zoki_poki 60 Napisano April 25, 2024 U prolazu, 45 postova Lokacija: Rurska oblast, Germany Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Probao, nece, sano 90° se okrece- zakljucano i otkljucano. Evo par fotki. Fora je sto nema (tj ne vidim i ne mogu da napipam) pokretnih delova osim kljuca i ovog push-crnog dela povise brave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki_poki 60 Napisano April 25, 2024 U prolazu, 45 postova Lokacija: Rurska oblast, Germany Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Ok, nadjoh resenje za ovakav tip case-ova, in case anyone needs it (malo dad joke, ne zamerite mi): na oko 45 sekundi je prikazano kako se skida ovak kofer. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano April 25, 2024 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 273 Napisano April 25, 2024 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekome trebaju nove gume Bridgestone Battle Wing BW-502 neka se javi u DM. Dosle su mi uz motor kad sam ga uzeo. Bukvalno nove. Sa njima je kupljen NC u hondi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano April 25, 2024 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pusti koju sliku, cifra? Meni treba, hvala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano April 25, 2024 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ...i kod mene je zadnja fabricka ali ima gaz po sredini, jos malo pa na semaforu ne moram noge spustati 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1307 Napisano April 26, 2024 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekog zanima, 20 evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano April 26, 2024 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kako da dodje do mene, zanima me Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1307 Napisano April 26, 2024 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, N.F.S. je napisao: Kako da dodje do mene, zanima me Sutra dolazim u KG! Pošalji tel u pp pa ti se javim sutra ili u nedelju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano April 26, 2024 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hahha, vrh! Moj je model 2017, moze mreza kod mene da se montira? Saljem broj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1307 Napisano April 26, 2024 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je to sve isto. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15896 Napisano April 26, 2024 Integrisan, 9307 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Može može, isti su ladnjaci. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ramiz 33 Napisano April 26, 2024 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750S 2016 DCT Prijavi odgovor kao problematičan Stigao je NC iz Švice, čekam homologaciju i termin kod Dareta i da idem za Afriku 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano April 28, 2024 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sale ne samo da je iz Slovenije u Kg dolazio, vec je bukvalno u ulici do mene! Mreza montirana, veeeeliko hvala! Bas sam sretan Uhhh kakva mi je hondica, lepsa je sada 64% 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1307 Napisano April 28, 2024 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Nešo, ti si živa vatra! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano April 28, 2024 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Montirao sam odmah! Jos jednom hvala, ostao sam zatecen kada si mi blatobran dao, za ovaj sam novac ocekivao samo mrezicu, iskren da budem! Inace, pomenuti blatobran se toliko svideo drugaru koji cbf1000 vozi da sam mu morao proslediti (naravno na nacin kako je i meni dosao, poklon!) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki_poki 60 Napisano April 29, 2024 U prolazu, 45 postova Lokacija: Rurska oblast, Germany Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Jel vam se cini da je default podesenost prednjih amortizera previse meko? Treba li da menjam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigibau 44 Napisano April 29, 2024 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC750X 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste možda mekše, ali takav je motor.. Nema mogućnost podešavanja, jedino da menjaš opruge, ulje itd..ne znam da li ti se isplati takva zezancija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigibau 44 Napisano April 29, 2024 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC750X 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj da ti procure vile pa onda 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano April 29, 2024 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @zoki_poki Stavio mi Dare gušće ulje i primetno se bolje ponaša a nije manja udobnost. Naročito mi je bolji osećaj u krivinama. Mislim da sam negde pročitao da je fabrički za vozača od 80-ak kg pa vidi prema svojoj težini. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano April 29, 2024 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ...gusce ulje ne dozvoljava brzo potanjanje ali takodje isto toliko uspori i povrat! Licno, na NC-u cu otici u drugom smeru, 10mm podloska dodatno na oprugu a 7.5w ulje (mix 50:50, 10 i 5w). Javljam, samo da vremena nadjem, sve sam pripremio P.S. Gusce ulje lepse "drzi krivinu" bolji je motor na kocenju ali kada se naleti na vise uzastopnih neravnina, ogibljenje prosto prekine sa radom. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 102 Napisano April 29, 2024 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan Drugari da li kod vas laze km/h za predjenu kilometrazu.Sad smo za vikend vozali duzu turu i kad smo uporedjivali predjenu km skontah da kod mene na 100km laze u +10.Kod mene je nc 2014 manuelac lacanici su 17/43 mslmPoslato sa CRT-NX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano April 29, 2024 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, N.F.S. said: P.S. Gusce ulje lepse "drzi krivinu" bolji je motor na kocenju ali kada se naleti na vise uzastopnih neravnina, ogibljenje prosto prekine sa radom. Baš tako a to mi odgovara jer sam većinu vremena na asfaltu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 273 Napisano April 30, 2024 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, ducans said: Drugari da li kod vas laze km/h za predjenu kilometrazu.Sad smo za vikend vozali duzu turu i kad smo uporedjivali predjenu km skontah da kod mene na 100km laze u +10.Kod mene je nc 2014 manuelac lacanici su 17/43 mslm Poslato sa CRT-NX1 pomoću Tapatoka Ja sam taj problem imao na Integri. Bio je agresivniji u startu u odnosu na dve druge integre koje sam probao ali je zato lagao i za brzinu i kilometrazu. Doduse integra je bila DCT i kad sam vratio na 17/39 sve je bilo kako treba. Proveri ti jos jednom broj zuba za svaki slucaj. Mozda i kod tebe treba 39 umesto 43. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15896 Napisano April 30, 2024 Integrisan, 9307 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Spram godišta i ccm baciti pogled sta ide. Kod Integre nema dal je XA ili XD kao kod NC. Prva generacija mislim da nosi 16-43 odnos zupcanika i lanac 114 linka. Druga generacija 17-39 i lanac 112 linka. Treba proveriti, pišem iz glave.... inače svaka tabla laze za min 7-10km/h. Nego mene kopka da stavim zadnji lancanik 41 umesto predvidjenih 39. Znam šta dobijam a sta gubim, zanima me menjač kako će raditi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...