dragan_alumiroi 798 Napisano Februar 17, 2020 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Najbolja rečna riba koju sam jeo Idemo čim se produži dan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 420 Napisano Februar 18, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 593 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan ...neko će se prepoznati.... 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4283 Napisano Februar 18, 2020 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Upravu je Nemanja, slabo se vidim..... Послато са SM-A530F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Februar 18, 2020 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nekoga si pomenuo a to nisam ja hvala za snimak @Lucky George Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano Februar 19, 2020 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo,konacno sam namestio auspuh i prezadovoljan sam i izgledom i zvukom..Ne leru je zvuk malko glasniji od fabrickog,a kad se doda gas onda dobije fenomenalan zvuk.Ja se plasio da ne bude preglasan kao sto mi je bio Akrap na Beverly-u ali taman je kako treba.Neko je cini mi se pitao u temi (mozda i na nekoj drugoj) cime moze da se skine ono zutilo koje ostane na auspuhu nakon nekog vremena koriscenja pa da podelim i to sa vama.Ja sam “skockom” izglancao danas,nekih10min tamo gde je pozuteo i sve je skinuo....Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Februar 19, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Proveri sa nekim ko se razume ali meni je rečeno da se izduv kači sa unutrašnje strane ovog nosača. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano Februar 19, 2020 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan Proveri sa nekim ko se razume ali meni je rečeno da se izduv kači sa unutrašnje strane ovog nosača.Pa i meni to deluje logicno,ovaj decko sto je namestao je namestio ne znam koliko i stalno to radi,cudi me da je napravio propust,neka napisu i ostali koji se razumeju svoje misljenje..Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15954 Napisano Februar 19, 2020 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj se opterećivati što požuti, normalno je da se to desi na ulazu lonca. Kačenje kod fabrike ili akrapa ili lea ide sa unutrašnje strane, što mu dobro dođe ako motor završi na desni bok, biće manje štete (moj je završio) po čunak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 699 Napisano Februar 19, 2020 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: N46 06.030 E19 45.398 Motocikl: Sveta Krava Prijavi odgovor kao problematičan Pravilno se kači sa unutrašnje strane.Послато са SM-G950F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano Februar 19, 2020 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam da nije mozda iz nekog tehnickog razloga zakacio ovako..Mozda se nije uklapao sa unutrasnje strane.Taj auspuh fabricki nije predvidjen za moj motor,al ajd napisacu ovom decku poruku da vidim zasto je ovako stavio..Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15954 Napisano Februar 19, 2020 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bolje prvo odvi dva srafa i probaj čunak sa unutrašnje strane i gledaj razmak koliko imaš do viljuške jer je to jedino mesto gde možeš imati problem. Moguće da ne može ići sa unutrašnje strane pa ti je zbog toga stavio spolja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano Februar 19, 2020 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan Bolje prvo odvi dva srafa i probaj čunak sa unutrašnje strane i gledaj razmak koliko imaš do viljuške jer je to jedino mesto gde možeš imati problem. Moguće da ne može ići sa unutrašnje strane pa ti je zbog toga stavio spolja.U pravu si,rekao mi je da bi viljuska udarala i da je mnogo blizu,pa je zato ovako stavio..Msm meni ne smeta ni ovako,lepo stoji,lepo se cuje.Hvala svakako na sugestijama..Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Februar 19, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Onda znači da je ukupno dosta širi od fabričkog (barem u najširoj tački) i da mnogo štrči u desno, pa treba paziti pri parkiranju i provlačenju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano Februar 19, 2020 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan Onda znači da je ukupno dosta širi od fabričkog (barem u najširoj tački) i da mnogo štrči u desno, pa treba paziti pri parkiranju i provlačenju... Pa jeste siri,mada kako mi se cinio mislio sam da je glomazniji,ali bas je super legao na motor,tacno onako kako sam hteo..Totalno mi je drugaciji osecaj sad kad vozim,naravno neko voli fabricki sve da bude,ja volim malo jaci zvuk i da bude kraci auspuh.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvetinovic 1 Napisano Februar 19, 2020 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi. Da li je neko zainteresovan da menja bocne kofere za gornji? Stize mi nc750x sa originalnim gornjim koferom, koji vec imam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Februar 20, 2020 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Cvetinovic ja bih da kupim taj gornji ako ti je posle 2016 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15954 Napisano Februar 20, 2020 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Godiste pre i posle nosi isti kofer tak da se nemoj sikiriki, jedino sto ce ti trebati je nosac istog. Il da ti Seba pravi il da pazaris fabriku koja joj najubavo stoji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvetinovic 1 Napisano Februar 20, 2020 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2018 je. Hajde kad stigne javicu. Neko ce se valjda javiti da prodaje bocne pa da budu srecni svi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Februar 20, 2020 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja i mislim da kupim samo ako je original nosač (on me lozi zbog linije motora ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Februar 20, 2020 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Cvetinovic javi onda kad se smislis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvetinovic 1 Napisano Februar 20, 2020 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vazi see Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15954 Napisano Februar 20, 2020 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, Nemanja NC750XD je napisao: Ja i mislim da kupim samo ako je original nosač (on me lozi zbog linije motora ) Koliko sam shvatio, Cvetinovic ima kofer, stize mu NC vec sa koferom i da prodaje samo kofer sto znaci da moras pojuriti nosac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvetinovic 1 Napisano Februar 20, 2020 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa jeste. Ja bih nosac ostavio ako odgovara na njega ovaj Givi, a mislim da odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15954 Napisano Februar 20, 2020 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Lepo i malo koferce, dal odgovara na fabricki nosac to vec ne bi znao. Mozes poslati upit prodavcu da ti potvrdi dal odgovara il ne.... da ne bude posle iznenadjenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 739 Napisano Februar 20, 2020 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Zar ne prodaje @Yanco bocne kofere? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...