RankoBg87 2682 Napisano Mart 22, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Prijavio sam se upravo za online kurs pa ce da vidimo za dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 342 Napisano Mart 22, 2023 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, RankoBg87 said: Prijavio sam se upravo za online kurs pa ce da vidimo za dalje I ja. Dosta podseca na neke druge kurseve koje sam prošao. Mada mi deluje da se za razliku od ostalih kurseva ovaj bas, bas fokusira na bezbednost. Nego, pominje se i neka FB grupa. Ja je nisam nasao. Ti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Mart 22, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Nisam platio pa tako da nisam usao, sutra cu da platim. Ima na fb stranica Asocijacija za bezbednost motociklista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Mart 22, 2023 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Imate sledece.... 2012 - 2013 NC 700 (670ccm) S model ............RC61 2012 - 2013 NC 700 (670ccm) D Integra..........RC62 2012 - 2013 NC 700 (670ccm) X.........................RC63 2014 - 2015 NC 750 (745ccm) S/SD..................RC70 2014 - 2015 NC 750 (745ccm) D Integra...........RC71 2014 - 2015 NC 750 (745ccm) X/XD...................RC72 2015 - 2016 NC 750 (745ccm) J NM4 Vultus.....RC82 2016 - 2020 NC 750 (745ccm) S/SD ...................RC88 2016 - 2020 NC 750 (745ccm) D Integra ...........RC89 2016 - 2020 NC 750 (745ccm) X/XD ...................RC90 2021 - NC 750 (745ccm) X/XD .............................RH09 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Mart 23, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan E sa ovakvim se znanjem ide u kafanu 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1877 Napisano Mart 23, 2023 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kako mi se sere od tih trgovackih prica, on je druze ‘22. ali je model za ‘23. Znam da imaju ti prelazni modeli, razliciti, a prave se u istoj godini, ali oni to govore i za potpuno iste. Ako je proizveden ‘22. to je godiste, sta pominjes ‘23. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Mart 23, 2023 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Da mu u duši bude lakse, mirnije će spava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1228 Napisano Mart 23, 2023 BJB Maxi scooter club, 1656 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Mali update. Nakon 10tak dana od kupovine, konacno moje table. Registracija ,prenos,prijava ,odjava ili kako vec nazvati ovde ide jako jednostavno. Termin se zakaze online,sednes u cekaonicu i na 2 velika tv-a idu brojevi,kad zatreperi tvoj broj ulazis. Nema preko reda,nema bez termina,nema samo nesto da pitam,nema poznajem radnika na salteru,veza,vezica... Od papira/dokumentacije. 1. Stara tablica od vlasnika ( u mom slucaju je tako bilo jer sam dovezao motor do mog grada njegovu tablicu). 2. Saobracajna 3. Papiri od motora (tkzv. brif),to je dokaz da sam vlasnik 4. Moja tablica (ako je nemate od proslog motora,predjete preko puta ulice i napravite po zelji,odmah bude gotova) 5. Pasos 6. Sifra od osiguranja (osiguranje se uzima online,prilikom kupovine dobijate 'kod' i njega napisete na papir prilikom dolaska u 'sup') 7. Potvrda da je motor redukovan na 35kw (u mom slucaju ovo treba jer imam A2 kat.) 8. Papir ispunjen za porez (skidaju 1 godisnje u mesecu u kom si prijavio,konkretno meni ce u martu,iznos jos ne znam). Kad udjes,predas papire... Preko puta platis izradu saobracajne 43e i vratis se nazad. Dobijes 2 nalepnice na tablicu,jedna je do kad vazi tüv (tehnicki) a druga je u kojoj regiji zivis. Potpises dokument i to je to. Saobracajna i tablica u rukama za 5 minuta. Osiguranje sam uzeo online, 6000km sam naveo da cu da vozim ,da sam jedini vozac i da imam garazu. Osiguranje se uzima na kalendarsku godinu od januara do decembra. Konrektno od marta do decembra mene izadje 80 e plus 6 e sam platio neku dodatnu podrsku i 15e dodatno osiguranje u inostranstvu. Sa prodajom motora ,imas pravo na refundaciju troskova osiguranja (sto nisi vozio) ,tako isto i za porez. Top stvar. P.S. Kad smo vec u 'butiku' skinuo sam ruzne fuzastere... Ako nekom treba,poklanjam. Farbika je mama. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 342 Napisano Mart 23, 2023 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: NC750x, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na objasnjenju! Puno sretnih km da predjes! Ako te put nanese do Hamburga ili okolive, javi se obavezno!Pozz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 342 Napisano Mart 23, 2023 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, DaliborBP said: Mali update. Nakon 10tak dana od kupovine, konacno moje table. Registracija ,prenos,prijava ,odjava ili kako vec nazvati ovde ide jako jednostavno. Termin se zakaze online,sednes u cekaonicu i na 2 velika tv-a idu brojevi,kad zatreperi tvoj broj ulazis. Nema preko reda,nema bez termina,nema samo nesto da pitam,nema poznajem radnika na salteru,veza,vezica... Od papira/dokumentacije. 1. Stara tablica od vlasnika ( u mom slucaju je tako bilo jer sam dovezao motor do mog grada njegovu tablicu). 2. Saobracajna 3. Papiri od motora (tkzv. brif),to je dokaz da sam vlasnik 4. Moja tablica (ako je nemate od proslog motora,predjete preko puta ulice i napravite po zelji,odmah bude gotova) 5. Pasos 6. Sifra od osiguranja (osiguranje se uzima online,prilikom kupovine dobijate 'kod' i njega napisete na papir prilikom dolaska u 'sup') 7. Potvrda da je motor redukovan na 35kw (u mom slucaju ovo treba jer imam A2 kat.) 8. Papir ispunjen za porez (skidaju 1 godisnje u mesecu u kom si prijavio,konkretno meni ce u martu,iznos jos ne znam). Kad udjes,predas papire... Preko puta platis izradu saobracajne 43e i vratis se nazad. Dobijes 2 nalepnice na tablicu,jedna je do kad vazi tüv (tehnicki) a druga je u kojoj regiji zivis. Potpises dokument i to je to. Saobracajna i tablica u rukama za 5 minuta. Osiguranje sam uzeo online, 6000km sam naveo da cu da vozim ,da sam jedini vozac i da imam garazu. Osiguranje se uzima na kalendarsku godinu od januara do decembra. Konrektno od marta do decembra mene izadje 80 e plus 6 e sam platio neku dodatnu podrsku i 15e dodatno osiguranje u inostranstvu. Sa prodajom motora ,imas pravo na refundaciju troskova osiguranja (sto nisi vozio) ,tako isto i za porez. Top stvar. P.S. Kad smo vec u 'butiku' skinuo sam ruzne fuzastere... Ako nekom treba,poklanjam. Farbika je mama. Pa neka je sa srecom!!!! Te fuzastere koje si skinuo su spusteni, ako dobro vidim? Ako su ti visak, salji da ih probam Vec neko vreme sam gledao da uzmem spustene, da vidim da li ce mi poboljsati udobnost. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gorkis 23 Napisano Mart 24, 2023 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Pre par dana smo diskutovali o dog bones-ima (koskicama) za spuštanje/podizanje motora. Da podsetim, moja NC750X 2014. je spuštena 2,5cm. Ukoliko neko ima potrebu da svoj NC sa standardne visine spusti za 2,5cm, možemo da menjamo koskice i ćope. Uz motor sam iz CH dobio i sertifikat/atest (zaboravio sam kako se zove) za koskice. Hoću reći da nisu pravljene ,,kod kovača''. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redonaldo 38 Napisano Mart 25, 2023 U prolazu, 49 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i svima sretno otvaranje moto sezone. Što manje kiše i stabilnu moto sezonu svima želim. Imam pitanje. Od 1.6.2019. napravio sam 46.500 km, n ikakvih problem. Jučer, prvi puta, motor nije bio hladan, kod paljenja je minimum bio ispod 1.000 o/min, (oko 750 o/min), nije prihvaćao gas, gušio se i ugasio. Nakon toga, još 2 puta. Sve to je bilo neposredno nakon tankanja goriva. Ipak, upalio sam ga i postepeno krenuo, od 1. do 6. brzine, vozio 10 km i došao kući. Motor je išao dobro, ali nisam forsirao. Imam novi filter zraka, novo ulje, servisiran je bez greške, ali ne znam što bi to moglo biti? Ne znam da li može biti do goriva? Shell ne bi trebao imati nekvalitetno gorivo. Imam u zadnjih mjesec dana više od 1000 km, vozio po autocesti do 170 km/h , pa ne bi trebao biti zagušen od gradske vožnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Mart 25, 2023 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ako je upalio zutu lampu (motora) na inst. tabli (trebalo bi) odradi dijagnostiku da vidis sta je prijavljeno. Ovako se moze bezveze nagadjati samo..... proveri kleme na akumulatoru da li su dobro stegnute. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Mart 25, 2023 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Gospodja prebacena iz tazbine zadnjake ostade da zamenimim cicia mica gotova prica Vizuelno su dosta lepsi, bolje čuće od oem varijante. Kanda mi je i palejnje bolje zbog defekta sa bravom koji sam imao.... sve u svemu sad je ful, koza, klima I pranje ribanje je palo, ma uglancao sam je za medalju. Ostaje da vidim i polako nabavim YSS pa da se sigram kad dodje vreme za amorte. Da podsetim, bese 52K kad ih je Djunta radio, propisai su u roku od odma.... ima lani kako je to sve izgledalo...uzas! 64K bese na satu kad sam ih odradio, sad je skoro 77K .... nista nije mrdnulo. Sto bi Djunta rekao (sto cesto ponovim sebi) "Bice majstor od tebe". 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redonaldo 38 Napisano Mart 25, 2023 U prolazu, 49 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, redonaldo je napisao: Pozdrav i svima sretno otvaranje moto sezone. Što manje kiše i stabilnu moto sezonu svima želim. Imam pitanje. Od 1.6.2019. napravio sam 46.500 km, n ikakvih problem. Jučer, prvi puta, motor nije bio hladan, kod paljenja je minimum bio ispod 1.000 o/min, (oko 750 o/min), nije prihvaćao gas, gušio se i ugasio. Nakon toga, još 2 puta. Sve to je bilo neposredno nakon tankanja goriva. Ipak, upalio sam ga i postepeno krenuo, od 1. do 6. brzine, vozio 10 km i došao kući. Motor je išao dobro, ali nisam forsirao. Imam novi filter zraka, novo ulje, servisiran je bez greške, ali ne znam što bi to moglo biti? Ne znam da li može biti do goriva? Shell ne bi trebao imati nekvalitetno gorivo. Imam u zadnjih mjesec dana više od 1000 km, vozio po autocesti do 170 km/h , pa ne bi trebao biti zagušen od gradske vožnje. Bilo je do goriva. Ispraznio tank, autom otišao po 5 litara, probao, motoru je trebalo 2 km da se stabilizira, natočio do vrha i sada je to dobro. Sad ću na otvorenu cestu i to bi trebalo biti dobro. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redonaldo 38 Napisano Mart 25, 2023 U prolazu, 49 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Satelis je napisao: Ako je upalio zutu lampu (motora) na inst. tabli (trebalo bi) odradi dijagnostiku da vidis sta je prijavljeno. Ovako se moze bezveze nagadjati samo..... proveri kleme na akumulatoru da li su dobro stegnute. Hvala, na odgovoru. Očito je bilo do goriva. Nije upalio žutu lampu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1248 Napisano Mart 25, 2023 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3995 Napisano Mart 26, 2023 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko viđao ili ima neku unutrašnju torbu za frunk? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvetinovic 1 Napisano Mart 27, 2023 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima mozda Givi desni handguard? Da proda. Nikako da stigne u Motoland a levi mi je citav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misoner 2 Napisano Mart 28, 2023 U prolazu, 7 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Honda nc 700 x, Yamaha Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan @Cvetinovic Evo ti komsa isti kao Givi samo malo povoljniji Für HONDA NC750X DCT NC750S NC700X CTX700 2013 2021 Motorrad ABS Handprotektoren Schild Guards Windschutzscheibe Hand Wind Schutz|Abdeckungen & dekorative Formteile| - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Mart 28, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Porucio ove, za ruke ce biti ok al za neku zastitu motora tesko, od plastike je i nema nista jace u njemu, sigurno puca odmah. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3995 Napisano Mart 29, 2023 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Došao je i taj dan, preuzeo sam Hondu U salonu su mi rekli samo prvih 100km lagano. Meni je neki plan da ga vozim kroz sve brzine od niskih do nekih 5-6k rpm, pa ga pustim da se spusti. Znači malo gas, malo pustim, šetam ga kroz brzine tako. Sve to miksano sa normalnom gradskom vožnjom. I svako malo pauza, da se ugreje pa ohladi pa ugreje pa ohladi. Da bude što više različitih, da se sve lepo istrlja jedno o drugo, da bude ulja gde treba, da ne bude gde ne treba. Danas 50ak kilometara, pa idemo lagano dalje. @Satelis zauzet naredna dva meseca, @seba011 mi ne odgovara na poruke, izgleda da će morati u Hondi da mi montiraju kreš bar i centralni štender koje sam uzeo GP Kompozit. Za proceduru, koja čeka i @RankoBg87, odma pored salona ima neki tehnički, tu sam došao sa papirima iz salona, oni mi dali neke druge. Sa tim papirima u SIV3, tamo dobio tablicu, vratio se, namontirali mi je i to je to. Prva registracija i agencija - 30.800 RSD. Sada da se provoza tih 1000km, pa prvi servis. 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Mart 29, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ovo se zove razrada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Mart 29, 2023 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 28. 3. 2023. at 17:17, RankoBg87 je napisao: Porucio ove, za ruke ce biti ok al za neku zastitu motora tesko, od plastike je i nema nista jace u njemu, sigurno puca odmah. https://a.aliexpress.com/_mPpfNHy Slični SW Motek koje onomad platih 180€ sa sve proširenjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Mart 29, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Oni mi deluju lepo, videcu kad budu na motoru, za prvu ruku ce biti ok, to mi se prvo svideo a sta cu mu kad nema metala u sebi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...