SQTR 636 Napisano Avgust 23, 2022 (promenjeno) Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Dobro pitanje.Evo reč Dareta o akumulatoru: https://forum.bjbikers.com/topic/111284-nc750x-2016/?do=findComment&comment=2599058 I moj je 2016, prvi put da je prijavio slab napon ( upalio check engine). Bolje ovde nego na Durmitoru. Promenio Avgust 23, 2022 član SQTR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15886 Napisano Avgust 23, 2022 Integrisan, 9304 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Da kucnem u drvo..... Exide ugradih 2019, fercera mnogo bolje nego kad je Yuasa bila. Takodje nema greske sa Banerom ili Fulbatom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano Avgust 23, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Код мене је одувек било да је акумулатор потрошна роба и да је 2 сезоне ок. Све преко тога је супер и нема љутње када цркне. Зими ко хоће да га негује може да га скине и допуни. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigibau 44 Napisano Avgust 23, 2022 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC750X 2022 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, SQTR said: Dobro pitanje.Evo reč Dareta o akumulatoru: https://forum.bjbikers.com/topic/111284-nc750x-2016/?do=findComment&comment=2599058 I moj je 2016, prvi put da je prijavio slab napon ( upalio check engine). Bolje ovde nego na Durmitoru. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 636 Napisano Avgust 23, 2022 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Pazario, imaš na KP, 5700 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigibau 44 Napisano Avgust 23, 2022 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC750X 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Nema više.. kaže lik da je danas prodao poslednji komad.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7356 Napisano Avgust 24, 2022 Drug član, 3057 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 8/15/2022 at 11:03 PM, Ferty_ said: Jesmo li tuda prosli ili preko Kokinog Broda pre par godina kada smo se vracali preko Ivanjice pa sam spavao kraj puta citava 4 minuta? Jednom sam ovako i ja. Nisam mogao više, pada glava... I parkiram pokraj puta, i sa sve kacigom legnem u travu , samo odškrinut vizir... Nikad lepših pola sata. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1237 Napisano Avgust 24, 2022 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Dzigibau je napisao: Nema više.. kaže lik da je danas prodao poslednji komad.. Jesi nasao ili da te spojim sa momkom koji radi prodaju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 636 Napisano Avgust 24, 2022 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Jedina mana exide je matica šrafa, teško se lovi tako da pre ugradnje bi je trebalo zaglaviti u idealnom položaju. Izgubih pola sata na glupost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Avgust 24, 2022 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan To je kod moto aku normalno. Uzmes parce papira, ispresavijas par puta, zaglavis iza matice i reseno. Minut posla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Avgust 24, 2022 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Nije ti se nikada zapalio taj papir, ne daj bože? Ja sam gurao alu foliju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigibau 44 Napisano Avgust 24, 2022 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC750X 2022 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, DaliborBP said: Jesi nasao ili da te spojim sa momkom koji radi prodaju ? Šalji broj ako imaš. Zvao na KP nekog što prodaje u Bul. Despota Stefana. Vidim da je jedini koji ima ovaj model. Reče lik juče prodao zadnji komad.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 636 Napisano Avgust 24, 2022 (promenjeno) Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga uzeo, ako ti gori možeš da koristiš moj stari dok ne bude u radnji. Zovi Lavauto, oni možda iskopaju negde. Promenio Avgust 24, 2022 član SQTR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigibau 44 Napisano Avgust 25, 2022 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC750X 2022 Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, SQTR said: Ja sam ga uzeo, ako ti gori možeš da koristiš moj stari dok ne bude u radnji. Zovi Lavauto, oni možda iskopaju negde. Hvala, za sad je ok ali ne bih da dočekam hladnije vreme sa starim aku..iskopaću nešto do tad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1237 Napisano Avgust 25, 2022 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, Dzigibau je napisao: Šalji broj ako imaš. Zvao na KP nekog što prodaje u Bul. Despota Stefana. Vidim da je jedini koji ima ovaj model. Reče lik juče prodao zadnji komad.. Imas PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Septembar 2, 2022 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nije sto je nas, ali juce u provratku kuci iz CG sretoh najvise Nc-ovaca. Sto sami sto sa nekim drugim motorima, da l' je suvo ili pljusti, nema stajanja. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 284 Napisano Septembar 2, 2022 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Pa zato danima niko ne piše ništa ovdje. Sve je na drumu! Nego Da nema neko sa ove sekcije da živi u Berlinu? Tamo sam pronašao turing vizir original honda po super cijeni privatno ali prodavač neće da šalje već samo da se preuzme kod njega. Ako ima neko neka mi se javi u pp pa ćemo se dogovoriti i za vizir i kafu ispod mostarskog mosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1237 Napisano Septembar 2, 2022 (promenjeno) BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan @Kursullaimas zadatak... @Limeni67 moraces na jagnjetinu voditi. Promenio Septembar 2, 2022 član DaliborBP 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 284 Napisano Septembar 3, 2022 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan A kako bi drugo moglo da se završi nego kao kad jaganjci utihnu. I cudio bi se. Kao iskusni i razumni ljudi za sendviche i mcdonalds slabo marimo. Javih se Kursulli. Yupi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jedan_dva 81 Napisano Septembar 6, 2022 U prolazu, 43 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: 2022 NT1100 DCT Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, da se pohvalim, pazarih juce NT1100. Ako ima Crnogoraca da citaju, NC je na Autodileru, jedini NC, pa ko voli nek izvoli. Koferi jos nisu stigli, stizu ovih dana. Da belaj bude veci, MUP CG ladno vec 2 meseca nema tablice za motore. Dakle, Apsurdistan najveci... 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 284 Napisano Septembar 6, 2022 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke na prelijepom motoru. Ima otvorena posebna sekcija NT 1100 gdje se okupljaju vlasnici istovjetnih mashina pa mislim da je to prikladnije mjesto za tebe. Tamo ćeš dobiti prave sagovornike mada ni mi nismo loshi. Srecno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 284 Napisano Septembar 6, 2022 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Postavio danas 5v usb uticnicu u podrum Kad je tek izašao RH09 bila je ca 60e a sada ca 40e. Oko 2h posla. Potrebno je skinuti plasticni poklopac oko brave za podrum i plastični poklopac unutar podruma. NE TREBA skidati svu silnu plastiku sa boka (kao na YouTube što pokazuju) može se lijepo dohvatiti konektor. Usput sam povukao kabl na korman koji će mi služiti za telefon i navigaciju Evo ga ovdje desno od nosaca za telefon i garmin istovremeno jer sam na oboje zalijepio onaj nastavak. Dobro izgleda nekada ću staviti foto i uopste mi nije jasno kako @Satelis uspije sve ono poslikati pa to je tek procedura Međutim pojavio se jedan problem. Utičnica radi i puni bez problema a kabl na kormanu ne! Taj kabl sam kupio zbog ovog njegovog čepa na kapi a originalno je bio kabl koji se kaci na akumulator i pretvara njegovih 12v u 5v na kormanu. Prepravih ga kod jednog ovdašnjeg elektronicara gdje smo izbacili pretvarač i stavili c tip konektora na kraj gdje se kacio na akumulator. Kabl je isproban ( to je na riječ majstora) ali kada ga uključim u uticnicu ne radi! Ima li iko ikakvu ideju? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15886 Napisano Septembar 6, 2022 Integrisan, 9304 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Il nisi dobro povezao, il je negde kabal u prekidu il prepravka kod elektronicara nije dobro uradjena..... tipujem na poslednje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 284 Napisano Septembar 7, 2022 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na tipu. Tacan odgovor je pod C: Prepravka kod elektronicara. Otidjoh danas kod specijalistički elektroničke radnje. Dečko sa naočalama (naravno) me saslushao pogledao motor i uticnicu ušao u radnju i dade mi ovo Ovaj sivi prelaz (c tip) sam utaknuo u uticnicu u podrumu i dobih struju na ovom kablu sa foto. Kaze on da ne objašnjava mnogo ali radi se o smjeru struje. Novi kabl ide sutra na korman i stvar je ende! Eto, ovaj post može biti koristan za nekoga ko se odluči za slično rjesenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Septembar 7, 2022 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan A koga zanima ovo, moze da se nada necem dobrom Deluje fino kompaktno, samo ne mogu da procenim da li oslanjanje ima duzi prednji hod i nesto mi ne deluje prednji tocak da je veci. No videcemo tacne specifikacije uskoro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...