Markop 33 Napisano Maj 14, 2023 U prolazu, 37 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs 1200 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mislim i ja da je do sirine vizira…mora da postoji da se kupi siri ili kod Ivana u bg da napravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 354 Napisano Maj 15, 2023 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Markop said: Imamo li resenje za to? Menjaj za GP komposit. Ja sam 183cm i nemam problema. Osetim vetar tek malo na vrhu kacige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markop 33 Napisano Maj 15, 2023 U prolazu, 37 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs 1200 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Gp komposit je dimenzija 58x39 ako imas sliku tvog vizira okaci da vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4128 Napisano Maj 15, 2023 (promenjeno) Nemanja Stojanović, 1395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja premerio moj koji mi je napravio Ivan, 53x33cm. Edit: I ja sam 183, isto mi samo malo ide na vrh kacige. A sredio mi je i čika @Arakis maglenke i trubu. Maglenke su Aliexpress, ali je prekidač OEM, ima gore predviđeno mesto za njega, tako da je sve i dalje prilično čisto na kormanu. Promenio Maj 15, 2023 član Skittles 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4267 Napisano Maj 15, 2023 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Mogao si i sliku prekidača, da vidimo kako izgleda kokpit sada ....Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Maj 15, 2023 (promenjeno) Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno bi valjala slicka neka, a interesuje me i koje su ti ovo "trube"- nakacene? Okle je to? Promenio Maj 15, 2023 član Chika Jimi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2904 Napisano Maj 15, 2023 Drug član, 1707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da smo kacili sliku prekidaca, ima mesto ispod ekrana. Lepo sijaju, ima tri moda, slabiji, jaci i stroboskop. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markop 33 Napisano Maj 15, 2023 U prolazu, 37 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs 1200 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da li za te trube treba neki relej ili je dovoljno samo uvesto fabricke staviti dve sa auta? ako neki ima da proda bocne nosace za kofere i kofere neka mi javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Maj 15, 2023 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno ide rele zato sto dve trube vuku u pocetku 15-tak ampera. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanmrki 25 Napisano Maj 15, 2023 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750XA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Markop je napisao: Imamo li resenje za to? Ne znam, neki kazu da su stavili drflektor iznad ovog vizira i da im pomaže. Givi vizir je veći, ali mi onda nekako deluje da vozim poštanski motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4128 Napisano Maj 15, 2023 Nemanja Stojanović, 1395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga i montirano dugme koje i svetli. Trube su ove: https://lavauto.rs/product/sirena-lampa-dvoglasna/8079/ Glasne su dosta, ali je nekako šuplji zvuk. Možda uzmem deneli soundbomb. Sutra ujutru u Hondu na prvi servis 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4267 Napisano Maj 15, 2023 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko te je izašao prekidač i gde si ga uzeo? Ako te ne mrzi sutra, pitaj u Delti koliko je sada?Baš lepo izgleda, mnogo lepše nego na korman da se kači...Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4128 Napisano Maj 15, 2023 Nemanja Stojanović, 1395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Prekidač je bio 20,85€ i mislim da vredi. My-Bikeshop - Honda Motorrad Ersatzteile - SET,FOG SW SET,FOG SW 08V02MKAD80 WWW.MY-BIKESHOP.DE SET,FOG SW 08V02MKAD80 Nije to dobar džek za ovu generaciju, moralo je da se budži. Ali dimenzije su iste, tako da je sve u redu, kao što rekoh, izgleda sve kao da je iz fabrike 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2904 Napisano Maj 15, 2023 Drug član, 1707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Prekidac da se uzme u Hondi nema, moze samo ceo set maglenki a cena je sacuvaj boze, prekidac smo nasli preko, ima dve verzije, stari i novi tip, mnogo bolje ovako nego na sam korman kao sto si rekao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Maj 15, 2023 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Da, ali... 3/4 svih plastika moras da skines da bi ugradio taj prekidac 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2904 Napisano Maj 15, 2023 Drug član, 1707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Znam a i bice vam lakse kad budete i moj radili Cekam cresh bar, Njegov i moj Nc su skoro pa slicni, sve uzimamo isto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Maj 15, 2023 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan @Skittles de ako stignes nakaci neki link kako se to cuje, bas me zanima, to nekad glavu sacuva. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4267 Napisano Maj 15, 2023 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan @Skittles de ako stignes nakaci neki link kako se to cuje, bas me zanima, to nekad glavu sacuva.Čuje se tvoj lepo, ne brini Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1965 Napisano Maj 15, 2023 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar stavio na GS Denali maglenke. Izuvaju iz opanaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4128 Napisano Maj 16, 2023 Nemanja Stojanović, 1395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Gotov prvi servis - 17.421,17 RSD Odustao sam od podizača kormana, ako ih neko želi da prosledim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2904 Napisano Maj 16, 2023 Drug član, 1707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sta je problem oko podizaca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4128 Napisano Maj 16, 2023 Nemanja Stojanović, 1395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Bude zategnuto kvačilo kad se okrene levo korman - kako i stoji najveći deo vremena. A provozao sam ga i sa podizačima i nije mi neka razlika vredna sad cimanja oko sajle da ide negde drugde itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2904 Napisano Maj 16, 2023 Drug član, 1707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Jesi pricao u servisu s nekim ili samo ono sto si ti probao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Maj 16, 2023 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Skittles je napisao: Gotov prvi servis - 17.421,17 RSD Odustao sam od podizača kormana, ako ih neko želi da prosledim. Znači istina je da za DCT verziju mali servis košta skoro 20.000din. Mašala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4267 Napisano Maj 16, 2023 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Šta se čudiš Dare, pa Ukrajina ja nejveći izvoznik japanskih motocikala...to je zbog krize...Sve je to ok da posle servisa ne mora da se doveze moped kod tebe da središ sta nisu oni i fabrika uradili, da ne spominjemo zaturene elektrode.....Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...