Chika Jimi 611 Napisano Jun 13, 2020 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ima... Beli 750x, 2014. 5000km kupljen u Srb, prvi vlasnik.Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Jun 13, 2020 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Chika Jimi je napisao: Evo da javim ishod... Moped pogledao i stvarno nema sta da se zameri, ceka obecanog kupca do utorka. Postujem. Ako budem imao srece i obecani gdin se ne javi u Utorak moped je moj.. Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Treba poštovati čoveka koji drži reč. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Jun 13, 2020 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rekoh. Postujem! Rec je rec! Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15955 Napisano Jun 14, 2020 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pocela me zezati navigacija jos prosle godine. Gubila je napajanje sto u voznji rezultira povremeno gasenje. Posto za jadac znam, slaba tacka joj je pretvarac napona. Isti sam triput narucivao sa Alia jer ga kod nas nisam nasao a da je vodonepropusan. iz povremenog gasenja preslo je u ucestalo, dopizdelo mi resih da uradim otisao do Kelka da uzmem potrebno dc step down 3A i jedno plasticno kuciste kataloski br je 17227 potrebno kutijica izbusena, vezani cvorovi da se ne pocupa, termo buzir 2 zice ulaz, 2 zice izlaz ka potrosacu Spajanje na akumulator probe radi i V moram trimovati na 5V. Spojio unimer, zazvonio mi mobilni telefon sa pitanjima i podpitanjima sto me je omelo u poslu i tako ti ja na kratko okrenem zice tj polaritet al samo na 1 pec. Rezultat je ..... nema mnogo pogadjanja, da naravno crklo je momentalno Poziv me je omeo u radu, skrenuo misli, napravio sam previd i stetu. Ispizdeo sam skroz na skroz, ne zbog pretvaraca napona jer smesno kosta (270din) vec zbog toga sto ne treba raditi i pricati. Danas moze biti mala steta, sutra veca.... lutrija mi ne treba u zivotu. S'toga kad Vam se ne javim na poziv il poruku, nemoj te se ljutiti jer najverovatnije radim. Kad mogu i ako ne zaboravim javicu se. morao sam opet do Kelka, uzeo sam 2 komada da imam za rezervu spajanje na napajanje tj akumulator, sve je ok ovaj pretvarac/stabilizator napona je dobar za Led dodatna svetla pocetni napon valja spustiti moze s ezatvoriti, diht masu nanosim u krug i tam di su rupe za strafove plus preko svega ide izolir traka lako dolazim do pretvaraca fabrickog sec, lemljenje, izolir, strips i gotovo ponovo radi bioskop a tu je i ikonica punjejna pored toga, morao sam pojacati kontakte na zadnjoj strani navigacije Sad je opet ona stara, radi bez da prekida i gasenja. Za prespajanje zica skola je placena.... nema vise 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6001 Napisano Jun 14, 2020 Svakom po zasluzi, 12427 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Štric, štric i baciš originalno hovno... ZamenUo sam ih do nekoliko u poslednjih godinu - dve i mirna Bačka. I Banat 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jun 14, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis што ти је добар унимер! Оклен ти?! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15955 Napisano Jun 14, 2020 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Hhhhmmm da zaboravi kako je to kad hoće drug kolega da pomogne davanjem kontakta u pogrešno vreme.... rezultat je taki da ni dugmići nisu ostali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jun 14, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Да је ваљ'о, не би душу испустио Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jun 14, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan dc step down 3A i jedno plasticno kucisteJesi možda probao kako bi ovaj punjač reagovao na nekom mobilnom koji inače ima fast charging? Da li bi povukao 3A na 5V jer fast punjači daju i do 9V? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jun 14, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ima... Beli 750x, 2014. 5000km kupljen u Srb, prvi vlasnik.Zanimljivo je stanje na oglasima. Ima 3 NC sa 5000km i još jedan na placu sa malo više. Ja bi ih zvao da pitam zašto se nisu vozili... Ovo deluje da je korektna cena za 6 godina star i najbolja kupovina. Ako je tačno ono što piše, samo pogledaj datum na gumama ako su iz prve ugradnje.Jesi zvao i druge? Možda onaj iz 2017. hoće da spusti malo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15955 Napisano Jun 14, 2020 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bakterije puniš A a ne V, V samo pratiš. Što je veća struja (A) punjenja to je kraći tajming do punog kapaciteta bakterije. Ovaj DC step down je 3A, imaš i od 5A i td. ili ti sve naspram potrebnog pa prema tome i uzimaš. Za maglenke mislim da mi je DC 5A, nisam siguran. Recimo imaš u Kelku pretvarač gde možeš i A i V trimovati po želji tj potrebi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Jun 14, 2020 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, X8 Vračar said: Zanimljivo je stanje na oglasima. Ima 3 NC sa 5000km i još jedan na placu sa malo više. Ja bi ih zvao da pitam zašto se nisu vozili... Ovo deluje da je korektna cena za 6 godina star i najbolja kupovina. Ako je tačno ono što piše, samo pogledaj datum na gumama ako su iz prve ugradnje. Jesi zvao i druge? Možda onaj iz 2017. hoće da spusti malo... Gume jesu fabricke, rece gdin da eventualno ko hoce njih moze zameniti, i po meni jeste best buy, nema ogrebotinu. Video sam i servisnu, i spomenuo je bas da mu je i Nace savetovao da je greota da ga proda. E sad izgleda da ce da ode drugom srecnom dobitniku. Ostali, ima Kanjiza crni i on je neka sledeca opcija a se pogleda. Integre sam isto gledao ali sve su uvoz a nema u Bgu neka da se lepo pregleda. Nece mi se nesto to tako. Verovatno mislis na ovaj iz 2017. za 6600e, ali nisam zvao, toliko zelembaca mi je bas mLogo, nema se sada a i razlika do novog je mala bas u tom slucaju tako da bi tada isao na izglancan verovatno iz sale. Videcemo jos. Strpljen nekad i spasen, cekam Utorak da vidim da li je otisao beli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 342 Napisano Jun 17, 2020 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: NC750x, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se upisem u skupinu (ako me primate), makar ovako virtuelno. Zelja za nc750x se rodila davne 2016, a ubrzo nakon toga naletih na ovu temu sto je jos vise zarilo zelju u meni. Ali buduci da sam te godine tek frisko preselio u Njemacku da zivim i radim, sredstava za motor nije bilo. 2018. se odlucujem da kupim motor, idem u hondin salon, uzimam testnu voznju ali zakljucijem da mi je motor malo velik, buduci da nisam vozio par godina motor, nova zemlja, nepoznat grad i dosta nesigurnosti u meni. Uzimam isti dan na test voznju hondu rebel 500, i to bi ljubav na prvi gas. Isti i kupujem i vozim sve do sada. Buduci da je rebel malen, sjediste katastrofalno tvrdo i maleno, motor je bio ok za voziti do nekih sat - dva, nakon cega se mora ustati sa motora jer pozadina toliko boli i utrne da je nepodnosljivo. Nekih aftermarket sjedista nije bilo koji bi dali koliko toliko veci komfor, a i suvozacevo sjediste je nesto vece od kutije cigara. Navozah se slatko po Hamburgu i okolini (vikend voznje do sjevernog mora i okolnih gradova) ali to nije ispunjavalo moje snove za ozbiljnijim putovanjima. Treba mi veci i udobniji motor. Pocetkom januara ove godine, htio sam uzeti afriku twin, ali tu nastaje „problem“, naime stari model (2019) vise nema na prodaju nov, a novi model (2020) je previse skup. Polovan nisam htio a i nisu nesto povoljniji bili cjenovno (interesovalo me godiste 2018->). Naisla je jedna polovna afrika, 2018. adventure sports, povisena i sa visokim sjedistem (prethodni vlasnik visine 2,3 m) ali na testnoj voznji zakljucujem da je ipak previsoka za mene (jedva prstima dohvatim pod kad stojim u mjestu na motoru). Da bih je vratio u fabricko stanje, trebalo je po procjeni honde nekih 600-900 eur, sto kad se doda na cijenu polovnog motora (11500 eur) je bilo poprilicno mnogo novca. Treba dodati na to crash bar, centralni stender, kofere.... Vracam afriku sa testne voznje i uzimam ponovo nc na voznju. Poslije prve krivine shvatam da je to to, narucujem manuelca (na testu dct) jer sam dobio dobru ponudu. Dao sam hondu rebel, i za 2 godine trebam platit 4400 eur. (Honda 50/50 finansiranje, pola para sad, pola nakon 24 mjeseca, bez kamata ili bilo cega dodatno) Dakle narucio sam crveni nc750x, 2020g. manuelac, centrani stender, crash bar i maglenke, stitnici za ruke, usb punjac i grijaci rucki (sve OEM), cijena 8000 eur, registrovan motor na mene, dakle sjedi i vozi. U salonu stajase crni, crveni, plavi i bijeli, jedan do drugog i odlucih se za crvenog. Motor sam jucer preuzeo ali bez dodanih stvari jer ima neki problem sa dostavom dijelova zbog corone, no to ce vjerovatno biti ugradjeno na prvom servisu (na 1000km). U medjuvremenu mi je doslo dosta stvari (shad 3p sistem, bocni shad koferi (sh36), shad topcace (sh46) treba da bude dostavljen, tank torba givi, sine za vizir (da se moze stelovat visina, poruceno sa alija) i vjerovatno cu uzet piug touring vizir ali to malo kasnije dok vidim kako radi sa povisenim original vizirom. Motor je dosao sa dunlop trailmax d609 gumama. Nakon provedenih 3 sata na motoru vozajuci standardne rute, zakljucak je da je nc daleeeko udobniji od rebela. Kako ce biti na duzim putovanjima, to cu tek otkriti. Za prvu pomoc imam jastuk mckinley (sa ove teme) a u opticaju je i shad sjediste, no o tom po tom. Ovim putem zelim da se zahvalim svima vama na postovima u ovoj temi, neumorno i gladno sam godinama pratio temu, kupio linkove i sanjao, i evo konacno kupih motor koji sam dugo vremena zelio. Puno toplih pozdrava iz suncanog i toplog Hamburga! 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jun 17, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj Rebel su nabudžili kao da je ne znam kakva zver ili HD, a zapravo je slabiji od NC. Koji grad je sa ovom HH oznakom? Hamburg? Za šta je drugo H? Dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 342 Napisano Jun 17, 2020 (promenjeno) Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: NC750x, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, X8 Vračar said: Ovaj Rebel su nabudžili kao da je ne znam kakva zver ili HD, a zapravo je slabiji od NC. Koji grad je sa ovom HH oznakom? Dobrodošao! Ideja iza rebela je da bude jednostavan za prepravke, ponudjen je sa 2 motora, 300 i 500 ccm, 500 ccm ide ok, ali je mali motor. Podlozan customiziranju i napravljen je da izgleda cool. Za nijansu je manji od HD sportstera (883), ali je daleko ljepsi i interesantniji zbog tzv bobber izgleda (debela guma naprijed). Da se bas lijepo srediti i napraviti custom motor, ali nije to moja zelja bila. Grad je Hamburg, na sjeveru njemacke, lucki grad, izuzetno interesantan grad za zivjeti. Drugo H oznacava da je to hanse stadt, grad i drzava u isto vrijeme, sa malo drugacijim i nezavisnim poreznim sistemom. Isto imaju jos 2 grada tj pokrajine. Tablica sa samo jednim H oznacava Hanover. Generalno pravilo sa tablicama u njemackoj je veliki gradovi imaju jedno slovo (hanover, Munchen, Brrlin..), manji gradovi 2 slova (npr Gö - Göttingen) i tri slova za manja mjesta (STD - Stade, CUX - Cuxhaven itd). Hamburg je iznimka jer 2 slova zapravo oznacavaju Hanseatic Hamburg, a grad je drugi po velicini u njemackoj, nesto iznad 1,8 miliona stanovnika) Hvala za dobrodoslicu! Promenio Jun 17, 2020 član Kola Odgovor na pitanje o drugom H Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 420 Napisano Jun 17, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 593 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Kola je napisao: Samo da se upisem u skupinu (ako me primate), makar ovako virtuelno. Zelja za nc750x se rodila davne 2016, a ubrzo nakon toga naletih na ovu temu sto je jos vise zarilo zelju u meni. Ali buduci da sam te godine tek frisko preselio u Njemacku da zivim i radim, sredstava za motor nije bilo. 2018. se odlucujem da kupim motor, idem u hondin salon, uzimam testnu voznju ali zakljucijem da mi je motor malo velik, buduci da nisam vozio par godina motor, nova zemlja, nepoznat grad i dosta nesigurnosti u meni. Uzimam isti dan na test voznju hondu rebel 500, i to bi ljubav na prvi gas. Isti i kupujem i vozim sve do sada. Ovim putem zelim da se zahvalim svima vama na postovima u ovoj temi, neumorno i gladno sam godinama pratio temu, kupio linkove i sanjao, i evo konacno kupih motor koji sam dugo vremena zelio. Puno toplih pozdrava iz suncanog i toplog Hamburga! Dobro nam došao kolega i puno bezbednih kilometara ti želim... samo polako i gas do daske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 342 Napisano Jun 17, 2020 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: NC750x, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Lucky George said: Dobro nam došao kolega i puno bezbednih kilometara ti želim... samo polako i gas do daske Hvala Lucky! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4283 Napisano Jun 17, 2020 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Kako misliš da ti je NC velik?Deluješ mi kao da si oko ili preko 185cm.Srećna kupovina da te lepo i sigurno sluzi puno km...Dobrodošao Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Jun 17, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, MF said: Kako misliš da ti je NC velik? Deluješ mi kao da si oko ili preko 185cm. Srećna kupovina da te lepo i sigurno sluzi puno km... Dobrodošao Послато са SM-N975F помоћу Тапатока To i ja primetih. NC veliki, a isao na Afriku Prenesi nam utiske mcKinley jastuceta da vidimo ima li stvarno efekta ili samo kod mene pali. Hajde pa da se sretnemo negde na pola u Poljskoj kada puste granice Srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15955 Napisano Jun 17, 2020 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @Kola Srecno drug, da te motorce sluzi kako si zamislio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 342 Napisano Jun 17, 2020 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: NC750x, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan Kako misliš da ti je NC velik?Deluješ mi kao da si oko ili preko 185cm.Srećna kupovina da te lepo i sigurno sluzi puno km...Dobrodošao Послато са SM-N975F помоћу ТапатокаUcinio mi se na prvoj testnoj voznji sirok i tezak, visinom odgovara, a visok sam 182. Hvala za dobrodoslicu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 342 Napisano Jun 17, 2020 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: NC750x, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan To i ja primetih. NC veliki, a isao na Afriku Prenesi nam utiske mcKinley jastuceta da vidimo ima li stvarno efekta ili samo kod mene pali. Hajde pa da se sretnemo negde na pola u Poljskoj kada puste granice SrecnoAfriku probah nakon 2 godine na motoru (proje toga nisam vozio nikako dvije godine), tako da prvi dojam je bio da je to velik zalogaj za mene, isao sam na sigurno. Rebel je kao igracka. Sto se tice jastuka, probao sam ga na rebelu, totalno druga prica za zadnjicu, ali opet je bio pritisak na trticnu kost, vjerujem jet je sjediste blizu kormana pa samim tim polizaj sjedenja neudoban. Prenesem utiske i kada probam jastuk na nc ;-)Hvala i bilo bi mi drago da se sretnemo negdje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 342 Napisano Jun 17, 2020 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: NC750x, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan @Kola Srecno drug, da te motorce sluzi kako si zamislio Hvala druze! Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Jun 18, 2020 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Kola je napisao: Samo da se upisem u skupinu (ako me primate), makar ovako virtuelno. Zelja za nc750x se rodila davne 2016, a ubrzo nakon toga naletih na ovu temu sto je jos vise zarilo zelju u meni. Srećno i dugovečno da te služi. I ja sam novi ovde, motor je tek desetak dana kod mene, pa ćemo se družiti u narednonm periodu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Jun 18, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, Kola said: Samo da se upisem u skupinu (ako me primate), makar ovako virtuelno. Zelja za nc750x se rodila davne 2016, a ubrzo nakon toga naletih na ovu temu sto je jos vise zarilo zelju u meni. Ali buduci da sam te godine tek frisko preselio u Njemacku da zivim i radim, sredstava za motor nije bilo. 2018. se odlucujem da kupim motor, idem u hondin salon, uzimam testnu voznju ali zakljucijem da mi je motor malo velik, buduci da nisam vozio par godina motor, nova zemlja, nepoznat grad i dosta nesigurnosti u meni. Uzimam isti dan na test voznju hondu rebel 500, i to bi ljubav na prvi gas. Isti i kupujem i vozim sve do sada. Buduci da je rebel malen, sjediste katastrofalno tvrdo i maleno, motor je bio ok za voziti do nekih sat - dva, nakon cega se mora ustati sa motora jer pozadina toliko boli i utrne da je nepodnosljivo. Nekih aftermarket sjedista nije bilo koji bi dali koliko toliko veci komfor, a i suvozacevo sjediste je nesto vece od kutije cigara. Navozah se slatko po Hamburgu i okolini (vikend voznje do sjevernog mora i okolnih gradova) ali to nije ispunjavalo moje snove za ozbiljnijim putovanjima. Treba mi veci i udobniji motor. Pocetkom januara ove godine, htio sam uzeti afriku twin, ali tu nastaje „problem“, naime stari model (2019) vise nema na prodaju nov, a novi model (2020) je previse skup. Polovan nisam htio a i nisu nesto povoljniji bili cjenovno (interesovalo me godiste 2018->). Naisla je jedna polovna afrika, 2018. adventure sports, povisena i sa visokim sjedistem (prethodni vlasnik visine 2,3 m) ali na testnoj voznji zakljucujem da je ipak previsoka za mene (jedva prstima dohvatim pod kad stojim u mjestu na motoru). Da bih je vratio u fabricko stanje, trebalo je po procjeni honde nekih 600-900 eur, sto kad se doda na cijenu polovnog motora (11500 eur) je bilo poprilicno mnogo novca. Treba dodati na to crash bar, centralni stender, kofere.... Vracam afriku sa testne voznje i uzimam ponovo nc na voznju. Poslije prve krivine shvatam da je to to, narucujem manuelca (na testu dct) jer sam dobio dobru ponudu. Dao sam hondu rebel, i za 2 godine trebam platit 4400 eur. (Honda 50/50 finansiranje, pola para sad, pola nakon 24 mjeseca, bez kamata ili bilo cega dodatno) Dakle narucio sam crveni nc750x, 2020g. manuelac, centrani stender, crash bar i maglenke, stitnici za ruke, usb punjac i grijaci rucki (sve OEM), cijena 8000 eur, registrovan motor na mene, dakle sjedi i vozi. U salonu stajase crni, crveni, plavi i bijeli, jedan do drugog i odlucih se za crvenog. Motor sam jucer preuzeo ali bez dodanih stvari jer ima neki problem sa dostavom dijelova zbog corone, no to ce vjerovatno biti ugradjeno na prvom servisu (na 1000km). U medjuvremenu mi je doslo dosta stvari (shad 3p sistem, bocni shad koferi (sh36), shad topcace (sh46) treba da bude dostavljen, tank torba givi, sine za vizir (da se moze stelovat visina, poruceno sa alija) i vjerovatno cu uzet piug touring vizir ali to malo kasnije dok vidim kako radi sa povisenim original vizirom. Motor je dosao sa dunlop trailmax d609 gumama. Nakon provedenih 3 sata na motoru vozajuci standardne rute, zakljucak je da je nc daleeeko udobniji od rebela. Kako ce biti na duzim putovanjima, to cu tek otkriti. Za prvu pomoc imam jastuk mckinley (sa ove teme) a u opticaju je i shad sjediste, no o tom po tom. Ovim putem zelim da se zahvalim svima vama na postovima u ovoj temi, neumorno i gladno sam godinama pratio temu, kupio linkove i sanjao, i evo konacno kupih motor koji sam dugo vremena zelio. Puno toplih pozdrava iz suncanog i toplog Hamburga! Nek je sa srećom !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...