Satelis 16121 Napisano Februar 12, 2020 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Ferty_ je napisao: Jedno negativno iskustvo ne znaci da je jedino ispravno Za ovo se grdno varas..... kupi si sta os Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Februar 12, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Eto samo jedno je ispravno. Mi ostali smo beeeee... Ooo presveti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6068 Napisano Februar 13, 2020 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Opet? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16121 Napisano Februar 13, 2020 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, uvek bilo i ostalo..... Gledaj Ferty, situacija je veoma prosta jer nikad nista ne pisem napamet a ti stalno imas neke svoje verzije u glavi koje mislis da su ispravne, sto je apsolutno tvoje, svacije pravo. Ja da ti objasnjavam zasto SKF nikad ne bi ugradio necu, dovoljno je to sto sam ti rekao/napisao da shvatis, da ima boljih resenja. Ti ili bilo ko drugi nek stavi sta misli da treba, nemam nista protiv jer necu biti ja taj koji ce voziti taj motor, automobil il nesto trece, svako nosi svoju glavu na ramenima. Pita neko nesto - napisem sta smatram da treba (ako znam) - prihvatis ili ostavis .... ende, nikom nista ne namecem! Iza recenog stojim glavom i bradom, nisam presvet ali znam zasto sam rekao/napisao nesto nekom, sta god to bilo. Pisao sam do sada u mnogim temama, trudio se da dam jednostavan odgovor kako bi bio sto lakse shvacen tj da ne palamudim nasiroko. Problem je sto Ti to dozivljavas na neki svoj nacin, iz kog razloga pojma nemam pravo da ti kazem. Vodis se misljenju da se vrednuje i da je jedino ispravno samo moje napisano..... moze biti al ne mora da znaci. Zamisli sada da pisem nesto sto je u tvojoj bransi oko stomatologije, pritom tu oblast gotovo da ne poznajem. Pitam recimo za neki lek ili cement te dobijem odgovor od tebe sta bi trebao kupiti/staviti. Tvoj odgovor se ne slaze sa onim sto je u mojoj glavi.... dal da krenem da ti palamudim, dal da te poslusam, dal da ignorisem, dal da shvatim ovako kao sto ti shvatas..... nisam pametan? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Februar 13, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sta ovde nije jasno u mom komentaru na fotki? Zahvalio sam se za misljenje i iskustvo i tvoje i prethodnih kolega clanova i cekam da cujem iskustva od ostalih clanova. Sta su stavili i cenu. Dozvoli i drugima da napisu. Nemas razloga da me ubedjujes jer to smara i znam da citam. Dakle da nastavimo.. Koje brendove lezajeva u tocku koristite i koliko su bili placeni? P.S. Posto ih jos nisam menjao, jesu li na oba tocka isti 20x47x14? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16121 Napisano Februar 13, 2020 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Da znas da citas, video bi na predhodnim stranama sta su i dal su drugi stavili od lezajeva, video bi do slovce sve napisano sa slikama vezano + semerinzi jer sam skoro menjao....sve pise, samo treba citati. Sto se drugih tice (iz ove grupe NC-asa), dozvoli da ti odgovorim..... niko nije zamenio sem mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mixela 28 Napisano Februar 13, 2020 U prolazu, 58 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: NC750XDJ Prijavi odgovor kao problematičan 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Februar 13, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Satelis said: Da znas da citas, video bi na predhodnim stranama sta su i dal su drugi stavili od lezajeva, video bi do slovce sve napisano sa slikama vezano + semerinzi jer sam skoro menjao....sve pise, samo treba citati. Sto se drugih tice (iz ove grupe NC-asa), dozvoli da ti odgovorim..... niko nije zamenio sem mene. Sve procitao no se nadam dodatnim informacijama, kako i napisah. Jbg kad vecina ne prelazi vece kilometraze pa slabe povratne informacije za kocnice, lezajeve i slicne dugotrajne elemente. A sijalice koje stavljate? Mixela 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Februar 13, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Prelaze svi dosta km ali ste samo vas dvojica uspeli da raskantate mašine 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16121 Napisano Februar 13, 2020 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Eee dobar si Deki , nasmeja me samo tako Sasa Imas povratne informacije za kocnice, kako nema..... Fabricke traju rekao bi najduze al su i najskuplje. Stavio sam TRW organic (25eur po disku), dobro koci ali ne kao i fabricke koje su sinter. Deki trosi plocice sa Alia, iznenadjujuce dobra kocnica, najjeftinije resenje al ne znam koliko traju. Nemanji sam stavio Newfren organic (moje sledece plocice), sacuvaj Boze koliko trese na prvih 10-15 kocenja al zato kad nalegne koci bolje nego TRW. Kuzma je davno prodao motor, Dragance mislim da isto fura TRW, Drasko je na fabrickim plocicama, Filip nemam pojma sta ima u klestima, Boki i Srecko furaju EBC organic.... dobro koci. Najveci minus prepisujem crevima, obicna su tako da ih treba zameniti za teflonska. Sto se lezaja tice, nema zezanja, posebno ne sa prednjim tockom. Nisam pisao..... kada sam menjao kod mene, lezaj na levoj strani je dosta lakse izasao nego sa suprotne strane. - Sta to znaci (?), znaci da je nesto veca tolerancija unutar samog kucista lezaja nego na desnoj strani. - Sta moze biti problem (?), ako se ne zameni na vreme, okrenuce se u kucistu i tad dolazi do neminovnog ostecenja felne. Ovo se upravo desilo coveku kad je isao u GR u tri lepe pi*ke ma**rine... sjeba putovanje. Ako je mala steta, sanira se posebnim lepkom + set lezajeva, ako je veca steta.... samo drugar strugar moze pomoci + set lezajeva. Oko sijalica..... Manje - vise sve je isto koji god brend stavio. Halogenu sijalicu unistava vibracija tj pre ce crci kod onog koji vozi dosta van asfalta nego na asfaltu. Razlog.... uzarenu nit prekine truckanje tj vibracija u toku voznje. PIAA sijalica daje slican efekat xenon sijalice, halogena je sa obojenim staklom plave boje, nema rasipanja snopa kojekude. Led sijalica ima mnogo al nisu sve dobre, za preporuku je recimo Buy cnsunnylight and get free shipping on AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Buy low price, high quality cnsunnylight with worldwide shipping on AliExpress.com @GAGI74 je ugradio kod sebe na Yamahi tako da ti moze reci koju rec vise.... odlicno svetli To je ono sto znam, toliko od mene. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Februar 13, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Brate zajebavam se za sijalice hahahaha Imam LED Opusteno..obradili smo jos onda plocice. Niti mi trebaju one niti lezajevi vec valja znati i pripremiti na vreme kad se ide na daleke pute. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Februar 13, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan E da.. nisam nasao primer da je neko stavljao pancir na NC. Nadam se da ima velikog efekta kao kod npr Stroma koji je gnjecav na kocenju pa mu daje fino ostrije kocenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16121 Napisano Februar 13, 2020 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Ferty_ je napisao: E da.. nisam nasao primer da je neko stavljao pancir na NC Bice kod mene mozda krajem sezone ili u toku zime, poprilicna razlika bude pre - posle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16121 Napisano Februar 14, 2020 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sve hocu da napisem i nikako da stignem..... ako se prosusi asfalt do sutra, ko je raspolozen za bureci u PA nek se javi, tam negde oko 10h pa da skoknemo. Vozio bi ja i po mokrom al ce zena da me rokne, zadnjih par puta kod kuce sam dolazio usran do kolena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1214 Napisano Februar 14, 2020 Zainteresovan, 920 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih mozda, ako se probudim...Pijem neku rakiju i pivo Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7723 Napisano Februar 14, 2020 Drug član, 2958 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Samo betoniraj, probuditces se sigurno Bureci u PA sa kolenicom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9455 Napisano Februar 14, 2020 Drug član, 1941 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan zadnjih par puta kod kuce sam dolazio usran do kolena.Ma to prosto nije moguće... Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5614 Napisano Februar 15, 2020 Drug član, 812 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Satelis je napisao: Vozio bi ja i po mokrom al ce zena da me rokne, zadnjih par puta kod kuce sam dolazio usran do kolena. Jel` od čizama do kolena il` od dupeta do kolena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16121 Napisano Februar 15, 2020 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Paaa od čizama do kolena za početak....ondak kad je vidim, ženu mi moju.... krene ovo drugo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16121 Napisano Februar 15, 2020 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Prijatno...imaju novu stvarčicu, kupus-slaninica-kobaja.....top! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16121 Napisano Februar 15, 2020 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Da iznesem jedan podatak koji je vezan za aditiv U pocetku nisam primetio razliku. Sada nakon nekih 500km predjenih mogu reci da motor lakse pali, posebno osetno u jutarnjim casovima bas sad kad je hladna spoljna temperatura. Elem, zdrebica je stajala od prosle nedeljlje a to je 6 dana ravno. Dikili kontakt, napon na displeju 11.9V (realnih 12.1 - 12.2V) znam je napamet kako ce i sta ce. Na takvom naponu, uvek je njanjav zvuk verglanja bio, usporenije, drugacije sto je i normalno. Jutros toga nema, zavergla veselo kao da je 12.7+V ..... prijatno iznenadjenje, upali na cvrgu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10449 Napisano Februar 15, 2020 Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan @SatelisNisu loši ti aditivi, koliko vidim taj je za neku višestruku upotrebu, za ulje... samo treba naći pravi, dobar... ja bih sipao neki za benzin, da malo ceo sistem očisti ali ne smem zbog lambda sonde, šta znam... gledao na autu onaj Wurt-ov kako "pojede" onu garež nataloženu u kanalima AGR (EGR) ventila... i na mom autu smo čistili pretprošle godine te kanale ručno, to je tako tvrdo, kao da je zapečeno, palili, trljali i td. jedva očistili... od tad na 5000 km sipam Wurt-ov... e sad u motor, ne znam... pratim ovo tvoje iskustvo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16121 Napisano Februar 15, 2020 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Garez kod dizela moze biti na vise strana dok kod benzinca na pecurci ventila najvise a nesto manje na svecici. Po mom misljenju, ne treba sipati aditiv u benzin, nema potrebe zarad ciscenja. Ako je jaka hemija, moze napraviti problem na prirubnici usisne grane, odvoji parce te dovede do poremecaja smese. ne znam dal ima neki nus efekat po lambda sondu. Ono sto je sigurica, opet bude ki novo.... treba na odredjenoj km (zavisno od modela dvotockasa) skinuti komplet usis, proveriti kuciste, sve gumice dihtunge, creva, ocistiti TPS i iskoristiti prilku za demontazu i ciscenje dizni u ultz. kadi. Nemas brige dal ce s enesto sjebati, pritom vozis sa sigurnoscu da ti je komplet usis dobar. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16121 Napisano Februar 15, 2020 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sutra planiram doci u tvoj kraj, Divljakovac na corbicu, kajma, kafa domaca kao i rakijica je nezaobilazna. Ako hoce jos neko za AR nek vice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Februar 15, 2020 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kad se kreće? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...