Alexa90 11549 Napisano Maj 25, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 22.5.2021. at 17:23, Satelis je napisao: Takodje SW za zapadno trziste koje je uredno registrovano i vozi se kod nas, napred pozicione sijalice u faru nisu providne vec staklo je narandzaste boje, tabla vrti u miljama. Pa moj je takav bio, napred svetleli, tinjali zapravo, migavci žuto kao pozicija. Niko me nije zaustavio ni jednom, niti me iko išta pitao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Maj 25, 2021 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan On 24.5.2021. at 9:50, Chika Jimi je napisao: To je to onda! Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Seba mi je završio i montirao gornji deo bara danas. Dok sam čekao, razgledam neki Transalp što radi i vidim skinuto sedište. A sedište skinuo da dođe do aku i skine klemu. Nisam imao pojma da to radi. Dakle, misterija rešena. Inače, to sad izgleda super, maglenke na svom mestu. Sad je samo potrebno fino podešavanje, a to će Dare kad bude i ostalo radio. Prezadovoljan sam. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rakhil 33 Napisano Maj 25, 2021 U prolazu, 42 postova Lokacija: Beograd, Bezanijska kosa Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Sa preuzimanja pre neki dan, dve generacije u istoj boji...Sent from my SM-N960F using Tapatalk 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4267 Napisano Maj 25, 2021 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Jel levo nov model?Izgleda baš robusnije i veće...Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2524 Napisano Maj 25, 2021 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Ne izgleda veći, naprotiv, čak deluje manji. Kada sam ih uporedio, niži je i čini mi se uži 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 262 Napisano Maj 25, 2021 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, Yanco said: Ne izgleda veći, naprotiv, čak deluje manji. Kada sam ih uporedio, niži je i čini mi se uži Koji je niži i uzi, novi ili stari? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4267 Napisano Maj 25, 2021 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam dobro razumeo, a nadam se da jesam novi je niži i uži...Zato sam i pitao, na slici koji je nov, a koji je stari model?Meni ovaj desno izgleda baš manji...Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dojcha 25 Napisano Maj 25, 2021 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Taj desno je novijiSent from my iPad using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2524 Napisano Maj 25, 2021 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Da, i novi je manji. Bar tako deluje. Ali mu to svakako nije mana 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rakhil 33 Napisano Maj 25, 2021 U prolazu, 42 postova Lokacija: Beograd, Bezanijska kosa Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Malo je i do perspektive, novi je samo nizi sto se tice sedenja, ostale mere su tu negde. Moj je na slici sa opremom a novi je jos klot, pa i to utice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Maj 26, 2021 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma dobro je samo dok su Plavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos92 3 Napisano Maj 26, 2021 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, vozim hondu NC750x 2014 god i juce prilikom voznje primetio sam da mi podaci(brzina, km, sat itd..) na tabli u sekundi nestanu, a zatim se vrate u smislu kao da mi treperi tabla. Da li neko zna u cemu bi mogo biti problem? Ja sam svakako porucio drugi akumulator posto je ovaj na njemu fabricki, al. se plasim da nije neka veca muka.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4267 Napisano Maj 26, 2021 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan NC ima jedan problem i jedno rešenje; zamena akumulatora. Ok, Dare je previše podmazivao pa je oštetio elektromotor. Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4267 Napisano Maj 26, 2021 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Promeni akumulator, pa obrati pažnju Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15870 Napisano Maj 27, 2021 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, dragan_alumiroi je napisao: Ma dobro je samo dok su Plavi. Evo ga jedan, ne znam dal ti je poznat Pre 18 sati, Milos92 je napisao: Pozdrav drugari, vozim hondu NC750x 2014 god i juce prilikom voznje primetio sam da mi podaci(brzina, km, sat itd..) na tabli u sekundi nestanu, a zatim se vrate u smislu kao da mi treperi tabla. Da li neko zna u cemu bi mogo biti problem? Ja sam svakako porucio drugi akumulator posto je ovaj na njemu fabricki, al. se plasim da nije neka veca muka.. Vrlo moguce da ti je upravo akumulator napravio ceo problem, pitanje je dal ce kvar nestati zamenom baterije jer eletronika ne trpi nagli pad nit skok napona. Za pocetak zameni akumulator jer je davno bio zreo za kantu i prati situaciju. Ako se nastavi muka, skini tablu i odnesi kod elektronicara da je spasi dok nije kasno. Aprilia recimo zbog pada napona spali sama od sebe tablu, Metropolis hoce da spali ECU, kod Piaggio crkne regler i td. Kad se kupi dobar akumulator, ne bi trebalo razmisljati naredne min 2-3god. pod uslovom da se isti tretira kako treba od momenta ugradnje. Dosta faktora je ukljuceno, od toga koliko se cesto pali bajk, dal su duze ili kratke relacije, dal ima/nema alarm, gps traker, kako zimije na kraju sezone.... O zameni razmisljati kad udje u 4 godinu eksploatacije, bar 2 x godisnje proveriti stanje baterije. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Maj 27, 2021 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ujutru ustanem, umijem se, operem zube, zamenim akumulator pa tek onda kafu pijem 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Maj 27, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Znači Deki ima para za bacanje Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Maj 27, 2021 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Nisam rekao da svako jutro stavim nov, samo zamenim... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15870 Napisano Maj 27, 2021 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Posle 50K pade u moje ruke, sk'ce izede golem cutek treba udenuti jer je otso skoro do kraja, vrlo los, vreme je pre toga namestena dilema od predhodnu stranu samo se malko upotrebi sila na gore stanje sranje usrani sprej(evi) tosiranje za pocetak malko bolje svi lezajevi napolje jedan puko posluzice drugi gvozdjurija strips vezica blatobrana nece stoji tako vec vako, sk nece se klacka cik cak od kocnicu tu smo negde 1 2 3 3 2 1 moze napred dosta bolje na red jedan od razloga zasto ne treba koristiti K&N filter vazduha em je celo kuciste do usisa maStno, em propusta ono sto nikako ne bi smelo propustiti zagrejan, resetovan dct moze dalje al nece da moze tako lako neki strucnjak zalepio diht masom bolje uteftereno ende, toliko od mene 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Maj 27, 2021 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Opala, pale i knjizice! Lepo lepo! Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 174 Napisano Maj 27, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis ispunio očekivanja kao i uvek, nećemo ga menjati. Hondica dobila bolji tretman nego Yamaha u ovlašćenom što je imala. Evo koja fotkica od danas sa pozeraja, kad već imam dobrog drugara sa zanimljivom opremom za fotkanje. Promenio Maj 27, 2021 član Mikec 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Maj 28, 2021 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @Mikec i @Satelis Ako vam ne treba, ja bih rado primio na poklon K&N filter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15870 Napisano Maj 28, 2021 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Chika Jimi je napisao: Opala, pale i knjizice! Lepo lepo! Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Jeste, Vlada (kadezi) skroz na skroz me iznenadi pre neki dan Video sam mnoge serv. knjizice ali ovako lepo odradjene do sad nisam, svaka mu cast! pre 21 minuta, dragan_alumiroi je napisao: @Mikec i @Satelis Ako vam ne treba, ja bih rado primio na poklon K&N filter. Svi delovi spakovani, ponudjeni, Milance ih nije hteo.... sad su negde na gomili u Vinci 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Maj 28, 2021 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Maj 28, 2021 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis jel se upisuje i zam. aku? Nikako da se naFatamo, mada sam uhvatio Necu samo jednom da mi je drukše zaverglala u zadnjih nedelju dana. Priznajem, nisam se stigao ni vozati nešto, ubi posao a popodne i vreme kilavo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...