idanijel 1608 Napisano April 12, 2024 Drug član, 810 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko prolazi kroz Srem nek se javi ,da me provoza ili da krug (uz depozit u punoj ceni) da osetim tih 54ksSent from my RMX2202 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4187 Napisano April 12, 2024 Nemanja Stojanović, 1408 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 58! pusti ti dede 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22180 Napisano April 12, 2024 Integrisan, 9550 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Vrabac se sunca! Stavio fabricki vizir, neka pirka malo, vrucine su vec... Kako mi se sija, vise gledam u nju nego u plovak 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2987 Napisano April 12, 2024 Drug član, 1752 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Slike za oglas 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1608 Napisano April 12, 2024 Drug član, 810 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nisu,tek kad sedište legne,centralna nogara...Sent from my RMX2202 using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22180 Napisano April 12, 2024 Integrisan, 9550 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Amaterski... Odavno motore ne oglasavam, sami se prodaju! (neki put a da i ne budem upitan hocu li, "neko" uplati na racun u napred ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki_poki 60 Napisano April 12, 2024 U prolazu, 45 postova Lokacija: Rurska oblast, Germany Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Obiđoh i ja jedan krug, nekih 50-tak km. Da se resi sediste i bice to top voznja. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ramiz 33 Napisano April 13, 2024 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750S 2016 DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, potreban mi je savet. Imam dobru ponudu za NC750X DCT 2016. God iz Švajcarske uvoz. Rekli su mi neće biti više od 5.500€. Motor je prešao 30.000km što je za ove Honde ništa jer vidim ljudi prelaze po 200.000 recite mi na šta da obratim pažnju kad stigne motor i šta da pregledam kao i generalno šta mislite o toj ceni za taj motor? Meni deluje jeftino jer na oglase ga nema ispod 6.500€? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1608 Napisano April 13, 2024 Drug član, 810 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Za 6400 e nije fiksna 2019 manuelni ko novSent from my RMX2202 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1694 Napisano April 13, 2024 Drug član, 874 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Za 8 i kusur nov iz salona. Sve preko 4.5 za polovnjaka je ludost. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ramiz 33 Napisano April 13, 2024 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750S 2016 DCT Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Gile je napisao: Za 8 i kusur nov iz salona. Sve preko 4.5 za polovnjaka je ludost. Nov DCT 2024 je 9.500€ polovni po oglasima od 7-9000€ zbog opreme i svi se prodaju lagano. Imalo ih je 20tak na oglase tako da ne znam koliko si pratio tržište motorcikala cene su haos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1608 Napisano April 13, 2024 Drug član, 810 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Za 8 i kusur nov iz salona. Sve preko 4.5 za polovnjaka je ludost.Pa dobro nije ludost ko nfs što je uzeo,ili ovaj 2019 za na primer 6100-6200e sa 17000kmSent from my RMX2202 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ramiz 33 Napisano April 13, 2024 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750S 2016 DCT Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, idanijel je napisao: Pa dobro nije ludost ko nfs što je uzeo,ili ovaj 2019 za na primer 6100-6200e sa 17000km Sent from my RMX2202 using Tapatalk Ne znam, ja bih pre uzeo DCT model jer 70% vremena cu voziti gradsku voznju a model iz 2019 je isto kao iz 2016-te. Ne znam da li ima neka razlika druga koliko ja znam - nema. 30 000 km jeste vise skoro duplo nego 17.000 ali znamo da su ove honde pouzdane i mogu da idu koliko hoces km samo ako se odrzavaju kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22180 Napisano April 13, 2024 Integrisan, 9550 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Mene je izasla 6700eura do sada i smatram da je realno kada ponudu vidim! Ni jedan sraf nikada odvijan nije, prvo stelovanje ventila je moje Da je bila DCT uzeo je ne bih, imamo razlicite prohteve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1241 Napisano April 13, 2024 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Ribaj auto,ribaj motor... Pisem ja Daretu poruku na viber,kako se meri ulje (citaj menjao pre 4000km)...On napise '... Ne znam što meris....NC ni jedan ne troši. Ja nisam gledao ulje 50.000km ' Reko pocetak sezone,proverim odmah i nivo antifriza. Stvarno ulje na max,antifriz isto. Mislim nisam ni sumnjao u majstora,nego u Hondu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ramiz 33 Napisano April 13, 2024 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750S 2016 DCT Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, DaliborBP je napisao: Ribaj auto,ribaj motor... Pisem ja Daretu poruku na viber,kako se meri ulje (citaj menjao pre 4000km)...On napise '... Ne znam što meris....NC ni jedan ne troši. Ja nisam gledao ulje 50.000km ' Reko pocetak sezone,proverim odmah i nivo antifriza. Stvarno ulje na max,antifriz isto. Mislim nisam ni sumnjao u majstora,nego u Hondu. Procitao sam skoro 100 strana. Zanima me jel Dare - Satelis majstor za Hondu postao ili pomaže samo ljudima sa foruma? Zanima me ako kupim Hondu da imam kod nekog proverenog da je odvedem na šminkanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1241 Napisano April 13, 2024 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Nisi pazljivo citao,ali imas i zanimljivost na 300 i nekoj strani,pa ce ti se kazati. Dare Satelis je majstor,inace i sam vozi NC. Boljeg neces naci,a jos si iz BGa. Njegova honda gazi preko 70 000km vec. Da ti olaksam,dok ne dodjes do 300 i neke strane,ja sam i Nemacke prosle godine dovezao motor na 'pretres...' Onda znas o kakvom se COVEKU i majstoru radi. 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ramiz 33 Napisano April 13, 2024 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750S 2016 DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, DaliborBP je napisao: Nisi pazljivo citao,ali imas i zanimljivost na 300 i nekoj strani,pa ce ti se kazati. Dare Satelis je majstor,inace i sam vozi NC. Boljeg neces naci,a jos si iz BGa. Njegova honda gazi preko 70 000km vec. Da ti olaksam,dok ne dodjes do 300 i neke strane,ja sam i Nemacke prosle godine dovezao motor na 'pretres...' Onda znas o kakvom se COVEKU i majstoru radi. Sad cu da listam forum, hvala na ifnromacijama. Pisem Daretu onda u private kad stigne ova Honda da je odvezem kod njega na pretres ako bude imao vremena i ako bude raspolozan za pomoc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1241 Napisano April 13, 2024 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Cim kupis,zakazi... cekaces sigurno par nedelja na termin ali vredi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2540 Napisano April 13, 2024 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Danas konačno uradih zamenu ulja i filtera. Sezona počela odavno, ali nije se imalo vremena za majstorisanje... Ulje, filter i podloške šrafa kartera sam uzeo u Louisu, kad sam već bio tamo da bar iskoristim da kupim "kvalitetnije". Dal jeste il nije, nemam pojma... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2987 Napisano April 13, 2024 Drug član, 1752 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Aj molim te izmeri mi podlosku da nabavim sebi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rakhil 33 Napisano April 13, 2024 U prolazu, 42 postova Lokacija: Beograd, Bezanijska kosa Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Jel se menja podloska na svakoj zameni ulja?Sent from my SM-S908B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2987 Napisano April 13, 2024 Drug član, 1752 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Da, od kako ide podloska uvek ide druga, auto, motor itd sto ima podlosku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 273 Napisano April 13, 2024 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima... Prijavljujem +1 na spisak vlasnika NC750X . Ovo je primerak iz 2014 sa DCT menjacem. 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki_poki 60 Napisano April 14, 2024 U prolazu, 45 postova Lokacija: Rurska oblast, Germany Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, kako se skida topcase, ne mogu da provalim? Fabrički je, originalni hondin.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...