Ferty_ 570 Napisano Jun 8, 2021 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ciscenje: Ja ga perem uljem, bukvalno okupam u ulju, malo fina cetkica malo krpica ili sundjer, kada skinem štroku osusim maximalno krpom pa ga nauljim tapkanjem sundjerom. Posle podmazivac radi svoj deo posla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 923 Napisano Jun 8, 2021 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Čisti se kerozinom ili ti petrolej...Podmazuje se auto uljem za menjačeПослато са SM-N975F помоћу ТапатокаTakodje, petrolej i cetkicu za zube, pa da se malo ugreje u mesto na centralni ili neki minut provozam, pa posle ulje za menjace i da odspava 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12736 Napisano Jun 8, 2021 Ne silazi, 7375 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Milllan 83 said: Meni u Stojanovu rekose da se podmazivanje vrsi sa original Hondinim sprejom, novih motora koji su u garanciji? Sta koristiti onda? Brate... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Jun 8, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Alekre je napisao: Brate... zna li se šta za Yamahe? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Jun 8, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Hipotetičko pitanje, za koje pare bi mogao prodati moj NC 2020. prešao 6500 sa uloženih preko 1000 evra u njega. Od Sebinih gornjih i donjih barova do motehovih fuzastera. Tačno mu je godinu dana, danas registrovan do 9. juna 2022. Promenio Jun 8, 2021 član Justicije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Jun 8, 2021 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, nafetS said: zna li se šta za Yamahe? Paaa samo sa Yamahinim uljem. Did na Yamahi prepoznaje kada koristis Hondino ulje. Hondino je samo za Did na Hondi, drugacije ne radi, nece da se vrti lanac.. Breee kad krenu tako da svojataju. Lanac treba da bude podmazan i amin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2524 Napisano Jun 9, 2021 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Justicije je napisao: Hipotetičko pitanje, za koje pare bi mogao prodati moj NC 2020. prešao 6500 sa uloženih preko 1000 evra u njega. Od Sebinih gornjih i donjih barova do motehovih fuzastera. Tačno mu je godinu dana, danas registrovan do 9. juna 2022. Ja sam svoj prodao za 6500e, 2020god sa 9500km, od opreme sam ostavio samo crashbar, grejače ručica i produžetke blatobrana. Cenu nisam ja formirao jer nije ni bio u planu za prodaju, već mi je toliko ponudjeno, što je meni odgovoralo s obzirom koliko je plaćen i koliki popust dobijam kao loyalty kupac za drugi NC Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savamalac 144 Napisano Jun 9, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan @Justicijepusti ta hipoteticka pitanja... 1. Zasto o tome razmisljas 2. Daj cenu pa da se cenjkamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Jun 9, 2021 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Savamalac je napisao: @Justicijepusti ta hipoteticka pitanja... 1. Zasto o tome razmisljas 2. Daj cenu pa da se cenjkamo Ponuđena mi je Africa 1000 DCT advantrure sports 2018. sa malom kilometražom. Iduće nedelje sedam sa čovekom pa da znam otprilike sa čime raspolažem i da li se upuštam u to. Nemam odluku, imam samo argumente "pro et contra", a o visini doplate ovisi gde će prevagnuti. Tako, nemam cenu, nisam razmišljao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savamalac 144 Napisano Jun 9, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Vec si "prerastao" ncx? Svakako drzi nas informisane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Jun 9, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, Savamalac je napisao: Vec si "prerastao" ncx? Svakako drzi nas informisane. Nisam prerastao, a nije mi ni NC prvi motor, imam 53 god. Ali, učili bi Africa i ja zajedno jedno o drugom. Ja sam "lagani" bajker, polako i sa uživanjem. Prvi razlog zašto razmišljam o zameni je komfor kad smo gospođa i ja zajedno na motoru sa naglaskom na manjak snage. Sa druge strane, ja sam 90% vremena sam na motoru i u gradu, a NC je najidealniji motor za grad na svetu. Eto, to su inputi koji me bacaju u dilemu. Plus reče mi Nace sad kad sam preuzimao motor sa servisa da su te 1000arke sjajni agregati. I tako... dilema. U međuvremenu, pali su personalizovani 3D stikeri. Čika Bane je umetnik. Spojio sam svoje dve strasti, jedrenje i motore. Promenio Jun 9, 2021 član Justicije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 578 Napisano Jun 9, 2021 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam oba, NC za grad premca nema, lagan i lako upravljiv, a od svih Afrika bas ta DCT Adventure Sport 2018 mi se najviše dojmila u svakom pogledu. Snage na pretek, visok sam 186 i po meni je na njoj najidealniji položaj sedenja, u vožnji po putu lagana, točak 21 me jebava za vratolomne krivine i zato je kilo Smor prevladao. Ali mi je Afrika Kraljica bila i ostala. Taj DCT menjač su uradili savršeno, iz automatic moda u trenu prelazi u manuelno menjanje, fantazija poslato preko one stvari 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savamalac 144 Napisano Jun 9, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Justicije je napisao: Prvi razlog zašto razmišljam o zameni je komfor kad smo gospođa i ja zajedno na motoru sa naglaskom na manjak snage. Sa druge strane, ja sam 90% vremena sam na motoru i u gradu, a NC je najidealniji motor za grad na svetu. To sam zeleo da cujem. Pratim razvoj dogadjaja sa velikom paznjom. Cuvaj ga i nemoj vise da lepis stikere, ne volim to. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Jun 9, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, saxi je napisao: Vozio sam oba, NC za grad premca nema, lagan i lako upravljiv, a od svih Afrika bas ta DCT Adventure Sport 2018 mi se najviše dojmila u svakom pogledu. Snage na pretek, visok sam 186 i po meni je na njoj najidealniji položaj sedenja, u vožnji po putu lagana, točak 21 me jebava za vratolomne krivine i zato je kilo Smor prevladao. Ali mi je Afrika Kraljica bila i ostala. Taj DCT menjač su uradili savršeno, iz automatic moda u trenu prelazi u manuelno menjanje, fantazija poslato preko one stvari I ja sam 186 visok i isto mišljenje imam o položaju sedenja. Promenio Jun 9, 2021 član Justicije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Jun 9, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, Savamalac je napisao: To sam zeleo da cujem. Pratim razvoj dogadjaja sa velikom paznjom. Cuvaj ga i nemoj vise da lepis stikere, ne volim to. Hahahaha, kaže Bane da se mogu 10 puta skidati i stavljati. Ne brini ne ostavljaju tragove. Promenio Jun 9, 2021 član Justicije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 923 Napisano Jun 9, 2021 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan On 4/17/2020 at 10:58 PM, Nemanja NC750XD said: Stavio sam onaj moj dodatak na Puig, ludilo, bukvalno 160 bez cepova Danas sam prvi put izashao van, na autoput, sa puig viziorom koji je montiran na podizace na max i bilo lepo u i gradu i vani do 90km/h i sa otvoreni vizir, nishta ne smeta. Ali kad sam krenuo preko 105km/h takva je buka bila, kao da me udaraju sa 10 shtapa po kacigi - bilo nepodnosljivo. Kaciga je inace HJC IS-17. Sa fabrickim vizirom bilo buke od vetra ali za ovaj "buffeting" ja nisam imao pojma pre Moram da uzmem onaj dodatak, pa molim ko je reshio problem neka stavi neki link. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade 79 2 Napisano Jun 9, 2021 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Od skoro sam vlasnik Honde Nc700xd 2012 god sa predjenih oko 37000km(bar tako pise na satu) pa bi mi trebala preporuka za dobrog majstora, koji bi ga dobro pregledao i servisirao(malo se cuju ventili kad je zagrejan). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4265 Napisano Jun 9, 2021 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam prvi put izashao van, na autoput, sa puig viziorom koji je montiran na podizace na max i bilo lepo u i gradu i vani do 90km/h i sa otvoreni vizir, nishta ne smeta. Ali kad sam krenuo preko 105km/h takva je buka bila, kao da me udaraju sa 10 shtapa po kacigi - bilo nepodnosljivo. Kaciga je inace HJC IS-17. Sa fabrickim vizirom bilo buke od vetra ali za ovaj "buffeting" ja nisam imao pojma pre Moram da uzmem onaj dodatak, pa molim ko je reshio problem neka stavi neki link.Jovice, ja sam uzeo na KP blago tonirani dodatak. Zadovoljan sam. Terao sam preko 130km/h i nemam problem. Da li ima buke, ima...ali mi ne smeta. Kada mi smeta, sednem u kola Probaj malo da spustiš glavu da vidiš da li je bolje...Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jun 9, 2021 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Hipotetičko pitanje, za koje pare bi mogao prodati moj NC 2020. prešao 6500 sa uloženih preko 1000 evra u njega. Od Sebinih gornjih i donjih barova do motehovih fuzastera. Tačno mu je godinu dana, danas registrovan do 9. juna 2022.Najskuplji koji stoji u oglasima je mislim 7799 ali stoji. Onda je pitanje zašto bi prodavao i šta bi posle, a vidim da si kasnije objasnio (bez da sam ti ja gledao u tanjir ) . Sad ako menjaš uz tvoju doplatu zavisi i šta bi onaj drugi želeo. Afrike stoje za oko 13000 i kusur u oglasima. Tako da verovatno oko 6000 može biti razlika ili ako prodaješ staviš cenu malo nižu od onog najskupljeg pa čekaj ili pogledaj po cenovniku Hondinom ako je drugi u istom stanju kao tvoj jer nije mnogo stariji.Inače, ne znam da li si video ali ima na forumu i tema o nerealnim cenama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4265 Napisano Jun 9, 2021 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Od skoro sam vlasnik Honde Nc700xd 2012 god sa predjenih oko 37000km(bar tako pise na satu) pa bi mi trebala preporuka za dobrog majstora, koji bi ga dobro pregledao i servisirao(malo se cuju ventili kad je zagrejan). Rade, srećna ti kupovina i da te dugo i sigurno služi Citam forum sa TT pa ne vidim iz kog si grada, ako si iz BGa, prelistaj malo ovu temu i sve će ti se kasti samo...Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade 79 2 Napisano Jun 9, 2021 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, MF je napisao: Rade, srećna ti kupovina i da te dugo i sigurno služi Citam forum sa TT pa ne vidim iz kog si grada, ako si iz BGa, prelistaj malo ovu temu i sve će ti se kasti samo... Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Hvala puno! Iz Lazarevca sam, evo prelistavam pa se nadam da cu naci odgovor... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4265 Napisano Jun 9, 2021 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Darko ili ti Satelis, kako mu je nick ovde, zna NC u najstinije detalje...jedino sto ne zna, ne zna kada ce da ima vremena, od posla Nije LA daleko Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milllan 83 344 Napisano Jun 9, 2021 Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Kako ste zadovoljni sa fabrickim vizirima do 90, 100km/h, koliko je velika buka? Znam da zavisi i od visine vozaca, ali npr 175, 180 cm visine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade 79 2 Napisano Jun 9, 2021 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, MF je napisao: Darko ili ti Satelis, kako mu je nick ovde, zna NC u najstinije detalje...jedino sto ne zna, ne zna kada ce da ima vremena, od posla Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Da vidim da je bas aktivan na forumu, jos kada bih imao njegov kontakt tel to bi bilo super! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade 79 2 Napisano Jun 9, 2021 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Milllan 83 je napisao: Kako ste zadovoljni sa fabrickim vizirima do 90, 100km/h, koliko je velika buka? Znam da zavisi i od visine vozaca, ali npr 175, 180 cm visine. Ne, nema fabricki vizir, vec msm da je Givijev. A posto sam pre njega vozio Kymco xciting sa produzenim vizirom sada se polako navikavam, i razmisljam za soluciju dodatnog vizira... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...