SaleKg 1307 Napisano Jun 30, 2023 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko možda service manual u pdf-u za 2021.g? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čika_velja 11 Napisano Jun 30, 2023 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD; Honda Africa Twin CRF1100 Prijavi odgovor kao problematičan @SaleKg Cena je skroz OK, a i lepo pase na samom motoru. Nije losa opcija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1307 Napisano Jun 30, 2023 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Deluje mnogo glomazno. Cena je uredu prema veličini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2540 Napisano Jun 30, 2023 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, čika_velja je napisao: Pozdrav ljudi, Uzeh i ja konacno NC750XD posle dugo cekanja. Valjalo bi krenuti sa nabaljanjem osnovne dodatne opreme. @Yanco gde si nabavio rollbar i ovaj poviseni vizir? Hvala! Čestitam na kupovini. Rol bar mi je radio Seba, povišeni vizir sa uzeo u Bratislavi u nekoj radnji moto opreme. Imas i preko neta da ga porucis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 284 Napisano Jun 30, 2023 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan 35 minutes ago, SaleKg said: Jel ima neko možda service manual u pdf-u za 2021.g? Imam ja. Javi kako da ti posaljem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 354 Napisano Jun 30, 2023 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan On 6/29/2023 at 3:58 PM, Rider000 said: Pratim po malo temu i model. Mnogo mi se svidja motorce, parallel twin, po zvuku bejah ubedjen da je V-twin, zbog intervala paljenja, narocito mi se svidja ostava na mestu gde se inace nalazi rezervoar, genijalno... Kakav je za osobe visine od oko 185cm? Zelja da se sa skutera predje na motor sve veca i veca, a na listi zelja NC trenutno na prvom mestu. Ja sam 183 i nešto velicine Afrike mi lezi mnogo bolje. Na NC mi je polozaj nekako pogrbljen. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2970 Napisano Jun 30, 2023 Drug član, 1741 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga, cak mi se sad i svidja, nije ono bas al moze da prodje. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 248 Napisano Jul 1, 2023 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK 502x Prijavi odgovor kao problematičan On 29. 6. 2023. at 15:58, Rider000 je napisao: Pratim po malo temu i model. Mnogo mi se svidja motorce, parallel twin, po zvuku bejah ubedjen da je V-twin, zbog intervala paljenja, narocito mi se svidja ostava na mestu gde se inace nalazi rezervoar, genijalno... Kakav je za osobe visine od oko 185cm? Zelja da se sa skutera predje na motor sve veca i veca, a na listi zelja NC trenutno na prvom mestu. Ja sam 191, mrsaviji, ne da je malo nisko negooo... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1323 Napisano Jul 1, 2023 Drug član, 867 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Kad dodje momenat kupovine, definitivno proba da se vidi kako mi lezi. Ako nista, izbor ce pasti na nesto malko vece, mozda cak i TDM ako se nadje sta od mladjih godista sa ABSom... Kako god, voleo bih da to budu 2 cilindra, nesto ne volim zvuk redna 4 cilindra i taj sport touring fazon, previse je zastupljen po ulicama... Druga je prica kad blizanci zagrme... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2970 Napisano Jul 1, 2023 Drug član, 1741 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj cb500x, za malo je visi od nc ili Benelli Trk 502x 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanmrki 25 Napisano Jul 1, 2023 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750XA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, RankoBg87 je napisao: Evo ga, cak mi se sad i svidja, nije ono bas al moze da prodje. Meni ovo mnogo ružno deluje. Ipak je i izgled bitan...bar meni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2970 Napisano Jul 1, 2023 Drug član, 1741 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan To sam i rekao, nisam hteo ovo, ruzno je al opet covek rece sta radi pa sam nekako i progutao, ako mi bude smetalo ima da ga skinem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 248 Napisano Jul 1, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK 502x Prijavi odgovor kao problematičan Imas ti para za plastike, ne brinem ja Promenio Jul 1, 2023 član sasa_f1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 636 Napisano Jul 1, 2023 (promenjeno) Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Imate li preporuku za gume i gde ih nabaviti? Znam da se pricalo ali možda ima nešto novo na tržištu. Angel GT2 uspešno ispeglale 20000km. Dovoljno. Promenio Jul 1, 2023 član SQTR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 925 Napisano Jul 1, 2023 Zainteresovan, 381 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Imate li preporuku za gume i gde ih nabaviti? Znam da se pricalo ali možda ima nešto novo na tržištu. Angel GT2 uspešno ispeglale 20000km. Dovoljno.Ja bi zamolio ako se neko oglasi da ubaci i cenu. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1323 Napisano Jul 1, 2023 Drug član, 867 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, RankoBg87 je napisao: Pogledaj cb500x, za malo je visi od nc ili Benelli Trk 502x TRK mi se mnogo svidja, ali uzimajuci u obzir da mu je cena oko 7k + koferi 1k + prvi servis i jos kojesta, lagano probija 9k eur, sto mi je puno da dam za motor koji posle par godina nece vredeti vrv ni upola? Kapiram da je zavrsna obrada i sve na odlicnom nivou al opet, ko ce kupiti polovnog Benelija sa 40.000km za 5000eur? No, polako ima vremena, sledece sezone u potragu pa natenane, kupovina hladne glave... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15885 Napisano Jul 2, 2023 Integrisan, 9303 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ene ima beli NC700XD na prodaju.... + kolegin + ima ovde sta je radjeno + fino opremice na njemu za 5.200€ 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2970 Napisano Jul 2, 2023 Drug član, 1741 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam neku kombinaciju gde bi mogle maglenke i na kraju ce biti na krivini od kres bara, tu ce mu dati malo na sirini i nece smetati, da je prednja cev vise prema hladnjaku tj unutra lagano bi tu stavio. Kad bio znao koji mi dzek treba pa da potrazim da ne cekam cika Rajka da se vrati sa odmora al kako vidim ima da ga saceka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4278 Napisano Jul 2, 2023 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih stavio kao na prvoj ili poslednjoj slici..Treba da budu što više postavljene da bi bolje bacala svetlost na put. Nikako da vire iz gabarita rollbara Lepo izgledaju, baš će lepo da mu legnu. Pretpostavljam da su LED svetla?Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2970 Napisano Jul 2, 2023 Drug član, 1741 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Bice kao na poslednjoj, tu mi je ok, bice sire, na visini, led su, sijaju bas jako, iste je stavio i Skittles, kacio je skoro slike. Neki dan videh i sto kolega okacio, te imaju i zuto svetlo nekih su 90 eura a ove moje su 25 ili tako nesto. Kad bi nasao dzek sutra bi ih povezao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Jul 2, 2023 Svakom po zasluzi, 12423 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Jul 2, 2023 Svakom po zasluzi, 12423 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Mikroprinc.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2970 Napisano Jul 2, 2023 Drug član, 1741 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Arakis je napisao: Taj imam, mislio sam da treba neki drugi Jel treba neki relej ili se bode direktno u taj neki dzek, odakle ide struja, isto imam fabricki prekidac kao sto i Skittles. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Jul 2, 2023 Svakom po zasluzi, 12423 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Onda se nismo razumeli treba ti onaj beli dzek, oridjidji Honda. Nemam takav a i da imam odakle mi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2970 Napisano Jul 2, 2023 Drug član, 1741 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan nesto je pisano kad je Skittles u radjeno al ne mogu da nadjem, pominje se neki dzek, tih kineskih dzekova imam, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...