velimirjevtic 471 Napisano Octobar 14, 2015 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kraj sezone uveliko, i onako ce do proleca da prdi u garazi, a posto na prolece planiram nesto vece aj da probam Na prodaju gore pomenuti motor, u odlicnom stanju, na pocetku sezone uradjen servis karburatora, nove dizne i gumice, ostatak delova ultrazvucno ociscen i vakuumiran, ventili nastelovani, promenjene svecice pre 1500km, gume dobre, lanac lancanici takodje, pre 1000km stavljene nove prednje plocice motor je najjaci i najveci u svojoj klasi (mini custom) sto po agregatu (isti kao kod ninje 250) sto po dimenzijama (veci je od viraga 535, suzuki savagea i honde vt 500) ima vodeno hladjenje i 6 brzina, potrosnja oko 3.5l uz motor ide pak treger i kozne bisage, na motoru je sve fabricko, od migavaca, svih plastika i retrovizora. Od zamena iskljucivo od 400cc uz moju ili vasu doplatu, pa navise, skuteri me ne zanimaju. CENA 1100e FIXNA!!! Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Octobar 17, 2015 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalan motor za pocetnike ja sam poceo sa njm, definitivno nema jaceg Customa u klasi. Boja vrlo upadljiva i dobra. Jedino je moj bio sa klasicnim okruglim farom i bez ralice ali tako je i vise custom, bar meni. Ne vidi se na slikama jel to model sa obrtaljkom ili bez? Srecna prodaja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 471 Napisano Octobar 17, 2015 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalan motor za pocetnike ja sam poceo sa njm, definitivno nema jaceg Customa u klasi. Boja vrlo upadljiva i dobra. Jedino je moj bio sa klasicnim okruglim farom i bez ralice ali tako je i vise custom, bar meni. Ne vidi se na slikama jel to model sa obrtaljkom ili bez? Srecna prodaja! Sa obrtaljkom, i kontrolnim lampicama u faru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...