Satelis 15944 Napisano Jul 3, 2019 Integrisan, 9314 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jer ic neces nista videti nocu, pride postoji mogucnost da zaslepljujes druge iz kontra smera.... mislim da ti je to hteo reci, nisam siguran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12962 Napisano Jul 4, 2019 Ne silazi, 7422 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je. Još uvek performanse tih sijalica ne mogu da se mere sa halogenim. Bar ne u farovima koji su dizajnirani za halogene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vargapi 58 Napisano Jul 4, 2019 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Yamaha FZ6 S2, CFMOTO 850xc EPS Prijavi odgovor kao problematičan On 7/1/2019 at 9:56 PM, Ferty_ said: Imas i moje resenje sa samonaduvavajucom podlogom. Trebala je biti privremena varijanta i sad posle godinu dana voznje definitivno ne zelim nista tu da diram. Resenje problema za 1500din Gde mogu da vidim to? 9 hours ago, Satelis said: Jer ic neces nista videti nocu, pride postoji mogucnost da zaslepljujes druge iz kontra smera.... mislim da ti je to hteo reci, nisam siguran 45 minutes ago, Alekre said: Tako je. Još uvek performanse tih sijalica ne mogu da se mere sa halogenim. Bar ne u farovima koji su dizajnirani za halogene. U redu, poslusacu Vas savet. Ostavljam halogene. Da li postoji neka bolja halogenka onda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11560 Napisano Jul 4, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Postoji. Piaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vargapi 58 Napisano Jul 4, 2019 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Yamaha FZ6 S2, CFMOTO 850xc EPS Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Alexa90 said: Postoji. Piaa Jel mu to dodje ovo : https://www.ebay.com/itm/New-HE-900-PIAA-H4-HYPER-ARROS-3900K-Uprated-Headlight-Bulbs-120-Brighter-/352125786095?_ul=RS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11560 Napisano Jul 4, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dođe, ali imaš ih puno različitih, najbolje je da konsultuješ @Satelis-a oko izbora konkretnog modela Piaa sijalica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15944 Napisano Jul 4, 2019 Integrisan, 9314 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bese danas tj jutros Boki ( @Bojanko ), brzzinski sredili usput odradili eve kako izgleda prekaljeni disk, ni plocice nisu nista bolje slika ne moze docarati pravu boju, potamneo je skroz Sta se zbilo.... serpentine, spustanje, koriscenje samo zadnje dok nije jelte propala skroz. Al dobro, sticice drugi disk, zamenice se plocice i bice opet sve Ok. posle njega ide Srecko s'tek kupljenu svabicu Treba uraditi sledece: - zam. prednje i zadnje plocice - zam koc. tecnost - zam. antifriz i namontirati stitnik hladnjaka - prestelovati ventile - ugraditi stitnike ruku - zam. filter vazduha - zameniti dogove i copu (spusten motor, iskrivljena copa) - ugraditi podmazivac lanca - ugraditi zadnji blatobran krecem od antifriza prvo sta primetih je ulegnuce na cepu iz nekog razloga je dobio udarac sa gornje strane prva prepreka, isti slucaj kao kod Urosa (saxomofon) ne da se odvije zato se uvek treba pridrzavati Nm, da se ne bi desilo sr*nje moze se ici dalje na levom cilindru je vrlo malo izasao iz tolerancije dok na desnom nije taki slucaj, izasao je malko vise ce da bidne sredjeno sredjeno, spakovano, G12 ide u sistem te na red dolazi zastita hladnjaka zatim prednje koc. plocice srediti tj ocistiti preci pozadi dobrano utanjile ja ga sabijem, on se vrati i izlazi dasa polako Sta to znaci, znaci da je neko dolio koc. tecnost kad su plocice bile potrosene, te sad kad se sabije klip dolazi do stvaranja pritiska koji ne dozvoljava klipu da ostane u skroz sabijenom polozaju vec gura napred kao da je blago pritisnuta pedala. i ovde je disk pretrpeo pregrevanje ali ne kao kod Bokija zam tecnost, namigerena na max, tocak se mora slobodno/normalno okretati sraf selne lonca valja macnuti s'vremena na vreme trka napred muljavo filter vazduha tu je ispod kucista vidi se da ga je zenska vozila zreo za zamenu sve ocisceno, spakovano, proveriti kleme... - dobra, + balava malo, punjenje Ok motor je vozila svabca te je isti bio spusten, red je vrnuti na staru visinu te ujedno zameniti copu jer je ova iskrivljena ne bi li se mogla koristiti amortizer bez tragova zamora razlika namackati dogovi reseni, sad copka Stara je krivljena ne bi li bila u funkciji a to nikako nije dobro. Prvo sto oslabi na tom mestu gde je krivljena i ondak se moze desiti kao kod Filipa (sargeras) da se skros savije i motor zavrsi na zemlji. drugo sta se moze desiti je to da srede prekidac cope inace, da bi se skinula, pored centralnog srafa, prvo se odviju dve 12-ce prekidac je prespojen, vec sutra se ide do Delte po novi posto je promenjena visina, lanac vise nije u toleranciji udara i prebacije dosta preko Ako Delta ima na stanju, sutra se uzima cep hladnjaka, prekidac cope (copa je kostala nesto preko 8Krsd) , sraf/poklopac na desnoj dekli i to sve iskljucivo zbog nemarnosti coveka koji je radio na motoru. Ostalo je da dotegnem lanac, ugradim stitnike ruku kao i podmazivac lanca i namestim jedan sraf od nosaca bocnih kofera.... kaze Srecko da nesto ukrivo krene i tako 2 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 526 Napisano Jul 5, 2019 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Dare! Pedantno i predano. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Jul 5, 2019 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 7/4/2019 at 10:38 AM, Vargapi said: Vargapi pokusao sam preko telefona, ali me opasno !@_!&! pretraga foruma. Moraces da listas ovde moje ranije odgovore, okacio sam nekoliko fotki, Mckinley samonaduvavajuca podloga siva. Naci ces sigurno. Bilo je u zadnjih godinu dana optilike. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vargapi 58 Napisano Jul 5, 2019 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Yamaha FZ6 S2, CFMOTO 850xc EPS Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis Meni stigo prekjuce cep za hladnjak iz Honde, cekao sam oko nedelju ipo, nisu imali na stanju. Cena 53e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 420 Napisano Jul 5, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 593 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav društvo, ako me primate prebacio bi se iz Maxi Scooter sekte u NC sektu .... ali društvo za vožnje ostaje ..nema bolje ekipe i boljih ljudi Švabica ( Honda je stigla iz Nemačke) je kod Dr. Dareta na tretmanu , pilingu, liftingu ... biće kao nova kad mi se vrati utegnuta ...takva i treba da bude jer ja , po navici, ne umem da siđem satima kad je jednom zajašem ... ne bih da me negde ostavi ..na pola posla @Vargapi Čep za hladnjak, prekidač ćopave, veliki šraf za tajming zupčenja ... oko 15.000,00 din ... jbg a predhodno nova ćopava 8.300,00 din ... šta reći 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 5, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Doktor je utegne, bude kao teenagerka posle Elem, na ove sve cene, čak ni zadnji amortizer od 335e ne deluje preskupo, a ima nas već toliko da bi mogli sopstveni lager delova da formiramo!!! Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15944 Napisano Jul 5, 2019 Integrisan, 9314 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Da zavrsimo pricu, privedemo poSo kraju treba podesiti hod lanca jer je sad dosta popusten pozicija spanera na levoj strani (obratiti paznju na crtice) na desnoj se ne moze videti zbog fluo nalepnice al zato kad se skine (uporediti sa levom stranom) tocak je pozicioniran tako da "gleda" u desnu stranu, nit dobro za gumu nit za lanac namesteno, nalepnica ima neki lepak sve joj hebem da joj hebem namesten zadnji blatobran (lepak za navoj koristiti obavezno) no nije u vinkli bas zato penkalo ce ga dovede u red, kao i sto mnoge druge stvari dovodi moz se predje na stitnike ruku jedno kacenje je kod tega, drugo ispod retrovizora navoj nosaca retrovizora i sam retrovizor namackati obavezno xxx puta sam imao situaciju gde se ne moze il se jedva odvije retrovizor mora preskociti vizir pri punom okretu na obe strane jos levi retrovizor da se stegne i ende po tom pitanju podmazivac Tutoro nema zica, nema vakuma, relativno lak za ugradnju na ovom modelu uputstvo na 47 strana sa dosta slika uspravno mora stajati preporucena pozicija za montazu plan je da bidne iza desnog fuzastera jer je na levoj strani lancobran, bice cistija bocica pored toga, lakse ce se dopuniti kad je motor na copi, ventil okrenuti da bude zgodno prici visina odgovara jer se poklopac skida sa gornje strane (o svemu treba misliti) nosac je razbusen burgijom 8mm i udenut ispod srafa nosaca boc. kofera provuci i stripsovati crevce, mazalica sto blize lancaniku i do lanca napuniti bocu, odvrnuti ventil i staviti magnet na poklopac kako bi podigao "plovak" ozracivanje sistema putuje ka mazalici to je to Videcemo kako ce sistem raditi, potrebna mu je vibracija koju dobija u toku voznje. Preporucuje se mineralno ulje i otvorenost ventila na 1 ceo krug + 1/4. Steta sto Srecko nije uzeo V mazalicu kad je vec imao mogucnost da bira. ostalo je jos uhvatiti sraf nosaca b. kofera na levoj strani Majstori kad su montirali, zaboravili su da se nista ne steze vec samo ovlas uhvati dok se svi srafici ne povataju, kad se povataju tek tada moze stezanje. Pored toga, sraf je krivo uhvacen tako da se mora krenuti od 0. prvo srediti navoj zatim sve poodvijati na obe strane kako bi nosaci mogli "raditi" sad je vec druga prica obe bejahu slabasnog pritiska To bi bilo to, ne bi imao nista vise dodati. Delovi naruceni, za jedno 10-ak dana zamena srafa tajminga, prekidaca cope, cepa hladnjaka i prsss u uvo 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 5, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Sviđa mi se ovaj sistem podmazivanja jer je jako jednostavan. Samo prsti da se paze jer mi deluje da je bočica blizu izduvne grane. Ona fluo nalepnica je tako genijalno zalepljena da je sigurno nije lepio niko ko je ikada držao šrafciger ili bilo koji drugi alat u ruci. Deluje kao kvalitetna nalepnica, nije kao ovo što sa Aliexpresa naručujemo Inače, ove crne felne mi se sviđaju sve više, baš nasuprot crnim felnama na automobilima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15944 Napisano Jul 5, 2019 Integrisan, 9314 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ti se Deki samo cini da je blizu izduva, regulacioni ventil je na takvoj visini da mu je prilaz preko cevke nosaca boc. torbi.... bas iz razloga da se ruka ne gura blizu cunka. Sve u svemu kad se podesi zeljeni protok, nema se tu vise sta cackati osim povremenog dolivanja ulja u posudu i to je toj. Nalepnice jesu kvalitetne i to poprilicno, posebno lepak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 420 Napisano Jul 6, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 593 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Dr. Dare, Švabica preuzeta spremna .... depilarana , utegnuta, podmazana ... osećam da je ovo početak jednog lepog druženja 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 420 Napisano Jul 6, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 593 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekome od NC700 kolega zatreba ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jul 6, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam isti, nije pasao, nisam htio da režem ćopu, stoji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 420 Napisano Jul 6, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 593 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan pre 53 minuta, GuMi5 je napisao: Imam isti, nije pasao, nisam htio da režem ćopu, stoji. Meni je pasovao na orginalnu ćopavu za NC700 ...koja je bila iskrivljena jer je motor bio spušten. Sada sam podigao motor, stavio novu ćopavu (verovatno od NC750) ..a na nju ne paše ...treba šira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ozn 31 Napisano Jul 8, 2019 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan @Lucky George Koliko je izašao Tutoro? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 420 Napisano Jul 8, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 593 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan @ozn https://www.tutorochainoiler.com/products/tutoro-auto-automatic-motorcycle-chain-oiler-standard-kit ...94€ sa provizijom PayPal-a ... a naši mi nisu ništa carinili niti obračunali pdv ... imao sam sreće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 8, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm... Nije baš jeftino, obzirom na jednostavnost sistema... Jesi stigao već da ga proveriš kako radi u praksi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 420 Napisano Jul 8, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 593 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Za sada je ok... pratim stanje...lanac je podmazan, ne kaplje nista kada motor stoji preko noci...a to je i cilj , zar neПослато са SM-A320FL помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vargapi 58 Napisano Jul 9, 2019 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Yamaha FZ6 S2, CFMOTO 850xc EPS Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam ove slajdere sa AliExpress-a. ( https://s.click.aliexpress.com/e/bSPRoHPi ) Placeni su 27$ + carina 650din. Crna boja, na njima pise NC750x.. Ja ovo ne umem da montiram a i resio sam da ne stavljam slajdere.. Prodajem ih za 2500 din fiksno (nisu stavljani, novi su) . Ko prvi njegovi su Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 420 Napisano Jul 9, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 593 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan ...eh..da piše NC700x ... možda bi se i dogovorili ...zezam se, tražim nešto ovako 2 u 1 , frame crach bar i foot rest Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...