godovic 926 Napisano Jul 13, 2019 Zainteresovan, 382 postova Lokacija: MKD Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Bicu par nedelja u Toronto, Kanada pa zanima me dali mogu naci nesto povoljnije ili da ne gubim vreme za to?Treba mi uglavnom odecu, mozda neku elektroniku: powerhub, gps tracker, dodatna svetla? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 740 Napisano Jul 17, 2019 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Zamenjen cep srafa za okretanje radilice. Stari je bio bas pojeden, kao sto je @Satelis rekao, zbog prevelike sile prilikom stezanja. Nov narucen u Delti, cena 1490 dinara. Ako nekome zatreba, sifra zamenskog dela je data na trecoj fotki. Nov stegnut na 15Nm. O-ring nije zamenjen, jer i stari deluje poprilicno dobro, bez naznaka habanja. Uz novi ne dolazi O-ring. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 17, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si dugo čekao Deltu? 1.7. sam naručio gumene dampere za zadnji lančanik i još očekujem da će me kontaktirati. Na tvom paketu piše 14.6.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 740 Napisano Jul 17, 2019 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan @X8 Vračar upravo sam sada pogledao u telefonu kada sam ih prvi put kontaktirao i bas je bilo 14.6. Iskreno, zaboravio sam. Bilo mi je receno da ce me zvati kada deo stigne, mada nisu me nijednom pozvali, vec sam ja njih, 2 puta. Prvog puta sam dobio odgovor da je kamion sa robom na carinjenju, drugog puta (sto je bilo danas) sam dobio odgovor da je deo stigao. Bolje proverite i Vi, pozivom na 011/2010933, broj servisa i prodaje delova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 17, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan OK, hvala, pretpostavio sam da ja njih treba da jurim, bez obzira što sam ostavio telefon... Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Jul 17, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kada sam klizače naručio, čekao sam oko 10 dana, i mene su pozvali kad su stigli. I jednu plastiku kada sam naručivao bila je ista priča, 10ak dana čekanja i pozvali su me i tada.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16106 Napisano Jul 17, 2019 Integrisan, 9331 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Svako svakog za nesto juri.... ovako ide moja jurnjava u drugoj polovini proslog meseca. trebaju mi gume.... trebaju, ove prele preko 20K trebaju mi damperi..... trebaju i oni, pojeli se malko vise trebaju mi linkovi lanca..... trebaju i oni se izeli na par mesta trebaju mi koc. plocice ..... moze nije hica, ima jos mesa - Za gume se iscimao Dragance (velko mu hvala na tome) preko XMoto-a, bice bice bice i na kraju uzeo kod Bakija iz KG, ostale jos 3 za zadnji tocak. - Zovem Sekulu za plocice i linkove lanca..... radi tek od druge polovine Avg meseca, oh sranja. Gumi treba da dodje za koji dan, ajd reko uzece mi on u Luisu (potom je bio i do Pola)..... op stativa, ima plocki samo za prednji disk i jedan linak..... daj sta das, tako da i njemu velko hvala na cimanju. PS. Zovi Akosa, naruci preko njega plocke za zadnji disk i ostale linkove - Stefan mi naruci dampere preko WMoto, stigli kod rodjaka u FR, te zena koja radi kod njih kao spremacica.... pocisti dampere za sva vremena. Eee (ne)sreco... narucuj ponovo, Stefane fala vi i vama. no ne gubim nadu, polako se kockaju kocke jos dampercici da stignu i opet cu vozim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Jul 17, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Gume izgledaju ekstra još da javis utiske i da prlazimo na njih, skupe ove sa fensi imenom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vargapi 58 Napisano Jul 17, 2019 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Yamaha FZ6 S2, CFMOTO 850xc EPS Prijavi odgovor kao problematičan Ove gume i ja planiram sledece sezone.. Videcemo tvoje utiske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9353 Napisano Jul 17, 2019 Drug član, 1929 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Znaci sve stiglo sem dampera, najgori sam od svu decu.. Nisam ti javio, uleteo sam bio u posao, roba locirana, sutra idu da pokupe.. Za gume Dare pokusni kunić.. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 17, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ma pisali su ljudi po forumu da samo Mitas voze, ne sećam se koji motor.Deluju masivno. Jel 2CT?Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16106 Napisano Jul 17, 2019 Integrisan, 9331 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dopunio sam gore, zaboravio sam kontaktiranje Akosa za zad. plocke i linci.... uzas sta me strefi pa na sve to, danas uspem da izgubim novcanik.... odose dokumenta, kes mani. A ondak sam poceo da pevam, od muku..... Hoću jednu malu garavu, crnu kao braća Arapi, da joj krene šav na čarapi..... Utiske cu javim posle karpata, slikom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16106 Napisano Jul 17, 2019 Integrisan, 9331 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, X8 Vračar je napisao: Ma pisali su ljudi po forumu da samo Mitas voze, ne sećam se koji motor. Deluju masivno. Jel 2CT? Jes Deki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Jul 17, 2019 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Satelis je napisao: A ondak sam poceo da pevam, od muku..... Hoću jednu malu garavu, crnu kao braća Arapi, da joj krene šav na čarapi..... Utiske cu javim posle karpata, slikom Zvuči kao da priželjkuješ Afriku Kad ideš na Karpate? Imaš neke ideje za podeliti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16106 Napisano Jul 18, 2019 Integrisan, 9331 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ako se kockice sloze, krajem ovog il pocetkom iduceg meseca, ma da ce pre biti pocetkom Avg koliko mi se cini. Petak ranom zorom do podnozja TF nocenje, subota TF (jug-sever) - Sibiu - TA (sever-jug) nocenje Targa Z....... nedelja gas kuci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Jul 18, 2019 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhh... lepo beše to, moja prva veća vožnja... Koga zanima naše iskustvo postoji putopis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2605 Napisano Jul 19, 2019 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Da se učlanim i ja u grupu NC-ovaca, sa svojom NC700X automatik, juče kupljenom. Imao sam želju nov da uzmem, al pošto ga nema trenutno, a leto prolazi polako, nisam mogao da čekam. Tako da će na proleće, zdravlje Bože, da se bolje pazari. Biće lepših slika, ova je samo onako... 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vargapi 58 Napisano Jul 19, 2019 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Yamaha FZ6 S2, CFMOTO 850xc EPS Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Yanco said: Da se učlanim i ja u grupu NC-ovaca, sa svojom NC700X automatik, juče kupljenom. Imao sam želju nov da uzmem, al pošto ga nema trenutno, a leto prolazi polako, nisam mogao da čekam. Tako da će na proleće, zdravlje Bože, da se bolje pazari. Biće lepših slika, ova je samo onako... Neka je sa srecom! Puno kilometara ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jul 19, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Честитам, нека је са срећом! А ако заволиш овај примерак, неће ти на крај памети бити да мењаш већ на пролеће 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16106 Napisano Jul 19, 2019 Integrisan, 9331 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke i od mene, da te sluzi kako si zamislio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2605 Napisano Jul 19, 2019 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Zuba87 je napisao: Честитам, нека је са срећом! А ако заволиш овај примерак, неће ти на крај памети бити да мењаш већ на пролеће Pa hoću da menjam, isto za NC750X, samo 2020 godište 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jul 19, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Полако, ако те "купи", можда промениш мишљење Може да буде и најгрђе ђубре, ако га заволиш, не одвајаш се лако.Нпр. и дан данас ми нека туга срце стеже када видим неки "Х9", заволео сам онај примерак иако је био невиђено срањце 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2605 Napisano Jul 19, 2019 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan I žene se zavole, pa se ipak menjaju 2 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 19, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srećom!Crni je najlepši. Stavi mu neku nalepnicu, ako ti baš treba...Koje je ovo godište? Sent from my EVA-L09 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2605 Napisano Jul 19, 2019 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan 2012, prešao 28000km. Jako dobro očuvan, bukvalno mu tačkicu nisam našao. E sad kakva je mašina, to niko ne može znati kad je polovan. Ima dosta opreme, dobio sam i bočne kofere (koje ću odmah da prodam jer mi se ne svidjaju). Nikad nisam vozio motor sa DTC, tako da ne znam da uporedim dal je dobar il ne. On radi, vozi, šalta, sve sam Čuje se "click" kad menja brzine, valjda je to to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...