X8 Vračar 4860 Napisano Jun 27, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Možda im je webshop offline... Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 179 Napisano Jun 29, 2019 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam pre par dana u Stojanovu da vidim uzivo kako izgleda NC, sednem, pronjuskam malo i definitivno me je kupio, pa evo malo podataka sto ce mozda posluziti nekome ko je u potrazi kao i ja.Ponudili su mi DCT varijantu po sajamskoj ceni od 8000e sto mi je mnogo kad se na to doda nesto osnovno sto bih odmah ulozio u njega.One koje nisu ocarinili mogu da mi ocarine na 35KW bez problema sto me je zaista pozitivno iznenadilo. Ono sto mi je bilo cudno kod konkretnog izlozenog primerka jeste nijansa tamno sive boje plastika, kao i tamnije felne od onih sto sam video na sajtu (konkretno za crveni za koji sam najvise zapeo). Da li je to do novog modela za 2019 ili? Iskreno lepse su mi ove svetlije nijanse, smorih se...Evo poredjenje slika iz salona i sa sajta: Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 425 Napisano Jun 29, 2019 Svrati ponekad, 424 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Mikec je napisao: Ono sto mi je bilo cudno kod konkretnog izlozenog primerka jeste nijansa tamno sive boje plastika, kao i tamnije felne od onih sto sam video na sajtu (konkretno za crveni za koji sam najvise zapeo). Da li je to do novog modela za 2019 ili? Iskreno lepse su mi ove svetlije nijanse, smorih se... Tako je, to je novotarija kod modela za 2019. i buduće godine. Taj sa sajta je važio od 2016. do 2018. godine što se izgleda tiče. Inače to uopšte nije loša cena, Delta je na sajmu DCT verziju prodavala za 8490e, odnosno ista je cena bila na sajmu kao i pre njega (bez cenkanja). 2017. godine je DCT bio 8200e, ali sam u NS-u dobio skoro 400e popusta, što je praktično kao ovo što su tebi dali. Zvaničan cenovnik u Delti: https://www.honda-srbija.rs/download.24.html?download=/upload/documents/cenovnici/moto/Motocikli cenovnik 2019.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13486 Napisano Jun 29, 2019 Ne silazi, 7555 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Šišaju sa tim cenama prokletinje... Mada je to generalno kod svih proizvođača. Nekada je tek nešto skuplji bio Varadero :S Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Jun 29, 2019 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre par godina mt07 ili nc700 (slagacu) bio je 5555e. Cifra koju sam odlicno zapamtio kad sam ih odmeravao. V-strom 650 bio jedva preko 6000e pa nesto kasnije su mi nudili (euro sumar i vector horgos) za 7000 i 6500 sto bese "skupo". Pogledajte cene danas... Sve je 2k evra skuplje ..trecina-cetvrtina bato Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Jun 29, 2019 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, Alekre said: Šišaju sa tim cenama prokletinje... Mada je to generalno kod svih proizvođača. Nekada je tek nešto skuplji bio Varadero :S Tako je. Veliki strom i TDM su bili cca 9k evra. A evo ga jedan nc jos malo pa stize tu cifru. Tj sa registracijom i top case vec je premasuje. Bez 10k ne mozes da ga opremis kako valja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13486 Napisano Jun 29, 2019 Ne silazi, 7555 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jest, a kad pogledaš završnu obradu? Koliko je tu manje lakiranih površina, poliranih šrafova, plastičnih oplata, itd? Čak se može reći da Kawasaki, koji je uvek imao te mat i crne baš industrijske finiše, gotovo sada izjednačen i po nekim stvarima rame uz rame sa konkurencijom. Na primer Tracer 900 i većina toga na tu foru, nemaju oblik, već su bukvalno kao egzoskeleti. Nema šanse da uz porast produktivnosti, takav način izrade, komponenti, motocikli koštaj skuplje nego u prošlosti. Nego eto, malo offujemo ali valja razmeniti mišljenja. Ja bih, možda pre lovio par godina star NC nego nov, tipa da je još uvek u garanciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Jun 29, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo pre nego što pomislite da su Strom i TDM mnogi bolji, Dragan i ja 1300 km malo dolina Nere, malo TA malo TF za od Četvrtka do malopre za medveda na putu mora fotka inaće bi bila lovačka priča ahha 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10581 Napisano Jun 29, 2019 Drug član, 3417 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan @Nemanja NC750XD Nisu mnogo bolji...malo... Šalim se,naravno....svaka čast na kilometraži,ekipica mala ali odabrana...meni,eto,pasoš istek'o...jedva ga nadjoh po fijokama,će ga produžavamo...i hvala na pozivu...ima dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jun 29, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan @Nemanja NC750XDMeđed Momo krenuo sa vama da se provede 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16299 Napisano Jun 29, 2019 Integrisan, 9381 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Deluje mi da su se skuple glave za okruglim stolom, dogovorile da svi dignu cenu za 25,30%.Pored toga, neki pametni iz ćoška dobaci da svi modeli budu maksimalno klot jer ovaca ima svakako.Onomad "ispade" SEKA, pa brže bolje spuštaj cene, ko zna šta ce biti...pitaše se mnogi. Sećam se takodjer dosta nižih cena dvotočkaša pre par godina nego što su danas.....jbg džojstik je uvek na pogresnoj strani.Nemanja, Dragance..... uživajte, šta drugo reći. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16299 Napisano Jun 30, 2019 Integrisan, 9381 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Mikec je napisao: Iskreno lepse su mi ove svetlije nijanse, smorih se... Jest slazem se, i meni je lepse kad motocikl ima otvorenije boje te mu u neku ruku dodje uocljiviji u saobracaju. NC je generalno malen motocikl pa jos kad ucrne felne, plastike.... dodje mu jos manji nego sto jeste, beli ubedljivo najvise upada u oko (crveni mi najlepsi ). Polako nabavljam delove, gume stizu sl. nedelje, damperi zadnjeg tocka takodje, plocice narucio preko Sekule TRW Org. napred - nazad neka nek se nadju, jos uvek ima poprilicno mesa za 43.6K i dva linak na lancu vidim da mi nisu dobri (ispale gumice, ne znam na koju foru) tako da cu i to promeniti, takodje Sekula treba doneti al se mora cekati, kaze da je na pauzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vargapi 58 Napisano Jun 30, 2019 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Yamaha FZ6 S2, CFMOTO 850xc EPS Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam bio na prvoj voznji oko 100km i zadnjica me razbija od voznje.. Kako da resim trenutno udobnost na sedistu? Posle sezone planiram da mi neko uradi sediste tj da stavi onaj gel i to.. Ali kako resiti do tada ovaj problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jun 30, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam šta si ranije vozio ali navići ćeš se posle još par stotina km... Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Jun 30, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Izdrzi, to je jedini način Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vargapi 58 Napisano Jun 30, 2019 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Yamaha FZ6 S2, CFMOTO 850xc EPS Prijavi odgovor kao problematičan 51 minutes ago, X8 Vračar said: Ne znam šta si ranije vozio ali navići ćeš se posle još par stotina km... Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Skutere samo 40 minutes ago, Nemanja NC750XD said: Izdrzi, to je jedini način E jbg brate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Jun 30, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan I ispravi nagib, odmah će biti lakse, imaš u temi moje slike za ideju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vargapi 58 Napisano Jun 30, 2019 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Yamaha FZ6 S2, CFMOTO 850xc EPS Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Nemanja NC750XD said: I ispravi nagib, odmah će biti lakse, imaš u temi moje slike za ideju Ne mogu da nadjem, tj ne razumem te bas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Jun 30, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Jun 30, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje ovako :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vargapi 58 Napisano Jun 30, 2019 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Yamaha FZ6 S2, CFMOTO 850xc EPS Prijavi odgovor kao problematičan 33 minutes ago, Nemanja NC750XD said: Mm dobra ideja.. Jel si ovo ti pravio? Jel lepo zatvori sediste posle? Pokusacu ovo sigurno za par dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Jun 30, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa imas zazor, ali manje boli guzica, to sitno 100,200 km sve normalno, a za preko, jbs ga, boli pa boli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16299 Napisano Jun 30, 2019 Integrisan, 9381 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @Nemanja NC750XD Prodje danas jedan ki tvoj sa bocnim koferima... dobro mu cuce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Jun 30, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ga na Tasu sad za vreme takmičenja :-) Al znaš u kom sam ja pravcu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mixela 28 Napisano Jul 1, 2019 U prolazu, 58 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: NC750XDJ Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko od vas ima na prodaju originalni vizir i zadnje sediste za model 2018? Vidim da poneko menja fabricke za neke aftermarket, a meni trebaju bas fabricki... Pozdrav, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...