Šipi 222 Napisano Septembar 15, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Prednja guma i kočnice glavu čuvaju. Ta dva uvek najbolje!!!Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2550 Napisano Septembar 22, 2019 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Da li može moja Honda NC700XD, 2012 godište, koja ima 38kW, da se u Hondinom servisu prebaci na 35kW, i tako da se preregistruje, da bi mogla da se vozi sa A2? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12974 Napisano Septembar 22, 2019 Ne silazi, 7423 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Septembar 23, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Zaspala je tema, jedva je pronađoh...Kraj sezone, treba nešto da se radi na motoru, sredstva ne prelivaju baš sa svih strana. Zato sam se odlučio samo za zamenu ulja i filtera ulja. Skoro da sam preterao sa kilometražom, to je najhitnije ali je u granicama po knjizi, mada mnogi forsiraju kraći interval zamene. Filter vazduha mi stoji negde i to mogu sam sutra.Zovem Darka za termin, ima termin, ima sve na stanju za mali servis. Sipa ulje 10 w 40 koje je već i kod sebe sipao više puta. Prvi put vidim uživo mali DCT filter za ulje jer su ranije servise radili u Delti bez mene. Onaj filter je smešan. Mislio sam da je to veličine uloška filterskog elementa tamo gde se samo uložak menja. Ono mi ne deluje da može bilo šta da filtrira tako da nije ni čudo što ga knjiga predviđa za zamenu svaki drugi put pri zameni ulja. Menjao sam ga svaki put do sada i to je dobra ideja jer i iz te rupe izađe malo starog ulja pa je zamena efektnija.Nije specijalna nauka ovo što je urađeno sa uljem, međutim gleda Darko zadnji točak okreće ga kao da nešto hoće. Nešto je nanjušio... Šta je sad? Lanac pretegnut ali nije čudno jer sam ga ja lično zatezao. Legne čovek pored motora, meri šublerom, vraća točak, zateže kilo ključem. Niti imam kilo ključ niti sam ležao kada sam zatezao lanac. Više onako od oka...Čačka Darko dalje, meri pritisak u zadnjoj gumi. Eto iznenađenja - nema pritiska. Nula bara. Reko nemoguće, neispravan ti manometer. Malopre sam došao na točkovima, vozio normalno ceo dan. Međutim, kada je ubacivao motor na dizalicu primetio je da nešto nije kako treba, pa je zato čačkao. Ja sam gledao dok on sedi na motoru i nisam primetio da je legla guma. Lako se uoči ekserčić sa baš lepo izbrušenim glavom. Delovao je kao da sam već neko vreme vozio sa njim, mada nije run flat pneumatik, iako jeste Michelin. Čim sam napisao ovde da je zadnja bolja od prednje, morala je da se probuši. Napumpa on to na 3,5 da mogu da stignem do vulkanizera.Onaj kod plavog mosta ne radi sa čepovima, nije mu ta tehnologija po volji i uopšte ih nema. Setim se da kod buvljaka ima onaj što radi takođe do kasno i krenem na Novi Beograd da ne tražim sad redom ko radi i ne gubim vreme dok guma ispušta. Nije baš najlepše ispalo. Videću sutra rezultat i da li je u pitanju bio pokušaj atentata na mene ili je Beograd jedno veliko gradilište sa razbacanim ekserima na sve strane.Da dokumentujem i km za posle kada budem prodavao da bude bolja cena Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Septembar 24, 2019 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jbg Deki svasta primetim u tih par desetina metara dok ne ode na oper. sto. Svaki prodje isti "test" bas zbog toga sto neko nema pojma da nesto nije u redu na motoru sto moze dovesti do ozbiljnih problema. Hod lanca je imao max 10mm, sto bi rekli napet ko struna .... sad si video kako treba biti pa za sledeci put nemoj "od oka" . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2550 Napisano Septembar 24, 2019 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Za sve one koji prate ovu temu zato što vole ovaj motor, a još ga nisu kupili, evo idealne prilike da veoma povoljno ispune svoje snove Akcija, dok traje zaliha 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Septembar 24, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan 5000 sam platio takođe 2012. godište pre 2 godine sa nešto manje km. Mislim da sam za nijansu i preplatio, bez obzira što nisam imao nepredviđenih kvarova. Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2550 Napisano Septembar 24, 2019 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, X8 Vračar je napisao: 5000 sam platio takođe 2012. godište pre 2 godine sa nešto manje km. Mislim da sam za nijansu i preplatio, bez obzira što nisam imao nepredviđenih kvarova. Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Integru ili običan NC? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Septembar 24, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Integra, ovu koju sada vozim. Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Septembar 25, 2019 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jedno obavestenje za one koji su mislili da ce je voziti. Skoro se pisalo u temi da se ocekuje nova Afrika smanjene kubikaze. Eno je predstavljena i u klasi je 1100cc Zdravo zivo! Dobar je nama i NC Uostalom ona je izvorno imala 750cc sto i vozimo danas, jelte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Septembar 25, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ništa onda... Moramo na GS da prelazimo Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1964 Napisano Septembar 25, 2019 Drug član, 961 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, Yanco je napisao: Za sve one koji prate ovu temu zato što vole ovaj motor, a još ga nisu kupili, evo idealne prilike da veoma povoljno ispune svoje snove Akcija, dok traje zaliha stvar je jednostavna....ti poguraj prodaju moje jamahe, a ja ti onda resim prodaju tvoje honde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2550 Napisano Septembar 25, 2019 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, zlig0r je napisao: stvar je jednostavna....ti poguraj prodaju moje jamahe, a ja ti onda resim prodaju tvoje honde... Hajde pomozite da se dvojica vaših kolega usreće sa Hondama NC. Kolega @zlig0r sa mojom, a ja sa novom Šerujte, preporučujte... odlična Yamaha na prodaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1964 Napisano Septembar 25, 2019 Drug član, 961 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan ma ne brinem se ja, do marta ce biti NC i u tvojoj i u mojoj garazi...na ovaj ili onaj nacin... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Septembar 25, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj, ti bi sa 150ks prešao na 55???Verovatno se onaj tvoj teže vozi od NC. Možemo da analizirao zamenu ako ti odgovara Integra za sledeću sezonu... Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 420 Napisano Septembar 25, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 593 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, zlig0r je napisao: ma ne brinem se ja, do marta ce biti NC i u tvojoj i u mojoj garazi...na ovaj ili onaj nacin... Yanco sve što treba je da ga parkiraš neko veče na ulici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1964 Napisano Septembar 25, 2019 Drug član, 961 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, X8 Vračar je napisao: Čekaj, ti bi sa 150ks prešao na 55??? Verovatno se onaj tvoj teže vozi od NC. Možemo da analizirao zamenu ako ti odgovara Integra za sledeću sezonu... Sent from my EVA-L09 using Tapatalk jednostavno, promenili su se "parametri" za odabir motora...mlada ponovo zeli da se djira jer nam klinci vise nisu bebani, te bi nezto sa naslonom/koferom zaraf njene udobnosti, a opet ja zbog obaveza ne pamtim kad sam izvezao vmaxa dalje od 30km od NSa...uglavnom mi se sve svodi na obavljanje poslova po lokalu, a 150 konja i 300 kila po gradu - nije zanimljivo...pa onda kontam, sto da mucim i sebe i njega, daj se rastanemo na obostrano zadovljstvo, njega nek tera neko kome ce da stavi osmeh kao meni kad su bile druge price, a ja da uzmem nesto sto mi vise godi za trenutno stanje... jedino sto ce mi biti malo zao, jer sam skontao, da bi svako od nas trebao da ima Vmaxa (ili nesto tako), ali kao drugi motor u garazi...no na zalost zivimo tu gde zivimo, te su takve stvari malo verovatne...no za 2-3 godine kad na bude bolje - lako ga pazarim opet! za integru se nisam nikad interesovao, nisam joj posvetio dovoljno paznje, ali daleko od toga da necu sad baciti pogled! @Lucky George, nisam bas mislio na to...ali kad si vec spomenuo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Septembar 25, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Zato kažem da razmislimo o potencijalnoj zameni za sledeću sezonu, ograničeno na sledeću sezonu. One tamo godine, kada bude bolje, imaš lako 2 motora Jel tu Yamahu zna neko kod nas da servisira? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1964 Napisano Septembar 25, 2019 Drug član, 961 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan kod nas ne znam...nisam se interesovao, jer sam imao tu srecu da vrlo brzo po kupovini upoznam vrlo verovatno najboljeg servisera na balkanu koji radi iskljucivo i samo Vmax, jer mu je to opsesija i nacin zivota. Zivi i radi u Osijeku, sto je meni blizu...covek je ljudina i razvilo se to u pravo prijateljstvo...inace, hrvati gaje ozbiljnu ljubav prema Vmaxu i imaju udrugu ljubitelja vmaxa - CroVmax...upoznah ih vremenom deo, i stvarno su odlicna ekipa... no, odosmo mi u off...mozda i da se obrsise ovo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
r_faruk 43 Napisano Septembar 28, 2019 U prolazu, 85 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi. Kolika vam je potrosnja goriva u gradu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Septembar 28, 2019 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Najčešće 3.9-4.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2550 Napisano Septembar 28, 2019 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan 3.7 - 4.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Septembar 28, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Oko 4,5 u BGSent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Septembar 28, 2019 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Milsim da je coek pitao za NC koja je potrosnja a ne za integru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Septembar 28, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan NC700D... Sent from my EVA-L09 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...