djolji 1272 Napisano Novembar 6, 2015 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Uživaj u sreći Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Novembar 6, 2015 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Ekran pokazuje brzinu IC voza u Nemackoj ka Frankfurtu ....celih 300 na sat. Mali uvid u putanju leta prema Mexicu....mislim da je na pocetku pisalo da je razdaljina 9000km 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Novembar 6, 2015 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zoki, Lud provod ti od srca želim ! I puno puno ovakih ljepotca.. Amazona girls.jpg Kad je Zoki tri dana proveo kod Mongolke, male i debele, kod ovakve tetovirane bi ostao do Septembra 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 463 Napisano Novembar 6, 2015 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Od probiraca nema j..... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Novembar 6, 2015 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Kad stignes u ove krajeve ovde mozes i da zaglavis ...dobro je mesto a sto jer retko za hostele ima se dorucak ,kafa,voce ujutro i nesto se svako vece sprema za veceru ...sinoc je bila pasta sa tomato sosom i bila je ukusna...sada se ktcka nesto u kuhinji za veceras. Upoznam tu Swedjanina koji je kupio KLA u Californiji i vozi po Mexicu oko 10 meseci...otkazali mu spavanje al sam ga smestio kod mene u sobu i delimo trosak a to je oko 12$US po osobi...nije losa cena za sve ovo. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa84 5 Napisano Novembar 6, 2015 U prolazu, 9 postova Lokacija: BACKA PALANKA Motocikl: Honda Transalp RD11 XL650V Prijavi odgovor kao problematičan No comment! Citam sve ovo i ne verujem svojim ocima. Odoh spavati i sanjati da sam negde tamo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 6, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Gledam cene u meniju, pa gledam tvoj tanjir, ( valjda su ovo neke tortilje ), kolko te je izasla ova klopa ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Novembar 7, 2015 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Gledam cene u meniju, pa gledam tvoj tanjir, ( valjda su ovo neke tortilje ), kolko te je izasla ova klopa ? Nas dvojica smo jeli ,moj tako (tortilja) je bio sa govedinom njegov sa morskim plodovima on je popio dva piva u konzervi a ja casu crnog vina .....total 263 pesosa. Danas sam menjao evre i za jedan se dobija 17.5 Evra. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4463 Napisano Novembar 7, 2015 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan sretno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mic 45 Napisano Novembar 7, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: kocani MKD-Sandhurst UK Motocikl: suzuki gsx,svasta Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi je drago sto si krenuo na ovaj put kao sto si planirao,nek te sreca prati i sve najbolje na putu,pozdrav iz Makedonije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Novembar 7, 2015 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Gledam cene u meniju, pa gledam tvoj tanjir, ( valjda su ovo neke tortilje ), kolko te je izasla ova klopa ? Danas sam menjao evre i za jedan se dobija 17.5 Evra. Misliš za jedan Evro 17.5 Penzosa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Novembar 7, 2015 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Javljaj se što češće, da i mi uživamo u svakom trenutku tvog putovanja. Ti si legenda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Novembar 8, 2015 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc sam prosetao po kraju gde spavam.... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 8, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Jesu li im ovo cene u dolarima , il u pezosima? Isto je bilo i u onom meniju, zato sam i pitao, jer ako je u dolarima , onda je preskupo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Novembar 8, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Samooo ceppaaaaajjjjjj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Novembar 8, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Pezosi kakvi crni dolari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Novembar 8, 2015 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Nedelja je ...neki su bili u crkvi .... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Novembar 8, 2015 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan A bilo je i onih koji su isli na ...sto bi rekli na Spanskom....plaaaajjja. 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kilimandzaro 38 Napisano Novembar 8, 2015 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd Vinca Motocikl: BMW 650 cs Prijavi odgovor kao problematičan Pravi Zoki snimke pa da imamo jeda kvalitetan rialiti program 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa84 5 Napisano Novembar 8, 2015 U prolazu, 9 postova Lokacija: BACKA PALANKA Motocikl: Honda Transalp RD11 XL650V Prijavi odgovor kao problematičan Zoki,nego reci ti nama kakve su Meksikanke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papic 7 Napisano Novembar 9, 2015 U prolazu, 78 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan ček malo, tek je došao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Novembar 9, 2015 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Danas je bio dan za papirologiju u vezi podizanja motora sa aerodroma.....i islo je otprilike ovako. Iz grada treba otici prema aerodrumu u kancelariju Plesure cargo company gde sam dobio pratece papire i to me je kostalo oko 45E zatim sam morao da odem na potpuno drugo deo grada u Port of Juares da napravim privremeni ulaz motora u Mexico do te kancelarije-banke je oko 25 km. Za to su potrebne kopije od svih dokumenata pocev od dozvole ,registracije ,pasosa,air bill-racun...i onda pocinje zavrzlama jer traze vlasnicke papire ...ok imam plasticnu saobracajnu pise na njoj na Engleskom registration ...al nemam title -vlasnicki papir izmuljam ih za to ...saddodje do godista motora jer od toga zavisi koliki depozit ce da ti naplate dok vozis u Mexiku i na izlasku ti vrate pare minus 60US. Gledam po ebenoj saobracajnoj ...nema sanse da pise kad je proizveden...levo desno pokusavam da objasnim da je tu negde i na kraju u levom donjem uglu vidim nekoliko brojeva i zadnja dva su 95...naravno odmah se iskezim i pokazem na ta dva broja ...gledaju oni mene ,gledam ja njih ...kazem in pa valjda ja znam koje mi je godiste motor... Na svako sledece podpitanje sam im dao odgovor da sam ih na kraju ubedio da je to to i...platio sam depozit najmanji sto moze a to je 200US i dobicu ga nazad kad budem napustao Mx. Zatim nazad 25km do aerodroma na carinu ...tu je bila vrlo laka procedura ...sve ljubazno krajnje profi....uzmem motori sve je na svom mestu nista nefali a bisage sam ostavio na motoru kao i cizme plus tank torbu,vrecu za spavanje,sator....platio sam jos 55E za njihovu istovar i magacin....Suzana planula odmah jer sam ostavio vise od 3L u rezervoaru a akumulator i nisam otkacio a trebalo je....pa nemora sve da bude po njihovom. Sweda po imenu Gas me je vozao gore dole za sve ovo ...al castio sam rucak....Thanks Gas 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Novembar 10, 2015 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Kovac, reci mi molim te koliko je bio transport motora do Mexica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Novembar 10, 2015 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Kovac, reci mi molim te koliko je bio transport motora do Mexica? Da krenemo od pocetka.... Bg - Bech....gorivo oko 40E + vignjete Madjarska,Austria 13E ,,auto voz za motor je 49E + karta za mene II klasa 39E prespavao u Dusseldorfu 46E . Moja avio karta je bila u sklopu i vozne karte nazad iz Dusseldorfa u Frankfurt odakle sam ja leteo 445E ....a za motor sam platio 1595E Ovde me papirologija carine za motor kostala oko 100E i 55E kosta servis papira za privremeni uvoz. To bi bilo otprilike to ...da nedodajem sta se pije ,jede.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Novembar 10, 2015 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Nesto slika dok smo isli po gradu zavrsavajuci papirologiju....na ovoj lokalnoj plazi smo i rucali. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...