Gordak985 2458 Napisano Jun 1, 2023 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis redovno me ostavljaš bez reči, sad sam to morao i da napišem.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Jun 1, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko od kolega iz Hrvatske, Slovenije moze da proveri da li ima u salonu ili kako god na stanju Hondin crash bar, ovde u Srbiji nemaju pojma kad ce da stigne, Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 909 Napisano Jun 1, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 375 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam porucio centralni sa ovog sajta Posto nije moglo tax free, dao mi popust i besplatan transport iz Atine do Lerina - na samoj granici sa Makedonijom. Mozes ti da organizujes kamp u Grcku, pa dok fino kuliras, namestis i crash bar. Verovatno ni si dovoljno star da znas da se u Grcke kampove radili najveci remonti Yugo, Zastava, Fiat 1300 i tako dalje Promenio Jun 1, 2023 član godovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Jun 1, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Vise mi odgovara Hr ili Slo, mogu da ga lako preuzmem, odgovara mi i Italija, dans bio u Hondi kazu ne znamo kad ce stici, cekam dva meseca, kazu dolazi iz Italije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Jun 1, 2023 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan To šta hoćeš (ako mislimo za ispod fara, gornji), čisto da znades....nije crash bar već gelenderi za dodatna svetla. U slučaju pada teško da će ti sačuvati plastike. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Jun 1, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Paaaa znam da nece bas da zaštiti plastike, tako i pise negde po netu, ne znam ni koji bi ih stitio, kontao sam uzeti i givi donji da zastitim masinu, ne znam ni onaj Turski da li stiti plastike posto ima onu budzu od slajdera, nasao sam u It, sto ti kazes gelender, cena mu je ista kao i kod nas, kako god nisam pametan sta staviti a treba mi da okacim maglenke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Jun 1, 2023 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ima kod Sebe raznih modela crash barova za NC-a.. Baci pogled na FB stranici.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Jun 1, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ima al 360 eura gornji deo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1032 Napisano Jun 1, 2023 Drug član, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan Jel si siguran da ste se dobro razumeli oko cenr? Meni je rekao cenu od 150 po komadu, znači gornji i donji 3 glave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Jun 1, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Lepo pitah. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Jun 1, 2023 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je to... Taj na desnoj slici je komplet...stiti cenu stranu.. Uz njega ti ne treba posebno donji deo.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 281 Napisano Jun 1, 2023 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, RankoBg87 said: Paaaa znam da nece bas da zaštiti plastike, tako i pise negde po netu, ne znam ni koji bi ih stitio, kontao sam uzeti i givi donji da zastitim masinu, ne znam ni onaj Turski da li stiti plastike posto ima onu budzu od slajdera, nasao sam u It, sto ti kazes gelender, cena mu je ista kao i kod nas, kako god nisam pametan sta staviti a treba mi da okacim maglenke. Ideja za razmatranje: sa moje Honde Hepko Becker barovi 250eur (njihova internet stranica) sa dostavom iz UK na područje EU 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Jun 1, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan To sam video i ne svidja mi se, kad saberem gornji nosac ili kres, donji, dodjemo do cifre od 360 eura sto se negde uklapa i Sebin, sve sam nesto gledao ali sad moram ozbiljnije da vidim kako i sta uzeti, nesto mora ispod fara da bi okacio maglenke, cak sam vidjao da ima samo kao sipka i na njih se okace. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 909 Napisano Jun 1, 2023 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Ideja za razmatranje: sa moje Honde Hepko Becker barovi 250eur (njihova internet stranica) sa dostavom iz UK na područje EU Ovde možeš i noge da optegneš 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1248 Napisano Jun 1, 2023 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Limeni67 je napisao: sa moje Honde Hepko Becker barovi Jel tvoj manuelni menjač? Pusti link i ako imaš sliku leve strane! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Jun 1, 2023 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, RankoBg87 je napisao: To sam video i ne svidja mi se, kad saberem gornji nosac ili kres, donji, dodjemo do cifre od 360 eura sto se negde uklapa i Sebin, sve sam nesto gledao ali sad moram ozbiljnije da vidim kako i sta uzeti, nesto mora ispod fara da bi okacio maglenke, cak sam vidjao da ima samo kao sipka i na njih se okace. Ima negde lani napisano iskustvo vezano za stitnike. Ne rekla kazala vec iz licnog vidjenog, padaju NC-ejasi uglavnom "glupo" jbg desi se. Elem, da ponovim.... Ako hocete da vam zaista stitnik ima svrhu, stavite Sebin. Ja u cenu necu ulaziti jer me zanima kvalitet ali nije tako kod svih i to je skroz Ok. Da ne imenujem decka koji nije hteo poslusati, kupio je Givi ne bi li jeftinije prosao. Imao je glup pad, givi je zavrsio u kanti, plastika ostecenja = drugi nov stitnik, plastika na farbanje, nalepnica.... naucio je neke stvari na tezi nacin. Gelendere koje pomenuh, one gornje ispod fara.... zaista jesu gelenderi za maglenci jer se tako i vode, nisu stitnici. U slucaju pada, gelenderi krive gvozdje oko fara i hoce da slomi far koji kosta .... cik pogodite koliko nego da mi pricu privedemo kraju, tekucina muljava taman za zamenu opanke napumpati lanac podesen, podmazan ceka se ventilator, taman da se provere grejaci resetovan menjac prva proba po kraju i lanac je mora ici na dotezanje odmah zatim druga duza proba i opet na dotezanje mora ic pila spremna, obrnuce se jos jedna test voznja ubrzo zatim ulete Dragance, izbegao je kisu za malo pred put (IT-AL-GR...) za par nedelja sledi mu Nego ebo vise poSo.... ocemo li mi praviti neki dogovor za neku kafanu, rucak i tako to na tu temu....kraci djir 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Jun 2, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Satelis je napisao: Ima negde lani napisano iskustvo vezano za stitnike. Ne rekla kazala vec iz licnog vidjenog, padaju NC-ejasi uglavnom "glupo" jbg desi se. Elem, da ponovim.... Ako hocete da vam zaista stitnik ima svrhu, stavite Sebin. Ja u cenu necu ulaziti jer me zanima kvalitet ali nije tako kod svih i to je skroz Ok. Da ne imenujem decka koji nije hteo poslusati, kupio je Givi ne bi li jeftinije prosao. Imao je glup pad, givi je zavrsio u kanti, plastika ostecenja = drugi nov stitnik, plastika na farbanje, nalepnica.... naucio je neke stvari na tezi nacin. Gelendere koje pomenuh, one gornje ispod fara.... zaista jesu gelenderi za maglenci jer se tako i vode, nisu stitnici. U slucaju pada, gelenderi krive gvozdje oko fara i hoce da slomi far koji kosta .... cik pogodite koliko Probam naci temu gde pisano Znam da far kosta i vise od samog stitnika Ako na kraju ispada da sve kupovno nema svrhu onda cu sledeci mesec odem kod Sebe i zavrsim to sve. Sto se tice voznje i kafane moze vikendom samo jos nisam spretan da pratim iskusne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 909 Napisano Jun 2, 2023 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Da pratiš iskusne u kafanu ili ? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Jun 2, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Mogu samo da ih vratim iz kafane posto ne pijem alkohol 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 281 Napisano Jun 2, 2023 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, SaleKg said: Jel tvoj manuelni menjač? Pusti link i ako imaš sliku leve strane! Manuelni. Evo link Motorschutzbügel inkl. Protectionpad schwarz für Honda NC 750 X / DCT (2021-) WWW.HEPCO-BECKER.DE Stabiler Sturzbügelsatz... A evo i pozicije lijevo. Ovaj foto je sa nakacenom tobom za alat/ostala čudesa. Nju sam jedino nashao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3995 Napisano Jun 2, 2023 (promenjeno) Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za vožnju, al vikendom teško Ko god želi iz Beograda ja se vozim svako malo kad ima sunca, uglavnom neke kraće akcije tu po okolini, i uglavnom jurim neku vodu. Pre neki dan skoknuo do Dubokog potoka i vodopada u blizini o kom je pisao@yogibear u svojoj temi. Samo nisam mogao baš da priđem do njega, malo je previše blata za moj ukus. Za prošli vikend sam bio na Fruškoj gori, probao da dođem do Ledinačkog jezera. Nije bio adekvatan put, a i pokiso sam 3x. Naleteo sam na T7 i CB500X, i mogu reći lepo ide CB. Provozao se gore dole preko Fruške i svratio do Borkovačkog jezera. A pre desetak dana bio do jezera Trešnja, isto yogi lokacija. Pa koga zanimaju takve akcije, javite se, a može i bilo kakva vožnjica i klopica. @RankoBg87 i ostali koje zanima, evo su turci, i planiram da ga spustim ovih dana na travu da vidim kako "leži" A moram da pohvalim i ovaj produžetak prednjeg blatobrana. Kačio sam ovde slike kad sam ga montirao, odlično radi posao i uklapa se uz blatobran, jer su oba mat. Još da smislim nešto za zadnji, jer mi ovo deluje kao problem u najavi. A stigla mi je danas i torbica koju sam poručio po merama za video opremu: Sad me i @Limeni67 inspirisao da ih iscimam da mi naprave i za kreš bar Promenio Jun 2, 2023 član Skittles 12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4183 Napisano Jun 2, 2023 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan ] Još da smislim nešto za zadnji, jer mi ovo deluje kao problem u najavi. Šta ima da smišljaš nešto, skoro svi imamo zaštitu na zadnjem točku...odlična stvar Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Jun 2, 2023 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 31. 5. 2023. at 23:22, DaliborBP je napisao: Dare care... kad se opijas da dodjem da zavrsim racun u kafani? I eto drugari,2019.godina,malo preko 13000 km na satu i ovako da se motor ne odrzava. Povuce me mala km,godiste...i ono sve se to moze srediti. Sa druge strane, planinski je deo,covek ima garazu ali ocigledno je motor vozio i zimi. Ovde poprilicno bacaju so,zakasnio je sa ugradnjom blatobrana i napravio s****... pranje nije video i za veoma kratko vreme ovo se desi plus ovlasceni servis mi nije jasan,da oni nisu sugerisali da se opere,da nije dobro... nisam pametan. Onako laicki sam ja to pogledao,video 'malo' povrsinske korozije koje sam mislio da se moze srediti,medjutim ovako kad se razklopi i razclani,usla je korozija u svaki deo. Srecom,Dare je spasio stvar. Hvala jos jednom. Vidimo se uskoro. Nisam htio da se razocaras pa ti nisam nista govorio onda kad si ga tek uzeo i poslao mi slike, ali kad sam vidio svu ovu kortoziju mene malo panika uhvatila. Drugi put kad budes kupovao motor nemoj da ti padne na pamet sam da ides. Slobodno nazovi, ici cu ja sa tobom. Da ne bi Satelisa, ne bi bilo dobro. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 281 Napisano Jun 2, 2023 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan 29 minutes ago, Skittles said: Ja sam za vožnju, al vikendom teško Ko god želi iz Beograda ja se vozim svako malo kad ima sunca, uglavnom neke kraće akcije tu po okolini, i uglavnom jurim neku vodu. Pre neki dan skoknuo do Dubokog potoka i vodopada u blizini o kom je pisao@yogibear u svojoj temi. Samo nisam mogao baš da priđem do njega, malo je previše blata za moj ukus. Za prošli vikend sam bio na Fruškoj gori, probao da dođem do Ledinačkog jezera. Nije bio adekvatan put, a i pokiso sam 3x. Naleteo sam na T7 i CB500X, i mogu reći lepo ide CB. Provozao se gore dole preko Fruške i svratio do Borkovačkog jezera. A pre desetak dana bio do jezera Trešnja, isto yogi lokacija. Pa koga zanimaju takve akcije, javite se, a može i bilo kakva vožnjica i klopica. @RankoBg87 i ostali koje zanima, evo su turci, i planiram da ga spustim ovih dana na travu da vidim kako "leži" A moram da pohvalim i ovaj produžetak prednjeg blatobrana. Kačio sam ovde slike kad sam ga montirao, odlično radi posao i uklapa se uz blatobran, jer su oba mat. Još da smislim nešto za zadnji, jer mi ovo deluje kao problem u najavi. A stigla mi je danas i torbica koju sam poručio po merama za video opremu: Sad me i @Limeni67 inspirisao da ih iscimam da mi naprave i za kreš bar Hager obavezno. Narocito zbog toga kuda sve se vozas. Da li ta trap torba ide skroooz do dna posto je dno nepravilno a ona vidim ravna na dnu? Koliko te koštala ta torba i da li je ostao šnit kod krojaca/majstora pa da se može opet naručiti? Inače umjesto foto opreme za mene je idealna za merak-opremu kad se pravi pauza. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3995 Napisano Jun 2, 2023 (promenjeno) Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 37 minutes ago, Limeni67 said: Hager obavezno. Narocito zbog toga kuda sve se vozas. Da li ta trap torba ide skroooz do dna posto je dno nepravilno a ona vidim ravna na dnu? Koliko te koštala ta torba i da li je ostao šnit kod krojaca/majstora pa da se može opet naručiti? Inače umjesto foto opreme za mene je idealna za merak-opremu kad se pravi pauza. Ne ide skroz do dna, ide dokle može da je ravno dno. Toliko mi je i bilo taman za visinu objektiva, a ispod mi stoje neke sitnice za sam motor koje ne vadim nikad. Može da se naruči opet, može i da se menja ako ti ne trebaju pregrade ili drugačije pregrade ili manje sunđera itd. Koštala je 4.000 RSD. Kucaj Torbe za instrumente Black Box na FB / IG, u Novom Sadu su. Promenio Jun 2, 2023 član Skittles 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...