Satelis 15866 Napisano Novembar 17 Integrisan, 9296 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dobro si razumeo, bakterija je koja ide za NC, Integru, X-ADV, Forcu Yuasa je teško sranje, posle sam stavio Exide AGM koji je trajao 5 sezona. Pre par meseci zamenio za Fulbata čisti gel.... za sad pun pogodak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8162 Napisano Novembar 18 Ne silazi, 2138 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pitao sam te u vezi akumulatora,jer sam imao Exide,trajao je duže od garancije 2 meseca,a uredno održavan,kontakti,punjenje kako treba.Očigledno nema više nikakvo pravilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15866 Napisano Novembar 18 Integrisan, 9296 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ugradio sam dosta Exide agm baterija, nisam imao problema da su crkavale nakon isteka garancije. Aku voli kad se svaki dan vozi, desava se nešto tj ima proces praznjenja/punjenja, održava se kondicija. Najgore je kad se malo vozi tj više stoji pakiran no što se kotrlja na drumu. Skuteri samo zvižde.... možda je tu deo cake pored kvaliteta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8162 Napisano Novembar 18 Ne silazi, 2138 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Eto,da naučim nešto pod stare dane.Dare....hvala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 273 Napisano Novembar 26 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Da se pohvalim novom klupom . Vise neće da zulja i trne . Ukazao sam poverenje Pavlu iz Zrenjanina (LowLand Custom), koji je posao odradio vrhunski. Dizajn moj a sve ostalo umeće majstora. Evo nekoliko fotki... 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoze 120 Napisano Decembar 1 U prolazu, 39 postova Lokacija: Zenica, Bosna i Hercegovina Motocikl: Honda CB 650 f. 2015, Honda NC 750x DTC 2019, Honda CB 500X 2023, Honda NC 750x 2025 Prijavi odgovor kao problematičan Mišljenje o Hondi NC 750x za 2025 godinu. https://www.motorcyclistonline.com/news/honda-nc750x-preview/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2886 Napisano Decembar 1 Drug član, 1701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Mogli su da se potrude malo oko vesanja i snage, bar 10ks da bude blizu ostalih. Al prodao bi mog i uzeo ovog, Najviše mi zbog prednjih kocnica. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1595 Napisano Decembar 1 Drug član, 805 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Jel potrebna snaga da bi stao? Na testovima staje kao i većina sa 2 diska! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2886 Napisano Decembar 1 Drug član, 1701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Dobar je on motor ali kazem da je od svih najslabiji i ima taj jedan disk, za dvoje mu fali to malo, kad je dvoje znaci taj drugi disk. Evo za 14k km, stao sam svaki put, nisam ih pregrejao nit cu sigurno al sto ne imati. Da je jaci sigurno ne bi ni trosio tako malo. Hteo sam da ga menjam al kad se setim potrosnje i kako se vozi, bunkera odmah odustanem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12737 Napisano Decembar 1 Ne silazi, 7375 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bitan je taj niski obrtni moment. Tih 50 60ks koliko ima ionako ne može da se iskoristi u potpunosti u saobraćaju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15866 Napisano Decembar 1 Integrisan, 9296 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, idanijel je napisao: Jel potrebna snaga da bi stao? Na testovima staje kao i većina sa 2 diska! Test je proforme, realno NC loše koči zbog 1 diska. Primera radi, poredjenje treba uraditi sa X-ADV ili Forza..... bar 20% bolje koče od NC al pre bi rekao 30% što nije malo. Novi ima poboljsanja ali nije da me nešto greje jer bi dupe pre na NT 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoze 120 Napisano Decembar 4 (promenjeno) U prolazu, 39 postova Lokacija: Zenica, Bosna i Hercegovina Motocikl: Honda CB 650 f. 2015, Honda NC 750x DTC 2019, Honda CB 500X 2023, Honda NC 750x 2025 Prijavi odgovor kao problematičan Danas narucena nova Honda NC 750x, manuelni mjenjac, model za 2025. Cijena 9150 eura, rok isporuke mart 2025. Promenio Decembar 4 član motoze 12 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 243 Napisano Decembar 4 Svrati ponekad, 319 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam! DCT ili manuelni mjenjač? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoze 120 Napisano Decembar 4 U prolazu, 39 postova Lokacija: Zenica, Bosna i Hercegovina Motocikl: Honda CB 650 f. 2015, Honda NC 750x DTC 2019, Honda CB 500X 2023, Honda NC 750x 2025 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, igogitar je napisao: Čestitam! DCT ili manuelni mjenjač? Manuelni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 243 Napisano Decembar 4 (promenjeno) Svrati ponekad, 319 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Pitao sam jer me zanima koliko je poskupila.Jedva čekam da čujem utiske. Nek je sa srećom i da što manje čekaš i pređeš što više bezbrižnih i sigurnih kilometara kad stigne Hondica. Promenio Decembar 4 član igogitar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2886 Napisano Decembar 4 Drug član, 1701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Treba otvoriti novu temu za model 2025. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 117 Napisano Decembar 4 U prolazu, 63 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, motoze je napisao: Danas narucena nova Honda NC 750x, manuelni mjenjac, model za 2025. Cijena 9150 eura, rok isporuke mart 2025. Čestitam, lep motor, interesantna boja. Aj kada stigne obavezno okači fotke da vidimo kakav je 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
midnightdk 56 Napisano Sreda u 18:53 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozda u ovom delu ima vise aktivni potrebna pomoc, zna li neko gde se moze nabaviti ovakav konektor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22087 Napisano Sreda u 18:59 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Moj Alekre sinoc na viber oznake salje, bas za takav konektor ali dvopolni... Evo za tebe drug https://www.aliexpress.com/item/1005004210549557.html?spm=a2g0o.productlist.main.1.4421NalHNalHcm&algo_pvid=628bcd72-49d5-471d-92bb-2e81ea4aeb1d&algo_exp_id=628bcd72-49d5-471d-92bb-2e81ea4aeb1d-0&pdp_npi=4%40dis!RSD!65.71!65.71!!!0.59!0.59!%402103868817345483114335321ead83!12000028391025203!sea!SRB!722890962!X&curPageLogUid=a0y3W1lnIvZz&utparam-url=scene%3Asearch|query_from%3A 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12737 Napisano Sreda u 19:00 (promenjeno) Ne silazi, 7375 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Poslah mu na PP. Uvek imate npr. celu familiju konektora istog tipa. Kreće od 2 pina pa na više. Promenio Sreda u 19:02 član Alekre 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2886 Napisano Sreda u 19:12 Drug član, 1701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ko bude porucivao nek racuna i mene, nek se nadje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22087 Napisano Sreda u 19:22 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan .. i njih ima dve vrste, obratite paznju na zljebove sa strana, negde su na sredini, negde nize. (Na slici su dvopolni ali i kod visepolnih postoji ta razlika, kawasaki koristi ove sa zubom po sredini!) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12737 Napisano Sreda u 19:39 Ne silazi, 7375 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ti žljebovi su poka yoka sistem. Što znači da su namerno tako napravljeni da se pri montiranju ne udenu u pogrešno mesto ako su priključci blizu a istog su tipa. U nekim slučajevima ako je moguće možete da polomite žljeb, neće smetati funkcionalnosti. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1953 Napisano pre 21 sati Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni kad je trebalo za maglenke od neke afrike, nasao sam ih na instalaciji od auta (parking senzori, bobine…) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
midnightdk 56 Napisano pre 20 sati U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima na odgovoru, narucio sam 4-5 sa alija ali nikako da stignu. Sinoc sam narucio valjda 3 preko temu ali mislim da su bocne strane malo zaobljen. Mislio sam da neko zna da li ovde kod nas ima negde da se kupi. U svakom slucaju bice viska sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...