Nemanja NC750XD 263 Napisano Februar 20, 2020 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mene u principu zanima samo original komplet, nosač i kofer, čak više i nosač nego kofer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2664 Napisano Februar 20, 2020 Slow rider, 947 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, saxomofon je napisao: Zar ne prodaje @Yanco bocne kofere? Ovo su nosači bočnih kofera za NC koje ja imam. Na njih idu monolock koferi sa ravnim ledjima. Kod mene je to GIVI V46 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16294 Napisano Februar 20, 2020 Integrisan, 9379 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Stize jos jedan drug clan u sektu godiste 2018, 11.5Kkm na satu, prakticno skoro pa nov motor podizac vizira, puig vizir, mra dodatak, stitnici ruku, hladnjaka i prednjih amortizera givi crash bar, centralni kofer, zastitna folija inst. table, podizac kormana, cirada odradjen je samo prvi servis (Delta) na 1K i to je to, vreme je za drugi i da se pretrese ulje motor i oba filtera ende, dolivena destilovana voda u rash. sistem svecice se nemaju sta gledati, lanac treba srediti i podesiti istegao se ki cvonjak + zadnji tocak nije bio u centru, "gledao" je vise na desnu starnu Cantrica, petrolej, cetka, lanac i drljanje..... tocak se lakse okretao vec posle prve ruke ciscenja. Nakon prve ide druga, potom brisanje, susenje pa nauljivanje menjackim 80W90. Za par 100-ina km ponoviti postupak jer predhodni vlasnik ic nije mario. Prednja guma 2b, stanje Ok.... zadnja guma 1.1b, ima crva sto nije dobro ako se misli putovati. Za sada se prati situacija, svakako sledi demontaza tocka pa krpljenje tj uraditi kako treba. Za jedan stepen podesen zadnji amortizer na tvrdje, omeksavali ga lani. koc. plocice napred-nazad dobre, tecnost u granicama dobrog ono sta nije dobro je ugao creva prednje kocnice nakon podizanja kormana vec sam ranije pisao da se cev mora korigovati da ne bi doslo do prevelikog naprezanja kad se da pun desni, ne biva ovako stajati sraf na 34Nm fabricki akumulator, proverene i dotegnute kleme U voznji nema anomalija, drzi pravac, nema woblinga, TC radi besprekorno. U planu je ugraditi produzetak prednjeg blatobrana, dodatak zadnjeg za amortizer i stitnik da ne prska na gore, Tutoro podmazivac lanca, neki alarm.......otom potom. Bane, nek je sa srecom jos jedared 9 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Februar 21, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan istegao se ki cvonjak + zadnji tocak nije bio u centru, "gledao" je vise na desnu starnuTaj kriv zadnji točak je postao zaštitni znak Delte. Verovatno je i osovina suva kao kod tebe i još negde, mislim da si pisao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16294 Napisano Februar 21, 2020 Integrisan, 9379 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu kriviti Deltu za poziciju tocka jer je mozda vlasnik nesto cackao pa ostavio tako. Sto se osovine tice, bese suva kod mene i Nemanje.... za kod Baneta ce vidimo uskoro situaciju. Ono sto primetih, lepo MRA dodatak viziru odradjuje posao, ne smeta pri gledanju na drum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Februar 21, 2020 Drug član, 1070 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Dare šta si hteo ovim da kažeš :"Prednja guma 2b, stanje Ok.... zadnja guma 1.1b"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2661 Napisano Februar 21, 2020 ODUSTO OD DIJETE, 2691 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Mali pritisak za zadnju gumu, pošto ima crva postoji mogućnost da pušta po malo. Zato je rekao da se napumpa na preporučen pritisak i prati da li gubi isti. Ako se to desi eto posla za vulkanizera ili zamenu gume, zavisi od situacije na gumi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Februar 21, 2020 Drug član, 1070 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Prednja treba na 2,5bar a zadnja 2,9bar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vargapi 58 Napisano Februar 21, 2020 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Yamaha FZ6 S2, CFMOTO 850xc EPS Prijavi odgovor kao problematičan Drugari gde mogu da poručim zaštitu za hladnjak i štitnike za amortizere? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
r_faruk 43 Napisano Februar 21, 2020 U prolazu, 85 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sta znaci da guma ima crva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22966 Napisano Februar 21, 2020 Integrisan, 9757 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Krpljena.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2664 Napisano Februar 21, 2020 Slow rider, 947 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Vargapi je napisao: Drugari gde mogu da poručim zaštitu za hladnjak i štitnike za amortizere? Ja sam ovu kupio još prošle godine, al je nikad ne ugradih. Nadam se da će sledećeg meseca stići nova NC #Aliexpress € 12,75 41%OFF | Motorcycle Radiator Guard Grille Oil Cooler Cover For HONDA NC700 NC750 X/S NC700S NC700X NC750X NC750S 2012-2019 2017 2016 15https://a.aliexpress.com/_dXIjd9t Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vargapi 58 Napisano Februar 21, 2020 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Yamaha FZ6 S2, CFMOTO 850xc EPS Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Yanco said: Ja sam ovu kupio još prošle godine, al je nikad ne ugradih. Nadam se da će sledećeg meseca stići nova NC #Aliexpress € 12,75 41%OFF | Motorcycle Radiator Guard Grille Oil Cooler Cover For HONDA NC700 NC750 X/S NC700S NC700X NC750X NC750S 2012-2019 2017 2016 15https://a.aliexpress.com/_dXIjd9t Mogu i tvoju da kupim ako ti nije potrebna? Ako ne poručiću i ja ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2664 Napisano Februar 21, 2020 Slow rider, 947 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Poruči, jer ja čekam novu NC. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vargapi 58 Napisano Februar 21, 2020 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Yamaha FZ6 S2, CFMOTO 850xc EPS Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, Yanco said: Poruči, jer ja čekam novu NC. Važi druže, hvala ! Javi ovde kad stigne NC Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16294 Napisano Februar 21, 2020 Integrisan, 9379 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, djolji je napisao: Dare šta si hteo ovim da kažeš :"Prednja guma 2b, stanje Ok.... zadnja guma 1.1b"? Pisac je hteo reci.... da je pritisak prednje gume na 2b (treba biti 2.4b), stanje Ok (mislih na potrosenost, bez ispucalih kanala, crvica, klobuka i tako toj). Pre 8 sati, Vargapi je napisao: Drugari gde mogu da poručim zaštitu za hladnjak i štitnike za amortizere? Zastita hladnjaka..... Aliexpres Zastita amortizera.... bilo koja moto radnja ako ima da ti odgovara ili Louis.de Pre 8 sati, r_faruk je napisao: Sta znaci da guma ima crva? znaci da je opanak zakrpljen ovom metodom Set za krpljenje uvek nosim sa sobom, stoji mi u tank torbi i dobro je za nedaj Boze ako se desi negde na putu (do sad sam drugarima/kolegama krpio vise puta). Ne treba tako u nedogled voziti vec prvom prilikom treba skinuti tocak i odneti Vulkanizeru da odradi hladnu il toplu fleku. Crv hoce da izleti vremenom (meni 2 puta na ex mopedu) u toku voznje pa mozes iznenada doc u nezgodnu situaciju (ispravio krivinu, bez posledica) + sto zna da pusta pritisak na sitno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13464 Napisano Februar 21, 2020 Ne silazi, 7549 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bez seta za krpljenje, za reparaciju sajli i kišnog odela se ne ide nigde. Najbolje je da se uvek stavi nova guma. Druga stvar što je to kod nas luksuz. Ja sam krpio na fleku. Pri zameni gume vidim da je fleka pukla na pola. Zamislite da sam stavio tri kofera i krenuo na more sa saputnicom. Sreća te sezone nisam nigde vozio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16294 Napisano Februar 21, 2020 Integrisan, 9379 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, Alekre je napisao: Ja sam krpio na fleku. Pri zameni gume vidim da je fleka pukla na pola Hmmm ja i ti kad bi krpili na fleku.....verujem da nije isto kao kad bi uradio neko strucan. Do sada jedino negativno iskustvo je to da je guma dobila deformitet tu gde je krpljena, radjeno je na toplo. Manifestuje se tako sto krece podrhtavanje guzzce na odredjenoj brzini, zadnja guma je u pitanju, moped Kymco Exciting od 500ccm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13464 Napisano Februar 21, 2020 Ne silazi, 7549 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ja krpio, odneo sam kod vulkanizera. Viđenijeg, na glasu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16294 Napisano Februar 21, 2020 Integrisan, 9379 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sta znam, nesam skolovala tu oblast, vodim se logikom, sad i mene zanima uzrok. Ako je isao na toplo, moguce da je preterao sa grejanjem pa je fleka iz gume presla u polu plastiku. Ako je pak isao na hladno, mozda je hemija lepka kumovala da mekano predje u tvrdo stanje pa potom i puklo. @ivica744 bi mogao odgonetnuti jer sam misljenja da je majstor zajebao stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16294 Napisano Februar 21, 2020 Integrisan, 9379 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ako sutra u 10h bude normalna temperatura, Bane i ja idemo na bureci.... ko hoce da se pridruzi nek vice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6089 Napisano Februar 21, 2020 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Satelis je napisao: Hmmm ja i ti kad bi krpili na fleku.....verujem da nije isto kao kad bi uradio neko strucan. Do sada jedino negativno iskustvo je to da je guma dobila deformitet tu gde je krpljena, radjeno je na toplo. Manifestuje se tako sto krece podrhtavanje guzzce na odredjenoj brzini, zadnja guma je u pitanju, moped Kymco Exciting od 500ccm. Mozda je tu bila deformisana pre krpljenja,pegle imaju u sebi termostat i nece da "pregreje"(osim ako nije crko),ostaje mogucnost da je previse izbrusio tj ostetio platna malo vise.Lepak za hladnu fleku nema hemikalije koje bi ugrozile gumu,tako da je moguce da je sama fleka losa.To je ovako napamet,ne bih smeo nista da tvrdim dok ne vidim Pre 3 sati, Alekre je napisao: za reparaciju sajli Sta je ovo?Jednom prilikom sam dosao iz Kragujevca bez kvacila i od tad nosim u koferu sajlu za biciklu sa burencetom,ako zatreba samo je provucem kroz buzir i dole stegnem dve cokolad-kleme,ali me zanima sta set za reparaciju sajli. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13464 Napisano Februar 21, 2020 Ne silazi, 7549 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj set. Buy Nipple Repair Kit | Louis motorcycle clothing and technology M.LOUIS.EU Nipple Repair Kit at Louis. Secure payment ✓ Free returns ✓ 2-year... Doduše sajlu kvačila sam kupio novu a od gasa je bukvalno kao nova. No neka za svaki slučaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Februar 23, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Drugi ekser u zadnjoj za ovih par meseci smanjene vožnje. Baš me interesuje kako će ovaj uradi sam crvić sa aliexpresa da se pokaže ali guma je svakako već za zamenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16294 Napisano Februar 23, 2020 Integrisan, 9379 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Al te oce i kad nece, bolje u staru nego u novu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...