Satelis 15872 Napisano Mart 20, 2023 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Erorr je napisao: D’izvineš, jesi vrhunski majstor, svaka čast, al‘ ja imam neprijateljsko mišljenje o ljudima koji ovako natoče pivo Mene davno rekli ljudi koji rade kao barmeni da se pivo pije kad slegne pena.... lakse bude zeludcu sto i jes istina. E sad dal je tačno i kako se pije....bitno je da prija pa kako god pili. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6725 Napisano Mart 20, 2023 Ne silazi, 6569 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Pivo se uvek pije sa penom. Tačnije obavezno se sipa u čašu, tako da se napravi pena..jer se tako oslobađa gas (co2) koji mora da izađe. Ako ne izađe iz čaše, izlaziće uz podrigivanje...a to se desi, kada se pije iz flaše ili čaše u koju je pivo sipano lagano, bez pene. Inače super je Honda. Manje ih perite, a više vozite. Malo WDa na ključ, pa u bravu povremeno. Ima i fora da se ključ našara grafitnom olovkom. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoze 120 Napisano Mart 20, 2023 U prolazu, 39 postova Lokacija: Zenica, Bosna i Hercegovina Motocikl: Honda CB 650 f. 2015, Honda NC 750x DTC 2019, Honda CB 500X 2023, Honda NC 750x 2025 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, lijepo se bilo družiti s vama. Prodao sam svog NC i kupio novu Hondu CB 500 x, stigla 17.03.2023.godine poslije 4 mjeseca čekanja. Nemam nikakvih zamjerki na NC samo je izletjela dobra mušterija na dobru cijenu ;). 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoze 120 Napisano Mart 20, 2023 U prolazu, 39 postova Lokacija: Zenica, Bosna i Hercegovina Motocikl: Honda CB 650 f. 2015, Honda NC 750x DTC 2019, Honda CB 500X 2023, Honda NC 750x 2025 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Zog je napisao: Je li proizvodnja 22 ili 23? Poslano sa mog Redmi 6 koristeći Tapatalk 2023.godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 354 Napisano Mart 20, 2023 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Satelis said: Mene davno rekli ljudi koji rade kao barmeni da se pivo pije kad slegne pena.... lakse bude zeludcu sto i jes istina. E sad dal je tačno i kako se pije....bitno je da prija pa kako god pili. Tacno je. Ali se gleda da pena bude "oko 2 prsta" i pivo treba malo da odstoji da se pena slegne. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Veso96 28 Napisano Mart 20, 2023 U prolazu, 9 postova Lokacija: Uzice Motocikl: Honda NC 700 XA Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje. U hondu nc700x 2013 koje ulje sipati? 10w30 ili 10w40 U napred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4128 Napisano Mart 20, 2023 (promenjeno) Nemanja Stojanović, 1395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Gugl kaže 10 30. Viđao sam više različitih kombinacija za rol barove, givi ima mali dole koji štiti samo motor, drugi gore koji štiti hladnjak i plastike. GP kompozit pravi neki malo veći gornji, ali ima deo koji štrči u stranu (kao kod @Satelis čini mi se) koji bi trebao da pomogne da prvi dotakne tlo. Originalni štiti samo gore plastike i nosi maglenke. Seba pravi nešto veoma slično GP kompozitu. Da li postoji neka među opcija? Ja bih da zaštitim agregat i hladnjak prvenstveno, ne verujem da će stići do plastika, tj deluje mi da će korman uhvatiti ako se toliko okrene. Hteo bih da bude što sitniji i lakši, neću tenk. Razmišljam i da li možda nekim većim skid plejtom da zaštitim agregat, da ga obgrli sa strane, pa da i ne mora rol preko njega. Kakve su opcije za skid, nisam viđao kod nas da se ljudi nešto bave time na ovom motoru? edit: da li je neko zainteresovan za nove gume? mislim se da ih zamenim odmah za Conti TKC70 Promenio Mart 20, 2023 član Skittles Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1965 Napisano Mart 20, 2023 (promenjeno) Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Skittles said: Gugl kaže 10 30. Gugl ne zna u kojim vremenskim uslovima ti vozis motor Promenio Mart 20, 2023 član muljaz 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 644 Napisano Mart 21, 2023 Svrati ponekad, 350 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan On 19. 3. 2023. at 21:38, Kursulla je napisao: Izgleda mnogo smešno!!! Kao poštarski moped. Ali bas dobro radi posao. I da, nema ABE tako da u Hamburgu neces proci tehnicki sa njim @KursullaKakva je situacija za crash bar i tehnicki, jel traze nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Mart 21, 2023 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Za tehnički me nikad nisu pitali za crash bar, samo skinem kofer i otkačim maglence. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 342 Napisano Mart 21, 2023 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: NC750x, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, DarkoB said: @KursullaKakva je situacija za crash bar i tehnicki, jel traze nesto? Mene niko nista nije pitao, imao i crash barove, i maglenke, i puig vizir sa spojlerom, podizac vizira, mivv auspuh... moj savjet je daj Hondi da ti rade tuv, platis tu uslugu ali nema da te vrate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 644 Napisano Mart 21, 2023 Svrati ponekad, 350 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Kola je napisao: Mene niko nista nije pitao, imao i crash barove, i maglenke, i puig vizir sa spojlerom, podizac vizira, mivv auspuh... moj savjet je daj Hondi da ti rade tuv, platis tu uslugu ali nema da te vrate. Hvala za savet, tako cu i da uradim Ko ce sve da skida pa opet da montira 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 354 Napisano Mart 21, 2023 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan Ovih dana ga teram na tehnicki. Mozda samo stavim fabricki vizir jer bas štrči. Ako se ne varam, barovi im nisu od interesa jer te ne mogu povrediti. Vizir, dogovi, podizaci... To gledaju. Videcemo. Javljam:) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1298 Napisano Mart 22, 2023 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko koja je tačno razlika 2021. i 2023. god? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4267 Napisano Mart 22, 2023 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Razlika je tačno 2 godine... Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 4 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2902 Napisano Mart 22, 2023 Drug član, 1707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kako znam i ovako sto se vidi spolja je isto, od 21 su dobili valjda par ks i nesto Nm, sve je isti djavo, e sad ako se dublje malo nesto gleda mozda su ispravili, mislim da sam negde procitao da su modeli iz 21 imali problema sa dihtungom na glavi ili tako nesto pa imali opoziv. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1298 Napisano Mart 22, 2023 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Na oglasima naglašavaju "model 2023" pa sam mislio da možda ima konkretnih razlika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2902 Napisano Mart 22, 2023 Drug član, 1707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pa moj je proizvodnja 2022 a model za 2023, sive je boje, siva nije bila za 2022, kad sam uzimao pitao koje proizvodnje, kazu 2022 al je model za 2023, oni su uzeli lager za pocetak sezone i eno nema vise a bilo ih je preko 20 i nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1298 Napisano Mart 22, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan A znači samo fora. U suštini sve je isto. Sada imaju crvenu, plavu, crnu i sivu (ili sivo-bela). @RankoBg87jel tvoj DCT? Promenio Mart 22, 2023 član SaleKg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 284 Napisano Mart 22, 2023 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Od 21 pa nadalje model se označava RH09. Isti motor samo su 23. osvježili ponudu boja Od 2016 do 2020 model je RC90 Od 2012 do 2016 RC72 Sve zajedno NC 750x Honda NC 700x od 2012 bila je od RC61 do RC63 Nemojte me baš za riječ držati ali tako nekako. Dugo sam pratio ovaj motor i sreo jednu od prvih hondi NC700x na Korčuli 2014. Nakon sto sam tada razgovarao sa vlasnikom prvi put sam pomislio da bi ovo mogao biti motor za mene ali mora biti puuuuunooo bolji. Zovnuo sam telefonom upravu Honde i nakon malo galame pristali su da ga poboljšavaju svako malo/malo. Čini mi se da će negdje oko 25te opet neki novi RH? jer im tako ide ritam. Do tada samo sitni sminkeraj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1298 Napisano Mart 22, 2023 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Znači sve paše od 2021 na dalje, tipa: štender, vizir, blatobran itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2902 Napisano Mart 22, 2023 Drug član, 1707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, SaleKg je napisao: Znači sve paše od 2021 na dalje, tipa: štender, vizir, blatobran itd. Tako je, sve je isto. Moje je manuelni, sive boje, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1298 Napisano Mart 22, 2023 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan @RankoBg87pa kako si zadovoljan sa manuelcom? Jesi probao dct, kakva je razlika? Ja bi kupio isto manuelni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2902 Napisano Mart 22, 2023 Drug član, 1707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu ti dati odgovor na to pitanje, pocetnik sam, motor jos nije registrovan, vozio sam ga ovako malo nesto od drugara ono napravim krug u nekoj ulici, cim sam ga video rekoh to je to, zelim ovaj motor. Po prici drugih i ovo sto sam par puta probao lepo ide i nema problema da krene iz niskih ob, jes da i ja imam 80kg, automatik nisam probao posto ne volim rec automatik nikako pa bilo to motor ili auto. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 354 Napisano Mart 22, 2023 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan Evo interesantne stvari https://smartmototrening.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...