Satelis 15673 Napisano Mart 28, 2022 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Spickali smo mi to 2019 bez porblema Brzo se gutaju km tako da se moze bez veceg napora izvesti. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Mart 28, 2022 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Spiçkati (magistralama) i doziveti nije isto A da...strah i trepet je popeti se na planinske puteve u tome je razlika. Razliciti stilovi voznje i uzivanja. Zna li neko nesto za ukidanje zelenog kartona za Alb? BiH ukinula? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Mart 28, 2022 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Nova sezona, a Honda nikako da nauči kako se prave motori 70500km 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mimahitna 18 Napisano Mart 28, 2022 U prolazu, 57 postova Lokacija: Vladičin Han Motocikl: Honda Integra 750s Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Ferty_ said: Spiçkati (magistralama) i doziveti nije isto A da...strah i trepet je popeti se na planinske puteve u tome je razlika. Razliciti stilovi voznje i uzivanja. Zna li neko nesto za ukidanje zelenog kartona za Alb? BiH ukinula? Za Albaniju treba i dalje zeleni karton, provereno iz prve ruke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 281 Napisano Mart 28, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan On 3/25/2022 at 5:45 PM, Kadezi said: Stigao brzo, brzo i montiran touring vizir made in Turkey, GP Kompozit. Sent from my Mi 9T using Tapatalk Nisam imao sreće sam slanjem dijelova iz Turske ali su bili fer i vratili pare (paypal). Zato ne znam da li bih se drugi put usudio da nešto narucim Promenio Mart 28, 2022 član Limeni67 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 281 Napisano Mart 28, 2022 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan A imamo i mi proljeće u Hercegovini da znate 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 281 Napisano Mart 28, 2022 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Inače Ko planira da skida plasticni poklopac prednjeg lancanika na modelu 2021 čeka ga 3 sarafa i gospodin birac sa kojeg treba smaknuti ovu obujmicu/polugu: Skidanje ovog poklopca je dio razmatranja opcije ugradnje podmazivaca lanca na prednji lancanik mada su me kao tvrdoglavo magare fini ljudi ovdje fino odgovarali. Zaključak: 1.Nema mjesta skuceno je i nabijeno i podmazivac ce morati na zadnji lancanik 2. Na biracu ima tacka koja mora opet doći na svoje mjesto kad se vraća. Nakon zavrsetka popio sam jednu lozu zbog pretrpljenog straha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1229 Napisano Mart 28, 2022 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Limeni67 je napisao: Nakon zavrsetka popio sam jednu lozu zbog pretrpljenog straha Dobri moj druze, kad gledam na Youtube kanalima kako montiraju razne gedzete i rade svasta oko motora za dva minuta, bez prljanja, bez posekotina.... a ja svaki put k'o iz Černobila da sam izašao..... iskreno, popijem koju lozu više... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Mart 28, 2022 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam imao sreće sam slanjem dijelova iz Turske ali su bili fer i vratili pare (paypal). Zato ne znam da li bih se drugi put usudio da nešto narucimJa sam od firme GP kompozit poručio centralni štender i stigao mi je brzo (za dve nedelje, ali oštećen!)Kreteni bacaju pakete. Kad su gvožđušiju oštetili, mogu samo da zamislim šta bi uradili sa nečim lomljivim. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2490 Napisano Mart 28, 2022 Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Moje lično mišljenje u vezi podmazivača: Da li bih voleo da imam na motoru? Da Ali, još uvek ne vidim potrebu za njim. Ulje SAE90 nosim u bočici od hidrogena (dala mi frizerka), i tonse uvek nalazi u prtljažniku na motoru. Ukoliko u cugu predjem 200-300 km, na prvoj pauzi popnem motor na štender, upalim i ubacim u prvu brzinu, i podmažem ga za 20ak sekundi. Dok odmaram, ulje odstoji koliko treba i spreman je za dalje putovanje. To mi je obaveza od maksimalno jednog minuta. A jedino mi se kod podmazivača ne svidja to što mora creva da se razvlače, a pogotovo da se vezicama vezuje za zadnju vilu. Ako budem ikada ugradjivao, to će biti Cobra, čisto da se ne zaludjujem za čučanjem pored motora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1229 Napisano Mart 29, 2022 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, eclipse je napisao: Ja sam od firme GP kompozit poručio centralni štender i stigao mi je brzo (za dve nedelje, ali oštećen!) Kreteni bacaju pakete. Kad su gvožđušiju oštetili, mogu samo da zamislim šta bi uradili sa nečim lomljivim. Vizir od njih je stigao bas dobro upakovan. Prvo je bio obavijen sundjerastom folijom, a oko njega su u kutiji bile "jastucici" od stiropora i na kraju tube od vrlo tvrdog kartona.. Što se gvoždjurije tiče, naručio sam od njih crash bar pa ću da vidim u kakvom će stanju da stigne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Mart 29, 2022 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 581 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Moje lično mišljenje u vezi podmazivača: Da li bih voleo da imam na motoru? Da Ali, još uvek ne vidim potrebu za njim. Ulje SAE90 nosim u bočici od hidrogena (dala mi frizerka), i tonse uvek nalazi u prtljažniku na motoru. Ukoliko u cugu predjem 200-300 km, na prvoj pauzi popnem motor na štender, upalim i ubacim u prvu brzinu, i podmažem ga za 20ak sekundi. Dok odmaram, ulje odstoji koliko treba i spreman je za dalje putovanje. To mi je obaveza od maksimalno jednog minuta. A jedino mi se kod podmazivača ne svidja to što mora creva da se razvlače, a pogotovo da se vezicama vezuje za zadnju vilu. Ako budem ikada ugradjivao, to će biti Cobra, čisto da se ne zaludjujem za čučanjem pored motora.Meni bi trebao da stigne Tutorro pa cemo videti...Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 342 Napisano Mart 29, 2022 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovi GP Composite imaju jeftinih stvari. Recimo drzac za kofer za 75e: GP Composite Honda NC 750 X 2021 Compatible Bag Iron Black WWW.GPKOMPOZIT.COM Universal accessorries and parts for all motorcycles. Fast shipping - avaliable prices. GP Kompozit is Producer of Motorcycle Accesorries and Motorcycle parts Ima li neko iskustva sa ovim drzacem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Mart 30, 2022 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Vizir od njih je stigao bas dobro upakovan. Prvo je bio obavijen sundjerastom folijom, a oko njega su u kutiji bile "jastucici" od stiropora i na kraju tube od vrlo tvrdog kartona.. Što se gvoždjurije tiče, naručio sam od njih crash bar pa ću da vidim u kakvom će stanju da stigne.Verovatno zato što je vizir (i nadam se zbog toga što sam im ja sve lepo slikao i poslao im, zajedno sa pozitivnom kritikom da prosto ne smeju da šalju pakete tako kako su meni poslali centralni štender. Uvijen samo u puckavu foliju. Bez ikakvog stiropora, tvrdog sundjera, kartona...I naravno da je oštećen. Težak je i ćoškast!Moj kolega je kupio crash bar, on je srećom stigao neoštećen. Bio je u kartonskoj kutiji.Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rakhil 33 Napisano Mart 30, 2022 U prolazu, 42 postova Lokacija: Beograd, Bezanijska kosa Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Malopre prelazim Brankov most, kad zaustavlja policija sve motore na kontrolu. Pored pauk i na njemu vezan NC isti moj, oduzet valjda. Neko od kolega najebo izgleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1229 Napisano Mart 30, 2022 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Mene zaustavili. Pogledali papire, registracionu nalepnicu. Proverili da nisam pio. Hvala, dovidjenja. I juče su zaustavljali na istom mestu.Sent from my Mi 9T using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dojcha 25 Napisano Mart 30, 2022 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Cele nedelje zaustavljaju, akcija za bezbednost motociklista.Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2490 Napisano Mart 30, 2022 Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Nek pakuju R-ove na pauk, ko je video da se neko na NC manijači 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1228 Napisano Mart 30, 2022 BJB Maxi scooter club, 1656 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Yanco je napisao: Nek pakuju R-ove na pauk, ko je video da se neko na NC manijači Mozda nije registrovan,pa su ga iskljucili iz saobracaja. Ko zna sta je istina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Mart 30, 2022 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Yanco said: Nek pakuju R-ove na pauk, ko je video da se neko na NC manijači Sto se mene tice i maxi skutere. To ne znas da li misli da vozi krosericu, masinu od 1300cc, mitraljez, to daje gas, koci, GAS, koci, cimne jedva prodje izmedju, svi stoje kao i on izmedju, al' daje gas, nateze ga, propinje, jadan prepolovice se skuter. Crveno? Ma jookk skrene preko pesackog za pesacima na trotoar pa na drugu stranu pa se ukljuci sa druge strane semafora, misli da je za'ebao zakon i sve druge u saobracaju. Meni su svi jednaki, ali iz moje statistike skutetasi (valjda brojniji od R-ova) pa su najgora slika svih nas. Tu i tamo po koji R se razvuce, a ovih 20 na jednog R-a. To nema kulturu, znanja, postovanja. Stojim nabije mi se. Ja gas on me juri i to u istoj traci pa hoce pored mene, a prazna mu ona pored. Da cimnem, oduvam i njega i sebe. Ludnica koliko su nenormalni 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3459 Napisano Mart 31, 2022 Drug član, 1101 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Evo mozda je zbog ovoga odslepana. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 508 Napisano Mart 31, 2022 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, Rakhil je napisao: Malopre prelazim Brankov most, kad zaustavlja policija sve motore na kontrolu. Pored pauk i na njemu vezan NC isti moj, oduzet valjda. Neko od kolega najebo izgleda... Zaustavljali sve koje su stigli da zaustave, a najviše su kontrolisali prekrivanje tablica, pa sve drugo po redu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane V 19 Napisano Mart 31, 2022 U prolazu, 49 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: NC750D Prijavi odgovor kao problematičan On 3/21/2022 at 10:17 AM, Bane V said: Drugari pozdrav, nisam siguran da postujem ovaj topic na pravom mestu pa ako sam omasio ne zamerite. Udomio bih komplet bočnih Givi kofera sa držačem za Hondu Integru NC750d. Kupljen je kad i motor (2018) god. Ne koristi se pa je glupo da stoji. Ceo set je jako dobro ocuvan i sve je kostalo boga oca u startu. Posedujem i dodatnu novu bravicu u kesici ako neko zeli da zameni sebi na zadnjem koferu da ima jedan kljuc za sve, imam i ostale rezervne kljucevima kofera. Sve dolazi prosto receno po PS-u i skoro pa novo. Koferi su nova verzija V35 , sada V37 i staje full face kaciga. Ojacani su i 2018 napravili bum - imate par testova koliko su izdrzljivi. Imam malu ogrebotinu od cizme ili zida nazad levo, ali nista strano vidi se na nekoj od slika. Citao sam ranije neke postove na forumu pa bih iskreno naglasio - koferi i bocni drzaci apsolutno nemaju vecih ostecenja, rdje, lomova, varova, da je nesto rasklimano i drugo i stoga je cena fix, 450E. Mislim da su samo koferi placeni 650 plus drzac nekih 300. Link kofera - https://giviusa.com/collections/cases/products/v37na-37ltr-monokey-side-cases Set podrazumeva metalne drzace bocnih kofera i dva uparena Givi kofera. U sklopu originalnih drzaca - u mom slucaju se takodje nalazi i drzac zadnjeg kofera - ali bih to zadrzao jer zadnji kofer zelim da koristim, znaci nije predmet ponude. Bilo bi idealno ako neko vec ima drzac zadnjeg kofera - Givi , Kappa, Honda - u tom slucaju bih ostavio i moj zadnji drzac u zamenu za njegov bez povecanja cene pa bi srecnom dobitniku sve bilo komplet i sto se kaze sraf-na-sraf. Telefon 0643600250 Pred ovo kisno vreme ugrabih malko vremena da sliakm sve lepo ako slucajno nekoga zanima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane V 19 Napisano Mart 31, 2022 (promenjeno) U prolazu, 49 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: NC750D Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Nolanka said: Zaustavljali sve koje su stigli da zaustave, a najviše su kontrolisali prekrivanje tablica, pa sve drugo po redu. Imao sam manji peh na Brankovom sa kolima - marmun pa sam uslikan sa pola prednjeg desnog tocka na zutoj skretao ka Karadjordjevoj - u prici tamo u Savskoj dok sam cekao presudu itd .. pitao sam onako ovlaz tete za znackom da li snimaju motore ... i jedna od njih mi rece na jedan "c ! " ... sad ne znam da li je neko od nas ovde ikada dobio kaznu zute trake na mopedu ??? bas me zanima sta je realnost drugari Promenio Mart 31, 2022 član Bane V Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Mart 31, 2022 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Било је у некој теми већ, баш мопед (скутерче до 50 кубика) на Бранковом, смер ка НБГ усликан. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...