.milke. 424 Napisano Jul 17, 2020 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, tanex je napisao: Ovo sam bas gledao ali krilo nisam mogao da pronadjem Sent from my iPhone using Tapatalk Možda je i bolje tako, da ostaneš u blaženom nezanju... Ostaviću ovo ovde, nadam se da nećeš kliknuti i nećeš pogledati stavku pod brojem 7... Svakako, to je za NC, nije integra. https://www.bike-parts-honda.com/honda-motorcycle/750-MOTO/NC/2017/NC750XDH/Frame/FRONT-COWL--SIDE-COWL--WINDSCREEN/97662/F_45/2/25748 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jul 17, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sa osiguranje si u pravu sto se tice treceg lica, a tuzba ce ici telekomu pa neka oni nalaze ko je i sta oborilo kabl itd. moracu da svratim do njih kad budem isao u Bg.Ali neko pisao bas pre neki dan kad su udarila kola u motor da su plastike bas skupe te original.Ukratko, za sva 3 motora za koje sam proveravao cenu, kretali su se u rangu od nekih 650 - 800€. Ako se ne varam titanijum je bio najskuplji a klao se za par eura sa Carbon verzijom. Meni nisu preglasni, ja sam moj trenutni motor izmedju ostalog i kupio zato sto ima oštrinu i ovakav Zvuk. Problem je malo kad npr odeš u neku prirodu kroz sumice i livadice a moj motor se dere kao sulud. Pa čak i to mi je donekle ok jedan dan, aki drugi dan već počinjem lagano da crvenim kad prodjem pored nekih kulturica ljudi koji ne smetaju nikome. A problem je dodatno sto ovaj motor ne trpi male obrtaje i ne vozi se lepo tako, već traži da spustis brzinu niže a obrtaje dignes. Gsxs1000 fabricki doradjen sa nekih 30ks. A onda pomisliš da sam tim živčanim galamdzijom mozes na stazu da tamo se istrese medjutim i tamo su regulative da ne smeš preci 95db statički pa onda zaključiš da imaš prebučan motor. Sve je to možda drugačije na tvom motoru gde yoshi samo malo doda oštrine zvuku. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Jul 17, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 29 minutes ago, .milke. said: Možda je i bolje tako, da ostaneš u blaženom nezanju... Ostaviću ovo ovde, nadam se da nećeš kliknuti i nećeš pogledati stavku pod brojem 7... Svakako, to je za NC, nije integra. https://www.bike-parts-honda.com/honda-motorcycle/750-MOTO/NC/2017/NC750XDH/Frame/FRONT-COWL--SIDE-COWL--WINDSCREEN/97662/F_45/2/25748 Ne zelim da sabiram, ali odokativno, koliko delova i delica ima puta dve strane, svaki malo veci deo od 150 do 350e i jos kiša sitnurije za kacenje svega toga.. Ispada da je trecina vrednosti motora u plastikama. Kad bismo ostale delove razlozili od samog motora, tockova, kocnica, oslanjanja, elektronike.... Sa 20k evra ne bi sklopio motor deo po deo naopako.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4283 Napisano Jul 17, 2020 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan @tanex javi cene kada budeš bio u Delti Kompletan nosač sa pločom?Pa to je jeftino i na kilo kad računa... Vračarac, veruj mi, i ja sam bio u šoku...sve komplet, mogu i račun da stavim ako nađem, 10k i još nesto sitno preko. Ne znam da li rasprodaju delove koje imaju na stanju zbog krize ili je to bila cena ali tako je ..... Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 17, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Možda zatvaraju ili je neko prodavao privatno višak delova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4283 Napisano Jul 17, 2020 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ma dobi račun iz kase, licno sve kupio. Radnici na delovima (ne znam imena) uslužni i ljubazni da ne poveruješ, ja kao da sam ušao u Hondu u Švajcarskoj....sve pohvale.Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano Jul 17, 2020 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ne zelim da sabiram, ali odokativno, koliko delova i delica ima puta dve strane, svaki malo veci deo od 150 do 350e i jos kiša sitnurije za kacenje svega toga.. Ispada da je trecina vrednosti motora u plastikama. Kad bismo ostale delove razlozili od samog motora, tockova, kocnica, oslanjanja, elektronike.... Sa 20k evra ne bi sklopio motor deo po deo naopako....Pa dobro meni je desno krilo slomljeno ali levo nije,ima ogrebotinu malu,a ova plastika mora nova,ova crna ispod fara sto ide i izmedju dva krila..Ali ja sam mislio da izlazi to 1000e..Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano Jul 17, 2020 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ukratko, za sva 3 motora za koje sam proveravao cenu, kretali su se u rangu od nekih 650 - 800€. Ako se ne varam titanijum je bio najskuplji a klao se za par eura sa Carbon verzijom. Meni nisu preglasni, ja sam moj trenutni motor izmedju ostalog i kupio zato sto ima oštrinu i ovakav Zvuk. Problem je malo kad npr odeš u neku prirodu kroz sumice i livadice a moj motor se dere kao sulud. Pa čak i to mi je donekle ok jedan dan, aki drugi dan već počinjem lagano da crvenim kad prodjem pored nekih kulturica ljudi koji ne smetaju nikome. A problem je dodatno sto ovaj motor ne trpi male obrtaje i ne vozi se lepo tako, već traži da spustis brzinu niže a obrtaje dignes. Gsxs1000 fabricki doradjen sa nekih 30ks. A onda pomisliš da sam tim živčanim galamdzijom mozes na stazu da tamo se istrese medjutim i tamo su regulative da ne smeš preci 95db statički pa onda zaključiš da imaš prebučan motor. Sve je to možda drugačije na tvom motoru gde yoshi samo malo doda oštrine zvuku. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk ProSlip on ili ceo sistem? Pa naravno da se na tvom motoru tako cuje,ja mislio vozis NC.Ma ima razlike dosta izmedju fabrickog i ovog,jer sa fabrickim se ne cuje uopste nista,ali sa ovim u mestu na leru onako mala razlika ali kad das gas se bas onako lepo cuje,mada i da se ne cuje lepsi je mnogo od fabrickog..Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Jul 18, 2020 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, tanex je napisao: Policija sacinila zapisnik, takodje su napisali sve oko stete, a decko je svedocio koji je video sve i dao je izjavu. A imam jos dva momka koje poznajem koji su isto tad videli sta se desilo i bas mi je jedan rekao da se mimoisao sa mnom par sekundi ranije i da isto nije u prvom trenutki video kabl nego tek kad je prosao samo stomje on isao u suprotnom smeru a sa te strane je imalo prostora da se ne zakaci kabl..To za procenu stete idem u ponedeljak.Drug mi je advokat pa ce on da mi pise sta treba ali sam svakako hteo da vidim da li je neko imao iskustva.Policajac mi je rekao da ako ne pronadju ko je iskidao kabl kao ne mogu nista da uradim jer kao mozda ga je neki kamion pokidao a sa druge strane logicno mi je da telekom odgovara za to i da ne moze kabl da bude postavljen u visini da moze kamion da ga zakaci npr i da je svakako odgovornost Telekoma.. Zao mi je sto ti se desila nezgoda, Integra ti je bila bez jedne tacke maltene. Nadovezacu se na Zoranov post.... Pre 17 sati, zoransm je napisao: Bitno je da je urađen uviđaj. Angažuj advokata, otprilike ovako, ti možeš štetu naplatiti od svog osiguranja a oni se naplatiti od "Vlasnika" kablova. Odnosno verovatnija varijanta , advokat, vansudsko poravnanje sa "vlasnikom" kablova. U svakom slučaju moje mišljenje da sigurno dobijaš odštetu. To ti je ista varijanta kao kad upadne točak u rupu na kolovozu napravi se šteta, uradi se uviđaj. Štetu nadoknađuje upravljač puta. Samo nemoj da odustaješ da te neko zaje.e. Čak treća varijanta ali nema potrebe za njom jer postoji "vlasnik" kabla od koga može da se naplati, je nadoknada štete iz fonda osiguravača ( to ti je kad imaš nezgodu sa vozilom koje nije upisano u jedinstveni registar vozila i slične stvari...) Drugar je pre par godina upao desnom stranom automobila u rupu. Noc je bila, rupa ispunjena vodom od kisnice, epilog... isecene gume desne strane. Zvao je policiju, sve slikao, dosli plavci te napravili zapisnik. Na kraju, posle svih peripetija, drugar je popravio stetu o svom trosku + stigla mu je kazna za izazivanje opste opsanosti koju je morao da plati jer nije prilagodio brzinu datim uslovima na putu. Da bi isterao svoje (ako u opste budes uspeo, paz samo da ne prodjes kao drugar moj), spremi doobrog advokata, dosta para za sve to i uzdaj se u pravdu koje sigurno nema. Pre 14 sati, .milke. je napisao: Dovoljno je da pogledaš na netu OEM delove, uključujući i plastike, videćeš da su užasno skupe. Primer cena originalnih delova za prednji blatobran: https://www.bike-parts-honda.com/honda-motorcycle/750-MOTO/NC/2017/NC750XDH/Frame/FRONT-FENDER/97662/F_10/2/25748 Ajmemene, dal da idem i skinem sve plastike napred, far i migavce samo ostavim Ziveo crash bar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10388 Napisano Jul 18, 2020 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Posle takvih ekscesa odma' zvati neku Televiziju da snimi... da vidiš posle... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7694 Napisano Jul 18, 2020 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Satelis said: Drugar je pre par godina upao desnom stranom automobila u rupu. Noc je bila, rupa ispunjena vodom od kisnice, epilog... isecene gume desne strane. Zvao je policiju, sve slikao, dosli plavci te napravili zapisnik. Na kraju, posle svih peripetija, drugar je popravio stetu o svom trosku + stigla mu je kazna za izazivanje opste opsanosti koju je morao da plati jer nije prilagodio brzinu datim uslovima na putu. Da bi isterao svoje (ako u opste budes uspeo, paz samo da ne prodjes kao drugar moj), spremi doobrog advokata, dosta para za sve to i uzdaj se u pravdu koje sigurno nema. Identicnu situaciju je moj drugar imao u februaru, ja mu dovezao gume da zamijeni i bio tu kada je policija sacinila zapisnik, cak nije bila ni kisa. Sam popravio stetu,a obezstecenje je naplatio prije par mjeseci. jeste se cimao par puta do osiguranja nesto ali je naplatio bez da se tuzi i juri advokate. Postavlja se pitanje da je neko nastradao od tog kabla ili od tih rupa na putu ko bi snosio odgovornost, onaj sto je nastradao!? Po meni je ovde slucaj cist i mislim da ce ici svojom procedurom, a kada vec imas drugara advokata raspitaj se opet jer nije malo novca za opravku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Jul 18, 2020 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Daj Boze da istera svoje i da mu sve ide po planu i programu oko popravke..... mi znamo da tako treba biti ali uvek ima ono hebeno Ali, nazalost. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 18, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Pisah ono što sam pročitao, valjda na istom ovom forumu: kada kupi motor, čovek skine plastike, napravi kopije i sa njima vozi, a original čuva.Sada to može biti dobar biznis sa 3D štampačima i slično, samo jednom lepo snimi deo u CAD ili kako već... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 580 Napisano Jul 18, 2020 Drug član, 1715 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ma dobi račun iz kase, licno sve kupio. Radnici na delovima (ne znam imena) uslužni i ljubazni da ne poveruješ, ja kao da sam ušao u Hondu u Švajcarskoj....sve pohvale.Послато са SM-N975F помоћу ТапатокаZvao drugar za sebe da pita telefonom rekli mu 19000 I nešto cifru, ja odem lično da iskušam sreću, ljubazno me uslužiše, tapa tapa po kompu, dobijem sliku, ploča i držači, a tu je i cena 19000 i nešto, pitao sam za NC 750X, 2019 godište. Usput pitam i za set 2 bočne nalepnice za Afriku Adventure 2018. godište, nalepnica za tank... kazu imaju i to, cena sitnica, 75000 dinara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4283 Napisano Jul 18, 2020 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan @saxi prosto mi je neverovatno to sto pričaš. Specijalno za nalepnice koje spominješ. Da budem iskren i ja sam se iznenadio na cenu koju sam dobio, kao veoma povoljnu. Na netu sam nasao najjeftiniju varijantu u Fr i Gr za oko 200€ sa transportom. Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 18, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Što reče kolega - nemaš ti kome da se pravdaš. Možda je kasa nefiskalizovana ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4283 Napisano Jul 18, 2020 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da imaju robu na lageru i da ga čiste, ja verujem da su imali i kofer, i to bih uzeo :-)Kolega sa Integrom, koga sam sreo u Delti, je plastike platio malo preko 40.000 rsd, nekoliko komada koje je izlomio prilikom pada kada je sklizuo zbog nafte na putu. Znam da je i on prokomentarisao da nije skupo...Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 580 Napisano Jul 18, 2020 Drug član, 1715 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan @saxi prosto mi je neverovatno to sto pričaš. Specijalno za nalepnice koje spominješ. Da budem iskren i ja sam se iznenadio na cenu koju sam dobio, kao veoma povoljnu. Na netu sam nasao najjeftiniju varijantu u Fr i Gr za oko 200€ sa transportom. Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Nace i jos jedan lik su me usluzivali u Delti, za nalepnice ih je Zdjelar zvao pa nisu imali cenu, pricam sa njima a Zdjelar da druge strane slušalice, 2x pitam za cenu nalepnica, zezam se i kažem, samo nalepnice, neću i agregat pride Ono što me buni po računu kod tebe su 2 stavke u pitanju a oni su mi pokazali crtež sa šiframa, i kod njih u kompu je to jedna stavka sa jednom cenom, ja im kažem nije za mene, za drugare sam došao da pazarim, i rečeno mi je da su 2 stavke u pitanju, oni odgovaraju da za model koji tražim 2019 godište je to jedan artikal sa jednom cenom Neće me mrzeti u ponedeljak da odem sa ovim šiframa sa računa, možda dobijem isto to za te pare kao što si i ti platio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 18, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Neće me mrzeti u ponedeljak da odem sa ovim šiframa sa računa, možda dobijem isto to za te pare kao što si i ti platio. Fizički mislim da su u svakom slučaju 2 predmeta jer se ploča ne šrafi na motor direktno. Mada, ti pitaj za šifru, a oni će tebe da pitaju za br. šasije U šifri prve stavke, da li piše MGS ili MG5?MG5 ne daje rezultate na googlu... Ja mislim da imaju robu na lageru i da ga čiste, ja verujem da su imali i kofer, i to bih uzeo :-) Ne prodaju čarape pa da ih rasprodaju jeftinije od prodavnice pored jer je samo 1 zvanični zastupnik.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4283 Napisano Jul 18, 2020 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nema to veze sa konkurencijom već sa zarobljenim parama u magacinu. Ako imaju puno robe, a nemaju pare na računu, nisu rentabilni za svakodnevne potrebe....Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 18, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Nisu imali na stanju ni običnu potrošnu robu, tipa kočione pločice, zato mi je ovo još čudnije.Za njihovu rentabilnost se ne brinem, sa takvim lagerom bi i moja baba znala da posluje po sistemu kataloške prodaje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4283 Napisano Jul 18, 2020 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se ali ja sam kupio nosač koji je bio na lageru. Pitao sam i kažu imaju na lageru. Kažu cenu, ja 10 x pitam jer ne verujem. Reko pakuj dok se nisu predomislil.... Slučajno sam ga našao, a došao sam po staklo migavca koje nisu imali, morali su da ga poruče ali i to me iznenadilo, nisu mi tražili plaćanje unapred, ni avans... Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jancha 28 Napisano Jul 18, 2020 U prolazu, 42 postova Lokacija: Srem Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan @saxi prosto mi je neverovatno to sto pričaš. Specijalno za nalepnice koje spominješ. Da budem iskren i ja sam se iznenadio na cenu koju sam dobio, kao veoma povoljnu. Na netu sam nasao najjeftiniju varijantu u Fr i Gr za oko 200€ sa transportom. Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Cekaj to su ti rucice sa rupama za kofer sa strane i nosac zadnjeg kofera?Sta ti jos fali da bi imao za sve kofere original? Nosaci kofera sa strane, to je ovo ako se ne varam08L71-MJJ-D30? Sent from my SM-G975F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4283 Napisano Jul 18, 2020 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Da, ceo nosač zadnjeg kofera je iz dva dela. Ploča se šrafi na dva nosača koji idu umesto fabričkih rukohvata, pa na njega ide ploca na koju ide kofer i takođe na njima su rupe za te bočne kukice, a ja ne znam da li su još samo te kukice potrebne da bi se zakačili bočni OEM koferi. Ako jesu onda je to, to. Nasao sam ih za 50€ ali mi ne trebaju... Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jancha 28 Napisano Jul 18, 2020 U prolazu, 42 postova Lokacija: Srem Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Da, ceo nosač zadnjeg kofera je iz dva dela. Ploča se šrafi na dva nosača koji idu umesto fabričkih rukohvata, pa na njega ide ploca na koju ide kofer i takođe na njima su rupe za te bočne kukice, a ja ne znam da li su još samo te kukice potrebne da bi se zakačili bočni OEM koferi. Ako jesu onda je to, to. Nasao sam ih za 50€ ali mi ne trebaju... Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Znaci onda ta tri artikla i imas sve nosace za original kofere, a sto neces kukice, kako ces nakaciti kofere bocne? Gde ih ima za 50e?Kofere sam gledao uzasni su skupi. Sent from my SM-G975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...