bigbad86 825 Napisano Novembar 13, 2015 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ima sigurno bar 100 stvarcica, idi na Aliexpress pa trazi sta god da ti se svidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Novembar 13, 2015 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Evo trakica, nisu reflektujuce ali su stvarno vrhunskog kvaliteta za male pare,, covek radi po zelji vasoj samo mu sliku posaljete, bukvalno sa slike precrta, ostavicu vam kontakt... Radi i reflektujuce ali su one malo skuplje, i sve vrste nalepnica i fabricke i improvizovane, bukvalno sve i skroz je ok za saradnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Novembar 13, 2015 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan jesi razmisljao da zadnji klip montiras gore? Ne znam kakva su ti iskustva sa talozenjem stroke. britanci masovno rade taj mod Nisam te razumeo bas najbolje, zadnji klip? Planiram ralicu i blatobran za zadnji tocak da stavim ako si na to mislio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Novembar 13, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan jesi razmisljao da zadnji klip montiras gore? Ne znam kakva su ti iskustva sa talozenjem stroke. britanci masovno rade taj mod Nisam te razumeo bas najbolje, zadnji klip? Planiram ralicu i blatobran za zadnji tocak da stavim ako si na to mislio.Mislim da je hteo reci zadnja kociona klesta..Inace motor ti je kao bombona! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Novembar 13, 2015 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan jesi razmisljao da zadnji klip montiras gore? Ne znam kakva su ti iskustva sa talozenjem stroke. britanci masovno rade taj modNisam te razumeo bas najbolje, zadnji klip? Planiram ralicu i blatobran za zadnji tocak da stavim ako si na to mislio.Mislim da je hteo reci zadnja kociona klesta..Inace motor ti je kao bombona! A to... verovatno je to mislio, nisam razmisljao o tome a nisam ni primetio da se nesto mnogo gomila prljavstina ili sta vec unutra.. P.S. Hvala za ovo bombona, imam u planu jos zadnji blatobran, ralicu i migavce, i onda ce stvarno biti bombona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Novembar 13, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan A ovaj blatobran iza tablice jel ces skidati, mislim da bi motor bio dosta lepsi bez njega, i stavis onaj sklapajuci nosac tablice.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Novembar 13, 2015 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan A ovaj blatobran iza tablice jel ces skidati, mislim da bi motor bio dosta lepsi bez njega, i stavis onaj sklapajuci nosac tablice.. Problem je sto ne moze da se skine, mora da se sece, jer je izliven izjedno sa podrepom, a nesto ne bih da secem, lako cu ja sa plasticarem to lepo uraditi ali i ne bih za sad "budzio" to, da moze da se skine i namontira sklapajuci sa nosacima za migavce, to bih uradio cim pre, ali ovako ne za sad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Novembar 13, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Razumljivo.. U zdravlju da se vozis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Novembar 13, 2015 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Razumljivo.. U zdravlju da se vozis! Hvala puno, takodje, svako dobro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Novembar 14, 2015 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Aha, mislio sam na kociona kljesta. Sorry Ma sve ok razumeli smo se, za sad ne vidim potrebu da menjam poziciju klesta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8352 Napisano Novembar 14, 2015 Solo Rider, 3198 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Skoro nisam video ovako lepo odradjen motor.U zdravlju se vozio.Dao si mi inspiuraciju za jednu cbr 1000f koja mi stoji u garage. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Novembar 14, 2015 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Skoro nisam video ovako lepo odradjen motor.U zdravlju se vozio.Dao si mi inspiuraciju za jednu cbr 1000f koja mi stoji u garage. Hvala druze, ali nije jos gotovo, treba da mi stignu jack up barovi da podignem malo zadnji kraj, ralica i zadnji blatobran da ga 100% zavrsim kako sam ga zamislio... I drago mi je sto si nasao inspiraciju da tu F-ku odradis, javi ako otvaras temu da pratim! Hvala i na lepim zeljama, duplo lepse ti se vratilo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Novembar 15, 2015 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Posto me je ovaj imbus na poklopcu jako nervirao, morao sam da ga sredim malo Slika pre i posle... Malo sitne smirgle i wd40, dosta strpljenja jer je nepristupacno i mnogo radosti na kraju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 16, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ili da ga zameniš sa drugim u drugom materijalu, ili sa drugom završnom obradom. Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Novembar 16, 2015 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo ga zamazi lakom za nokte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Novembar 16, 2015 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi da menjam jer ne mogu naci isti, a svi ostali su odlicni, samo ovaj poludeo, kako stvarno da ga resim da ostane ovakav kakav je sada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 16, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan moras spreciti da kiseonik dopire do povrsine vijka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Novembar 16, 2015 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Pao mi nitro sprej na pamet onaj do 300c? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Januar 9, 2016 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor,onako kulturno nista nakindjureno.I mnogoo lepsi u N varijanti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Januar 10, 2016 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Premeris taj sraf i pojuris prohromski u prodavnicama srafovske robe, ili potrazis kod uvoznika originalni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Januar 10, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Premeris taj sraf i pojuris prohromski u prodavnicama srafovske robe, ili potrazis kod uvoznika originalni. Ako menjam, promenicu ih sve, ceo set, samo da skinem jedan i potrazim hromirane po prodavnicama srafovske robe. Originalni kostaju oko 35-40e, a da dam tolike pare za 10ak srafova mislim da je suludo. http://www.ebay.de/itm/Edelstahl-Seite-Nocken-Schrauben-fur-Suzuki-GSF600-GSF650-GSF1200-Bandit-GSXR-/311461629370?hash=item48848f4dba:g:tpgAAOSw5VFWF9p4 ne znam gde bi ovo moglo da ima kod nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Januar 10, 2016 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav.... Jel stigao jack up kit? Imam u planu poigrati se podizanjem repa,ali rado bi saslušao tvoja iskustva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Januar 10, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav.... Jel stigao jack up kit? Imam u planu poigrati se podizanjem repa,ali rado bi saslušao tvoja iskustva pozdrav, nisam jos narucio to jer sam imao druge prioritete, ali sam proucio sve vezano za to i uskoro bih trebao i to da odradim, tako da sta god te zanima tu sam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16152 Napisano Januar 10, 2016 Integrisan, 9335 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi da menjam jer ne mogu naci isti, a svi ostali su odlicni, samo ovaj poludeo, kako stvarno da ga resim da ostane ovakav kakav je sada? Kolega, ima tema iz 2009. Bruniranje vijaka mozda ti nesto bude od pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Januar 10, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Taman htedoh da mu predlozim bruniranje. Tesko ces ovo naci u srafovskoj robi. Послато са GT-I9301I Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...