Satelis 15872 Napisano Decembar 12, 2020 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Upravo to... što više opcija to više glava boli, posebno ručno podešavanje. 8-10 pozicija štelanja oslanjanja....samo na dugmiće tipkanje pa traži u vožnji šta odgovara Što jednostavnija to će manje glava da boli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano Decembar 12, 2020 Ne silazi, 7377 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Problem kod progresivnih opruga jeste što će uvek viljuška biti premekana ili pretvrda. Druga stvar koja je loša jeste sam sistem viljuške. Protok ulja reguliše bukvalno jedan otvor. Kada je protok ulja spor, nema otpora i točak landara. Kada je protok ulja prevelik, količina potisnutog ne može da prođe kroz otvor i rezultat je hidro udar. Ako već radiš vešanje, ili ga radi kako treba ili nemoj ništa. Osnov svega je opruga koja odgovara tvojoj ukupnoj težini motocikla. Linearna. Na to moraš da dodaš ventile, odnosno emulatore. Kad uradiš prednji deo, ako ne uradiš i zadnji deo imaćeš neizbalansiran motor. Uglavnom, mnogo košta ta igranka. Kad prerasteš NC gledaj nešto veće i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Decembar 12, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Aahh isto sam gledao Ducati Multiplu smorio sam se samo dok mi je lik nabrajao sta sve ima. I za Afriku. Ne zelim server i 5km zica i senzora nego prevozno sredstvo. Tako je Alekre. Znam za te detalje i ako se radi radice se samo po PS-u sve sto moze. Naravno rade se oba oslanjanja. Istina je da mi ne treba nista vece. Sve to vece za moj ukus ima vise mana nego NC.. Npr. previse elektronike, pretezak, ne zelim nikad hiljadarku ili je prosto bmw ili ktm Mogao sam kupiti sta sam hteo i NC je sasvim ok za mene, samo mi fali malo te mekoce. Ako ne..zivecu i sa ovim. Ako se nekad pojavi mala Afrika sa basic oslanjanjem i generalno elektronikom ili Tranza i to sa prostim NC agregatom mozda cu razmisliti o zameni, a do tada jok. E jesam li pitao danas prodaje li neko podizace kormana i centralni stender? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rašica 152 Napisano Decembar 12, 2020 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Lion Motocikl: NC700xd Prijavi odgovor kao problematičan Iščitah ovih skoro 200str. Nadjoh i odgovore na pitanja. Mašinu sam stavio u zimski san, sipao gorivo zajedno sa onim stabilizatorom, skinuo aku i stavio na pamenti punjač, oprao mašinu i podmazao lanac. Pokriven sa ćebetom i ceradom. Ako sam trebao jos nešto da uradimo ili drugacije da uradim slobodno recite. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Decembar 12, 2020 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Rašica je napisao: Iščitah ovih skoro 200str. Nadjoh i odgovore na pitanja. Mašinu sam stavio u zimski san, sipao gorivo zajedno sa onim stabilizatorom, skinuo aku i stavio na pamenti punjač, oprao mašinu i podmazao lanac. Pokriven sa ćebetom i ceradom. Ako sam trebao jos nešto da uradimo ili drugacije da uradim slobodno recite. Ako je nisi na kraju pomazio, nisi ništa uradio... barem potapšao 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rašica 152 Napisano Decembar 12, 2020 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Lion Motocikl: NC700xd Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, shoyyka je napisao: Ako je nisi na kraju pomazio, nisi ništa uradio... barem potapšao Zagrlio i ususkao Ne pitah, da li da u ovoj temi nastavim da pišem, jer se tema zove po nasledniku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Decembar 12, 2020 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pisi bate gde ti volja, smao nemoj o polit'ci i kovidu, posebno ne ovo drugo. Baci neku sliku makine, to je uvek lepo videti. Sinoc sanjao.... Budim se, pogledam kroz prozor sunce sija. Uhh miline gle sto je toplo, bar 25'C vani, taman. Dorucak na brzinu, kljucevi u ruke i eto me pred granicom sa RO. Prepeglam deo Nac. parka Semenic, pijem pivo u Resici i trazim smestaj na Transfagarasanu.... ........ J*bes budalu 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rašica 152 Napisano Decembar 12, 2020 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Lion Motocikl: NC700xd Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Satelis je napisao: Pisi bate gde ti volja, smao nemoj o polit'ci i kovidu, posebno ne ovo drugo. Video sam u ranijim postovima da su pisali ljudi i sa 700, ali mi glupo da pišem dok ne pitam. Nema brige oko ove 2 teme. Prvu ne diram kao i struju, a duge mi preko glave(medicinar sam). pre 10 minuta, Satelis je napisao: Baci neku sliku makine, to je uvek lepo videti. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4267 Napisano Decembar 12, 2020 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li sam vec rekao ali bela boja je Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 262 Napisano Decembar 12, 2020 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 262 Napisano Decembar 12, 2020 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, MF said: Ne znam da li sam vec rekao ali bela boja je Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Eto malo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4267 Napisano Decembar 12, 2020 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja zbog tvog NCa (parkiranog kod Gradske uprave) se odlučio i kupio istog, jurio beli ali sivi mi bio suđen... Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4267 Napisano Decembar 12, 2020 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja zbog tvog NCa (parkiranog kod Gradske uprave) se odlučio i kupio istog, jurio beli ali sivi mi bio suđen... Послато са SM-N975F помоћу ТапатокаAli možda i bolje što nisam uzeo beli, čuo sam od jednog dr da imaju falinku sa ručkama...Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rašica 152 Napisano Decembar 12, 2020 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Lion Motocikl: NC700xd Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, MF je napisao: jurio beli ali sivi mi bio suđen... Ja sam gledao plave, žena me natera da pogledamo belog i kada sam video kako je lep uživo, bela boja sa perlama, ljubav na prvi pogled 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 262 Napisano Decembar 12, 2020 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan NC najbolji, najlepši, i najiskoristljiviji motor na svetu, ma koje boje bio, zato je dobar predlog one majice, oni nikad nece znati kako je nama dobro 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 262 Napisano Decembar 12, 2020 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, MF said: Ali možda i bolje što nisam uzeo beli, čuo sam od jednog dr da imaju falinku sa ručkama... Послато са SM-N975F помоћу A neeeeeeee, na mom su tako reći nove 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Decembar 12, 2020 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, Nemanja NC750XD je napisao: NC najbolji, najlepši, i najiskoristljiviji motor na svetu, ma koje boje bio, zato je dobar predlog one majice, oni nikad nece znati kako je nama dobro Sve istina osim za boju. Honda nije honda ako nije crvena. Uzeti druge boje ti dođe zločin kao kad magarci sa brdo novca kupe belog ili crnog ferarija. Šalim se, naravno. Mislim za hondu, za magarce ostaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano Decembar 13, 2020 Ne silazi, 7377 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ćeš imati priliku da vidiš kako su farbane Honde iz 90ih. Tada bukvalno bez konkurencije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirko015 16 Napisano Decembar 13, 2020 U prolazu, 8 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, da se prijavim kao još jedan koji je pročitao svih 200 strana ove teme, vlasnik Integre od avgusta, pa se nadam druženju kako na ovoj temi tako i u eventualnim zajedničkim vožnjama u sledećoj sezoni. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rašica 152 Napisano Decembar 14, 2020 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Lion Motocikl: NC700xd Prijavi odgovor kao problematičan @Mirko015 ako nije tajna daj da vidimo kakva je mašina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirko015 16 Napisano Decembar 14, 2020 U prolazu, 8 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer Prijavi odgovor kao problematičan Kačio sam slike tamo na predstavljanju, valjda nije problem i ovde... Evo nekih slika kad sam je kupio... Sad sam pokupovao ove dodatke sa Aliexpresa pa će izmeniti izgled, zajedno sa koferima, a kad sve namontiram biće još nekih slika... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rašica 152 Napisano Decembar 14, 2020 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Lion Motocikl: NC700xd Prijavi odgovor kao problematičan U baš lepa mašina, kao lutka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2524 Napisano Decembar 14, 2020 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, Mirko015 je napisao: Sad sam pokupovao ove dodatke sa Aliexpresa pa će izmeniti izgled Ne znam dal si čuo, ali kad kupiš kineske stvari sa AliExpressa, dodju neke od kolega sa foruma i oduzmu ti motor 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirko015 16 Napisano Decembar 14, 2020 U prolazu, 8 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer Prijavi odgovor kao problematičan Čuo sam za te glasine, al rizikovaću... P.S. Ništa ne sija kao kineska sijalica, a tek miris kineske plastike, mmmm... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Decembar 14, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, Mirko015 said: Evo nekih slika kad sam je kupio... Odlično! Baš malo km. Jel ovaj lancobran u kompletu sa blatobranom i to sve ofarbano u crveno ? To je prethodni vlasnik farbao? Dosta osetljivo mesto za lak, mada lepo izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...