Kursulla 337 Napisano Octobar 3, 2023 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan Tvrdo vesanje je tu, po meni, i najveci problem. Na TA ne primetis toliko jer je mnogo meksi. Ja gledam da ruku drzim sto vise desno i naslonim je na krajnji deo kormana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2639 Napisano Octobar 3, 2023 Drug član, 1595 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sve to kontam, ruke su mi opustene al je prosto gas osetljiv, drzao sam ruku desno i to je ok al onda sam otisao na kurs voznje i kaze aj da vidimo kako drzis ruke, reko ovako, kaze aj napravi krug, obaraj motor i otvaraj, zatvaraj gas, oces djavola kad ruka na tegu, mora se drzi levo da bi bilo pravilo tokom voznje, navikao sam se na sve to al ako vec tamo moze a ovde ne reko da pitam. Na TA je dosta tvrdji gas, bas sam to prvo primetio, ima lep otpor i nije osetljiv. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3959 Napisano Octobar 3, 2023 Nemanja Stojanović, 1364 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ranko ajde pusti to sada i idi montiraj taj zadnji blatobran da vidimo 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5747 Napisano Octobar 4, 2023 Svakom po zasluzi, 12396 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, RankoBg87 je napisao: Sve to kontam, ruke su mi opustene al je prosto gas osetljiv, drzao sam ruku desno i to je ok al onda sam otisao na kurs voznje i kaze aj da vidimo kako drzis ruke, reko ovako, kaze aj napravi krug, obaraj motor i otvaraj, zatvaraj gas, oces djavola kad ruka na tegu, mora se drzi levo da bi bilo pravilo tokom voznje, navikao sam se na sve to al ako vec tamo moze a ovde ne reko da pitam. Na TA je dosta tvrdji gas, bas sam to prvo primetio, ima lep otpor i nije osetljiv. Pricam ja da je Transalp najbolji motoj 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2639 Napisano Octobar 4, 2023 Drug član, 1595 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan I na kraju se zavrsi s Afrikom 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 337 Napisano Octobar 4, 2023 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, RankoBg87 said: I na kraju se zavrsi s Afrikom Bio sam blizu, ali se odlucio za Transalp ipak.... Mnogo je laksi za manevrisanje. Posebno po gradu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2639 Napisano Octobar 4, 2023 Drug član, 1595 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Eeee znas ti gde sledeca god, precices ti i na Afriku samo malo da se naviknes na TA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2639 Napisano Octobar 4, 2023 Drug član, 1595 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Mene odbijaju ti veci motori zbog samih gabarita zbog voznje po gradu, veca je i potrosnja, nisam nista dobio ako kupim nesto sto trosi 5l ili malo vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 337 Napisano Octobar 4, 2023 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, RankoBg87 said: Mene odbijaju ti veci motori zbog samih gabarita zbog voznje po gradu, veca je i potrosnja, nisam nista dobio ako kupim nesto sto trosi 5l ili malo vise. Ista prica. Motor vozim i na posao, po gradu... ne samo na otvorenom. I ako cu svako jutro da se znojim dok ga izvlacim iz garaze i plasim da se provucem izmedju auta.... jebes ga... Idealno je imati 2 motora: za svaki dan i za voznju van grada... ali.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12415 Napisano Octobar 4, 2023 Ne silazi, 7268 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Za to nema bolje od NC sa DCT. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2639 Napisano Octobar 4, 2023 (promenjeno) Drug član, 1595 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam napravio nekih mozda 5km sa TA, bas je lagan za voznju, tako da mislim da je ok i za provlacenje. Evo ni posle 5500km nema zelju za DTC, takav mu je prenos da se provlacim u prvoj ili drugoj bez problema. Kaze juce lik u salonu jel treba nesto da ti pokazem pre voznje, reko ako je dtc da ti vratim odmah kljuc Promenio Octobar 4, 2023 član RankoBg87 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1201 Napisano Octobar 4, 2023 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan On 24. 9. 2023. at 18:06, RankoBg87 je napisao: deluje malo glomazno Jel ovaj blatobran ide obavezno sa leve i montira se u viljušku kao zatezač lanca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2639 Napisano Octobar 4, 2023 Drug član, 1595 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan E nisam ga jos ugradio, ovaj je bas za levu stranu, ne moze da se okrene, nosac je napravljen da ide u kutiju, dobije se i plocica koja ide spolja umesto fabricki one sjajne, cim stignem probam da ugradim, nemam centralni a ne smem da se usudim da sam rasturam da nesto ne zeznem posle oko stezanja tocka. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3959 Napisano Octobar 4, 2023 Nemanja Stojanović, 1364 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Daj ti to lepo meni @RankoBg87 da vidimo kako stoji, ja imam centralni Pa ako ti se svidi naruči opet. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2639 Napisano Octobar 4, 2023 Drug član, 1595 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Dolazi mi centralni za vikend a mozda sutra vidim s drugarom jel u servisu popodne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čika_velja 11 Napisano Octobar 6, 2023 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD; Honda Africa Twin CRF1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi jedno prakticno pitanje. Kolika vam je potrosnja sa DCT menjacem. Pre nego sto sam uzeo motor citao sam kako su ljudi prezadovoljni potrosnjom. Kod mene pokazuje izmedju 4,8 i 5L/100km uglavnom gradska voznja. Stil voznje ni najmanje agresivan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2639 Napisano Octobar 6, 2023 Drug član, 1595 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da prebacujes sam, vozim manuelni po gradu, imam i otvoreno al se uvek nesto zezam s gasom pa mi ne predje 3.8. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21447 Napisano Octobar 6, 2023 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da se proveri lambda sonda i filter vazduha.Meni integra 4L nije prelazila, cesto dvoje a ja sam imam 110kg.Sent from my M2003J15SC using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 632 Napisano Octobar 6, 2023 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim mauelca i po gradu nema sanse ispod 4l ali ga vozim stalno u sport modu. Predjem oko 30-40 km po gradu skoro svaki dan. Sad kako je hladnije trosi oko 4.3 po bordu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1220 Napisano Octobar 6, 2023 BJB Maxi scooter club, 1654 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Presao za ovu sezonu 6000km i nijednom nisam merio potrosnju. Bacim pogled na tablu,autoput kad vozim 140km/h pokazuje 4.5 do 5L... Za motor/skuter mi je uvek bila nebitna potrosnja (mada sam par puta ispratio) ,dok npr. kod auta uvek pratim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 337 Napisano Octobar 7, 2023 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao... Ako je neko zainteresovan, NC je i zvanicno na prodaju 16 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4139 Napisano Octobar 7, 2023 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam na prinovi, da te lepo služi, sigurno i nasmejanog uvek vrati kući...Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2639 Napisano Octobar 7, 2023 Drug član, 1595 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Gospodin covek, ja bi ovako isto al ne moze 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 277 Napisano Octobar 7, 2023 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan 46 minutes ago, Kursulla said: Stigao... Ako je neko zainteresovan, NC je i zvanicno na prodaju Jao! Pa nisi prije dva dana kao nešto govorio... Vidim ljubav na prvu. Sa srećom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 337 Napisano Octobar 7, 2023 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Limeni67 said: Vidim ljubav na prvu. Da, absolutno! Trazio sam duzu test voznju i dali mi 2 sata da vozim. Nakon prvih 5-10 kilometara, osmeh na licu... Polozaj sedenja, masina, zvuk...sve mi je savršeno leglo. U poslednjih par meseci sam vozio f900, tracer 9 gt, GS1200, xsr 900. Ni jedan mi nije tako legao od prvih kilometara. Ne umem da objasnim. Da, primetio sam par nedostataka, ali nista bitno (bar sada to tako deluje ). I jebes ga, kocka je bacena.... 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...