Jump to content

Moto Zajednica

Nesa84

Članovi
  • Broj tema i poruka

    9
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Nesa84

  • Rođendan 12.12.1984.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    BACKA PALANKA
  • Motocikl
    Honda Transalp RD11 XL650V

Nesa84's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

5

Reputacija u zajednici

  1. U jednom dahu se cita ova tema. Svaka cast,sta drugo reci.
  2. Auuuuu...ovo pracenje putopisa je kao citanje neke dobre knjige. U jednom dahu ga pratim. Zoki,samo napred gazi!
  3. Auuuu,slike su peverzija! Kako li je tek uzivo? Evo me na poslu i pade mi na pamet da vidim gde je Zoki sada!? Imao sam sta i da vidim. Ulepsa mi covek dan. Suma i pejzazi su nestvarno lepi...svaka cast! . Uzivaj za sve nas!
  4. Zoki kako drzi Heidenau? Koliko si do sada presao? Pozdrav
  5. Zoki,nego reci ti nama kakve su Meksikanke?
  6. No comment! Citam sve ovo i ne verujem svojim ocima. Odoh spavati i sanjati da sam negde tamo...
  7. Izvinjavam se sto sam pisao velikim slovima! Zaboravio sam pravila foruma,s'obzirom da me nije bilo neko vreme. Nadam se da niko nece zameriti. Pozdrav
  8. ZDRAVO RADE! NECU KOMENTARISATI TDM I DR, ALI TI MOGU RECI PAR RECI U VEZI TRANSALPA,POSTO GA I SAM VOZIM. MOJ JE 2002 ,ZNACI OZNAKA RD 11 XL650V. VOZIM GA 2 GODINE I IMAM SAMO RECI HVALE. DODUSE TRANSALP KOJI TI HOCES JE PAR GODINA STARIJI,ALI,POSTO SAM I NA NJEMU IMAO PRILIKE DA SE VOZIM MOGU TI RECI DA JE MALO NIZEG TEZISTA OD OVOG MOG. SIC JE NIZI STO TI DOBRO MOZE DOCI AKO SI I SAM NISKOG RASTA. NA SVOM IMAM PROBLEM DA SPUSTIM NOGE CELIM STOPALOM NA ZEMLJU,STIM DA SAM VISOK 185 CM. STO SE TICE AGREGATA,MOTOR JE POPRILICNO ZUSTAR ZA SVOJIH 55 KS,DOBAR OBRTNI MOMENAT I JAKO LEPO POVLACI. NI SA DVOJE NA NJEMU SNAGA NE MANJKA.(PREDNOST V AGREGATA) POTROSNJA NE ISPOD 5,5 LITARA NA OTVORENOM,SOBZIROM DA GA MALO ZUSTRIJE VOZIM. DA NAPOMENEM DA NEMA 6 BRZINU IAKO MU ITEKAKO TREBA. STO SE TICE OFF ROADA JAKO SE DOBRO PONASA VAN ASFALTA. IZUZETNO JE PODVOZLJIV I POLOZAJ TELA NE ZAMARA NI NA DUZEM PUTU. ODABIR GUMA IDE SHODNO TVOM STILU VOZNE I NAMERAMA SA TIM MOTOROM. TRENUTNO IMAM ROAD GUME ALI SA NJIMA NE RETKO VOLIM DA SIDJEM I PO TERENU KOJI NIJE ZA NJIH PREDVIDJEN. (SLEDECE SU SIGURNO HAIDENAU K60 OFFROAD GUMA KOJA CE U POTPUNOSTI ZADOVOLJITI MOJE POTREBE).FABRICKI SIC NIJE BAS NAKLONJEN SUVOZACU (INDIREKTNO I VOZACU) ZATO STO SUVOZAC PO NJEMU KLIZI NAPRED. RESENJE IMA BOBAN IZ BG-A KOJI RADI KADICE I PRESVLACENJE KOZE NA NJEMU. SVE U SVEMU SA MOTOROM SAM PREZADOVOLJAN I IMAM SAMO RECI HVALE. ZA VOZNJU PO GRADU JE FANTASTICAN ,OKRETAN,SA V AGREGATOM IZUZETNO AGILAN. UZIVANCIJA NA NJEMU U SVAKOM POGLEDU. HONDA JE TO!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja