dojcha 25 Napisano Avgust 29, 2020 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zaSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Avgust 29, 2020 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Umalo zaboravih da se zahvalim@Ferty_ -ju za filter. Fala lepa.Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15896 Napisano Avgust 29, 2020 Integrisan, 9307 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Ferty_ je napisao: Voznja moze do Fruske i neki rostilj da se zalozi Zamisao je malo drugačija. Polazak u 10h od 1.000 Ruža preko Ripnja i Darosave do AR. Možemo do Bukulje a i ne moramo al zato Divljakovac ne bi trebalo preskočiti, mogu rezervisati da nas čeka sto na terasi sa lepim pogledom. Odatle preko sela da odemo za Mladenovac, produžimo ka SD - Brestovik i na kafu/palačinke u restoranu Vinogradi (Grocka)...tu je pogled tek fenomenalan. Posle toga razlaz, ili smederevcem ili iz Grocke preko sela za Zaklopaču pa autoban ili produžiti za Vrčin pa opet izbiti na Avalski.....stvar dogovora i kome šta više odgovara. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2357 Napisano Avgust 29, 2020 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Znas da sam hteo da napisem "ako budete slusali @Satelis eto vas u divljakovcu na corbici" jeb... mi sve 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4282 Napisano Avgust 29, 2020 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Moze, ja sam za Aranđelovac, sto se povratka tiče moze i Sd, a moze u Rudnik.Malo mi ka F.Gori dosadan put. Bio ove godine nekoliko puta, sve bre ravno...Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Avgust 29, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Chika Jimi said: Umalo zaboravih da se zahvalim@Ferty_ -ju za filter. Fala lepa. Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Ne ne, tebi hvala. Da masinica lepo dise. Inace Jimi je kupio najnoviji polovan motor koji sam video. Gde zaviris cisto, ocuvano, bez tragova... Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Avgust 29, 2020 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala hvala na lepim recima, sad da polako opremamo sokocalo.Sto se tice voznje bolje ka AR, gore ka fruskacu jeste sve ravno generalno. Ostalo prepustam iskusnijima.Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Avgust 29, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Da nisam i nismo svi jedno 200x obisli tu dole stranu iza Avale, uz Dunav, Babe pa ajd hahaha Jes jes dosadan je, ravan i to prodje za pola sata pa uzivanje po FG krivinama, ali kontam pogotovo po ovim vrucinama, da je cilj druzenje u svezijoj simi, upoznavanje, da odigramo šah, tablića pa mi je nekako rostilj prisniji i ukusniji od palacinke Svakako opcije dajte pa dogovor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4282 Napisano Avgust 29, 2020 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ček da probaš čorbu u Ar i sirup od šljive... Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Avgust 29, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Pusti šljivu, kenjaće ovi na forumu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4282 Napisano Avgust 29, 2020 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sirup, lek, samo daju uz recept Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Avgust 29, 2020 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Igrom slucaja obidjoh danas malo putic do Ralje. Slusa konjic lepo. Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbocko 208 Napisano Avgust 30, 2020 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Michigen Motocikl: Honda NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Hajde onda da napravimo spisak za voznju do Arandjelovca. Evo ja prvi da se zapljunem.1. bbockoSent from my Redmi Note 8 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Avgust 30, 2020 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan 2. Nemanja 3. Dragan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4282 Napisano Avgust 30, 2020 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan 1. bbocko2. Nemanja3. Dragan4. Nikola Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Avgust 30, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan 1. bbocko2. Nemanja3. Dragan4. Nikola5. X8 S tim što bi predložio da se u kombinaciju ubaci i Rudnik kao prva stanica, ako bi se krenulo uobičajeno rano... Naravno, ima još vremena da vidimo kakvo će vreme biti... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9013 Napisano Avgust 30, 2020 Drug član, 1903 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Nemanja i Dragan, jeste li vi bili danas kod Jagodine na Gazprom-u, oko 18h ?Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Avgust 30, 2020 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jesmo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Avgust 30, 2020 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ubili smo skoro 1000 subotu i nedelju 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2644 Napisano Avgust 30, 2020 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan I niste hteli da se javite,SEKTAŠIPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Avgust 30, 2020 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vežbamo za GS Kada? Gde? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Avgust 30, 2020 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Spalili smo se, paklen dan, da ste bili na Bovanskom jezeru negde oko 13, 14, prepoznali bi vas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2644 Napisano Avgust 30, 2020 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Vežbamo za GS Kada? Gde? Na pumpi,Jeste bio paklen dan, ka fen da duva u tebe na auto putu, ne možeš da se rashladišPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4282 Napisano Avgust 30, 2020 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ubili smo skoro 1000 subotu i nedeljuA neki zli jezici kažu da je NC neudoban...Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Avgust 30, 2020 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Suze i bol Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...