SaleKg 1307 Napisano Jul 19, 2023 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Pa najjednostavnije je da prebrojiš zube na tvom motoru ako si zadovoljan sa prenosom i kupiš isti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redonaldo 38 Napisano Jul 19, 2023 U prolazu, 49 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, SaleKg je napisao: Pa najjednostavnije je da prebrojiš zube na tvom motoru ako si zadovoljan sa prenosom i kupiš isti! Prebrojao sam. Lančanik ima 43 zuba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1307 Napisano Jul 20, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Onda ćeš sa 41 da dobiješ na krajnjoj brzini a da izgubiš na startnosti, to je u teoriji! A u praksi, pitanje je na šta će sve to da utiče jer menjaš odnos finalnog prenosa (lančanici) i prenosnog odnosa u menjaču. U principu, to se menja ako imaš potrebe zbog upotrebe motora (extremni teren, staza itd). Možda to neće ni da se oseti, sve zavisi od motora do motora. Naj gore je ako ti ne bude odgovaralo bacio si pare. Promenio Jul 20, 2023 član SaleKg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redonaldo 38 Napisano Jul 24, 2023 U prolazu, 49 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gdje da nađem ovaj dio od zadnje kočnice? SPRING, PAD 43108-MBB-006 Search by part number # HONDA Motorcycles & ATVS Genuine Spare Parts Catalog WWW.BIKE-PARTS-HONDA.COM Ne znam kako se to zove i gdje da to pronađem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redonaldo 38 Napisano Jul 24, 2023 U prolazu, 49 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, redonaldo je napisao: Gdje da nađem ovaj dio od zadnje kočnice? SPRING, PAD 43108-MBB-006 Search by part number # HONDA Motorcycles & ATVS Genuine Spare Parts Catalog WWW.BIKE-PARTS-HONDA.COM Ne znam kako se to zove i gdje da to pronađem? Dopuna: Ovo je taj dio na drugom linku 43108MBB006 SPRING, PAD Part Honda - MSP WWW.MOTORCYCLESPAREPARTS.EU MSP is Europe’s most popular online parts supplier, buy new Honda manufactured SPRING, PAD from MSP, worldwide shipping using DHL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2970 Napisano Jul 24, 2023 Drug član, 1741 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Resih napokon vizir kod Ivana, bice test ovih dana, za sad imam sustanje u kacigi da kazem na svim brzinama, probao na kratko 130 ok samo to sustanje, videcu ovih dana negde da izadjem na auto put da bas testiram odakle to duva tj smeta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22175 Napisano Jul 25, 2023 Integrisan, 9547 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Bas me cudi da je tako odradio, zezao sam se dosta sa vizirima kako bih komfor postigao, ovako veliki vizir i okomito postavljen pravi polje nizeg pritiska iza sebe, tu kovitka vazduh. Ili da se na distancere vizir postavi, da vazduh ima gde odozdole proci ili da ivan otvori "rupu" u donjem delu i na taj nacin izjednaci pritisak. Takodje, strujanje vazduha moze doci i sa donje strane maske, stavi ruku dok vozis pod bradu kacige, osluskuj... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 248 Napisano Jul 25, 2023 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK 502x Prijavi odgovor kao problematičan Pravi mu buku jer je nizak vizir, udara mu vetar u celo sad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Jul 25, 2023 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Znači sad jedan mali štelujući produžetak vizira i top. Standardno manje više kod svih. Ja svoj leti po grdu spustim, kad putujem podignem mali taj na pola... standardni problemčići. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2970 Napisano Jul 25, 2023 Drug član, 1741 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Videcu sad kad se budem vozio da prolazim rukom, kad dignem ruku mislim da je u sam vrh kacige a da se nekako sa strana provlaci to sto mi stvara šuštanje, bar sad mogu da vozim sa otvorenim vizirom, pirka vetar i za grad prija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zhex 158 Napisano Jul 25, 2023 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE Prijavi odgovor kao problematičan Baš čudan oblik. Ovi ćoškovi gore nikako ne bi smeli biti tu, to sa aerodinamikom veze nema. To mora biti zaobljeno sa mnogo većim radijusom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2970 Napisano Jul 25, 2023 (promenjeno) Drug član, 1741 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sta znam, kaze ovaj oblik vecina uzima i radi posao, isti takav je i od kolege i kaze da mu je ok i na 140. Skinuo sam crne dodatke na stitnicima ruku, jes lepse bez njih. Promenio Jul 25, 2023 član RankoBg87 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 925 Napisano Jul 25, 2023 Zainteresovan, 381 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko od vas na NC-u što može da koristi komunikator preku 100km/h i da čuje? Zna se da je NC bučan ali eto možda dobra kaciga u kombinaciju sa neki vizir? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2970 Napisano Jul 25, 2023 Drug član, 1741 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Nesto ne bi reko da je bucan, sa fabrickim jesam imao buku od vetra ali od masine ne, sad da ovim vizirom imam taj neki šum al opet sve cujem bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 925 Napisano Jul 25, 2023 Zainteresovan, 381 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Pardon, i ja sam mislio na buku od vetra, ne od mašine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2970 Napisano Jul 25, 2023 Drug član, 1741 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Samo drugi vizir, ovaj moj novi ima sustanje ali nije sad da smeta da se nista ne cuje spolja, svakako trazim krivca za to sustanje pa javljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Jul 25, 2023 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, godovic said: Jel ima neko od vas na NC-u što može da koristi komunikator preku 100km/h i da čuje? Zna se da je NC bučan ali eto možda dobra kaciga u kombinaciju sa neki vizir? Ja imam fabrički vizir, što znači da mi je kaciga u "čistom" vetru, i čujem preko 100 km/h. Stvar nije ni u viziru niti u tihoj kacigi već u čepovima i kvalitetnoj komunikaciji. Čepove koristim Alpine race (sa crvenim filterom) a od komunikacija sam koristio kineski V6, senu i cardo. Zbog V6 mi je oštećen sluh, cardo bold je radila perfektno ali sena ima malo bolji zvuk. Još je bitno da vetar ne udara pravo u kacigu jer onda ne vredi ništa. Moja preporuka su nizak vizir zbog hlađenja leti, Alpine čepovi, Cardo komunikacija i bilo koja krštena kaciga koja odgovara obliku glave. Drug vozi isto ali da visokim vizirom i onim dodatkom ali mu je vruće leti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 925 Napisano Jul 25, 2023 Zainteresovan, 381 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Isto imam alpin race chepove i HJC kacigu, puig vizir sa dodatkom. Lexin B4FM komunikaciju koja je prejaka kad je testiram kući, na putu je katastrofa. Planiram da promenim kacigu, a možda i komunikaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Jul 25, 2023 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hjc je dobra kaciga. Ja bih promenio komunikaciju. Skupe jesu ali rade. Ako nisi u velikoj grupi i ne treba ti mesh, freecom 4+ ili 4x je odlična komunikacija. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4174 Napisano Jul 25, 2023 Nemanja Stojanović, 1408 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam isti vizir kao @RankoBg87, i meni je Ivan objasnio da je to proširenje na vrhu za ramena. Mada meni hvata malo desno rame. Jeste visok vizir, i mislim da ne treba biti viši. Ja koristim Cardo Freecom 4+ JBL i sasvim me lepo čuju a i ja njih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2540 Napisano Jul 26, 2023 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, RankoBg87 je napisao: Sta znam, kaze ovaj oblik vecina uzima i radi posao, isti takav je i od kolege i kaze da mu je ok i na 140. Skinuo sam crne dodatke na stitnicima ruku, jes lepse bez njih. Bez ljutnje, ali jako ružan vizir 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1975 Napisano Jul 26, 2023 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kupite BMW C1. Pre neki dan sam vozio stroma sa nekim fabrickim vizirom. Udaranja u kacigu se na njemu rese stelovannjem nagiba vizira. Menja se tako i visina, ali minimalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2970 Napisano Jul 26, 2023 Drug član, 1741 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, Yanco je napisao: Bez ljutnje, ali jako ružan vizir Nije jako nego jeste A sta znam sta drugo uzeti a da radi posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 354 Napisano Jul 28, 2023 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/27/2023 at 1:43 AM, RankoBg87 said: Nije jako nego jeste A sta znam sta drugo uzeti a da radi posao. Ja sam visok 183 i GP Komposit vizir mi radi posao. Osecam malo po vrhu kacige vetar, ali nista bitno. Na auto putu radi posao bez problema. Do nakacim onaj dodatak, mislim da bi se i to resilo. Sam vizir nije neki lepotan, ali nije ni grdan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2970 Napisano Jul 28, 2023 Drug član, 1741 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Kursulla je napisao: Ja sam visok 183 i GP Komposit vizir mi radi posao. Osecam malo po vrhu kacige vetar, ali nista bitno. Na auto putu radi posao bez problema. Do nakacim onaj dodatak, mislim da bi se i to resilo. Sam vizir nije neki lepotan, ali nije ni grdan. Pusti koju sliku da vidim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...