Nemanja NC750XD 263 Napisano Mart 20, 2020 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sutra na sahranu u 13h tako da ako uhvatim ista, bice posle toga.Al stvarno ti mašina izgleda nestvarno za NC 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16294 Napisano Mart 20, 2020 Integrisan, 9379 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Fala, trudimo se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 446 Napisano Mart 20, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 598 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se samoizolovao na Švabici danas jedno 100-tinak km oko BG ... gde sam primećen ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Mart 20, 2020 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan U Ralji standardno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 446 Napisano Mart 20, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 598 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Nemanja NC750XD je napisao: U Ralji standardno Kroz Ralju sam samo proleteo...očigledno se nisam dovoljno dobro maskirao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Mart 20, 2020 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kroz Ralju sam samo proleteo...očigledno se nisam dovoljno dobro maskirao Nista ne moze propusti oštro oko inspektora Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2382 Napisano Mart 22, 2020 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Nc-asi ne znam dal ste ispratili damu na intsta https://instagram.com/fernanda.4ever?igshid=msoog1u429fp 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7808 Napisano Mart 22, 2020 Drug član, 2973 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja je jedno vrijeme zapratio na YT i nisam mogao vise da je gledam s onim matorcem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Mart 22, 2020 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja je jedno vrijeme zapratio na YT i nisam mogao vise da je gledam s onim matorcemRealno je tužno gledati je sa njimSent from my SM-N960F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 10115 Napisano Mart 22, 2020 Drug član, 1991 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Što je ovo ljudi, što je ovo devojke, STO JE OVO DEBELI.. ????Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2382 Napisano Mart 22, 2020 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan mora neko da finansira sva ta putovanja hahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2126 Napisano Mart 22, 2020 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, sta... ako bude dolazila na ovu stranu neka se javi, mozemo snimimo neki cockold 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Mart 24, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Čujem ja pre neki dan da se nešto ne čuje kako treba. Prvog dana prestane, pa se sutradan vrati. Prvo pomislim da je lanac ali nije lanac toliko star da bi žvakao toliko. Posle pomislim da guma žvaće jer je stara i deformisana ili da se opet nešto zabilo ali ne vidim ništa. Kad pogledam diskove malo bolje (jer sam ipak zaključio da je metalni zvuk). Prednji disk se toliko udubio da sada bez obzira što se pločica nije istrošila do kraja, kači ovim izbačenim obodom metalni deo pločice.Sreća u nesreći je što taj disk svakako čeka na zamenu. Za sada sam stavio samo nove pločice sa Aliexpresa da se po malo može koristiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6759 Napisano Mart 24, 2020 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan E pa drugari, morate priznati da Fernanda baca u daleki drugi plan vaše inače lepe motoRcikle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 10115 Napisano Mart 24, 2020 Drug član, 1991 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ona i ne vozi NC-a, već CB500... Koliko se ja razumem u geografiju..Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dean janev 3 Napisano Mart 24, 2020 U prolazu, 5 postova Lokacija: Wien // Aleksinac Motocikl: Honda NC 750 X Prijavi odgovor kao problematičan On 31.5.2016. at 22:54, Satelis je napisao: Vozio sam neozbiljan skuter, sad vozim neozbiljan motor, sto bi rekli....sav sam neozbiljan. Druga makina, novi ugodjaj......ni jednu zamerku nemam sem sedista, mozda ni to nece biti vazno, dok se guzzca ne navikne. Polako je kockam po svojoj meri..... stavljeni su stitnici prednjih amortizera (Louis.de) dodatak tj produzetak pr. blatobrana (louis. de) nosac reg. nalepnice, nema vise glava da boli (Louis. de) tu su i nosaci sa koferima, valjalo bi putovati kupljeni polovni, citaj novi za 500eur zatim sledi ugradnja To je to za sada, uskoro sledi ugradnja: - Pro Oiler podmazivac lanca - Alarm SPY(2)5000 - Saito grejaci rucki - SW Motech stitnik rucki - Uticnica 12V no sve to otom potom, kad se ima vremena tad se radi...... Pozzdrav veliki . U potrazi sam za istim ovakvim motorom NC 750X DCT samo plavim .. interesuje me samo cena kod nas u SRB ovih kofra sa drzacima naravno svo troje. Hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dean janev 3 Napisano Mart 24, 2020 U prolazu, 5 postova Lokacija: Wien // Aleksinac Motocikl: Honda NC 750 X Prijavi odgovor kao problematičan On 31.5.2016. at 22:54, Satelis je napisao: Vozio sam neozbiljan skuter, sad vozim neozbiljan motor, sto bi rekli....sav sam neozbiljan. Druga makina, novi ugodjaj......ni jednu zamerku nemam sem sedista, mozda ni to nece biti vazno, dok se guzzca ne navikne. Polako je kockam po svojoj meri..... stavljeni su stitnici prednjih amortizera (Louis.de) dodatak tj produzetak pr. blatobrana (louis. de) nosac reg. nalepnice, nema vise glava da boli (Louis. de) tu su i nosaci sa koferima, valjalo bi putovati kupljeni polovni, citaj novi za 500eur zatim sledi ugradnja To je to za sada, uskoro sledi ugradnja: - Pro Oiler podmazivac lanca - Alarm SPY(2)5000 - Saito grejaci rucki - SW Motech stitnik rucki - Uticnica 12V no sve to otom potom, kad se ima vremena tad se radi...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Mart 24, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan http://vi.raptor.ebaydesc.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItemDescV4&item=112308185789&category=181693&pm=1&ds=0&t=1582599422000&ver=0&cspheader=1 Da li je neko razmisljao na ovu temu? Prethodni motor je u faru imao tinjalicu i sve dok masina ne pocne da radi pozicija se ne pali vec posle 1s. Utoliko bolje da ne trpe i sam far i kompletna instalacija i starter. Od prvog dana mi cudno bese da se na NC far/oboreno svetlo full upali samo na kontakt, a to je pozamasnih 55w. S obzirom da je NC pipav po pitanju baterije i cim malo oslabi nema mu paljenja, zbuni se komp, menjac itd. Nije li to previse i slobodno cu reci glupo napraviti da toliki potrosac radi prilikom paljenja masine? Naravno Honda je napravila da fercera, ali totalno bespotrebno..pogotovo do momenta kada malo popusti baterija. Da li je neko razmisljao da odlozi paljenje svetala uz ovako neki uredjaj? Isplativost spram rizika, prckanje oko zica, racunara, pouzdanost ovakvih ploca? Ako samo ona krepa postoji li nacin da se premosti i ostavi opcija rucnog na prekidac paljenja ili se ostaje bez svetala jer sve ide preko ove ploce? Arakis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Mart 24, 2020 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Postoji mali uredjaj - tajmer, koji odlaze palenje svetala za nekih 8 sekundi - taman dovoljno da "kresnes" agregat bez gubljenja struje za svetla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Mart 24, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bas to. Sta cemo povodom ovih pitanja na kraju? Isplativost spram rizika, prckanje oko zica, racunara, pouzdanost ovakvih uredjaja? Ako samo on krepa postoji li nacin da se premosti i ostavi opcija rucnog na prekidac paljenja ili se ostaje bez svetala jer sve ide preko njega? Tipa krepa na putu i kako nastaviti bez svetala? Ili mozda ima opcija da svetla preko njega i dalje rade samo bez odlozenog paljenja. P.S. Ima li ga kod nas ili mora da se porucuje od preko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Mart 24, 2020 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ima i kod nas a moze da se stavi poseban prekidac kojim mozes rucno da upalis svetlo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Mart 24, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Arakis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16294 Napisano Mart 24, 2020 Integrisan, 9379 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Deann janev je napisao: Pozzdrav veliki . U potrazi sam za istim ovakvim motorom NC 750X DCT samo plavim .. interesuje me samo cena kod nas u SRB ovih kofra sa drzacima naravno svo troje. Hvala... Zdravo zdravo Najbolje je da nazoves Deltu i pitas za cenu kofera sa nosacima ili im posalji mail i znaces tacnu cenu. Misljenja sam da je ceo paket oko 1.000eur + imas dodatni trosak za pakovanje bravica za zakljucavanje da ti bidnesva na 1 kljuc. @Ferty_ Slazem se da je glupo, posebno glupo kod bajkova koji imaju duple farove sa halogenim sijalicama (Caponord, FJR, Burger 650....) sto mu u prevodu dodje 55Wx2 + dodatnih 4x3W za pozicione sijalice cim se da kontakt. Gde su u celoj prici dodatna svetla, cesto su vezana da se pale po davanju kontakta, alarm ili ukljucen HISS..... sve su to potorsaci pre il odmah posle datog kontakta. Ugradio sam razne varijante, pouzdano je. Najvise mi se svidja elektornka koja aktivira oboreno svetlo tek kad napon u instalaciji predje 13.8V. Tako si ujedno siguran da je i sa punjenjem sve Ok. Sta god stavio, rele il centrala il nesto peto.... gledaj da ti bude lako dostupno a to je kod akumulatora. Prespojis zice, izoliras i vozi dalje ako kojim slucajem rikne nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Mart 25, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan To je jedno od resenja, izvesti zice od fara negde blize frunku. Na kraju nesto sam misljenja kod opcije stavljanja dosatnog prekidaca sto je predlozio Arakis, zasto ne postaviti samo njega umesto automatike? Gubi se samo komfor automatskog paljenja, a dobija jednostavnost instalacije. Licno mi to nije potrebno vec rasterecenje sistema. Naravno ovo su samo ideje, opcije, a odluka ce biti naknadno. Inace prostora oko akumulatora imam toliko da provlacim srafciger kada zelim da skinem kleme. Puno sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16294 Napisano Mart 25, 2020 Integrisan, 9379 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Možeš i tako, vodonepropusni prekidač, rele, par buksni, kalaj, lemilica, izolir traka, probna lampa, sečice, spicangle, strips vezice.....to je najmanje što ti treba za tu rabotu..... Ili odeš kod čika Rajka. PS. drugaru sam ugradio prekidac (Alia) I, 0, II pozicije na sebi Na 0, pri datom kontaktu rade samo pozicione sijalice, I aktivira oboreno svetlo, II je oboreno + maglenke. gabaritno je Ok, nije da sad mnogo strci, fino se uklapa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...