, da vidimo sta kaze Baralic..... nema omaske, guda odlicna. U povratku Divljakovac (AR) na kolac s'kafu...... ubiveno 320km mozak resetovan, baterije pune. Bese dosta bajkera, ono sta sam mogao da primetim je da su svi vozili normalno, oprezno za razliku od 4-tockasa. Brzo, dosta brzo dok kroz Rudnik mu hebu dadu, sve sami reli vozaci, seku svaku krivinu i vozi po sred dokle god moze ma ne jebe 2%.... Boze me sacuvaj koje bahanalije 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Mart 11, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja Boga mi 450 nekako nagurah, 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Mart 11, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nego, kako da se prikljucim toj vašoj druzini, jel ima neka procedura sem pečenja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Mart 11, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ispečeš prase, pozoveš ih i unutra si. A da, mora im obezbjediš animatorke, rakiju prije klempe, kafu i kolač posle klempe (i rakiju) i obećaš da ćeš na grupnim vožnjama biti normalan i ponašati se u skladu sa zadatim parametrima. I rakija dok tamanite klempu. Mislim da je to to... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15924 Napisano Mart 11, 2019 Integrisan, 9311 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Procedura je vrlo laka, treba samo da castis bar 3 voznje, nekad je to guda nekad nesto drugo, sve zavisi od apetita Sala naravno, nema se tu sta posebno reci, Gagi je 30sec od mene, Bobi na minut, Bane i Paja na 2, cesto uvece odemo na pivce te tad i padne dogovor ako ne preteramo to vece i ako se usaglasimo spram obaveza. Hahahahaha Gumi sve objasni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11558 Napisano Mart 11, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam na 15 min al mi džaba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Mart 11, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa gde rakija pre kraja voznjesve ostalo je podložno dogovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Mart 11, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan I da, sedište je ozbiljan horor, još me dupe boli od juče! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Mart 11, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Nemanja NC750XD ne pre kraja vožnje... Pre kraja klempe... P.S. gel sjedalo, gej! Samo ti se veli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15924 Napisano Mart 12, 2019 Integrisan, 9311 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, Nemanja NC750XD je napisao: I da, sedište je ozbiljan horor, još me dupe boli od juče! Ne znam sta se to desi, u pocetku mije smetalo sediste pa posle nekog vremena ajd da kazem 10K prestalo, mislio to je to navikao se. Kad ono medjutim, kao bumerang se vratilo i bilo sve gore i gore, a sta je pravi horor to ces tek videti kad 4,5+ dana peglas izmedju 400-500km e to je onako fin horor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Mart 12, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sad prelustavam forum, svima je sedište problem, koliko ti je to tvoje sedište pomoglo? Pre nego što kreneš da trnes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15924 Napisano Mart 12, 2019 Integrisan, 9311 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Toliko mi je pomoglo da me vise ne boli guzzca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Mart 12, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako da stignem do tog čoveka što ih pravi?I koliko mu je trebalo vremena?Msm nije zezanje ako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Mart 12, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ps: pazario sam cepice za usi u radnji za htz opremu na Bulevaru preko puta Kluza, 220 kinti, rade ful, blokiraju maltene samo buku od vetra a čujem u kacigi sve okolo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15924 Napisano Mart 12, 2019 Integrisan, 9311 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kucaj na FB Ivica Stanojevic i nemoz da omasis, tu ces videti radove, br. mobitela i adresu..... zovi, pitaj, dogovaraj se s'coekom. Takodje imas temu "Presvlacenje sedista" ovde na forumu, tu ces videti da imas jos nekih opcija pa vidi sta bi i kako bi. Znam za tu radnju, bas je blizu mene tako da bi mogao pogledati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Mart 12, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis hvala :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15924 Napisano Mart 12, 2019 Integrisan, 9311 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 711 Napisano Mart 12, 2019 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, Nemanja NC750XD je napisao: I da, sedište je ozbiljan horor, još me dupe boli od juče! ocigledno vecina kolega nije izvezbala sedalne kosti na biciklistickom sicu posle, recimo, 6 sati kada dodirnete pozadinu, kao da je tudja - ruka puna mesa, a gluteus ne oseca dodir Moto sediste je kozna fotelja za biciklisticko. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Mart 12, 2019 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Moram da prokomentarisem, na biciklu sam proveo makar toliko sati koliko i na motoru, ako ne i vise, a sediste NC je u svojoj kategoriji. Moguce je da sam vec malo omatorio, pa mi je opala tolerancija na neudobnost, ali i dalje mi nije jasno kako su mogli toliko da omase ergonomiju sedista. Vozio sam motor pre neki dan sa Wildass jastucetom koje je vazduh+gel i izravnatim sedistem kod Bobana, i sa svim tim ne mogu da kazem da je prijatno voziti ga dugo sto se tice udobnosti. To mi je jedina velika zamerka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Mart 12, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zakazao u Nisu za sediste za 15.maj pa ćemo da vidimo, gore ne može biti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15924 Napisano Mart 12, 2019 Integrisan, 9311 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, saxomofon je napisao: ocigledno vecina kolega nije izvezbala sedalne kosti na biciklistickom sicu posle, recimo, 6 sati kada dodirnete pozadinu, kao da je tudja - ruka puna mesa, a gluteus ne oseca dodir Moto sediste je kozna fotelja za biciklisticko. Nije da se nije vozilo, godinama po sezoni bicikletom predjem izmedju 3-4Kkm tako da zna guzca za patnju. Nego nije mi jasno da sam imao pa nestao pa se opet vratio problem sa sedistem/pozadinom.... isto pedu, isto sediste, iste km po sezoni, bemliga videcemo kako ce za dalje biti. U nedelju 320km predjoh bez problema, nisam imao potrebe misliti o pauzi ni posle 1h voznje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...