Mixela 28 Napisano Februar 24, 2020 U prolazu, 58 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: NC750XDJ Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, da li je neko ugradio spot lights GIVI S310 na Hondu NC? Kako izgledaju, da li su preveliki? Givi Spot Lights S310 WWW.CARPIMOTO.COM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mixela 28 Napisano Februar 24, 2020 U prolazu, 58 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: NC750XDJ Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15955 Napisano Februar 24, 2020 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Imas spot (snop je uzi i baca u daljinu) i flood maglenci (snop je siri i baca u sirinu). Moj ti je savet da uzmes flood, potom podesis visinu snopa nakon ugradnje. Kako konkretne sa linka svetle.... to ti ne bi znao reci. Vidim da koristi H3 halogenu sijalicu od 55W x 2 = treba ce ti obavezno rele + kuciste sa osiguracem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13001 Napisano Februar 24, 2020 Ne silazi, 7433 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu isto flood i maglenka. Prava maglenka ima odsečen snop. Imam ja par Hella Micro De ako te interesuju. U osnovi su iste kao originalne sa GS. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mixela 28 Napisano Februar 25, 2020 U prolazu, 58 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: NC750XDJ Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Ova svetiljka je deklarisana kao flood prema fabrickoj spec. Imao sam ideju da originalne halogene sijalice H3 zamenim sa LED, zbog trajnosti i potrosnje. Rele i osigurac plus. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Februar 25, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Da nije neko parkirao sivi NC sa off road zadnjom gumom na Obilićevom vencu tj. kod Pevca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vargapi 58 Napisano Februar 25, 2020 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Yamaha FZ6 S2, CFMOTO 850xc EPS Prijavi odgovor kao problematičan On 2/21/2020 at 7:40 PM, Satelis said: Pisac je hteo reci.... da je pritisak prednje gume na 2b (treba biti 2.4b), stanje Ok (mislih na potrosenost, bez ispucalih kanala, crvica, klobuka i tako toj). Zastita hladnjaka..... Aliexpres Zastita amortizera.... bilo koja moto radnja ako ima da ti odgovara ili Louis.de znaci da je opanak zakrpljen ovom metodom Set za krpljenje uvek nosim sa sobom, stoji mi u tank torbi i dobro je za nedaj Boze ako se desi negde na putu (do sad sam drugarima/kolegama krpio vise puta). Ne treba tako u nedogled voziti vec prvom prilikom treba skinuti tocak i odneti Vulkanizeru da odradi hladnu il toplu fleku. Crv hoce da izleti vremenom (meni 2 puta na ex mopedu) u toku voznje pa mozes iznenada doc u nezgodnu situaciju (ispravio krivinu, bez posledica) + sto zna da pusta pritisak na sitno. Ovako nešto? https://www.kupujemprodajem.com/Motocikli-Oprema-i-delovi/Ramovi-viljuske-i-amortizeri/Stitnici-vile-73541181-oglas.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15955 Napisano Februar 25, 2020 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Deluju da su identicni mojim stitnicima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mixela 28 Napisano Februar 26, 2020 U prolazu, 58 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: NC750XDJ Prijavi odgovor kao problematičan Koliko su oni efikasni s obzirom na to da viljuska tone dvostruko u odnosu na dimenziju visine stitnika? Imam ih i ja, ali mislim da nisu dovoljno efektni. U svakom slucaju bolje ista nego nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Februar 26, 2020 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, vozite motore i uživajte u vožnji. Budimo im gospodari a ne robovi. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15955 Napisano Februar 26, 2020 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Mixela je napisao: Koliko su oni efikasni s obzirom na to da viljuska tone dvostruko u odnosu na dimenziju visine stitnika? Imam ih i ja, ali mislim da nisu dovoljno efektni. U svakom slucaju bolje ista nego nista Pokrije taman koliko treba, radna povrsina je zasticena. Pre sat vremena, dragan_alumiroi je napisao: Kolege, vozite motore i uživajte u vožnji. Budimo im gospodari a ne robovi. U pravu si Dragance al to je nesto jace od mene. Ja prvi priznajem da sam Rob prema svojim vozilima koje sam imao i koje trenutno imam i koje cu u buduce imati..... to je boles koja nema leka. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Februar 26, 2020 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dare, tebi je to posao. I ja bih isprobao sve da ja to sam radim.Napisao sam to kako drugima tako i sebi jer od sebe polazim, a i sam sam dodao trista zaštita. Treba održavati ali treba i dodati gas, proći kroz blato, voziti po kiši, nakupiti insekte, pa neki put se i prevrnuti. Sve je to deo te naše ljubavi.Vidimo se kod 1000 ruža, u Ralji, na Rudniku i još kojekude...brrrmmmmmmmm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mixela 28 Napisano Februar 26, 2020 U prolazu, 58 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: NC750XDJ Prijavi odgovor kao problematičan Pa ko je gore napisao da se necemu ili nekome robuje? Ne razumem sta je pouka tvog posta? Da se ugasi ovaj forum jer se na njemu robuje motorima? Razmenjuju se iskustva, prica se, pise se, pita se, odgovara se, savetuje... Kakvo robovanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Februar 26, 2020 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ne treba ugasiti forum ali na forumu postoje i drugačija mišljenja. To nije razlog da se ljutiš niti sam nešto loše mislio. Da staviš zaštitu za vile je ok ali ako se brineš da mu nije dovoljno to je iz mog ugla već previše brige. Možda je robovanje prejaka reč ali sam hteo da kažem da možda praviš brineš i da je i to ok zaštita. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mixela 28 Napisano Februar 26, 2020 U prolazu, 58 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: NC750XDJ Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, dragan_alumiroi said: Naravno da ne treba ugasiti forum ali na forumu postoje i drugačija mišljenja. To nije razlog da se ljutiš niti sam nešto loše mislio. Da staviš zaštitu za vile je ok ali ako se brineš da mu nije dovoljno to je iz mog ugla već previše brige. Možda je robovanje prejaka reč ali sam hteo da kažem da možda praviš brineš i da je i to ok zaštita. Ne ljutim se, samo sam reagovao jer mi je to delovalo kao podcenjivanje necijeg misljenja, stava, odgovora, itd... Sve OK. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mixela 28 Napisano Februar 26, 2020 U prolazu, 58 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: NC750XDJ Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Satelis said: U pravu si Dragance al to je nesto jace od mene. Ja prvi priznajem da sam Rob prema svojim vozilima koje sam imao i koje trenutno imam i koje cu u buduce imati..... to je boles koja nema leka. Ja ne mislim da je to boles', niti robovanje, vec posvecenost, hobi, strast, posao, dodatni prihod... No nebitno, svakako ne treba jalovim izjavama potcenjivati sto god neko radi i uziva u tome ili ima neki drugi benefit... Na kraju krajeva sva prica i jeste usmerena ka nekoj vrsti uzivanja do koje se stize i odredjenim robovanjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Februar 26, 2020 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan On 25.2.2020. at 16:44, X8 Vračar je napisao: Da nije neko parkirao sivi NC sa off road zadnjom gumom na Obilićevom vencu tj. kod Pevca? Prljava tablica, ogreban auspuh, bez kofera? Mislim da sam ja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Februar 27, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 750XD 2018 Da li neko ima rucicu kocnice viska? Naravno da proda. Moze original ili sa Alije. Treba mi kao rezerva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vargapi 58 Napisano Mart 2, 2020 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Yamaha FZ6 S2, CFMOTO 850xc EPS Prijavi odgovor kao problematičan Gde da nađem ove 2 nalepnice original? Može i da nisu original ali da budu kao da jesu haha Danas stavljene MICHELIN PILOT ROAD 4 2CT 120/70-17 i 160/60-17 Odrađen servis pred sezonu i poslato sedište kod Srđana na šivenje, a auspuh na reparaciju kod Roberta.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15955 Napisano Mart 2, 2020 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @Vargapi Probaj kod Nikole (Kice nalepnice), verujem da ti moze zavrsiti trazeno. Nikolica prikolica vreme je za, ostalo proveriti antifriz Ok odvrci, ispustaj dok je vruce bem ti plastiku, puce strips zadnjeg blatobrana ko da je staklo sreca imao drugi, bolji dodatak lepak da se ne odvije, ima dosta vibracija unutrasnji pak namackati jer ce ga pljuskati sve i svasta kad smo vec u butiku, lanac je Ok jednak sa obe strane spanera proveriti pa sve ocistiti ima i za napred ovako nekako treba doc gotovo stitiniku hladnjaka fali sraf na gornjem kacenju Ok isto Ok koc. tecnost usla u trecu godinu, valja zameniti tako je vec bolje napravi smisli "nosa", bude lakse za rad ove gume su nesto najgore sto te moze snaci prednja je u problemu i to bas lepom pritisak dobar kleme Ok 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4283 Napisano Mart 2, 2020 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Dare, Ja ne znam da li ova smesa kod prednjeg lančanika može da pravi problem prilikom menjanja brzina ali menjač pri puštanju kvačila više nema nikakvog "udara"...Ja prezadovoljan, sledeće stavke "gabaritna svetla" i neke dobre patike...Послато са SM-A530F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15955 Napisano Mart 2, 2020 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne moz smesa praviti taj problem, nesto drugo je tu uticalo Pre razmisljaj o opanci no svetiljke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15955 Napisano Mart 3, 2020 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan zanimljiva resenja sipa na pocetku i kraju sezone dojadilo mu da drlja lanac ti ces meni pao mrak, nije me viDo 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2357 Napisano Mart 3, 2020 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, Satelis said: A unutra cetke,jedno crevce za tecnost za ciscenje,jedno za podmazivanje,pa na dugme da bira sta ce dojadilo mu da drlja lanac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2576 Napisano Mart 3, 2020 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Društvo Jedan problem ima moj drugar sa NC700XA 2012 god. Nakon zamene ulja i filtera i zadnjih pločica upalila se lampica check engine. I nakon kratke vožnje i dalje se ne gasi. Šta li može to biti i kako da se reši? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...