X8 Vračar 4860 Napisano Septembar 2, 2021 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Pretražujem temu, vidim da se pominju Fulbat akumulatori u pozitivnom smislu. Jel neko ima iskustva sa ovim modelom, da li paše na NC? Čini se da odgovara po dimenzijama, sem po dubini (za 1mm, doduše). Edit: Tek sad sam primetio da nije dostupan. Kod mene je FTZ12S iz iste prodavnice od prošlog juna i deluje ok za sada. Malo je samo manja startna struja u odnosu na ovaj što si naveo tj. 210A. Aku je bio formiran u kutiji kada su mi prodali, bez bočice kiseline. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jedan_dva 81 Napisano Septembar 7, 2021 U prolazu, 43 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: 2022 NT1100 DCT Prijavi odgovor kao problematičan Stigle pinklice iz Nemacke: - SW Motech stender, motor stabilan kada je podignut, odlican - Puig zadnji blatobran - MRA vizir, odlican 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jancha 28 Napisano Septembar 7, 2021 U prolazu, 42 postova Lokacija: Srem Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Za koliko si nabavio Puig blatobran ako nije tajna? Sent from my SM-G975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jedan_dva 81 Napisano Septembar 7, 2021 U prolazu, 43 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: 2022 NT1100 DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, jancha je napisao: Za koliko si nabavio Puig blatobran ako nije tajna? Sent from my SM-G975F using Tapatalk Nije tajna €128 iz dostavljen u Nemackoj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jedan_dva 81 Napisano Septembar 7, 2021 U prolazu, 43 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: 2022 NT1100 DCT Prijavi odgovor kao problematičan E da, jes offtopic, ali kad se vec qrcim, uzeh Nolan n100-5 modularnu kacigu. Size xxxl. Za kolege koje imaju golemu, kockastu i bangavu glavu kao moja malenkost, najtoplija preporuka! HJC CL-SP je dobar, a ovaj Nolan za nesto manje od 300€ fantastican. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dojcha 25 Napisano Septembar 9, 2021 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Taj Nolan kod nas košta od 45000 - 55000 RSD. Gde si to pazario za manje od 300€? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krzal 12 Napisano Septembar 9, 2021 U prolazu, 19 postova Lokacija: Београд- Раковица Motocikl: Honda nc750x Prijavi odgovor kao problematičan Drugari zdravo, Prodajem moju hondu nc 750x jerhocu da kupim yamahu tracera 9. Evo opisa motora: Prvi i jedini vlasnik, svi servisi radjeni u ovlascenom servisu Delta. gde je i kupljen. Motor stalno garaziran, nikad nije bio na kisi, u ful opremi, kao nov. Vecina kilometraze sa duzih putovanja. Veci vizir, rol barovi, dodatne maglenke, presvuceno sediste sa ugradjenim vezom NC 750X,stitnik hladnjaka itd. Nov DID Zlatni lanac. Nove gume stavljene plosle godine. Uradjen TOP radi boljeg zvuka, uz motor dobijate i original auspuh. Motor ima ABS napred i nazad, kao i TC (kontrolu proklizavanja).Moze biti ukljucena ili iskljucena po zelji. Nove prednje plocice. REGISTROVAN TEK 15 dana. Prodaje se samo zbog kupovine jaceg. Dobra prilika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krzal 12 Napisano Septembar 9, 2021 U prolazu, 19 postova Lokacija: Београд- Раковица Motocikl: Honda nc750x Prijavi odgovor kao problematičan Cena 6400 Evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jedan_dva 81 Napisano Septembar 9, 2021 (promenjeno) U prolazu, 43 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: 2022 NT1100 DCT Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, dojcha je napisao: Taj Nolan kod nas košta od 45000 - 55000 RSD. Gde si to pazario za manje od 300€? U CG je mnogo toga nedostupno i skuplje nego u Srbiji, ali ima i ovako poneka stvar koja je jeftinija. Dobio sam popust a i originalna cena je bila manja od nize koju si pomenuo u Srbiji. Promenio Septembar 9, 2021 član Jedan_dva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dojcha 25 Napisano Septembar 9, 2021 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio tu kacigu u novembru prošle godine, ali mi je maglila, pa sam vratio. Za letnje vreme kaciga je vrh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Septembar 9, 2021 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Cena 6400 EvraDa me ne shvatiš pogrešno, ništa meni ne smeta što je oglas tamo gde ne treba (ima ko o tome brine). Nedostaju bitni detalji tipa godište i pređena km jer nije dovoljno samo isti tekst copy/paste sa PA. Samo za nijansu više truda da se to prilagodi i liči na nešto... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krzal 12 Napisano Septembar 9, 2021 U prolazu, 19 postova Lokacija: Београд- Раковица Motocikl: Honda nc750x Prijavi odgovor kao problematičan Jeste u pravu si. Godiste 2018 Presao 18.120 km 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1861 Napisano Septembar 9, 2021 Skuteras, 3689 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mora mnogo da se trudi i onako ce biti obrisano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savamalac 144 Napisano Septembar 14, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekoga zanima koliki je zapravo frunk od 22lit... Da bi bilo pri ruci, u njega stanu: Dva kisna odela Kisne navlake za obucu Kisne navlake za rukavice Prva pomoc Set za cepiranje Set alata oxford Sprej za probusene gume Skalpel Tri kljuca Kompresor Hondin original alat Tri trake lepljive Vezice plasticne dugacke Rukavice Bez da se nagurava I moze odozgore da stane jos recimo potkapa, podrukavice termo, tanji flis duks, papirne i vlazne maramice... Ali to je bilo u tank torbi... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Septembar 14, 2021 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Cek cek... Ova kisna odela gde si nasao? Model? Cena? Deluju propisno negabaritna. Imad neki link, sliku kako to izgleda? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savamalac 144 Napisano Septembar 15, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno je u Motolandu. Model je Revit Cyclone 2 h2o (izasao je model Cyclone 3 h2o). Jaaako su kompaktni delovi i mogu bas mnogo da se sabiju, tako da zauzmu manje prostora nego na slici. Sajt motoland kaze jakna 6900 https://www.motoland.rs/proizvod/12016/revit-kisna-jakna-cyclone-2-fluo A pantalone 3900 https://www.motoland.rs/proizvod/12017/revit-kisne-pantalone-acid-fluo Evo link kako je tu jaknu predstavio sajt Revzilla https://youtu.be/njDxHSMqyk8 A za one koji znaju turski evo jos jedan video, tu se bolje vidi kako izgleda. https://youtu.be/yXc1NT_JKI8 Srecom, nikada nisu isprobana, tako da ne mogu da kazem nista o kvalitetu. Radi uocljivosti, uzeli smo fluo komplete. I dvodelne, jer mozes da biras velicinu gornjeg i donjeg dela. Promenio Septembar 15, 2021 član Savamalac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1861 Napisano Septembar 15, 2021 (promenjeno) Skuteras, 3689 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni znao da toliko opreme za bajkere postoji dok nisam procitao ovaj post Promenio Septembar 15, 2021 član muljaz 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savamalac 144 Napisano Septembar 15, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan A to nije sve, svasta je stalo u tank torbu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15648 Napisano Septembar 15, 2021 Integrisan, 9279 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Savamalac je napisao: Ako nekoga zanima koliki je zapravo frunk od 22lit... Da bi bilo pri ruci, u njega stanu: Dva kisna odela Kisne navlake za obucu Kisne navlake za rukavice Prva pomoc Set za cepiranje Set alata oxford Sprej za probusene gume Skalpel Tri kljuca Kompresor Hondin original alat Tri trake lepljive Vezice plasticne dugacke Rukavice Precrtano izbaci, nije potrebno, dobices jos mesta. Umesto seta za krpljenje gume uzmi par hol srafova i malo lepka kao sto je sintelan, neka mala spic klesta da mozes izvuci zaboden predmet iz gume i jedan mini srafciger. Bolje po gumu kasnije za krpljenje, lakse tebi na terenu kad te strefi muka + manja je mogucnost sraf da izleti za razliku od crva u toku voznje. 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ozn 31 Napisano Septembar 15, 2021 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Da li se nekad nekom desilo da tkz "crvić" izleti? Podrazumeva se da je stavljen kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1861 Napisano Septembar 15, 2021 Skuteras, 3689 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, ali retko. Ja sam odvozio cele gume sa crvicem. Stavio nove, presao100km po gradu, posao na voznju i ekser u zadnju. Jos 12000km posle toga. Drugaru pre neki dan ispao, ali generalno rupa nije bila za crvic, ali je zbog nuzde moralo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1221 Napisano Septembar 15, 2021 (promenjeno) BJB Maxi scooter club, 1654 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze 'crv' tek tako da izleti.... Za prvu ruku kod motora,odlican. Posle radijalna fleka,da se uradi kako treba. Sto se auta tice,crv radi itekako dobar posao da radi,ali kad je guma samo ubodena. Kad je vece ostecenje,radijalna fleka... Kad je bok,ne krpiti nikako. Nova guma i kod motora i kod auta. Promenio Septembar 15, 2021 član DaliborBP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Septembar 15, 2021 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Revit kišno odelo koje si naveo je baš baš minijaturno. Ja imam Bering jednodelno. Odlično je. Koristio sam ga više puta, ali nema šanse da ga spakujem na ovako male dimenzije. Svaka čast za Revit.Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1209 Napisano Septembar 15, 2021 prisutan, 1118 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan koja je cijena kišnjaka Revitovog?? U Motolandu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savamalac 144 Napisano Septembar 15, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Editovao sam post. Naveo sam cene i linkove. Da minijaturno je. Bukvalno su navlake za obucu vece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...