Jump to content

Moto Zajednica

Prodajem Kawasaki EL250B

Recommended Posts

• Zainteresovan, 620 postova
  • Motocikl: Transalp 650

Kraj sezone uveliko, i onako ce do proleca da prdi u garazi, a posto na prolece planiram nesto vece aj da probam :)

Na prodaju gore pomenuti motor, u odlicnom stanju, na pocetku sezone uradjen servis karburatora, nove dizne i gumice, ostatak delova ultrazvucno ociscen i vakuumiran, ventili nastelovani, promenjene svecice pre 1500km, gume dobre, lanac lancanici takodje, pre 1000km stavljene nove prednje plocice motor je najjaci i najveci u svojoj klasi (mini custom) sto po agregatu (isti kao kod ninje 250) sto po dimenzijama (veci je od viraga 535, suzuki savagea i honde vt 500) ima vodeno hladjenje i 6 brzina, potrosnja oko 3.5l uz motor ide pak treger i kozne bisage, na motoru je sve fabricko, od migavaca, svih plastika i retrovizora. Od zamena iskljucivo od 400cc uz moju ili vasu doplatu, pa navise, skuteri me ne zanimaju. CENA 1100e FIXNA!!!

Pozdrav! 

post-26082-0-36582000-1444849084.jpg

post-26082-0-06975400-1444849132.jpg

post-26082-0-73926300-1444849147.jpg

post-26082-0-09021000-1444849158.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty

Fenomenalan motor za pocetnike ja sam poceo sa njm, definitivno nema jaceg Customa u klasi. Boja vrlo upadljiva i dobra. Jedino je moj bio sa klasicnim okruglim farom i bez ralice ali tako je i vise custom, bar meni. Ne vidi se na slikama jel to model sa obrtaljkom ili bez? Srecna prodaja!

• Zainteresovan, 620 postova
  • Motocikl: Transalp 650

Fenomenalan motor za pocetnike ja sam poceo sa njm, definitivno nema jaceg Customa u klasi. Boja vrlo upadljiva i dobra. Jedino je moj bio sa klasicnim okruglim farom i bez ralice ali tako je i vise custom, bar meni. Ne vidi se na slikama jel to model sa obrtaljkom ili bez? Srecna prodaja!

Sa obrtaljkom, i kontrolnim lampicama u faru :)

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja